Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00
Τ.: 210 729 4440, 1 | Δ.: Κων. Βεντήρη 7, Αθήνα | Ε: info@lasertouch.gr

Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00

Ενυδάτωση προσώπου

Αρχική > Ενδείξεις > Ενυδάτωση προσώπου

Ενυδάτωση προσώπου

LASERTOUCH

Ενυδάτωση προσώπου

LASERTOUCH
Αρχική > Ενδείξεις > Ενυδάτωση προσώπου

Προγραμματίστε ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πως διατηρεί το δέρμα την υγρασία του

Ο υδρολιπιδικός φραγμός είναι ο φυσικός μανδύας που καλύπτει την κεράτινη στιβάδα της επιδερμίδας προστατεύοντας την από την αφυδάτωση. Ο φυσικός ενυδατικός παράγοντας έχει στόχο τη διατήρηση της υγρασίας και της ελαστικότητας, καθώς επίσης, τη ρύθμιση της διείσδυσης λιπαρών ουσιών και την επαναφορά του pH στα φυσιολογικά επίπεδα. Βρίσκεται στα κερατινοκύτταρα και αποτελείται από συστατικά που έλκουν το νερό, όπως αμινοξέα, γαλακτικό οξύ, ουρία, σάκχαρα και ανόργανα ιόντα. Τα συστατικά αυτά είναι υδατοδιαλυτά και έχουν την τάση να παρασύρονται από το νερό.
Microneedling με Dermapen 4

Δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης από εξειδικευμένο ιατρό

Εκτίμηση των αναγκών σας από ιατρό με στόχο τη δημιουργία ενός εξατομικευμένου θεραπευτικού πλάνου.

Η ξηρότητα και η αφυδάτωση είναι προβλήματα που αφορούν όλους τους τύπους δέρματος, τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες. Χαρακτηρίζεται από τη διατάραξη της ισορροπίας λιπιδίων και νερού, με αποτέλεσμα την απώλεια της συνοχής και της σφριγηλότητας του. Επιπλέον, το αφυδατωμένο δέρμα παρουσιάζεται ξηρό, θαμπό, τραχύ ή ρωγμώδες, ενώ είναι ευάλωτο στις εξωτερικές «επιθέσεις» από ρύπους και η λεπτή ρυτίδωση είναι περισσότερο εμφανής.

Η αφυδάτωση συχνά οφείλεται σε περιβαλλοντικά αίτια, όπως η ηλιακή ακτινοβολία, ο θερμός ή ψυχρός αέρας, η χρήση του κλιματιστικού και οι ατμοσφαιρικοί ρύποι. Η πάροδος του χρόνου και το φυσιολογικό γήρας αναπόφευκτα επηρεάζουν τον υδρολιπιδικό φραγμό του δέρματος και την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης με αποτέλεσμα τις αυξημένες ανάγκες της επιδερμίδας σε ενυδάτωση.
Η ανεπαρκής πρόσληψη νερού και οι διατροφικές συνήθειες επίσης μπορούν να επηρεάσουν την εικόνα και την ποιότητα του δέρματος. Τέλος, η χρήση ακατάλληλων προϊόντων περιποίησης, όπως είναι πολύ σκληρά σαπούνια ή προϊόντα που δεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες του κάθε δέρματος μπορούν να διαταράξουν τον υδρολιπιδικό φραγμό της επιδερμίδας.

Η ισορροπημένη διατροφή και η επαρκής πρόσληψη νερού αποτελούν ακρογωνιαίο λίθο στη διατήρηση της ελαστικότητας και της ενυδάτωσης του δέρματος του προσώπου. Αντίστοιχης σημασίας κρίνεται η χρήση κατάλληλων προϊόντων περιποίησης ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε δέρματος και η προστασία από τον ήλιο. Με τη βοήθεια και την καθοδήγηση του εξειδικευμένου προσωπικού της Laser Touch μπορείτε να προλάβετε τα συμπτώματα της αφυδάτωσης, αλλά και να αποκαταστήσετε την υγρασία της επιδερμίδας σας.

Το πρόγραμμα θεραπειών ενυδάτωσης καθορίζεται εξατομικευμένα για εσάς από το ιατρικό προσωπικό της Laser Touch ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματός σας. Ιδανικά, συστήνεται η εφαρμογή κάποιας θεραπείας ενυδάτωσης μία φορά το μήνα, αφού αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο στη διατήρηση ενός υγιούς δέρματος.

Στις θεραπείες ενυδάτωσης σπανίως παρατηρούνται παρενέργειες. Συνήθως, η αποθεραπεία περιλαμβάνει επιφανειακό ερεθισμό της επιδερμίδας με ερυθρότητα και αίσθηση θερμότητας ή δημιουργία μικρών εκχυμώσεων (μελανιές, αιματώματα) στην περίπτωση των ενέσιμων Μεσοθεραπειών. Σε κάθε περίπτωση, η εμφάνιση τους είναι παροδική και υποχωρούν μετά από λίγο. Απαιτείται ελάχιστος χρόνος αποθεραπείας. Κρίνεται απαραίτητη η ενημέρωση του προσωπικού της Laser Touch σε περίπτωση που έχετε ιστορικό αλλεργίας σε κάποιο από τα συστατικά που χρησιμοποιούνται.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

FAQs

Η διατήρηση ικανοποιητικών επιπέδων υγρασίας είναι σημαντική σε κάθε ηλικία και σε κάθε τύπο δέρματος. Η έγκαιρη έναρξη θεραπειών μπορεί να προλάβει την εμφάνιση ρυτίδωσης και να συμβάλλει στη διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος. Μετά την ηλικία των 30 ετών συνιστάται η τακτική εφαρμογή θεραπειών ενυδάτωσης. Αξίζει να αναφερθεί ότι οι θεραπείες ενυδάτωσης αφορούν και στα δύο φύλα.

Οι θεραπείες ενυδάτωσης με τη χρήση Yγρής Mικροδερμοαπόξεσης ή Oxygeneo Superfacial μπορεί να εφαρμοστεί χωρίς πρόβλημα κατά τη διάρκεια της κύησης, εφόσον υπάρχει η συγκατάθεση του γυναικολόγου. Ωστόσο, δε συνιστάται η εφαρμογή ενέσιμων Mεσοθεραπειών ή Skinboosters.

Μετά τις θεραπείες ενυδάτωσης συστήνεται η αποφυγή έντονης άσκησης την ημέρα της εφαρμογής και η χρήση καθαρής πετσέτας, μαξιλαροθήκης και κλινοσκεπασμάτων για αποφυγή της επιμόλυνσης.

Σε κάθε εποχή οι ανάγκες του δέρματος αλλάζουν, όμως η ανάγκη για ενυδάτωση παραμένει. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, η έκθεση στο κρύο και στη θέρμανση μπορεί να επηρεάσουν την υγρασία της επιδερμίδας, ενώ τους καλοκαιρινούς μήνες, ο ήλιος, η θάλασσα και η απώλεια νερού με τον ιδρώτα καθιστούν επιβεβλημένη τις θεραπείες ενυδάτωσης.

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Προτεινόμενες θεραπείες

Τι θεραπείες ενυδάτωσης μπορώ να ακολουθήσω;

 

Για να έχετε τα βέλτιστα αποτελέσματα, συστήνονται συνδυαστικά πρωτόκολλα θεραπειών ενυδάτωσης. Η Μεσοθεραπεία προσώπου με υαλουρονικό οξύ, μόνο του ή αναμειγμένο με άλλα θρεπτικά συστατικά όπως π.χ. πεπτίδια , αποτελεί την Νο1 θεραπεία άμεσης ενυδάτωσης προσώπου. Θεαματικά αποτελέσματα επιτυγχάνονται ακόμη με την εφαρμογή των Skinboosters, καθώς τα μόρια υαλουρονικού που περιέχουν κατακρατούν το νερό και παρέχουν ενυδάτωση με μεγάλη διάρκεια και τόνωση της ελαστικότητας του δέρματος. Τέλος, η εφαρμογή θεραπείας Microneedling με το Dermapen 4 και τη χρήση των ενδεικνυόμενων προϊόντων Dermaceuticals προσφέρουν άμεσο αποτέλεσμα ενυδάτωσης, λάμψης και αναζωογόνησης σε ελάχιστο χρόνο και με μηδαμινό χρόνο αποθεραπείας.

Ανάπλαση και σύσφιξη του προσώπου μέσω κολλαγόνου και ελαστίνης μέσω φυσικών διεργασιών.
Απομάκρυση των επιφανειακών κερατινοκυττάρων «νεκρών κυττάρων» με μηχανικό τρόπο μέσω των ειδικών διαμαντένιων κεφαλών μικροδερμοαπόξεσης...
Ενέσιμη ή μη ενέσιμη έγχυση ουσιών για ενυδάτωση, σύσφιξη του δέρματος και πρόληψη των ρυτίδων

Γιατί Laser Touch;

Στόχος μας να σας κάνουμε να νιώθετε όμορφα με το δέρμα σας

Χρησιμοποιούμε Laser & EBD’s νέας γενιάς με δημοσιευμένες επιστημονικές & κλινικές μελέτες καθώς και πιστοποιημένα υλικά από έγκυρες εταιρίες

Πρώτοι εμείς έχουμε δοκιμάσει την αποτελεσματικότητά τους

Προσεγγίζουμε ολιστικά κάθε σας ανάγκη καθώς συνεργαζόμαστε με διαφορετικές ειδικότητες ιατρών

Παρέχουμε περισσότερες από 80 ιατρικές υπηρεσίες

Σεβόμενοι το οικονομικό περιβάλλον, προσφέρουμε την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής

Προγραμματίστε ένα ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό

*Με 25 έτη πείρας, 35.000 πελάτες & την μεγαλύτερη ιατρική ομάδα, έχετε πρόσβαση σε περισσότερες από 80 σύγχρονες θεραπείες αισθητικής δερματολογίας & πλαστικής χειρουργικής.

Ονοματεπώνυμο*
Email*
Τηλέφωνο
Επιλέξτε Κατηγορία*
Από πού μάθατε για τη Laser Touch;
Σχόλια
Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα*

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο Newsletter της Laser Touch για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας. Κερδίστε 15% έκπτωση στην επόμενή σας συνεδρία!

Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή.

Scroll to Top
Scroll to Top