Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00
Τ.: 210 729 4440, 1 | Δ.: Κων. Βεντήρη 7, Αθήνα | Ε: info@lasertouch.gr

Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00

Θηλώματα

Αρχική > Ενδείξεις > Θηλώματα

Θηλώματα

LASERTOUCH

Θηλώματα

LASERTOUCH
Αρχική > Ενδείξεις > Θηλώματα

Προγραμματίστε ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τι είναι τα θηλώματα και πού οφείλονται

Τα θηλώματα γνωστές και ως «κρεατοελιές» είναι καλοήθη δερματικά ογκίδια που εμφανίζονται στην επιφάνεια του δέρματος. Μπορεί να παρουσιαστούν σε άντρες και γυναίκες κάθε ηλικίας. Είναι μικρά, στρογγυλά, είτε άμισχα είτε με μίσχο. Συνήθως, έχουν το χρώμα του δέρματος αλλά μπορεί να είναι καστανά ή ακόμη και σκουρόχρωμα καφέ. Το μέγεθός τους ποικίλλει από πολύ μικρό έως το μέγεθος 1 μπιζελιού. Αναπτύσσονται πολύ γρήγορα και αυξάνουν συνεχώς σε αριθμό. Τα αίτια δεν είναι σαφή. Προδιαθεσικοί παράγοντες που ευνοούν την ανάπτυξή τους θεωρούνται η παχυσαρκία (καθώς το δέρμα παρουσιάζει έντονες πτυχές και η τριβή με τα ρούχα είναι έντονη), ο σακχαρώδης διαβήτης, οι παθήσεις των ενδοκρινών αδένων (σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών, διαταραχές επινεφριδίων), η εγκυμοσύνη, η κληρονομική προδιάθεση και η φυσιολογική διαδικασία της γήρανσης.

Δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης από εξειδικευμένο ιατρό

Εκτίμηση των αναγκών σας από ιατρό με στόχο τη δημιουργία ενός εξατομικευμένου θεραπευτικού πλάνου.

Συνήθως, εμφανίζονται σε πρόσωπο και ιδίως γύρω από τα μάτια, λαιμό, μασχάλες, στήθος, κορμό, πλάτη, κάτω τμήμα των μαστών και μηροβουβωνικές πτυχές.

Τα θηλώματα συνήθως είναι ασυμπτωματικά. Κάποιοι ασθενείς αναφέρουν κνησμό, αίσθημα καύσου και πόνο στην αφή. Αν για κάποιο λόγο τα θηλώματα τραυματιστούν μπορεί να αιμορραγήσουν.

Τα θηλώματα δε μεταδίδονται από άτομο σε άτομο. Ωστόσο, πρέπει να ακολουθούνται κάποιοι κανόνες προκειμένου να αποφευχθεί ο τραυματισμός και η εξάπλωσή τους. Αυτοί είναι:

Αποφυγή τριβής του δέρματος
Αποφυγή χρήσης κολιέ και αλυσίδων στην περιοχή του λαιμού αν υπάρχουν θηλώματα
Απαγόρευση χρήσης ξυραφιού σε περιοχές που υπάρχουν θηλώματα
Μείωση σωματικού βάρους σε περίπτωση παχυσαρκίας
Άμεση αφαίρεσή τους για αποφυγή μελλοντικού πολλαπλασιασμού τους

Η διάγνωση γίνεται από Δερματολόγο βάσει του ιστορικού και της κλινικής εξέτασης.

Το κόστος της θεραπείας εξαρτάται από τον αριθμό των βλαβών που θα αφαιρεθούν. Το εύρος κόστους εκτιμάται από ιατρό και εξαρτάται από την έκταση και τον αριθμό των βλαβών προς θεραπεία.

Η πιο ασφαλής και αποτελεσματική μέθοδος για την αντιμετώπιση των θηλωμάτων είναι το Laser CO2 που προκαλεί εξάχνωση των βλαβών προστατεύοντας τους παρακείμενους ιστούς. Η θεραπεία είναι αναίμακτη, δεν πονάει, δεν καταλείπει ουλές ή σημάδια ενώ ο ασθενής επιστρέφει άμεσα στις καθημερινές του δραστηριότητες. Για την αφαίρεσή τους απαιτείται μία μόλις συνεδρία ανάλογα και με τον αριθμό των υπαρχουσών βλαβών.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

FAQs

Όχι. Είναι καλοήθεις βλάβες του δέρματος με μηδενική πιθανότητα εξαλλαγής. Ωστόσο, συνιστάται η αφαίρεσή τους για λόγους αισθητικούς και λειτουργικούς.

Μετά τη θεραπεία με laser δε θα πρέπει να γίνει διαβροχή της περιοχής για λίγες ώρες. Επίσης, συνιστάται η χρήση τοπικής αντιβιοτικής κρέμας στο σημείο που έγινε η εφαρμογή.

Η αφαίρεση των βλαβών είναι μόνιμη. Εντούτοις, η προδιάθεση να εμφανίζονται θηλώματα δεν επηρεάζεται με την αφαίρεση τους. Για το λόγο αυτό, στο μέλλον μπορεί να ξαναεμφανιστούν θηλώματα, αλλά όχι να υποτροπιάσουν αυτά που καυτηριάστηκαν. Οι νέες βλάβες αντιμετωπίζονται με τον ίδιο τρόπο.

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Προτεινόμενες θεραπείες

Εξάχνωση δερματικών βλαβών, αφήνοντας υγιείς τους παρακείμενους ιστούς

Γιατί Laser Touch;

Στόχος μας να σας κάνουμε να νιώθετε όμορφα με το δέρμα σας

Χρησιμοποιούμε Laser & EBD’s νέας γενιάς με δημοσιευμένες επιστημονικές & κλινικές μελέτες καθώς και πιστοποιημένα υλικά από έγκυρες εταιρίες

Πρώτοι εμείς έχουμε δοκιμάσει την αποτελεσματικότητά τους

Προσεγγίζουμε ολιστικά κάθε σας ανάγκη καθώς συνεργαζόμαστε με διαφορετικές ειδικότητες ιατρών

Παρέχουμε περισσότερες από 80 ιατρικές υπηρεσίες

Σεβόμενοι το οικονομικό περιβάλλον, προσφέρουμε την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής

Προγραμματίστε ένα ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό

*Με 25 έτη πείρας, 35.000 πελάτες & την μεγαλύτερη ιατρική ομάδα, έχετε πρόσβαση σε περισσότερες από 80 σύγχρονες θεραπείες αισθητικής δερματολογίας & πλαστικής χειρουργικής.

Ονοματεπώνυμο*
Email*
Τηλέφωνο
Επιλέξτε Κατηγορία*
Από πού μάθατε για τη Laser Touch;
Σχόλια
Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα*

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο Newsletter της Laser Touch για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας. Κερδίστε 15% έκπτωση στην επόμενή σας συνεδρία!

Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή.

Scroll to Top
Scroll to Top