Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00
Τ.: 210 729 4440, 1 | Δ.: Κων. Βεντήρη 7, Αθήνα | Ε: info@lasertouch.gr

Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00

Καθαρισμός προσώπου

Αρχική > Ενδείξεις > Καθαρισμός προσώπου

Καθαρισμός προσώπου

LASERTOUCH

Καθαρισμός προσώπου

LASERTOUCH
Αρχική > Ενδείξεις > Καθαρισμός προσώπου

Προγραμματίστε ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Από τι αποτελείται το δέρμα;

Το δέρμα αποτελεί το μεγαλύτερο όργανο του ανθρώπινου σώματος και είναι αυτό που έρχεται σε άμεση επαφή με το περιβάλλον. Αποτελείται από τρία στρώματα: - την επιδερμίδα με τα εξαρτήματά της - το χόριο που σχηματίζεται από κολλαγόνες ίνες και στηρίζει την επιδερμίδα και περιλαμβάνει αιμοφόρα αγγεία και νεύρα - το υποδόριο λίπος, το οποίο συνδράμει στις βασικές ανάγκες του οργανισμού, όπως η θερμορρύθμιση και η μηχανική αντοχή Τα εξαρτήματα της επιδερμίδας περιλαμβάνουν τους σμηγματογόνους αδένες, τους αποκρινείς ιδρωτοποιούς αδένες, τις τρίχες και τα νύχια και έχουν κυρίαρχο ρόλο στις βασικές λειτουργίες του δέρματος. Οι σμηγματογόνοι αδένες, όπως προκύπτει και από την ονομασία τους, παράγουν συνεχώς σμήγμα, ένα συμπαγές μείγμα λιπιδίων, ενώ οι ιδρωτοποιοί αποκρίνουν τον ιδρώτα που περιέχει νερό και άλατα. Έτσι διατηρείται η υδρολιπιδική μεμβράνη που προστατεύει το δέρμα μας από την εισχώρηση «κακών» εξωτερικών παραγόντων αλλά και από την απελευθέρωση «καλών ουσιών» του δέρματος προς το περιβάλλον. Όταν δυσχεραίνεται ή σταματά η φυσιολογική λειτουργία των εξαρτημάτων του δέρματος, εμφανίζονται διάφορα δερματικά προβλήματα, όπως αφυδάτωση, διαταραχή του ph και άρα του μικροβιώματος του δέρματος, λιπαρότητα ή/και ακμή. Το ίδιο αποτέλεσμα στην κλινική εικόνα της επιδερμίδας μπορεί να έχουν και άλλες παθολογικές καταστάσεις του οργανισμού όπως ενδροκρινολογικές διαταραχές και αυτοάνοσα νοσήματα. Ωστόσο, σημαντικό ρόλο παίζουν και τα προϊόντα καλλωπισμού που εφαρμόζονται στο δέρμα μας, καθώς πολλές φορές η επιλογή είναι ατυχής και οδηγεί σε δυσλειτουργία των φυσιολογικών διεργασιών του δέρματος.

Δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης από εξειδικευμένο ιατρό

Εκτίμηση των αναγκών σας από ιατρό με στόχο τη δημιουργία ενός εξατομικευμένου θεραπευτικού πλάνου.

Ο ενδεδειγμένος και συνάμα ο πιο ασφαλής τρόπος για να διατηρήσουμε ή να επαναφέρουμε την υγεία του δέρματος μας είναι ο Βαθύς Καθαρισμός προσώπου. Οι νέοι όροι ιατρικός ή δερματολογικός καθαρισμός προσώπου αποτελούν παραλλαγές αυτού ή/και τελείως διαφορετικές θεραπείες επιφανειακού καθαρισμού και απολέπισης. Το κύριο όφελος του καθαρισμού του προσώπου -αυτό που κάθε δέρμα απαιτεί- είναι η βαθιά αποσυμφόρηση των πόρων από την περίσσεια σμήγματος και άλλων παραπροϊόντων του μεταβολισμού, έτσι ώστε να αποβάλλονται φυσιολογικά οι τοξίνες και να διευκολύνεται μια από τις σημαντικότερες λειτουργίες του δέρματος, η άδηλος αναπνοή. Κατά τη διάρκεια ενός βαθύ καθαρισμού είναι επιτακτική ανάγκη να συμπεριλάβουμε τόσο τον επιφανειακό καθαρισμό (μηχανικό ή και χημικό) όσο και την τελική επαναφορά του δέρματος στη φυσιολογική του κατάσταση. Στην Laser Touch, ο καθαρισμός προσώπου αποτελεί τη No1 θεραπεία βασικής φροντίδας του δέρματος με πρωτόκολλα για κάθε τύπο & ανάγκη δέρματος και κάθε προτίμηση. 

Η μεγάλη γκάμα σε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, οι εξειδικευμένες χειρωνακτικές θεραπείες αλλά και η επιλογή κοσμητολογικών προϊόντων κορυφαίων εταιρειών μας επιτρέπουν να παρέχουμε τον πιο αποτελεσματικό καθαρισμό του δέρματος, επιτυγχάνοντας τη θεραπεία δερματικών προβλημάτων. 

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

FAQs

Οι θεραπείες βαθύ & επιφανειακού καθαρισμού μπορούν να εφαρμοστούν ως μονοθεραπείες ή συνδυαστικά με άλλες όπως Χημικά Peelings. Σε κάθε περίπτωση, τα πρωτόκολλα καθαρισμού περιλαμβάνουν την εντατική αποστείρωση, ενυδάτωση & προστασία που απαιτείται αμέσως μετά για την γρηγορότερη και ασφαλέστερη επαναφορά της φυσιολογίας του δέρματος.

 Η εξειδικευμένη ομάδα ιατρών και αισθητικών της Laser Touch υπογραμμίζει την σημασία του καθαρισμού του δέρματος καθημερινά στο σπίτι αλλά και την σημασία της επιλογής των καταλληλότερων προϊόντων για το δέρμα σας. Σας δίνει προσοχή, σας κατανοεί, σας συμβουλεύει, αναγνωρίζει τις ανάγκες σας και γίνεται ο μεγαλύτερος σύμμαχος της προστασίας του δέρματος σας.

Εμπιστευθείτε μας.

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Προτεινόμενες θεραπείες

Ποιες θεραπείες προτείνονται;

Προτείνονται 3 θεραπευτικά πλάνα βαθύ καθαρισμού:
Ακνεϊκά ή με τάση ακμής δέρματα και ασφυξιακά -λιπαρά δέρματα
Κανονικά δέρματα για την διατήρηση της υγιούς όψης τους
Ξηρά και αφυδατωμένα δέρματα με ανάγκη ενυδάτωσης & θρέψης
Θεραπείες επιφανειακού καθαρισμού με στόχο την απολέπιση της επιδερμίδας και την απομάκρυνση των νεκρών κερατινοκυττάρων όπως την μικροδερμοαπόξεση νέας γενιάς PRISTINE ή τα χημικά peelings έχουν πρωταρχικό ρόλο στη διατήρηση της υγείας της επιδερμίδας και κατ΄επέκταση του δέρματος.
Επιβραδύνουν σημαντικά την εναπόθεση σμήγματος και ρύπων στο δέρμα
Αποτρέπουν την απόφραξη των εκφορητικών πόρων των αδένων
Επιταχύνουν την κυτταρική ανανέωση
Ενισχύουν τους προστατευτικούς μηχανισμούς του δέρματος

Βαθύς καθαρισμός δέρματος, εξαγωγή σμήγματος, απόφραξη πόρων, θεραπεία σμηγματόρροιας και ακμής, αναζωογόνηση και θρέψη, εξισορρόπηση υδρ...
Απομάκρυση των επιφανειακών κερατινοκυττάρων «νεκρών κυττάρων» με μηχανικό τρόπο μέσω των ειδικών διαμαντένιων κεφαλών μικροδερμοαπόξεσης...
Χημικές ουσίες όπως AHAs, BHAs, καυστικοί και ενυδατικοί παράγοντες εφαρμόζονται στο δέρμα και προκαλούν στοχευμένη απολέπιση μικρού ή μ...

Γιατί Laser Touch;

Στόχος μας να σας κάνουμε να νιώθετε όμορφα με το δέρμα σας

Χρησιμοποιούμε Laser & EBD’s νέας γενιάς με δημοσιευμένες επιστημονικές & κλινικές μελέτες καθώς και πιστοποιημένα υλικά από έγκυρες εταιρίες

Πρώτοι εμείς έχουμε δοκιμάσει την αποτελεσματικότητά τους

Προσεγγίζουμε ολιστικά κάθε σας ανάγκη καθώς συνεργαζόμαστε με διαφορετικές ειδικότητες ιατρών

Παρέχουμε περισσότερες από 80 ιατρικές υπηρεσίες

Σεβόμενοι το οικονομικό περιβάλλον, προσφέρουμε την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής

Προγραμματίστε ένα ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό

*Με 25 έτη πείρας, 35.000 πελάτες & την μεγαλύτερη ιατρική ομάδα, έχετε πρόσβαση σε περισσότερες από 80 σύγχρονες θεραπείες αισθητικής δερματολογίας & πλαστικής χειρουργικής.

Ονοματεπώνυμο*
Email*
Τηλέφωνο
Επιλέξτε Κατηγορία*
Από πού μάθατε για τη Laser Touch;
Σχόλια
Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα*

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο Newsletter της Laser Touch για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας. Κερδίστε 15% έκπτωση στην επόμενή σας συνεδρία!

Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή.

Scroll to Top
Scroll to Top