Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00
Τ.: 210 729 4440, 1 | Δ.: Κων. Βεντήρη 7, Αθήνα | Ε: info@lasertouch.gr

Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00

Σύσφιξη Σώματος

Αρχική > Ενδείξεις > Σύσφιξη Σώματος

Σύσφιξη Σώματος

LASERTOUCH

Σύσφιξη Σώματος

LASERTOUCH
Αρχική > Ενδείξεις > Σύσφιξη Σώματος

Προγραμματίστε ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τι είναι η χαλάρωση του δέρματος και που οφείλεται

Ως χαλάρωση ορίζεται η απώλεια ελαστικότητας του δέρματος και αφορά τόσο το πρόσωπο όσο και το σώμα. Οφείλεται στην επιβράδυνση της κυτταρικής ανανέωσης και στη μείωση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης. Η πάροδος του χρόνου αποτελεί το συχνότερο αίτιο χαλάρωσης του δέρματος, ωστόσο, μπορεί να ευθύνονται και άλλοι παράγοντες όπως, οι διατροφικές συνήθειες, η απουσία σωματικής άσκησης ή η ανεπαρκής ενυδάτωση, καθώς ο τρόπος ζωής. Επιπλέον, οι ορμονικές διαταραχές, οι σημαντικές αυξομειώσεις σωματικού βάρους, η εμμηνόπαυση ή η εγκυμοσύνη μπορεί να οδηγήσουν σε περίσσεια δερματικού ιστού και απώλεια της σφριγηλότητας.
HIFU Doublo S

Δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης από εξειδικευμένο ιατρό

Εκτίμηση των αναγκών σας από ιατρό με στόχο τη δημιουργία ενός εξατομικευμένου θεραπευτικού πλάνου.

Η χαλάρωση στο σώμα αφορά κυρίως την περιοχή της κοιλιάς, τους μηρούς, τους γλουτούς, την έσω επιφάνεια των βραχιόνων και το στήθος.

Η προσεκτική διατροφή πλούσια σε βιταμίνες, φυτικές ίνες, ιχνοστοιχεία και λοιπά θρεπτικά συστατικά σε συνδυασμό με την επαρκή ενυδάτωση μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην πρόληψη. Ακόμη, η διακοπή καπνίσματος, η αποφυγή της έκθεσης στον ήλιο και η τακτική άσκηση βοηθούν στη διατήρηση της κολλαγονογένεσης.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

FAQs

Το πρόβλημα της κυτταρίτιδας και της επιδερμικής χαλάρωσης πολύ συχνά συνυπάρχουν. Για το λόγο αυτό συστήνεται ο συνδυασμός θεραπειών για μεγιστοποίηση του αποτελέσματος. Σε πολλές περιπτώσεις, η επιπλέον εφαρμογή θεραπειών για τοπικό αδυνάτισμα οδηγεί σε σημαντική βελτίωση της συνολικής εικόνας του σώματος.
Ενδιαφέρομαι για σύσφιξη στην περιοχή της κοιλιάς μετά τον τοκετό. Τι μου προτείνετε;
Η χρήση των ραδιοσυχνοτήτων (RF) σε συνδυασμό με σωστή διατροφή και άσκηση μπορεί να προσφέρει αποτελεσματική σύσφιξη στην περιοχή της κοιλιάς. Με το πέρας των συνεδριών RF μπορεί να γίνει τοποθέτηση νημάτων για βελτιστοποίηση του αποτελέσματος και διατήρηση της κολλαγονογένεσης.

Ναι. Ο συνδυασμός του σωστού τρόπου ζωής με την τήρηση του προγράμματος που έχει σχεδιαστεί για εσάς μπορεί να αποφέρει αποτελέσματα σε δύσκολες περιοχές. Στα συγκεκριμένα σημεία, η τοποθέτηση νημάτων PDO παρέχει άμεση βελτίωση των συμπτωμάτων χαλάρωσης.

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Προτεινόμενες θεραπείες

Ποιες είναι οι διαθέσιμες θεραπείες για τη σύσφιξη του σώματος;

Στη Laser Touch συστήνεται, ανά περίπτωση, εξατομικευμένος συνδυασμός θεραπειών για βελτιστοποίηση των αποτελεσμάτων. Συγκεκριμένα, προτείνεται η χρήση μηχανημάτων με ραδιοσυχνότητες (RF), όπως το Coccon Duo Technology, είτε ο συνδυασμός ραδιοσυχνοτήτων με μικροβελόνες (Microneedling), όπως είναι το Infini, με στόχο τη διέγερση των ινοβλαστών για παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης & το Dermapen 4. Ακόμη, προτείνεται η χρήση ενέσιμων μεσοθεραπειών σύσφιξης με ουσίες που βελτιώνουν την υφή και την ελαστικότητα. Τέλος, η τοποθέτηση νημάτων αντίστοιχες περιοχές προσφέρει άμεσα αποτελέσματα με διάρκεια έως και ένα έτος.

Ανόρθωση & σύσφιξη του δέρματος σε προσώπο και σώμα, μέσω θερμικού τραυματισμού που προκαλεί κολλαγονογένεση.
Σύσφιξη του προσώπου, ανάπλαση και αντιμετώπιση ρυτίδων και ουλών μέσω φυσικών διεργασιών παραγωγής κολλαγόνου & ελαστίνης
Ενέσιμη ή μη ενέσιμη έγχυση ουσιών για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, του τοπικού πάχους, της χαλάρωσης και των ραγάδων
Ανόρθωση & Σύσφιξη του σώματος μέσω κολλαγόνου και ελαστίνης μέσω φυσικών διεργασιών σε λιγότερο από 1 ώρα
Μη επεμβατική μέθοδος λιπογλυπτικής σε περιοχές με περιττό τοπικό λίπος με τη χρήση Ραδιοσυχνότητων RF και Cavitation
3 τεχνολογίες: υπέρυθρη ακτινοβολία, ραδιοσυχνότητες, αναρρόφηση συνδυάζονται ταυτόχρονα και επιτυγχάνουν ανώδυνη λιποδιάλυση, περιφερική...

Γιατί Laser Touch;

Στόχος μας να σας κάνουμε να νιώθετε όμορφα με το δέρμα σας

Χρησιμοποιούμε Laser & EBD’s νέας γενιάς με δημοσιευμένες επιστημονικές & κλινικές μελέτες καθώς και πιστοποιημένα υλικά από έγκυρες εταιρίες

Πρώτοι εμείς έχουμε δοκιμάσει την αποτελεσματικότητά τους

Προσεγγίζουμε ολιστικά κάθε σας ανάγκη καθώς συνεργαζόμαστε με διαφορετικές ειδικότητες ιατρών

Παρέχουμε περισσότερες από 80 ιατρικές υπηρεσίες

Σεβόμενοι το οικονομικό περιβάλλον, προσφέρουμε την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής

Προγραμματίστε ένα ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό

*Με 25 έτη πείρας, 35.000 πελάτες & την μεγαλύτερη ιατρική ομάδα, έχετε πρόσβαση σε περισσότερες από 80 σύγχρονες θεραπείες αισθητικής δερματολογίας & πλαστικής χειρουργικής.

Ονοματεπώνυμο*
Email*
Τηλέφωνο
Επιλέξτε Κατηγορία*
Από πού μάθατε για τη Laser Touch;
Σχόλια
Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα*

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο Newsletter της Laser Touch για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας. Κερδίστε 15% έκπτωση στην επόμενή σας συνεδρία!

Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή.

Scroll to Top
Scroll to Top