Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00
Τ.: 210 729 4440, 1 | Δ.: Κων. Βεντήρη 7, Αθήνα | Ε: info@lasertouch.gr

Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00

Τοπικό πάχος

Αρχική > Ενδείξεις > Τοπικό πάχος

Τοπικό πάχος

LASERTOUCH

Τοπικό πάχος

LASERTOUCH
Αρχική > Ενδείξεις > Τοπικό πάχος

Προγραμματίστε ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τι είναι το τοπικό πάχος

Ο όρος «τοπικό πάχος» αφορά τη συσσώρευση μεγάλου αριθμού λιποκυττάρων σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος με αποτέλεσμα τη δημιουργία «λιποαποθήκης». Οι περιοχές του σώματος όπου συμβαίνει η αποθήκευση, πιθανόν να διαφέρουν από άτομο σε άτομο και είναι γονιδιακά καθορισμένες. Συγκεκριμένα, δεν πρόκειται για σχηματισμό νέων λιποκυττάρων, καθώς ο συνολικός αριθμός τους είναι σταθερός από τη γέννηση του ατόμου, αλλά αύξηση του μεγέθους τους. Παράγοντες που μπορούν να εντείνουν το πρόβλημα είναι η καθιστική ζωή, η κατανάλωση απλών υδατανθράκων και κορεσμένων λιπαρών και το κάπνισμα. Αντίθετα, η υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής μπορεί να προλάβει την εναπόθεση του τοπικού πάχους ή να συμβάλλει καθοριστικά στη μείωση του. Ορμονικές διαταραχές ή παθολογικά προβλήματα, όπως και το πέρασμα του χρόνου φαίνεται να παίζουν επίσης ρόλο.
Λιπογλυπτική Vaser Lipo

Δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης από εξειδικευμένο ιατρό

Εκτίμηση των αναγκών σας από ιατρό με στόχο τη δημιουργία ενός εξατομικευμένου θεραπευτικού πλάνου.

Η τοπική αποθήκευση λιπώδους διαφέρει ανάμεσα στα δύο φύλα, καθώς στον ανδρικό σωματότυπο «μήλο» παρατηρείται στην περιοχή της κοιλιάς, ενώ στο γυναικείο σωματότυπο «αχλάδι» παρατηρείται κυρίως στην περιοχή των γοφών και της περιφέρειας. Ωστόσο, ο κανόνας αυτός δεν είναι απόλυτος και συχνά παρατηρείται αύξηση του κοιλιακού υποδόριου λίπους σε γυναίκες, ιδίως μετά την εμμηνόπαυση. Άλλα σημεία είναι οι βραχίονες (μπράτσα), η πλάτη, το εσωτερικό των μηρών και το γόνατο. Το τοπικό πάχος αφορά κατά κύριο λόγο σε υποδόριο λιπώδη ιστό και όχι σε σπλαχνικό. Κατά συνέπεια, προκαλεί κυρίως αισθητικό πρόβλημα και όχι αύξηση του καρδιαγγειακού κινδύνου ή του κινδύνου για άλλα μεταβολικά νοσήματα. Ωστόσο, η παρουσία του αντικατοπτρίζει πολλές φορές το συνολικό τρόπο ζωής του ατόμου, με αποτέλεσμα να συνιστάται η αλλαγή των συνηθειών για την αποφυγή προβλημάτων υγείας που σχετίζονται με την αύξηση του σωματικού βάρους.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

FAQs

Όχι. Στη συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων παρατηρείται σύσφιξη του επιδερμικού ιστού, καθώς οι περισσότερες θεραπείες προάγουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης από τους ινοβλάστες. Επιπλέον, παρατηρείται συνολική βελτίωση της εικόνας του σώματος καθώς προάγεται η αποσυμφόρηση των οιδημάτων και της κατακράτησης υγρών.

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Προτεινόμενες θεραπείες

Πως αντιμετωπίζεται;

 

Στη Laser Touch διατίθενται διάφορες μέθοδοι για τη βελτίωση του τοπικού πάχους. Οι προτεινόμενες θεραπείες περιλαμβάνουν Κρυολιπόλυση με τη χρήση Cooltech Cryolipolysis, θεραπείες ραδιοσυχνοτήτων (RF) σε συνδυασμό με τεχνική σπηλαίωσης (cavitation) με τη χρήση του Coccon Duo Technology. Τέλος, εντυπωσιακά αποτελέσματα επιτυγχάνονται με την ενέσιμη λιποδιάλυση Intralipolysis καθώς και με τη Λιπογλυπτική, που οδηγεί σε καταστροφή των αποθηκών λίπους.
Με ποιες θεραπείες μπορεί να συνδυαστεί για την επίτευξη του μέγιστου αποτελέσματος;
Η θεραπεία Alliance LPG Endermologie που συνδυάζει μηχανικό μασάζ και αναρρόφηση μπορεί να παίξει επικουρικό ρόλο και να μεγιστοποιήσει το αποτέλεσμα. Σε κάθε περίπτωση, συνιστάται η υιοθέτηση μιας ισορροπημένης διατροφής. Ακόμη, όλα τα μηχανήματα αντιμετώπισης τοπικό πάχος μπορούν να συνδυαστούν με μεσοθεραπείες λιπόλυσης με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Στη Laser Touch παρέχεται συμβουλευτική προσέγγιση από εξειδικευμένη κλινική Διαιτολόγο – Διατροφολόγο.

Η πιο σύγχρονη και εξελιγμένη μέθοδος λιποαναρρόφησης και λιπογλυπτικής με χρήση υπερήχων για εξάλειψη τοπικού πάχους & μείωση πόντων.
Ενέσιμη ή μη ενέσιμη έγχυση ουσιών για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, του τοπικού πάχους, της χαλάρωσης και των ραγάδων
Μη επεμβατική τεχνική μείωσης του επίμονου τοπικού πάχους που βασίζεται στην αυξημένη ευαισθησία των λιποκυττάρων στο ελεγχόμενο ψύχος
Ενέσιμη θεραπεία με στόχο την τοπική καταστροφή λιποκυττάρων και την περιμετρική απώλεια πόντων με τη χρήση δεοξυχολικού νατρίου. Μπορεί ...
Μέθοδος αντιμετώπισης τοπικού πάχους με εξαγωγή του λίπους από τις ποοβληματικές περιοχές μέσω κάνουλας με την εφαρμογή τοπικής αναισθητικής
Μη επεμβατική μέθοδος λιπογλυπτικής σε περιοχές με περιττό τοπικό λίπος με τη χρήση Ραδιοσυχνότητων RF και Cavitation

Γιατί Laser Touch;

Στόχος μας να σας κάνουμε να νιώθετε όμορφα με το δέρμα σας

Χρησιμοποιούμε Laser & EBD’s νέας γενιάς με δημοσιευμένες επιστημονικές & κλινικές μελέτες καθώς και πιστοποιημένα υλικά από έγκυρες εταιρίες

Πρώτοι εμείς έχουμε δοκιμάσει την αποτελεσματικότητά τους

Προσεγγίζουμε ολιστικά κάθε σας ανάγκη καθώς συνεργαζόμαστε με διαφορετικές ειδικότητες ιατρών

Παρέχουμε περισσότερες από 80 ιατρικές υπηρεσίες

Σεβόμενοι το οικονομικό περιβάλλον, προσφέρουμε την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής

Προγραμματίστε ένα ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό

*Με 25 έτη πείρας, 35.000 πελάτες & την μεγαλύτερη ιατρική ομάδα, έχετε πρόσβαση σε περισσότερες από 80 σύγχρονες θεραπείες αισθητικής δερματολογίας & πλαστικής χειρουργικής.

Ονοματεπώνυμο*
Email*
Τηλέφωνο
Επιλέξτε Κατηγορία*
Από πού μάθατε για τη Laser Touch;
Σχόλια
Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα*

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο Newsletter της Laser Touch για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας. Κερδίστε 15% έκπτωση στην επόμενή σας συνεδρία!

Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή.

Scroll to Top
Scroll to Top