Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00
Τ.: 210 729 4440, 1 | Δ.: Κων. Βεντήρη 7, Αθήνα | Ε: info@lasertouch.gr

Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00

Υπεριδρωσία

Αρχική > Ενδείξεις > Υπεριδρωσία

Υπεριδρωσία

LASERTOUCH

Υπεριδρωσία

LASERTOUCH
Αρχική > Ενδείξεις > Υπεριδρωσία

Προγραμματίστε ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τι είναι η υπεριδρωσία και πού οφείλεται

Η υπεριδρωσία ορίζεται ως η υπερβολική έκκριση ιδρώτα από τους εκκρινείς ιδρωτοποιούς αδένες, πέραν της απαραίτητης ποσότητας για τη ρύθμιση της θερμοκρασίας του σώματος απουσία φυσιολογικού αιτίου, όπως άσκηση ή αυξημένη θερμοκρασία. Οφείλεται σε δυσλειτουργία του συμπαθητικού νευρικού συστήματος το οποίο μέσω της αυξημένης απελευθέρωσης ακετυλοχολίνης – χημικής ουσίας του νευρικού συστήματος, υπερδιεγείρει τους ιδρωτοποιούς αδένες προκαλώντας τους να αυξήσουν τα επίπεδα εφίδρωσης. Στην υπεριδρωσία, οι ιδρωτοποιοί αδένες είναι φυσιολογικοί, ωστόσο η αντίδρασή τους στα ερεθίσματα είναι υπερβολική και η εφίδρωση μπορεί να είναι 12-30 φορές πιο αυξημένη στους πάσχοντες.

Δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης από εξειδικευμένο ιατρό

Εκτίμηση των αναγκών σας από ιατρό με στόχο τη δημιουργία ενός εξατομικευμένου θεραπευτικού πλάνου.

Η υπερβολική εφίδρωση χωρίς καμία υποκείμενη παθολογική κατάσταση ονομάζεται πρωτοπαθής υπεριδρωσία, ξεκινά συνήθως κατά την παιδική ηλικία και εντείνεται μετά την εφηβεία. Στην αντίθετη περίπτωση, πρόκειται για δευτεροπαθή υπεριδρωσία και μπορεί να αποτέλεσμα λοίμωξης, ενδοκρινικών και μεταβολικών διαταραχών, νευρολογικών καταστάσεων, καρδιαγγειακών και αναπνευστικών διαταραχών, άγχους ή στρες κ.ά. Η θεραπεία της δευτεροπαθούς υπεριδρωσίας απαιτεί τη θεραπεία του υποκείμενου προβλήματος ή αιτίας και μπορεί να ξεκινήσει σε οποιαδήποτε ηλικία.
Η υπεριδρωσία μπορεί να είναι εστιακή, επηρεάζοντας ορισμένα μόνο μέρη του σώματος, συνήθως στην περιοχή της μασχάλης, στις παλάμες, και στα πέλματα, περιοχές όπου υπάρχει μεγαλύτερη συγκέντρωση εκκρινών ιδρωτοποιών αδένων (τακτικές περιοχές εφίδρωσης) ή να επηρεάσει ολόκληρο το σώμα. Η γενικευμένη υπεριδρωσία είναι συνήθως δευτεροπαθής.

Η υπεριδρωσία απασχολεί σημαντική μερίδα του πληθυσμού, με άνδρες και γυναίκες να επηρεάζονται εξίσου από τη συγκεκριμένη πάθηση. Συνήθειες όπως το κάπνισμα, η λήψη αλκοόλ, ην κατανάλωση ορισμένων τροφών καθώς και η χορήγηση ορισμένων φαρμάκων ενοχοποιούνται για την επιδείνωση του προβλήματος.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

FAQs

Η δυσάρεστη κατάσταση της υπεριδρωσίας έχεις σημαντικές επιπτώσεις σε επίπεδο ποιότητας ζωής και λειτουργικότητας στην καθημερινότητα για τους περισσότερους ασθενείς, επηρεάζοντας έτσι σημαντικά την επαγγελματική, προσωπική και κοινωνική τους ζωή. Ενοχοποιείται για σωματική δυσφορία, αμηχανία και μείωση της αυτοπεποίθησης.

Τέλος, οι ασθενείς με υπεριδρωσία εμφανίζουν συχνότερα δερματικές λοιμώξεις.

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Προτεινόμενες θεραπείες

Τι μπορώ να κάνω για την αντιμετώπιση της;

Στη Laser Touch η υπεριδρωσία αντιμετωπίζεται με δυο θεραπείες: Με την εφαρμογή Βοτουλινικής Τοξίνης ή Fractional RF Microneeling.

Σύσφιξη του προσώπου, ανάπλαση και αντιμετώπιση ρυτίδων και ουλών μέσω φυσικών διεργασιών παραγωγής κολλαγόνου & ελαστίνης
Άμεση απαλλαγή από την υπερέκκριση ιδρώτα σε περιοχές όπως οι μασχάλες, οι παλάμες και τα πέλματα με ενέσιμη χορήγηση Βοτουλινικής Τοξίνης

Γιατί Laser Touch;

Στόχος μας να σας κάνουμε να νιώθετε όμορφα με το δέρμα σας

Χρησιμοποιούμε Laser & EBD’s νέας γενιάς με δημοσιευμένες επιστημονικές & κλινικές μελέτες καθώς και πιστοποιημένα υλικά από έγκυρες εταιρίες

Πρώτοι εμείς έχουμε δοκιμάσει την αποτελεσματικότητά τους

Προσεγγίζουμε ολιστικά κάθε σας ανάγκη καθώς συνεργαζόμαστε με διαφορετικές ειδικότητες ιατρών

Παρέχουμε περισσότερες από 80 ιατρικές υπηρεσίες

Σεβόμενοι το οικονομικό περιβάλλον, προσφέρουμε την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής

Προγραμματίστε ένα ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό

*Με 25 έτη πείρας, 35.000 πελάτες & την μεγαλύτερη ιατρική ομάδα, έχετε πρόσβαση σε περισσότερες από 80 σύγχρονες θεραπείες αισθητικής δερματολογίας & πλαστικής χειρουργικής.

Ονοματεπώνυμο*
Email*
Τηλέφωνο
Επιλέξτε Κατηγορία*
Από πού μάθατε για τη Laser Touch;
Σχόλια
Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα*

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο Newsletter της Laser Touch για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας. Κερδίστε 15% έκπτωση στην επόμενή σας συνεδρία!

Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή.

Scroll to Top
Scroll to Top