Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00
Τ.: 210 729 4440, 1 | Δ.: Κων. Βεντήρη 7, Αθήνα | Ε: info@lasertouch.gr

Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00

Fractional Laser

Αρχική > Ενδείξεις > Fractional Laser

Fractional Laser

LASERTOUCH

Fractional Laser

LASERTOUCH
Αρχική > Ενδείξεις > Fractional Laser

Προγραμματίστε ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τι είναι τα Fractional Lasers και πώς λειτουργούν

Εσείς το γνωρίζατε ότι αντιμετωπίζουν πληθώρα δερματικών προβλημάτων; Τα Fractional Lasers είναι τελευταίας τεχνολογίας lasers που χρησιμοποιούνται στην αισθητική ιατρική για την ανάπλαση του δέρματος. Διοχετεύουν στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος θερμική ενέργεια μέσω χιλιάδων, μικροσκοπικών θερμικών στηλών, προάγοντας την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

Δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης από εξειδικευμένο ιατρό

Εκτίμηση των αναγκών σας από ιατρό με στόχο τη δημιουργία ενός εξατομικευμένου θεραπευτικού πλάνου.

Υπάρχουν δύο είδη Fractional Lasers: τα επεμβατικά και τα μη επεμβατικά.

Η διαφορά τους έγκειται στο ότι στα επεμβατικά Fractional Lasers αφαιρείται η εξωτερική στιβάδα της επιδερμίδας, γεγονός που επιμηκύνει τον χρόνο αποθεραπείας και αυξάνει τον κίνδυνο πιθανών παρενεργειών, ενώ στα μη επεμβατικά Fractional διοχετεύεται θερμική ενέργεια στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας ώστε να παραχθεί κολλαγόνο και ελαστίνη χωρίς να βλάπτεται η επιφάνεια του δέρματος.

Στην Laser Touch χρησιμοποιούνται δύο είδη μη επεμβατικών Fractional Lasers:
Το Fractional Mosaic Laser
Το Discovery Pico Laser

Τα Fractional Lasers χρησιμοποιούνται τόσο στο πρόσωπο και στο λαιμό όσο και στο υπόλοιπο σώμα, με εξαιρετικά αποτελέσματα στις παρακάτω ενδείξεις:

  • Ανάπλαση – ανανέωση δέρματος
  • Σύσφιξη προσώπου, λαιμού, ντεκολτέ
  • Λείανση ρυτίδων - αντιγήρανση
  • Ουλές και σημάδια ακμής, Χειρουργικές Τραυματικές και Εγκαυματικές Ουλές
  • Φωτογήρανση
  • Εξάλειψη δυσχρωμιών, κηλίδων και πανάδων
  • Περιορισμός διεσταλμένων πόρων
  • Υπερτροφικές ουλές – χηλοειδή
  • Κόκκινες και Λευκές ραγάδες

Προηγείται ενημερωτικό ραντεβού και δερματολογική εκτίμηση βάσει των αναγκών του δέρματος.
Τοποθετείται τοπική αναισθητική κρέμα για 45 -60 λεπτά στην περιοχή του προσώπου και σώματος στην οποία γίνεται η εφαρμογή.

Η εφαρμογή γίνεται από εξειδικευμένο ιατρό και η διάρκεια της συνεδρίας είναι πολύ σύντομη, εξαρτάται βέβαια πάντα και από την έκταση της περιοχής προς θεραπεία. Ενδεικτικά, στο πρόσωπο μια συνεδρία διαρκεί 15-20 λεπτά ενώ σε μεγαλύτερες περιοχές του σώματος, όπως είναι οι μεγάλης έκτασης ραγάδες, μπορεί να διαρκέσει έως και 30-45 λεπτά.

Για να επιτευχθεί το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα απαιτούνται 2-6 συνεδρίες με μεσοδιάστημα ένα μήνα. Στη συνέχεια, συστήνεται να γίνεται εφαρμογή 1-2 φορές τον χρόνο, ως συντήρηση. Οι συνεδρίες με Fractional laser όπως συμβαίνει και με άλλες θεραπείες laser δεν συστήνεται να πραγματοποιούνται τους θερμούς καλοκαιρινούς μήνες, με έντονη ηλιοφάνεια. Γι’ αυτό, προτείνεται η εφαρμογή από αρχές φθινοπώρου έως τα μέσα της άνοιξης, ενώ αποφεύγεται το καλοκαίρι.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

FAQs

Μετά την συνεδρία αναμένεται ήπια ερυθρότητα (κοκκινίλα) και οίδημα του δέρματος (πρήξιμο) τα οποία διαρκούν 2-4 μέρες. Η χρήση makeup είναι δυνατή από τις πρώτες μέρες γεγονός που καθιστά δυνατή την άμεση επιστροφή στις καθημερινές μας δραστηριότητες. Δεν αναμένεται απολέπιση και ξεφλούδισμα του δέρματος. Η πλήρης επούλωση του δέρματος επέρχεται περίπου στις 7 ημέρες μετά την συνεδρία.

Συστήνεται η αποφυγή έκθεσης στην ηλιακή ακτινοβολία, η εφαρμογή αναπλαστικής κρέμας που προτείνεται από τον ιατρό για 7 ημέρες καθώς επίσης και η καθημερινή εφαρμογή αντηλιακού με τακτική ανανέωση. Τα αποτελέσματα είναι ορατά μετά τις πρώτες 10-15 μέρες από την εφαρμογή από την πρώτη κιόλας συνεδρία αφού το δέρμα είναι πιο λείο, πιο μαλακό, φρέσκο και λαμπερό.

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Προτεινόμενες θεραπείες

Αποχρωματισμός τατουάζ, αφαίρεση μελαγχρωματικών βλαβών, ανάπλαση δέρματος, αντιμετώπιση ουλών και ραγάδων με την χρήση της τεχνολογίας p...
Μη επεμβατικό fractional laser τεχνολογίας “κλασματικής φωτοανάπλασης“, με στόχο την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης προς ανάπλαση του...

Γιατί Laser Touch;

Στόχος μας να σας κάνουμε να νιώθετε όμορφα με το δέρμα σας

Χρησιμοποιούμε Laser & EBD’s νέας γενιάς με δημοσιευμένες επιστημονικές & κλινικές μελέτες καθώς και πιστοποιημένα υλικά από έγκυρες εταιρίες

Πρώτοι εμείς έχουμε δοκιμάσει την αποτελεσματικότητά τους

Προσεγγίζουμε ολιστικά κάθε σας ανάγκη καθώς συνεργαζόμαστε με διαφορετικές ειδικότητες ιατρών

Παρέχουμε περισσότερες από 80 ιατρικές υπηρεσίες

Σεβόμενοι το οικονομικό περιβάλλον, προσφέρουμε την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής

Προγραμματίστε ένα ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό

*Με 25 έτη πείρας, 35.000 πελάτες & την μεγαλύτερη ιατρική ομάδα, έχετε πρόσβαση σε περισσότερες από 80 σύγχρονες θεραπείες αισθητικής δερματολογίας & πλαστικής χειρουργικής.

Ονοματεπώνυμο*
Email*
Τηλέφωνο
Επιλέξτε Κατηγορία*
Από πού μάθατε για τη Laser Touch;
Σχόλια
Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα*

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο Newsletter της Laser Touch για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας. Κερδίστε 15% έκπτωση στην επόμενή σας συνεδρία!

Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή.

Scroll to Top
Scroll to Top