Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00
Τ.: 210 729 4440, 1 | Δ.: Κων. Βεντήρη 7, Αθήνα | Ε: info@lasertouch.gr

Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00

Ναι, η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας.

Συνδυασμός υπηρεσιών και θεραπειών για βέλτιστα αποτελέσματα

Άρτια γνώση του αντικειμένου και εμπειρία σε ειδικές κατηγορίες ενδιαφερόμενων

Σύγχρονος εξοπλισμός

Εξατομικευμένη προσέγγιση & παρακολούθηση

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Γιατί είναι σημαντική η επαφή με εξειδικευμένο διαιτολόγο; Ποια είναι τα οφέλη;

Η τήρηση μιας ισορροπημένης διατροφής αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο για την υγεία και πρόληψη πολλών ασθενειών που σχετίζονται με τον τρόπο ζωής και είναι όλο και πιο συχνές στις μέρες, όπως είναι η παχυσαρκία, ο σακχαρώδης διαβήτης και η αρτηριακή υπέρταση. Παράλληλα, μια δίαιτα πλούσια σε θρεπτικά στοιχεία μπορεί να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα και την άμυνα του οργανισμού, να τονώσει το μεταβολισμό και να δώσει την απαιτούμενη ενέργεια και ευεξία. Ο κατάλληλος επαγγελματίας είναι ο κλινικός διαιτολόγος, ο οποίος με τις γνώσεις και την εμπειρία του σχεδιάζει εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής σύμφωνα με τις ανάγκες και τον τρόπο ζωής του κάθε ενδιαφερόμενου.

  • Λήψη ιατρικού και διατροφικού ιστορικού
  • Μέτρηση παραμέτρων όπως ύψος, βάρος, περίμετρος μέσης, γοφών και κοιλιάς
  • Μέτρηση σωματικού λίπους (μυϊκής μάζας, νερού και βασικού μεταβολισμού)
  • Αξιολόγηση διατροφικού προφίλ
  • Σύνταξη εξατομικευμένου διαιτολογίου

Η εξειδικευμένη κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος της Laser Touch συνθέτει για εσάς εξατομικευμένο διαιτολόγιο για απώλεια, αύξηση ή διατήρηση βάρους σώματος πάντα σε συνάρτηση με τον τρόπο ζωής σας, το επίπεδο δραστηριότητας σας και το ατομικό και οικογενειακό σας ιστορικό. Με τη χρήση μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας υπάρχει η δυνατότητα λιπομέτρησης και αξιολόγησης της σύστασης σώματος που εξασφαλίζει το βέλτιστο σχεδιασμό και την παρακολούθηση του προγράμματος. 

Ακόμη, παρέχεται συμβουλευτική διατροφική προσέγγιση σε περιπτώσεις που σχετίζονται με κυτταρίτιδα, τοπικό πάχος, τριχόπτωση και αφυδάτωση σε συνδυασμό με άλλες ιατρικές θεραπείες της Laser Touch, με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και τη συνολική αντιμετώπιση του προβλήματος. Τέλος, η κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος της Laser Touch μπορεί να σας συμβουλεύσει σχετικά με την κατάλληλη διατροφή στην ευαίσθητη νηπιακή ηλικία του παιδιού σας ή στις ιδιαίτερες απαιτήσεις της εγκυμοσύνης και του θηλασμού.

Η λιπομέτρηση αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της διαιτολογικής προσέγγισης και κατ’ επέκταση των θεραπειών λιποδιάλυσης, σύσφιξης και αντιμετώπισης κυτταρίτιδας του κέντρου. Η ανάλυση σωματικής σύνθεσης, γνωστή ως λιπομέτρηση, πραγματοποιείται με το υψηλής τεχνολογίας μηχάνημα Inbody. Η τεχνική ανάλυση στηρίζεται στις επαγωγικές ιδιότητες του ηλεκτρισμού. Η βιοηλεκτρική εμπέδηση (BIA) υπερέχει συγκριτικά με άλλες μεθόδους σε ασφάλεια, ταχύτητα και ευκολία χρήσης. 

Η λιπομέτρηση παρουσιάζει και την ελάχιστη λεπτομέρεια όσον αφορά στο βάρος κάθε συνθετικού στοιχείου που απαρτίζει το συνολικό βάρος του ατόμου, στην ανάλυση μυών – λίπους, αφού η λιπώδης και η σκελετική μυϊκή μάζα είναι τα δυο κύρια στοιχεία στο σωματικό έλεγχο. Η απεικόνιση σε ειδικά διαγράμματα αποτυπώνει την κατάσταση της σωματικής σύνθεσης κάθε ατόμου ενώ παράλληλα συγκρίνεται με τις ιδανικές τιμές. Μπορεί να συμβάλλει στη διάγνωση παχυσαρκίας. Δείχνοντας τη συσχέτιση μεταξύ του δείκτη μάζας σώματος (BMI) και του ποσοστού λίπους στο σώμα, μπορεί να προσδιοριστεί η ύπαρξη παχυσαρκίας καθώς και ο βαθμός της. Επίσης, με τη διαδικασία της λιπομέτρησης προσδιορίζονται τα συνολικά υγρά του σώματος (μέτρηση σε kg), το εξωκυττάριο και το ενδοκυττάριο υγρό (υπολογισμός της κατανομής νερού σε ποσοστά).

Το αποτέλεσμα αξιολογείται από την κλινική Διαιτολόγο-Διατροφολόγο και παραδίδεται στον ενδιαφερόμενο.

Για να είναι ακριβής η λιπομέτρηση σας συμβουλεύουμε να έχουν συμπληρωθεί τουλάχιστον 4 ώρες από το τελευταίο γεύμα και οποιαδήποτε άσκηση και να μην έχετε καταναλώσει καφέ ή αλκοόλ. Εάν είστε γυναίκα, καλό θα ήταν να αποφύγετε τη λιπομέτρηση κατά τη διάρκεια της έμμηνης ρύσης, καθώς οι ορμονικές αλλαγές στο σώμα ενδέχεται να επηρεάσουν το αποτέλεσμα.

Ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας μπορεί να βελτιώσει σε μεγάλο βαθμό ήδη υπάρχοντα προβλήματα υγείας, κυρίως εάν σχετίζονται με τον τρόπο ζωής, όπως είναι ο σακχαρώδης διαβήτης και η αρτηριακή υπέρταση, καθώς επίσης και χρόνια ορμονικά προβλήματα, όπως οι παθήσεις του θυρεοειδούς αδένα και το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών. Ακόμη, άτομα με παθήσεις του καρδιαγγειακού, των νεφρών, του ήπατος, των οστών και των αρθρώσεων έχουν βοηθηθεί σημαντικά μέσω της κατάλληλης δίαιτας. Τέλος, η επαρκής πρόσληψη θρεπτικών συστατικών με σωστή καθοδήγηση είναι καθοριστική σε υπερήλικα άτομα και καταστάσεις υποθρεψίας, όπως τα κακοήθη νοσήματα, καθώς επίσης και στη διαχείριση διαταραχών πρόσληψης τροφής, όπως η νευρογενής ανορεξία και η βουλιμία.

Για το καλύτερα δυνατό αποτελέσμα, συνιστάται η συμβουλευτική διατροφολογική παρακολούθηση σε προγράμματα που αφορούν στην απώλεια τοπικού πάχους, στην περιμετρική απώλεια πόντων και στη βελτίωση της κυτταρίτιδας. Τέτοιες υπηρεσίες, συνήθως, περιλαμβάνουν συνδυασμό μηχανημάτων, όπως

  •  η Θεραπεία Ραδιοσυχνοτήτων 
  • Alliance LPG Endermologie
  • Κρυολιπόλυση Cooltech Cryolipolysis
  • WLM by MEdical Hypoxi
  • Μεσοθεραπείες Σώματος

Επιπλέον, ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής μπορεί να σας προσφέρει θεαματικά αποτελέσματα στην ποιότητα του δέρματος, αλλά και των μαλλιών, εάν συνδυαστεί με θεραπείες ανάπλασης ή/και ενυδάτωσης, όπως η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία προσώπου ή μαλλιών ή η Μεσοθεραπεία Προσώπου και το Microneedling με Dermapen 4 . Τέλος, μπορείτε να συνδυάσετε την επίσκεψη σας με το ραντεβού σας στο Ενδοκρινολογικό Τμήμα της Laser Touch για συνολική παρακολούθηση της πορείας σας.

Στην Laser Touch, οι θεραπείες σώματος  (λιποδιάλυση, σύσφιξη και αντιμετώπιση κυτταρίτιδας) υποστηρίζονται από την Κλινικό Διαιτολόγο – Διατροφολόγo χωρίς επιπλέον χρέωση, καθώς στοχεύουμε στην επίτευξη του βέλτιστου αποτελέσματος. Σε διαφορετική περίπτωση το κόστος, εκτιμάται βάσει του προτεινόμενου πλάνου σας.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

FAQs

Λάθος. Η ισορροπημένη δίαιτα σε συνδυασμό με την τακτική άσκηση είναι αυτή που θα σας προσφέρει θεαματικά αποτελέσματα στην εικόνα του σώματος, στην συνολική ευεξία, αλλά και μεγαλύτερη αντοχή στην άσκηση. Άλλωστε, επαγγελματίες ή ερασιτέχνες αθλητές παρουσιάζουν μεγαλύτερες απαιτήσεις σε θερμίδες και θρεπτικά στοιχεία και ο κλινικός Διαιτολόγος είναι ο κατάλληλος για την καθοδήγηση τους.

Στη  Laser Touch τα προγράμματα διατροφής είναι εξατομικευμένα και προσαρμοσμένα στις ανάγκες και τις επιθυμίες του ενδιαφερόμενου. Η κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος θα αφιερώσει όλο το χρόνο που χρειάζεται για να ακούσει τις δικές σας συνήθειες και να συντάξει το ιδανικό πρόγραμμα διατροφής. Θα σας βοηθήσει να έχετε επάρκεια ενέργειας και θρεπτικών στοιχείων στο καθημερινό σας διαιτολόγιο.

Η εμμηνόπαυση είναι μια ιδιαίτερη περίοδος στη ζωή κάθε γυναίκας. Οι ορμονικές αλλαγές οδηγούν σε αλλαγή της σύστασης του σώματος και αύξηση του λιπώδους ιστού, ενώ οι μεταβολές του συναισθήματος και της ψυχολογίας μπορεί να οδηγήσουν σε υπέρμετρη πρόσληψη θερμίδων και αύξηση του βάρους. Παράλληλα, αλλάζουν οι απαιτήσεις σε ιχνοστοιχεία και μέταλλα, όπως το ασβέστιο. Έτσι, απαιτείται μια σύνθετη προσέγγιση σχετικά με τη διατροφή αυτής της περιόδου, ώστε να είναι ευχάριστη και ασφαλής για τη γυναίκα και να εξασφαλιστεί η πρόληψη οστεοπόρωσης, δυσλιπιδαιμίας και άλλων νοσημάτων φθοράς.

Διαιτολογία είναι η επιστήμη που πραγματεύεται την ανθρώπινη διατροφή. Συγκεκριμένα, εξετάζει τους κανόνες της σωστής διατροφής και το πώς αυτοί σχετίζονται με τη λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού σε φυσιολογικά πλαίσια. Οι κανόνες αυτοί αφορούν τις ουσίες και τον τρόπο πρόσληψης τροφής, όπως το είδος και το χρόνο των γευμάτων. Η Διαιτολογία επεκτείνεται και στη σχέση της διατροφής με την ανθρώπινη συμπεριφορά.

Γιατί Laser Touch;

Στόχος μας να σας κάνουμε να νιώθετε όμορφα με το δέρμα σας.

Πρώτοι εμείς έχουμε δοκιμάσει την αποτελεσματικότητα μας.

Παρέχουμε περισσότερες από 80 ιατρικές υπηρεσίες.

Προσεγγίζουμε ολιστικά κάθε σας ανάγκη καθώς συνεργαζόμαστε με διαφορετικές ειδικότητες ιατρών.

Χρησιμοποιούμε Laser & EBD’s νέας γενιάς με δημοσιευμένες επιστημονικές & κλινικές μελέτες καθώς και πιστοποιημένα υλικά από έγκυρες εταιρίες.

Σεβόμενοι το οικονομικό περιβάλλον, προσφέρουμε την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής.

Προγραμματίστε ένα ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό

*Με 25 έτη πείρας, 35.000 πελάτες & την μεγαλύτερη ιατρική ομάδα, έχετε πρόσβαση σε περισσότερες από 80 σύγχρονες θεραπείες αισθητικής δερματολογίας & πλαστικής χειρουργικής.

Ονοματεπώνυμο*
Email*
Τηλέφωνο
Επιλέξτε Κατηγορία*
Από πού μάθατε για τη Laser Touch;
Σχόλια
Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα*

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο Newsletter της Laser Touch για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας. Κερδίστε 15% έκπτωση στην επόμενή σας συνεδρία!

Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή.

Scroll to Top
Scroll to Top