Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00
Τ.: 210 729 4440, 1 | Δ.: Κων. Βεντήρη 7, Αθήνα | Ε: info@lasertouch.gr

Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00

Αντιμετώπιση Κονδυλωμάτων με laser CO2

LASERTOUCH
Αρχική > > Αντιμετώπιση Κονδυλωμάτων με laser CO2

Προγραμματίστε ένα ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό.

Ζητήστε άμεσα ιατρική εκτίμηση & προχωρήστε σε αντιμετώπιση των βλαβών με μια μόνο συνεδρία laser.

Πλήρης αντιμετώπιση των βλαβών με Laser Co2

Εφαρμογή μόνο από εξειδικευμένο Δερματολόγο – Αφροδισιολόγο

Εξελιγμένο σύστημα αντισηψίας του χώρου με νεφελοποιητή τελευταίας γενιάς & μονάδα φιλτραρίσματος αέρα του χώρου

Λάμπα UVC για την αποστείρωση χώρου έπειτα από κάθε εφαρμογή

Κλινική επανεκτίμηση μετά την εφαρμογή και πιθανή σύσταση συνεδριών VBeam laser με στόχο την εκμηδένιση της πιθανότητας των υποτροπών

Συνεργασία με άλλες ιατρικές ειδικότητες για τον πλήρη έλεγχο της νόσου

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τι είναι τα δερματικά κονδυλώματα και πού οφείλονται

Τα κονδυλώματα αποτελούν το συχνότερο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα και οφείλονται στον ιό των ανθρωπίνων θηλωμάτων HPV. Προσβάλλουν εξίσου και τα δύο φύλα ενώ εκτιμάται ότι περίπου το 80-90% των σεξουαλικά ενεργών ατόμων έχουν έρθει σε επαφή με τον ιό. Έχουν αναγνωριστεί 150 διαφορετικοί τύποι του ιού. Από αυτούς, περίπου οι 40 προσβάλλουν την πρωκτογεννητική περιοχή. Τα στελέχη του HPV που ευθύνονται συνηθέστερα για τα δερματικά κονδυλώματα είναι οι τύποι HPV 6 και 11, οι οποίοι έχουν χαμηλή ιογόνο δράση και θεωρούνται ότι έχουν χαμηλή πιθανότητα καρκινογένεσης.

Πρωτοεμφανίζονται ως μικρά βλατιδώδη επάρματα, με ομαλή ή κοκκιώδη επιφάνεια μαλακής συστάσεως. Με τον καιρό μεγεθύνονται και καθίστανται μισχωτά ή με βάση αποπλατισμένη, ανώμαλη θηλωματώδη επιφάνεια και χρώμα ρόδινο ή γκριζωπό. Πολλαπλασιαζόμενα συνενώνονται μεταξύ τους και παίρνουν τη μορφή “κουνουπιδιού”.

Τα κονδυλώματα εμφανίζονται είτε σε εσωτερικές είτε σε εξωτερικές περιοχές των γεννητικών οργάνων (εσωτερικά και εξωτερικά κονδυλώματα) και οι βλάβες που προκαλούν χωρίζονται σε κλινικές, υποκλινικές ή λανθάνουσες.

Τα οξυτενή κονδυλώματα εντοπίζονται στα γεννητικά όργανα, τον πρωκτό και τη στοματική κοιλότητα. Στον άνδρα οι συνηθέστερες εντοπίσεις είναι η βάλανος, το σώμα του πέους, το όσχεο, το εφήβαιο, το έσω πέταλο της ακροποσθίας και το στόμιο της ουρήθρας. Στη γυναίκα εντοπίζονται, συνήθως, στα μικρά και μεγάλα χείλη του αιδοίου, στην είσοδο του κόλπου και στον τράχηλο της μήτρας.

Μετά την έκθεση στον ιό μεσολαβεί ένα διάστημα από εβδομάδες έως μήνες (χρόνος επώασης) μέχρι ο ιός να δημιουργήσει ή όχι δερματικές βλάβες, οι οποίες θα φαίνονται με γυμνό μάτι.
Ο χρόνος επώασης, το διάστημα δηλαδή κατά το οποίο ο ιός εισέρχεται στον οργανισμό μέχρι να εκδηλωθεί, διαφέρει από άτομο σε άτομο.

Η ισορροπία ανάμεσα στο επίπεδο του αμυντικού συστήματος του οργανισμού και στο ιικό φορτίο καθορίζει εάν οι βλάβες από την λανθάνουσα κατάσταση θα εξελιχθούν σε υποκλινικές βλάβες και στη συνέχεια σε κλινικές βλάβες (ορατές στο μάτι).

Συνήθως, τα κονδυλώματα είναι ασυμπτωματικά. Σπάνια, μπορεί να εμφανιστεί πόνος, αίσθημα κνησμού ή καύσους και αιμορραγία. Σε παραμελημένες περιπτώσεις, σχηματίζουν εκτεταμένες πλάκες που φτάνουν να φράξουν την ουρήθρα ή τον κόλπο καθιστώντας επώδυνη την ούρηση.

Τα κονδυλώματα μεταδίδονται με τη σεξουαλική επαφή (κολπική, πρωκτική & στοματογεννητική) ενώ η χρήση προφυλακτικού μας προστατεύει περίπου 70%. Ο ιός εισέρχεται στο δέρμα και τους βλεννογόνους μέσω μικρών αμυχών στην περιοχή των γεννητικών οργάνων, οι οποίες δημιουργούνται κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.

Παράγοντες κινδύνου θεωρούνται η συχνή εναλλαγή ερωτικών συντρόφων, το αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα, ο τραυματισμός της ευαίσθητης περιοχής, η συνύπαρξη άλλων ΣΜΝ, η υπερβολική κόπωση, η κακή διατροφή, το κάπνισμα, το αλκοόλ, το στρες, η λήψη αντισυλληπτικών, ο διαβήτης και το AIDS.

Τα κονδυλώματα προκαλούνται συνήθως από στελέχη του ιού HPV που σπάνια προκαλούν καρκίνο. Ωστόσο, στα ίδια σημεία μπορεί να συνυπάρχουν στελέχη του HPV που ευθύνονται για προέλευση δυσπλασίας-κακοήθειας (τύποι HPV 16,18). Για το λόγο αυτό, επιβάλλεται η αφαίρεσή τους. Επιπλέον, εάν τα κονδυλώματα δεν θεραπευτούν, τότε είναι πολύ πιθανό να μεγαλώσουν σε μέγεθος και αριθμό και καθώς είναι ιδιαίτερα μεταδοτικά είναι πολύ πιθανόν να μεταδοθούν και στις γύρω υγιείς περιοχές του σώματος καθώς και στον ερωτικό σύντροφο.
Είναι λοιπόν σημαντικό αν εντοπίσετε ύποπτες βλάβες στη γεννητική περιοχή, να απευθυνθείτε σε εξειδικευμένο ιατρό.

Ο Δερματολόγος – Αφροδισιολόγο είναι αυτός που αναλαμβάνει την κλινική εξέταση & θεραπεία των εξωτερικών βλαβών και ο Γυναικολόγος ή Ουρολόγος για τις εσωτερικές βλάβες. Στη Laser Touch συνεργαζόμαστε με όλες τις ιατρικές ειδικότητες για τον πλήρη έλεγχο της νόσου.

Η διάγνωση γίνεται συνήθως βάσει λήψης ιατρικού ιστορικού και κλινικής εξέτασης καθώς η μορφή των κονδυλωμάτων είναι χαρακτηριστική.

Η θεραπεία με το laser CO2 αποτελεί την πιο ασφαλή και αποτελεσματική μέθοδο αντιμετώπισης των οξυτενών κονδυλωμάτων. Οι βλάβες εξαχνώνονται πλήρως, προστατεύοντας τους παρακείμενους ιστούς ενώ επιτυγχάνεται ταχύτερη επούλωση. Η θεραπεία δεν καταλείπει ουλές ή σημάδια ενώ ο ασθενής επιστρέφει άμεσα στις καθημερινές του δραστηριότητες.
Η θεραπεία είναι αναίμακτη και δεν πονάει καθώς στην περιοχή προς θεραπεία γίνεται εφαρμογή τοπικής αναισθητικής.
Για την αφαίρεσή τους απαιτείται μία μόλις συνεδρία και αφορά όλες τις εμφανείς βλάβες.

Καθώς ο ιός παραμένει στα κύτταρα σε λανθάνουσα κατάσταση, ακόμη και μετά την εξάχνωση των βλαβών, συστήνεται κλινική επανεκτίμηση για τους επόμενους μήνες ενώ είναι πιθανό να απαιτηθούν συνεδρίες laser παλμικής χρωστικής (VBeam Laser).

Ο χρόνος αποθεραπείας είναι σύντομος και ο ασθενής επιστρέφει άμεσα στις καθημερινές του δραστηριότητες.
Η αποθεραπεία περιλαμβάνει τοπική αγωγή & ενίσχυση του ανοσοποιητικού με συμπληρώματα βιταμινών.
Συστήνουμε θεραπείες με laser αποτρίχωσης, ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε άλλη μέθοδο αποτρίχωσης που αναζωπυρώνει τον ιό.

Η εφαρμογή laser στα κονδυλώματα σχετίζεται με το χαμηλότερο κίνδυνο υποτροπών σε σχέση με τις υπόλοιπες μεθόδους. Εντούτοις, υποτροπή σε νέα σημεία είναι πιθανή καθώς ο ιός έχει την ικανότητα να παραμένει στους ιστούς σε λανθάνουσα κατάσταση για μεγάλο χρονικό διάστημα και να επανενεργοποιείται εάν μειωθούν οι αμυντικές δυνάμεις του οργανισμού.

Το κόστος εκτιμάται από τον εξειδικευμένο Δερματολόγο – Αφροδισιολόγο που θα σας δει και καθορίζεται από τον αριθμό τους, το μέγεθός τους και την εντόπισή τους.

Θεραπεία
Αντιμετώπιση Κονδυλωμάτων με laser CO2
Περιγραφή

Η θεραπεία με το laser CO2 αποτελεί την πιο ασφαλή και αποτελεσματική μέθοδο αντιμετώπισης των οξυτενών κονδυλωμάτων.

Μέθοδος
Διάρκεια συνεδρίας
Έως 30 λεπτά
Προτεινόμενος Αριθμός Συνεδριών
1
Χρόνος Αποθεραπείας
Μηδαμινός
Εποχή εφαρμογής
Όλο τον χρόνο

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

FAQs

Φορέας θεωρείται κάποιος, ο οποίος έχει προσβληθεί από τον ιό, δηλαδή έχει θετικό HPV DNA τεστ και δεν έχει εκδηλώσει κάποια εμφανή βλάβη. Μπορεί να εκδηλώσει στο μέλλον ή και ποτέ.

Χρήση προφυλακτικού σε κάθε σεξουαλική πράξη (δεν προστατεύει 100% από τον HPV)
Μη συχνή εναλλαγή ερωτικών συντρόφων
Τακτικός προληπτικός έλεγχος από Δερματολόγο/Γυναικολόγο ή Ουρολόγο.
HPV test με τη μέθοδο PCR: ανιχνεύει την HPV μόλυνση από την πρώτη στιγμή και εντοπίζει το ακριβές στέλεχος που την έχει προκαλέσει. Το τεστ ΠΑΠ δεν επαρκεί για τον έγκαιρο εντοπισμό της HPV μόλυνσης - ανιχνεύει τον ιό μόνο όταν έχει φτάσει να προκαλέσει κυτταρικές αλλοιώσεις.
Εφαρμογή του εμβολίου HPV πριν την έναρξη της σεξουαλικής ζωής

Τα κονδυλώματα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης δεν δημιουργούν κάποιο πρόβλημα αλλά ενδεχομένως να αυξηθούν σε μέγεθος και να επεκταθούν. Η αντιμετώπισή τους πρέπει να είναι άμεση ειδάλλως η έγκυος θα πρέπει να γεννήσει με καισαρική τομή ούτως ώστε να μη μεταδοθεί η νόσος στο βρέφος.

Οι επιπλοκές των κονδυλωμάτων μπορεί να είναι:
ήπιας βαρύτητας: διαβρώσεις και τραύματα στο δέρμα και τους βλεννογόνους (πληγές), αιμορραγία, φλεγμονή, προβλήματα κατά την ούρηση και την αφόδευση και ψυχολογικά προβλήματα
μεγάλης βαρύτητας: τεράστια αύξηση του μεγέθους αυτών, σοβαρές ψυχολογικές επιπτώσεις, προκαρκινικές βλάβες και κακοήθη νεοπλάσματα

Πληρωμή ανά συνεδρία ή προπληρωμή πακέτου με 10% έκπτωση

Η πληρωμή γίνεται με μετρητά, χρεωστική ή πιστωτική κάρτα ανά συνεδρία και δεν απαιτείται η προπληρωμή όλου του ποσού της θεραπείας. Με τη χρήση πιστωτικής κάρτας και εξόφλησης όλου του ποσού της θεραπείας, δίνεται η δυνατότητα χρήσης έως 18 άτοκων δόσεων.

Θεραπεία Κονδυλωμάτων με Laser CO2 - Χρήσιμοι Αριθμοί

Video εφαρμογής της θεραπείας
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Συνδυάστε τη θεραπεία με...

Καθώς ο ιός παραμένει στα κύτταρα σε λανθάνουσα κατάσταση, ακόμη και μετά την εξάχνωση των βλαβών, συστήνεται κλινική επανεκτίμηση για τους επόμενους μήνες ενώ είναι πιθανό να απαιτηθούν συνεδρίες laser παλμικής χρωστικής (VBeam Laser).

VBeam Laser

Pulsed dye laser για την οριστική αντιμετώπιση αγγειακών και γενικότερα ερυθρών βλαβών του δέρματος

Γιατί Laser Touch;

Στόχος μας να σας κάνουμε να νιώθετε όμορφα με το δέρμα σας
Χρησιμοποιούμε Laser & EBD’s νέας γενιάς με δημοσιευμένες επιστημονικές & κλινικές μελέτες καθώς και πιστοποιημένα υλικά από έγκυρες εταιρίες
Πρώτοι εμείς έχουμε δοκιμάσει την αποτελεσματικότητά τους
Προσεγγίζουμε ολιστικά κάθε σας ανάγκη καθώς συνεργαζόμαστε με διαφορετικές ειδικότητες ιατρών
Παρέχουμε περισσότερες από 80 ιατρικές υπηρεσίες
Σεβόμενοι το οικονομικό περιβάλλον, προσφέρουμε την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής

Προγραμματίστε ένα ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό

*Με 25 έτη πείρας, 35.000 πελάτες & την μεγαλύτερη ιατρική ομάδα, έχετε πρόσβαση σε περισσότερες από 80 σύγχρονες θεραπείες αισθητικής δερματολογίας & πλαστικής χειρουργικής.

Ονοματεπώνυμο*
Email*
Τηλέφωνο
Επιλέξτε Κατηγορία*
Από πού μάθατε για τη Laser Touch;
Σχόλια
Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα*

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο Newsletter της Laser Touch για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας. Κερδίστε 15% έκπτωση στην επόμενή σας συνεδρία!

Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή.

Scroll to Top
Scroll to Top