Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00
Τ.: 210 729 4440, 1 | Δ.: Κων. Βεντήρη 7, Αθήνα | Ε: info@lasertouch.gr

Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00

Αυτόλογη Μεσοθεραπεία

LASERTOUCH
Αρχική > > Αυτόλογη Μεσοθεραπεία

Προγραμματίστε ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό

Αξιοποιήστε «τον χρυσό» που κυλάει στο αίμα σας.

Ανάπλαση προσώπου και σώματος με απόλυτα φυσικό τρόπο

Αντιμετώπιση ρυτίδων, ραγάδων, τριχόπτωσης, ουλών

Γρήγορη και ανώδυνη θεραπεία

Μηδαμινή αποθεραπεία

Εφαρμογή όλον τον χρόνο

Εφαρμογή μόνο από εξειδικευμένο ιατρό

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τι είναι η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία και πώς λειτουργεί

Η Αυτόλογη μεσοθεραπεία είναι μια επαναστατική αντιγηραντική, επουλωτική θεραπεία που εκμεταλλεύεται τις επουλωτικές και αναγεννητικές ικανότητες του ίδιου μας του οργανισμού για την ανάπλαση του δέρματος.
Πρόκειται για ενέσιμη θεραπεία κατά την οποία δεν χρησιμοποιούνται ουσίες όπως υαλουρονικό οξύ και βιταμίνες αλλά μόνο το πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια που προέρχεται από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο.
Τα αιμοπετάλια είναι κύτταρα του αίματος που παίζουν σημαντικό ρόλο στην επούλωση τραυμάτων και αναγέννηση των ιστών μέσω της απελευθέρωσης αυξητικών παραγόντων. Οι αυξητικοί παράγοντες προκαλούν την ενεργοποίηση και πολλαπλασιασμό των ινοβλαστών, των κερατινοκυττάρων και βλαστοκυττάρων του δέρματος και με αυτόν τον τρόπο προάγουν την παραγωγή κολλαγόνου, ελαστίνης και υαλουρονικού οξέος. Επίσης, το πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα παίζει σημαντικό ρόλο στην αγγειογένεση (δημιουργία νέων μικρών αγγείων).
Το γερασμένο δέρμα έχει λιγότερο κολλαγόνο, μικρή ελαστικότητα, μικρή ποσότητα υαλουρονικού οξέος και μικρή ικανότητα να διατηρεί την υγρασία του. Η επιδερμίδα είναι λεπτή και γεμάτη ρυτίδες. Με την έγχυση πλάσματος πλούσιου σε αιμοπετάλια, τα αιμοπετάλια εκκρίνουν τους αυξητικούς παράγοντες που έχουν αποθηκευμένους στα κοκκία τους (αποκοκκίωση) και ως αποτέλεσμα:
Παράγεται κολλαγόνο, ελαστίνη, υαλουρονικο οξύ και βελτιώνεται η ελαστικότητα του δέρματος.
Αποκαθίσταται η ικανότητα του δέρματος να διατηρεί την υγρασία του.
Πολλαπλασιάζονται τα κερατινοκύτταρα και αποκαθίσταται η ομαλή υφή της επιδερμίδας.

Δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης από εξειδικευμένο ιατρό

Εκτίμηση των αναγκών σας από ιατρό με στόχο τη δημιουργία ενός εξατομικευμένου θεραπευτικού πλάνου.

Η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία χρησιμοποιείται ευρέως πλέον σε όλες τις ηλικίες, σε περιοχές όπως το πρόσωπο, τα μάτια, ο λαιμός και το ντεκολτέ, το τριχωτό της κεφαλής (μαλλιά) αλλά και το σώμα για ποικίλες ενδείξεις όπως:
Ανάπλαση- Αντιγήρανση- Ενυδάτωση προσώπου
Αντιμετώπιση λεπτής ρυτίδωσης
Μαύροι κύκλοι ματιών
Μελαγχρωματικές βλάβες – πανάδες – καφέ κηλίδες
Ραγάδες (λευκές και κόκκινες)
Τριχόπτωση και αλωπεκία
Συντήρηση τριχοφυΐας μετά από μεταμόσχευση μαλλιών
Μετεγχειρητικές ουλές και ουλές ακμής

Πριν την θεραπεία, προηγείται πάντα ενημερωτικό ραντεβού και κλινική εκτίμηση του δέρματος από εξειδικευμένο ιατρό, ο οποίος καθορίζει και το θεραπευτικό πλάνο.
Αρχικά, τοποθετείται αναισθητική κρέμα στην υπό θεραπεία περιοχή για περίπου 45-60 λεπτά. Στην συνέχεια, γίνεται απλή αιμοληψία και το αίμα που λαμβάνεται φυγοκεντρείται μερικά λεπτά ώστε να διαχωριστούν τα συστατικά του.Έπειτα, απομονώνεται μόνο το πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια το οποίο ενίεται στο δέρμα.

Η Αυτόλογος Μεσοθεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί όλον τον χρόνο ανεξάρτητα από την εποχή, ακόμα και το καλοκαίρι.
Η διάρκεια της συνεδρίας εξαρτάται από την έκταση της θεραπευόμενης περιοχής. Για παράδειγμα, μια συνεδρία προσώπου, λαιμού, ντεκολτέ συνήθως διαρκεί περίπου 30 λεπτά ενώ για μία συνεδρία μεγαλύτερης περιοχής του σώματος (εκτεταμένες ραγάδες) μπορεί να διαρκέσει 45- 60 λεπτά.
Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από την εκάστοτε ένδειξη και καθορίζεται από τον ιατρό στο συμβουλευτικό ραντεβού ενημέρωσης. Κατά μέσο όρο απαιτούνται 4 – 6 συνεδρίες με μεσοδιάστημα ενός μήνα μεταξύ τους. Στη συνέχεια, προτείνεται να εφαρμόζεται η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία 1 – 2 φορές τον χρόνο ως συντήρηση.

Μετά την θεραπεία, υπάρχει ήπια ερυθρότητα και οίδημα του δέρματος, τα οποία υποχωρούν μέσα σε 24-48 ώρες. Είναι πιθανή επίσης η εμφάνιση μικρών εκχυμώσεων στο δέρμα (μελανιές), οι οποίες υποχωρούν μέσα σε 5- 7 ημέρες. Η εφαρμογή make-up και η επιστροφή στις καθημερινές μας δραστηριότητες μπορεί να γίνει άμεσα.
Τα αποτελέσματα αρχίζουν και γίνονται ορατά μετά τις πρώτες 20 – 30 μέρες οπότε και αρχίζουν να φαίνονται οι αναπλαστικές ιδιότητες του οργανισμού μέσω της Αυτόλογης Μεσοθεραπείας και διαρκούν έως και έναν χρόνο. Το δέρμα γίνεται λαμπερό, ενυδατωμένο, απαλλάσσεται από λεπτές ρυτίδες και χαλάρωση ενώ βελτιώνεται σημαντικά η όψη των μαύρων κύκλων και των μελαγχρωματικών βλαβών. Η υφή βλαβών όπως οι ουλές και οι ραγάδες βελτιώνεται αισθητά.
Όσον αφορά τα μαλλιά, η μείωση της τριχόπτωσης είναι άμεσα ορατή ακόμα και από την πρώτη συνεδρία.

Η Αυτόλογος θεραπεία μπορεί να συνδυαστεί με πολλές άλλες αναπλαστικές θεραπείες όπως :
Dermapen 4
Χημικά Peeling
Fractional Lasers ( Discovery Pico Laser και Mosaic Laser)
Infini RF Microneedling
Μεσοθεραπείες Προσώπου
Fillers Υαλουρονικού
Θεραπεία Βοτουλινικής Τοξίνης
Μεταμόσχευση Μαλλιών
Αυτόλογο Filler

Κατά την συνεδρία της Αυτόλογης Μεσοθεραπείας – ή και ανεξάρτητα από αυτήν – υπάρχει η δυνατότητα να πραγματοποιηθεί ειδική επεξεργασία του πλάσματος που απομονώνεται, ώστε να προκύψει ένα gel που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φυσικό, βιολογικό Filler. Αυτό μπορεί να τοποθετηθεί στο πρόσωπο,τον λαιμό ή και σημεία του σώματος όπως τα χέρια με σκοπό την διόρθωση ελλείμματος χαμένου όγκου, λεπτών και βαθιών ρυτίδων και πτυχώσεων του δέρματος.

Η τιμή καθορίζεται ανά συνεδρία από τον ιατρό στο συμβουλευτικό ραντεβού ενημέρωσης και εξαρτάται από την έκταση της περιοχής του δέρματος & το προτεινόμενο θεραπευτικό πλάνο.

Θεραπεία
Αυτόλογη Μεσοθεραπεία
Περιγραφή

Ανάπλαση & Σύσφιξη προσώπου και σώματος και αντιμετώπιση της τριχόπτωσης μέσω αυξητικών παραγόντων των αιμοπεταλίων του πλάσματος και παραγωγής ινοβλαστών, βλαστοκυττάρων, κερατινοκυττάρων με μηδαμινή αποθεραπεία και παρενέργειες.

Διάρκεια συνεδρίας
Έως 30 λεπτά
Προτεινόμενος Αριθμός Συνεδριών
'Εως 6
Χρόνος Αποθεραπείας
Μηδαμινός
Εποχή εφαρμογής
Όλο τον χρόνο

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

FAQs

Γενικά, η Αυτόλογος Μεσοθεραπεία και χρήση του Αυτόλογου Filler είναι από τις πιο ασφαλείς θεραπείες με μηδαμινές επιπλοκές καθώς, όπως λέει και το όνομά τoυς, δεν χρησιμοποιούνται εξωγενείς ουσίες και φάρμακα και συνεπώς ο κίνδυνος αλλεργιών και υπερευαισθησίας εκμηδενίζεται .
Όσον αφορά τις αντενδείξεις, η Αυτολογη μεσοθεραπεια καλό είναι να μην γίνεται σε άτομα που πάσχουν από αυτοάνοσα νοσήματα, άτομα με προβλήματα πηκτικότητας του αίματος καθώς σε άτομα με πρόσφατες κακοήθης νόσους. Σε κάθε περίπτωση, η κλινική εκτίμηση και η λήψη λεπτομερούς ιατρικού ιστορικού από εξειδικευμένο γιατρό καθορίζει το αν θα πραγματοποιηθεί η θεραπεία ή όχι.

Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός τόσο πριν όσο και μετά την θεραπεία ούτε απαιτείται ειδική προετοιμασία. Μετά την θεραπεία, ο ενδιαφερόμενος επανέρχεται άμεσα στις καθημερινές του δραστηριότητες.

Λόγω της εφαρμογής αναισθητικής κρέμας, η θεραπεία καθίσταται εντελώς ανώδυνη.

Πληρωμή ανά συνεδρία ή προπληρωμή πακέτου με 10% έκπτωση

Η πληρωμή γίνεται με μετρητά, χρεωστική ή πιστωτική κάρτα ανά συνεδρία και δεν απαιτείται η προπληρωμή όλου του ποσού της θεραπείας. Με τη χρήση πιστωτικής κάρτας και εξόφλησης όλου του ποσού της θεραπείας, δίνεται η δυνατότητα χρήσης έως 18 άτοκων δόσεων.

Αυτόλογη Μεσοθεραπεία

Video εφαρμογής της θεραπείας
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Συνδυάστε τη θεραπεία με...

Η Αυτόλογος θεραπεία μπορεί να συνδυαστεί με πολλές άλλες αναπλαστικές θεραπείες όπως : Dermapen 4 Χημικά Peeling Fractional Lasers ( Discovery Pico Laser και Mosaic Laser) Infini RF Microneedling Μεσοθεραπείες Προσώπου Fillers Υαλουρονικού Θεραπεία Βοτουλινικής Τοξίνης Μεταμόσχευση Μαλλιών Αυτόλογο Filler

Infini Fractional RF Microneedling

Σύσφιξη του προσώπου, ανάπλαση και αντιμετώπιση ρυτίδων και ουλών μέσω φυσικών διεργασιών παραγωγής κολλαγόνου & ελαστίνης

Microneedling με Dermapen 4

Ανάπλαση και σύσφιξη του προσώπου μέσω κολλαγόνου και ελαστίνης μέσω φυσικών διεργασιών.

Μεταμόσχευση Μαλλιών

Αντιμετώπιση της αραίωσης του τριχωτού της κεφαλής με μόνιμο, φυσικό & πυκνό αποτέλεσμα, υψηλής ποιότητας & αισθητικής

Fillers Υαλουρονικού Οξέος

Άμεση λείανση ρυτίδων, βελτίωση σχήματος χαρακτηριστικών προσώπου και σώματος, αναπλήρωση όγκου σε μία μόνο συνεδρία χωρίς παρενέργειες.

Χημικά Peelings Νέας Γενιάς

Χημικές ουσίες όπως AHAs, BHAs, καυστικοί και ενυδατικοί παράγοντες εφαρμόζονται στο δέρμα και προκαλούν στοχευμένη απολέπιση μικρού ή μεσαίου βάθους για τον αποχρωματισμό πανάδων και κηλίδων, την ρύθμιση της ακμής, την απάλυνση των λεπτών γραμμών & την γενικότερη ανανέωση της επιδερμίδας.

Μεσοθεραπεία Προσώπου

Ενέσιμη ή μη ενέσιμη έγχυση ουσιών για ενυδάτωση, σύσφιξη του δέρματος και πρόληψη των ρυτίδων

Γιατί Laser Touch;

Στόχος μας να σας κάνουμε να νιώθετε όμορφα με το δέρμα σας
Χρησιμοποιούμε Laser & EBD’s νέας γενιάς με δημοσιευμένες επιστημονικές & κλινικές μελέτες καθώς και πιστοποιημένα υλικά από έγκυρες εταιρίες
Πρώτοι εμείς έχουμε δοκιμάσει την αποτελεσματικότητά τους
Προσεγγίζουμε ολιστικά κάθε σας ανάγκη καθώς συνεργαζόμαστε με διαφορετικές ειδικότητες ιατρών
Παρέχουμε περισσότερες από 80 ιατρικές υπηρεσίες
Σεβόμενοι το οικονομικό περιβάλλον, προσφέρουμε την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής

Προγραμματίστε ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό

*Με 25 έτη πείρας, 35.000 πελάτες & την μεγαλύτερη ιατρική ομάδα, έχετε πρόσβαση σε περισσότερες από 80 σύγχρονες θεραπείες αισθητικής δερματολογίας & πλαστικής χειρουργικής.

Ονοματεπώνυμο*
Email*
Τηλέφωνο
Επιλέξτε Κατηγορία*
Από πού μάθατε για τη Laser Touch;
Σχόλια
Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα*

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο Newsletter της Laser Touch για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας. Κερδίστε 15% έκπτωση στην επόμενή σας συνεδρία!

Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή.

Scroll to Top
Scroll to Top