Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00
Τ.: 210 729 4440, 1 | Δ.: Κων. Βεντήρη 7, Αθήνα | Ε: info@lasertouch.gr

Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00

Κρυολιπόλυση Cooltech Cryolipolysis

LASERTOUCH
Αρχική > > Κρυολιπόλυση Cooltech Cryolipolysis

Προγραμματίστε ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό

Το ψύχος, σύμμαχος στην αντιμετώπιση του τοπικού πάχους.

Ανώδυνη Θεραπεία

Μηδενικός Χρόνος Αποθεραπείας

Ορατά Αποτελέσματα σε 1,5-2 μήνες

Απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες

Μη επεμβατική τεχνική μείωσης τοπικού πάχους

1-3 συνεδρίες για την επίτευξη του μέγιστου αποτελέσματος

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τι είναι η Κρυολιπόλυση και πώς λειτουργεί

Αποτελεί την πιο αποτελεσματική μη επεμβατική τεχνική μείωσης του επίμονου τοπικού πάχους παγκοσμίως. Πρόκειται για την ιατρικά τεκμηριωμένη χρησιμοποίηση της τεχνολογίας του ψύχους, η οποία στοχεύει στη μόνιμη καταστροφή των λιποκυττάρων του υποδόριου ιστού, χωρίς να βλάπτονται οι παρακείμενοι ιστοί. Το λίπος διασπάται σε βάθος 1,5 – 2 μηνών, αφήνοντας ένα φυσικό αποτέλεσμα.

Η Κρυολιπόλυση εκμεταλλεύεται την αποδεδειγμένη βάσει μελετών, αυξημένη ευαισθησία των λιποκυττάρων στο ελεγχόμενο ψύχος. Με τη χρήση διαφορετικού μεγέθους και μορφολογίας κεφαλών, γίνεται αναρρόφηση και «εγκλωβισμός» του λίπους στο εκάστοτε σημείο εφαρμογής. Η απομόνωση του λίπους μέσα στις κεφαλές προκαλεί τη βαθιά και ομοιόμορφη κατανομή του ψύχους και ταυτόχρονα τη μείωση της αιματικής κυκλοφορίας τοπικά. Η κρυσταλλοποίηση των λιποκυττάρων οδηγεί στην απόπτωση τους τις επόμενες εβδομάδες και η απομάκρυνση τους γίνεται σταδιακά μέσω του λεμφαγγειακού και ουροποιητικού μας συστήματος.

Δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης από εξειδικευμένο ιατρό

Εκτίμηση των αναγκών σας από ιατρό με στόχο τη δημιουργία ενός εξατομικευμένου θεραπευτικού πλάνου.

Η Κρυολιπόλυση ενδείκνυται στις περιπτώσεις που υπάρχει τοπικό πάχος σε κάποιο σημείο του σώματος, το οποίο ανθίσταται στην υγιεινή διατροφή και τη συστηματική άσκηση. Η χρήση κεφαλών μας παρέχει τη δυνατότητα αντιμετώπισης περιοχών όπως:

 

  • Μηροί (έσω, πρόσθιοι, οπίσθιοι)
  • Γλουτοί (ψωμάκια)
  • Πλαϊνά πλάτης (love handles) και πλαϊνά μέσης
  • Γόνατα
  • Μπράτσα
  • Κοιλιά και στομάχι

Αρχικά είναι απαραίτητη η εκτίμηση από ιατρό ο οποίος κάνει τη συμβουλευτική ενημέρωση, τις απαραίτητες μετρήσεις και την καθοδήγηση στην τοποθέτηση των κεφαλών. Πιο συγκεκριμένα, καθορίζονται τα ακριβή σημεία εφαρμογής & ο προσανατολισμός τοποθέτησης των κεφαλών για τη μέγιστη δυνατή κάλυψη της λιποζώνης.

Δεν απαιτείται γενική ή τοπική αναισθησία, μόνο η εφαρμογή ειδικών προστατευτικών για το δέρμα μεμβρανών. Η αναρρόφηση των κεφαλών δημιουργεί ένα στιγμιαίο αίσθημα τραβήγματος και πίεσης ενώ η αίσθηση ψύχους φεύγει λίγα λεπτά μετά την εφαρμογή. Κατά τη διάρκεια της μιας ώρας που διαρκεί η θεραπεία, ο πελάτης είναι αναπαυτικά ξαπλωμένος.

Ο ενδεδειγμένος αριθμός συνεδριών ανά περιοχή είναι 1-3 σε διάστημα 6 μηνών με μεσοδιάστημα 1,5 μήνα ενώ μπορεί να γίνει επανατοποθέτηση σε άλλα σημεία σε 15 – 20 ημέρες.
Η εφαρμογή είναι ασφαλής καθ’όλη τη διάρκεια του έτους.

Με κάθε θεραπεία Cooltech Cryolipolysis εκτιμάται ότι καταστρέφεται περίπου το 20% του αριθμού των λιποκυττάρων στην περιοχή, γι’ αυτό και κατά περιπτώσεις απαιτείται επανάληψη της θεραπείας. Το αποτέλεσμα ξεκινά να γίνεται ορατό 30-40 ημέρες μετά τη θεραπεία, οπότε και εκτιμάται αν θα ακολουθήσει επόμενη συνεδρία ενώ το τελικό αποτέλεσμα επέρχεται σε 60-90 ημέρες.
Το αποτέλεσμα διατηρείται ακέραιο για όσο τηρούνται οι βασικοί κανόνες ενός υγιεινού τρόπου ζωής, καθώς τα λιποκύτταρα είναι ιστός που δεν πολλαπλασιάζεται κατά τη διάρκεια της ζωής μας, παρά μόνο διογκώνονται με την εναπόθεση σωματικού βάρους.

Η Κρυολιπόλυση συνιστά μια μη επεμβατική μέθοδο και έχει μηδενικό χρόνο αποθεραπείας. Οι ιστοί πέραν του λιπώδους σε αντίθεση με άλλες τεχνικές λιπόλυσης δεν υφίστανται καμία βλάβη και αυτό επιτρέπει την άμεση επιστροφή στις καθημερινές μας δραστηριότητες.

Σε αρκετές περιπτώσεις, είναι ευεργετικό να προηγούνται ή να παρεμβάλλονται θεραπείες:
Ραδιοσυχνότητων (Cocoon Duo Technology, Velashape II, INFINI Fractional RF Microneedling)
Μηχανικής κινητοποίησης ιστού (λεμφικό μασάζ με το LPG Endermologie)
WLM by Medical Hypoxi
Νήματα Σώματος
Μεσοθεραπείες σώματος

Στην απόδοση της θεραπείας, επίσης, συμβάλλει σημαντικά το ολιγόλεπτο μασάζ στην περιοχή που έχει προηγηθεί εφαρμογή. H απόδοση της θεραπείας αυξάνεται όταν 3 εβδομάδες πριν την εφαρμογή και στα μεσοδιαστήματα μεταξύ των συνεδριών ακολουθείται διατροφή πλούσια σε μονοακόρεστα, μέτρια σε πολυακόρεστα και φτωχή σε κορεσμένα λιπαρά οξέα.

Το τελικό ποσό της θεραπείας εξαρτάται από τις περιοχές εφαρμογής και την επαναληψιμότητα της θεραπείας ενώ συνυπολογίζεται ο αριθμός των εντοπίσεων και ο πιθανός συνδυασμός της με άλλες θεραπείες.

Θεραπεία
Κρυολιπόλυση Cooltech Cryolipolysis
Περιγραφή

Μη επεμβατική τεχνική μείωσης του επίμονου τοπικού πάχους που βασίζεται στην αυξημένη ευαισθησία των λιποκυττάρων στο ελεγχόμενο ψύχος

Μέθοδος
Διάρκεια συνεδρίας
Έως 30 λεπτά
Προτεινόμενος Αριθμός Συνεδριών
'Εως 3
Χρόνος Αποθεραπείας
Μηδαμινός
Εποχή εφαρμογής
Όλο τον χρόνο

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

FAQs

Σύμφωνα με τα νεότερα δεδομένα, η εφαρμογή ελεγχόμενου ψύχους στην περιοχή συμβάλλει και στην ενεργοποίηση διαδικασιών ανάπλασης του συνδετικού ιστού, συμβάλλοντας, έτσι, στη σύσφιξη και όχι στη χαλάρωση της περιοχής.
Η εκτενής περίσσεια δέρματος εκτιμάται από Πλαστικό Χειρουργό για την χειρουργική ή μη αποκατάσταση της. Η θεραπεία με ραδιοσυχνότητες ως μη επεμβατική εφαρμογή, αποτελούν συνδυαστική λύση σφριγηλότητας του δέρματος.

Με τη λήψη ιατρικού ιστορικού κατά την ενημέρωση, αποκλείεται από την εφαρμογή ένας πολύ μικρός αριθμός περιστατικών που υπόκεινται σε συγκεκριμένες παθήσεις όπως το σύνδρομο Raynaud, η κνίδωση εκ ψύχους, οι κρυοπρωτειναιμίες και οι χρόνιες συστηματικές παθήσεις.
Η ασφάλεια του δέρματος και των παρακείμενων ιστών από πιθανά εγκαύματα εκ ψύχους εξασφαλίζεται με τη χρήση ειδικών προστατευτικών μεμβρανών πριν την τοποθέτηση των κεφαλών. Η διαδικασία λιπόλυσης και αποβολής του λίπους είναι σταδιακή και ελεγχόμενη και ακολουθεί τους φυσιολογικούς κυτταρικούς μηχανισμούς του σώματος.

Πιθανές τοπικές επιπτώσεις στη διάρκεια της αποθεραπείας είναι αιματώματα, μουδιάσματα (υπαισθησία), κνησμός (φαγούρα), οίδημα τοπικά λόγω της κατανομής του μεσοκυττάριου υγρού ή ήπια αίσθηση επιδερμικού πόνου, τα οποία όμως παρέρχονται εντός 48 ωρών.

H λιποαναρρόφηση, σε αντίθεση με την Κρυολιπόλυση συνιστά μια χειρουργική πράξη, η οποία στοχεύει στην εξάλειψη του λίπους της περιοχής σε ποσοστό 70-80% – και με τις νέες τεχνολογίες στην ταυτόχρονη σύσφιξη της. Η επιλογή μεταξύ Κρυολιπόλυσης και Λιποαναρρόφησης εξαρτάται από την προσωπική απόφαση για χειρουργική ή μη αντιμετώπιση του τοπικού λίπους. Οι δυο παραπάνω λύσεις αντιμετώπισης τοπικού πάχους διαφέρουν τόσο σε κόστος όσο και χρόνο αποθεραπείας.

Το Cavitation (Σπηλαίωση) αποτελεί μια μέθοδο πιο σταδιακής και συνάμα διαφορετικής καταστροφής των λιποκυττάρων. Συνήθως, συστήνεται σε λιποζώνες που δεν πληρούν τις ενδείξεις της Κρυολιπόλυσης, σύμφωνα με το μέγεθος και την κατανομή τους. Σε ορισμένες περιπτώσεις, το Cavitation συμβάλλει στην πλήρη εξάλειψη της λιποζώνης μετά την εφαρμογή της Κρυολιπόλυσης σαν συμπληρωματική θεραπεία.

Μη εγκεκριμένα μηχανήματα Κρυολιπόλυσης
Λάθος αξιολόγηση της περιοχής σύμφωνα με την ποσότητα του λίπους και τη δερματική χαλάρωση
Λάθος τοποθέτηση των κεφαλών -εξαρτάται από την ανατομική περιοχή και την κατεύθυνση/μορφολογία της λιποζώνης
Μη επαρκής αναρρόφηση της λιποζώνης αναλογικά με το πάχος, μη επαρκής ψύξη του λίπους άρα και μη επαρκής κρυσταλλοποίηση του – ο βαθμός της αναρρόφησης καθορίζεται από τον ιατρό.

Η θεραπεία με το Cooltech Cryolipolysis απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να αντιμετωπίσουν το επίμονο τοπικό πάχος. Δεν αποτελεί λύση στην παχυσαρκία. Αφορά ποσότητες ανενεργού λίπους, υποδόριου και όχι σπλαχνικού, το οποίο ανθίσταται σε διατροφή και άσκηση. Ακόμη και σε περιοχές με συνυπάρχοντα προβλήματα όπως η κυτταρίτιδα και η δερματική χαλάρωση, η Κρυολιπόλυση συμβάλλει συνδυαστικά στην ολιστική προσέγγιση του προβλήματος και κατ’ επέκταση στην επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος.

Σαφώς. Αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς θεραπείες στον ανδρικό πληθυσμό καθώς το τοπικό πάχος αφορά ένα μεγάλο τμήμα του ανδρικού πληθυσμού. Οι περιοχές που επιλέγουν συνήθως είναι η κοιλιά και τα πλαϊνά κοιλιάς, το στομάχι και το στήθος (γυναικομαστία).

Η θεραπεία της Κρυολιπόλυσης ενδείκνυται από την όψιμη εφηβεία, από την ηλικία των 16-18 ετών. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, του θηλασμού και της εμμήνου ρύσεως δε συνίσταται η εφαρμογή της θεραπείας.

Πληρωμή ανά συνεδρία ή προπληρωμή πακέτου με 10% έκπτωση

Η πληρωμή γίνεται με μετρητά, χρεωστική ή πιστωτική κάρτα ανά συνεδρία και δεν απαιτείται η προπληρωμή όλου του ποσού της θεραπείας. Με τη χρήση πιστωτικής κάρτας και εξόφλησης όλου του ποσού της θεραπείας, δίνεται η δυνατότητα χρήσης έως 18 άτοκων δόσεων.

Κρυολιπόλυση Cooltech Cryolipolysis - Αντιμετώπιση τοπικού Πάχους

Video εφαρμογής της θεραπείας
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Συνδυάστε τη θεραπεία με...

Σε αρκετές περιπτώσεις, είναι ευεργετικό να προηγούνται ή να παρεμβάλλονται κάποιες θεραπείες.

Infini Fractional RF Microneedling

Σύσφιξη του προσώπου, ανάπλαση και αντιμετώπιση ρυτίδων και ουλών μέσω φυσικών διεργασιών παραγωγής κολλαγόνου & ελαστίνης

Μεσοθεραπεία Σώματος

Ενέσιμη ή μη ενέσιμη έγχυση ουσιών για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, του τοπικού πάχους, της χαλάρωσης και των ραγάδων

Alliance LPG Endermologie

100% φυσική, μη-επεμβατική τεχνική μηχανικής διέγερσης του δέρματος που επανενεργοποιεί με φυσικό τρόπο τον μεταβολισμό των κυττάρων.

Νήματα Σώματος

Ανόρθωση & Σύσφιξη του σώματος μέσω κολλαγόνου και ελαστίνης μέσω φυσικών διεργασιών σε λιγότερο από 1 ώρα

Θεραπεία με Ραδιοσυχνότητες

Μη επεμβατική μέθοδος λιπογλυπτικής σε περιοχές με περιττό τοπικό λίπος με τη χρήση Ραδιοσυχνότητων RF και Cavitation

Velashape II

3 τεχνολογίες: υπέρυθρη ακτινοβολία, ραδιοσυχνότητες, αναρρόφηση συνδυάζονται ταυτόχρονα και επιτυγχάνουν ανώδυνη λιποδιάλυση, περιφερική μείωση πόντων, εξάλειψη κυτταρίτιδας και οιδημάτων. Μη επεμβατική ανάκτηση σφριγηλότητας και λείανσης των περιοχών με τοπικό πάχος και όψη φλοιού πορτοκαλιού.

Γιατί Laser Touch;

Στόχος μας να σας κάνουμε να νιώθετε όμορφα με το δέρμα σας
Χρησιμοποιούμε Laser & EBD’s νέας γενιάς με δημοσιευμένες επιστημονικές & κλινικές μελέτες καθώς και πιστοποιημένα υλικά από έγκυρες εταιρίες
Πρώτοι εμείς έχουμε δοκιμάσει την αποτελεσματικότητά τους
Προσεγγίζουμε ολιστικά κάθε σας ανάγκη καθώς συνεργαζόμαστε με διαφορετικές ειδικότητες ιατρών
Παρέχουμε περισσότερες από 80 ιατρικές υπηρεσίες
Σεβόμενοι το οικονομικό περιβάλλον, προσφέρουμε την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής

Προγραμματίστε ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό

*Με 25 έτη πείρας, 35.000 πελάτες & την μεγαλύτερη ιατρική ομάδα, έχετε πρόσβαση σε περισσότερες από 80 σύγχρονες θεραπείες αισθητικής δερματολογίας & πλαστικής χειρουργικής.

Ονοματεπώνυμο*
Email*
Τηλέφωνο
Επιλέξτε Κατηγορία*
Από πού μάθατε για τη Laser Touch;
Σχόλια
Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα*

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο Newsletter της Laser Touch για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας. Κερδίστε 15% έκπτωση στην επόμενή σας συνεδρία!

Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή.

Scroll to Top
Scroll to Top