Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00
Τ.: 210 729 4440, 1 | Δ.: Κων. Βεντήρη 7, Αθήνα | Ε: info@lasertouch.gr

Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00

Λιπογλυπτική Vaser Lipo

LASERTOUCH
Αρχική > > Λιπογλυπτική Vaser Lipo

Προγραμματίστε ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό

Απόκτηστε τις αναλογίες που πάντα επιθυμούσατε με ασφάλεια και ελάχιστη αποθεραπεία.

Η πιο σύγχρονη και εξελιγμένη μέθοδος λιποαναρρόφησης & λιπογλυπτικής με χρήση υπερήχων

Μόνιμη καταστροφή λιποαποθηκών σε 1 εφαρμογή

Ταυτόχρονη σύσφιξη του δέρματος χωρίς ανομοιομορφίες & ουλές

Μείωση πόντων & αναδιαμόρφωση περιγράμματος σώματος

Άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες

Δυνατότητα λιπομεταφοράς στην ίδια συνεδρία προς βελτίωση άλλων ανατομικών περιοχών

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τι είναι το Vaser Lipo, πώς λειτουργεί; Γιατί να επιλέξω τη θεραπεία;

Πρόκειται για το πλέον τεχνολογικά προηγμένο αλλά και αναγνωρισμένο παγκοσμίως σύστημα λιποαναρρόφησης με την χρήση υπερήχων. Η λέξη VASER προέρχεται από τα αρχικά των λέξεων Vibration Amplification of Sound Energy of Resonance. Η χρήση των συντονισμένων υπερηχητικών κυμάτων υψηλής συχνότητας, στα χέρια έμπειρων και εκπαιδευμένων χειρουργών, προάγει την κλασική λιποαναρρόφηση σε γλυπτική σώματος υψηλής ακρίβειας & ασφάλειας. Τα λιποκύτταρα διασπώνται και ρευστοποιούνται πριν την αφαίρεσή τους, ελαχιστοποιώντας έτσι τον τραυματισμό των γειτονικών ιστών. Ως εκ τούτου, δε δημιουργούνται μεγάλα αιματώματα και οιδήματα και δεν προκαλούνται μετεγχειρητικές ινώσεις και ανομοιομορφίες.

Παράλληλα, επιτυγχάνεται σύσφιξη των θεραπευόμενων περιοχών μέσω της ενέργειας των υπερήχων και της επίδρασής τους στις ίνες κολλαγόνου. Έτσι, η πιθανότητα χαλάρωσης του δέρματος στα σημεία αφαίρεσης του λίπους ελαχιστοποιείται.

Η θεραπεία Vaser Lipo αποτελεί ιδανική μέθοδο λιπογλυπτικής για μείωση τοπικού πάχους, στοχεύοντας στην σμίλευση και αναδιαμόρφωση του σώματος. Ταυτόχρονα, το λίπος που αφαιρείται μπορεί να αξιοποιηθεί με την λιπομεταφορά σε άλλες ανατομικές περιοχές (όπως στήθος και γλουτοί) με στόχο τη συνολική βελτίωση των φυσικών αναλογιών καθώς τα λιποκύτταρα με τη μέθοδο αυτή, αφαιρούνται αυτούσια χωρίς να καταστρέφονται.

Δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης από εξειδικευμένο ιατρό

Εκτίμηση των αναγκών σας από ιατρό με στόχο τη δημιουργία ενός εξατομικευμένου θεραπευτικού πλάνου.

Η μέθοδος μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιαδήποτε λιποαποθήκη του σώματος, ακόμα και στις πιο «δύσκολες» περιοχές επίμονου τοπικού πάχους που αντιστέκονται σε αυστηρή διατροφή και συστηματική γυμναστική.  Πιο συγκεκριμένα, η θεραπεία στοχεύει σε:

  • Κοιλιακή χώρα
  • Πλαϊνά μέσης (love handles)
  • Μηρούς & ψωμάκια
  • Γόνατα
  • Πλάτη  & λίπος στη γραμμή του σουτιέν
  • Βραχίονες (μπράτσα)
  • Κάτω γνάθος (διπλοσάγονο)
  • Γυναικομαστία

Το αποτέλεσμα της θεραπείας είναι μείωση πόντων & σύσφιξη στις περιοχές εφαρμογής χαρίζοντας πιο σμιλεμένο περίγραμμα του σώματος. Επιπλέον, με την αφαίρεση του ανεπιθύμητου λίπους, η λιποαναρρόφηση με Vaser Lipo μπορεί να επανασχηματίσει στοχευμένα περιοχές του σώματος, αναδεικνύοντας προϋπάρχοντα μυϊκό τόνο & γράμμωση.

Εφόσον σας ενδιαφέρει η Vaser Lipo, προηγείται ένα συμβουλευτικό ραντεβού ενημέρωσης με τον ιατρό που θα πραγματοποιήσει τη θεραπεία. Κατά τη διάρκεια του ραντεβού γίνεται λήψη πλήρους ιατρικού ιστορικού, εκτίμηση των αναγκών σας και αξιολόγηση των περιοχών προς θεραπεία (αριθμός & ένταση του προβλήματος) βάσει των οποίων αποφασίζεται και το είδος της αναισθησίας ( τοπική, μέθη, γενική αναισθησία). Στη συνέχεια βάσει αυτών, ο ιατρός σας καθοδηγεί για την σχετική προετοιμασία, τη διαδικασία & τον χώρο διεξαγωγής της θεραπείας.

Όπως και πριν από κάθε ιατρική πράξη, έτσι και πριν τη λιποαναρρόφηση με Vaser lipo είναι απαραίτητη η λήψη ιατρικού ιστορικού και η κλινική εκτίμηση από τον εξειδικευμένο ιατρό. Η εφαρμογή αντενδείκνυται σε περιπτώσεις ασθενών με μεγάλες διακυμάνσεις βάρους λόγω ορμονικών ή άλλου είδους διατροφικών διαταραχών, σε ασθενείς με  δεικτη μάζας σώματος ΒΜΙ που εντάσσεται στο πλαίσιο της παχυσαρκίας  καθώς και σε ασθενείς με σοβαρά χρόνια νοσήματα.

Η εφαρμογή του Vaser Lipo είναι ανώδυνη κατά τη διάρκεια της εφαρμογής. Αναμένεται πιθανή ήπια αίσθηση πόνου στην υπό θεραπεία περιοχή για 3 - 4 ημέρες που αντιμετωπίζεται με κοινά αναλγητικά.

Η καταστροφή των λιποαποθηκών στις οποίες έχει προηγηθεί  η θεραπεία, είναι μόνιμη. Σε περίπτωση μη ακραίας αύξησης του σωματικού βάρους, η περιοχή στην οποία έχει προηγηθεί η θεραπεία μένει ανεπηρέαστη και η κατανομή του λίπους γίνεται ομοιόμορφα σε άλλες λιπαποθήκες.

Το αποτέλεσμα είναι ορατό μετά από περίπου 30-40 ημέρες, ενώ συνεχίζει να εξελίσσεται σε βάθος εξαμήνου.

Για την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος, απαιτείται μόλις μια συνεδρία ανά περιοχή. Η διάρκεια της θεραπείας καθορίζεται από τον αριθμό των ανατομικών περιοχών  προς εφαρμογή και την ποσότητα του λίπους που θα αφαιρεθεί. Συνήθως, διαρκεί περίπου 2 ώρες και αφορά μια μεγάλη ή δυο μικρές περιοχές. Μπορεί να πραγματοποιηθεί όλο το χρόνο χωρίς περιορισμούς.

Καθώς το προτεινόμενο θεραπευτικό πλάνο είναι εξατομικευμένο, το κόστος εκτιμάται από τον ιατρό κατά τη διάρκεια του συμβουλευτικού ραντεβού και καθορίζεται από τον αριθμό, την ένταση & την έκταση των προβληματικών περιοχών όπως επίσης και το είδος της αναισθησίας και κατ' επέκταση ο χώρος διεξαγωγής της θεραπείας.

Το συμβουλευτικό ραντεβού από ιατρό παρέχεται χωρίς χρέωση.

Εφόσον η εφαρμογή γίνεται με τοπική αναισθησία δεν απαιτείται νοσηλεία και ο θεραπευόμενος επιστρέφει άμεσα στο καθημερινό του πρόγραμμα. Είναι απαραίτητη η χρήση κορσέ για 40 ημέρες. Είναι πιθανή η εμφάνιση ήπιου οιδήματος, μικρών εκχυμώσεων και ήπιου πόνου που έχουν διάρκεια 4 - 7 ημέρες. Η εφαρμογή δεν καταλείπει κάποια ουλή ή άλλα μόνιμα σημάδια.

Η επιστροφή στην εργασία, εφόσον δεν απαιτείται έντονη σωματική καταπόνηση, μπορεί να γίνει και την επόμενη ημέρα. Επιτρέπεται άμεσα ήπια αερόβια σωματική άσκηση όπως το περπάτημα, ενώ η επιστροφή σε κανονικό πρόγραμμα εκγύμνασης μπορεί να πραγματοποιηθεί σε 40 ημέρες.

Θεραπεία
Λιπογλυπτική Vaser Lipo
Περιγραφή

Η πιο σύγχρονη και εξελιγμένη μέθοδος λιποαναρρόφησης και λιπογλυπτικής με χρήση υπερήχων για εξάλειψη τοπικού πάχους & μείωση πόντων.

Μέθοδος
Διάρκεια συνεδρίας
90 - 120 λεπτά
Προτεινόμενος Αριθμός Συνεδριών
1
Χρόνος Αποθεραπείας
> 36 hours
Εποχή εφαρμογής
Όλο τον χρόνο

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

FAQs

Η λιποαναρροφηση ανέκαθεν δεν αποτελούσε επιλογη μειωσης του σωματικου βάρους, συνεπώς δεν πρόκειται για θεραπεία απώλειας βάρους και δεν υποκαθιστά έναν υγιεινό ζωής, διατροφής & άσκησης. Η θεραπεία αφορά εξάλειψη τοπικού περίσσιου υποδόριου λίπους που αντιστέκεται σε διατροφή και άσκηση με στόχο την μείωση πόντων και την αναδιαμόρφωση των φυσικών αναλογιών του σώματος.

Αποτελεί ουσιαστικά μια ολιστικότερη και γρηγορότερη επιλογή για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Η λιποαναρρόφηση με Vaser Lipo μπορεί να συνδυαστεί με ποικίλες άλλες θεραπείες. Πιο συγκεκριμένα, στην ίδια συνεδρία μπορεί να πραγματοποιηθεί λιποπροσθετική προς βελτίωση άλλων περιοχών ή η θεραπεία CelluErase (μικροχειρουργική διατομή κυτταρίτιδας) για τη συνολική βελτίωση της όψης και της υφής του δέρματος στην περιοχή των γλουτών και των μηρών. Επίσης, άμεσα μετά τη λιποαναρρόφηση με Vaser Lipo είναι δυνατή η εφαρμογή άλλων θεραπειών που συμβάλλουν στη σύσφιξη και τη μείωση πόντων, όπως είναι το Alliance LPG Endermologie  και το HIFU.

Πληρωμή ανά συνεδρία ή προπληρωμή πακέτου με 10% έκπτωση

Η πληρωμή γίνεται με μετρητά, χρεωστική ή πιστωτική κάρτα ανά συνεδρία και δεν απαιτείται η προπληρωμή όλου του ποσού της θεραπείας. Με τη χρήση πιστωτικής κάρτας και εξόφλησης όλου του ποσού της θεραπείας, δίνεται η δυνατότητα χρήσης έως 18 άτοκων δόσεων.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Συνδυάστε τη θεραπεία με...

HIFU Doublo S

Ανόρθωση & σύσφιξη του δέρματος σε προσώπο και σώμα, μέσω θερμικού τραυματισμού που προκαλεί κολλαγονογένεση.

Θεραπεία Κυτταρίτιδας CelluErase

Εξάλειψη των εντυπωμάτων κυτταρίτιδας σε μία μόνο συνεδρία με μικροχειρουργική τεχνική, με την χρήση μικρού αιχμηρού εργαλείου με εφαρμογή τοπικής αναισαθησίας και με μηδαμινό χρόνο αποθεραπείας

Alliance LPG Endermologie

100% φυσική, μη-επεμβατική τεχνική μηχανικής διέγερσης του δέρματος που επανενεργοποιεί με φυσικό τρόπο τον μεταβολισμό των κυττάρων.

Θεραπεία Nanofat

Θεραπεία αντιγήρανσης και ανάπλασης του δέρματος, μέσω κινητοποίησης φυσικών διεργασιών.

Λιποπροσθετική προσώπου

Ενέσιμη θεραπεία προσώπου με λιπομεταφορά. Το λίπος χρησιμοποιείται σαν φυσικό filler ρυτίδων και ουλών αλλά και σαν αυτόλογο υλικό κυτταρικής αναγέννησης και κολλαγονογέννεσης.

Γιατί Laser Touch;

Στόχος μας να σας κάνουμε να νιώθετε όμορφα με το δέρμα σας
Χρησιμοποιούμε Laser & EBD’s νέας γενιάς με δημοσιευμένες επιστημονικές & κλινικές μελέτες καθώς και πιστοποιημένα υλικά από έγκυρες εταιρίες
Πρώτοι εμείς έχουμε δοκιμάσει την αποτελεσματικότητά τους
Προσεγγίζουμε ολιστικά κάθε σας ανάγκη καθώς συνεργαζόμαστε με διαφορετικές ειδικότητες ιατρών
Παρέχουμε περισσότερες από 80 ιατρικές υπηρεσίες
Σεβόμενοι το οικονομικό περιβάλλον, προσφέρουμε την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής

Προγραμματίστε ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό

*Με 25 έτη πείρας, 35.000 πελάτες & την μεγαλύτερη ιατρική ομάδα, έχετε πρόσβαση σε περισσότερες από 80 σύγχρονες θεραπείες αισθητικής δερματολογίας & πλαστικής χειρουργικής.

Ονοματεπώνυμο*
Email*
Τηλέφωνο
Επιλέξτε Κατηγορία*
Από πού μάθατε για τη Laser Touch;
Σχόλια
Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα*

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο Newsletter της Laser Touch για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας. Κερδίστε 15% έκπτωση στην επόμενή σας συνεδρία!

Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή.

Scroll to Top
Scroll to Top