Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00
Τ.: 210 729 4440, 1 | Δ.: Κων. Βεντήρη 7, Αθήνα | Ε: info@lasertouch.gr

Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00

Λιποπροσθετική προσώπου

LASERTOUCH
Αρχική > > Λιποπροσθετική προσώπου

Προγραμματίστε ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό

Η απόλυτη εναλλακτική των ετερόλογων filler υαλουρονικού

Φυσικό και ασφαλές filler για ζυγωματικά, ρυτίδες, ουλές

Σύντομη και ανώδυνη θεραπεία με τοπικό αναισθητικό

Άμεσα αποτελέσματα με εφ’όρου ζωής διάρκεια

διπλή δράση σε μια θεραπεία: filling και ανάπλαση δέρματος

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τι είναι η λιποπροσθετική προσώπου

Ο όρος λιποπροσθετική περιγράφει την διαδικασία κατά την οποία χρησιμοποιείται το λίπος σαν βιοϋλικό από μια δότρια περιοχή προς μια διαφορετική λήπτρια περιοχή του ίδιου ατόμου. Το λίπος χαρακτηρίζεται από σημαντικές δομικές και αναγεννητικές ιδιότητες, τις οποίες εκμεταλλεύεται η μέθοδος της λιποπροσθετικής με εξαιρετικά αποτελέσματα ιδιαίτερα στο πρόσωπο.
Οι όροι λιπομεταφορά και λιπομεταμόσχευση είναι συνώνυμοι και σημαίνουν την χρήση του λίπους από ένα σημείο του οργανισμού σε ένα άλλο ως διορθωτικό μέσο αναπλήρωσης όγκου. Στην περιοχή του προσώπου χρησιμοποιείται για να ενισχύσει τους δερματικούς ιστούς και να προσδώσει όγκο. Το λίπος είναι ιστός πλούσιος σε βλαστοκύτταρα τα οποία, υπό την επίδραση των ορμονών, έχουν την ικανότητα να αποκτούν τις εξειδικευμένες ιδιότητες των κυττάρων των ιστών του οργανισμού δρώντας αναγεννητικά. Ταυτόχρονα, ο λιπώδης ιστός αποτελεί το ιδανικό φυσικό δομικό υλικό για να γεμίσει ελλειμματικές περιοχές και δυσμορφίες.

Δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης από εξειδικευμένο ιατρό

Εκτίμηση των αναγκών σας από ιατρό με στόχο τη δημιουργία ενός εξατομικευμένου θεραπευτικού πλάνου.

Κατά την διαδικασία της λιποπροσθετικής προσώπου σημειώνεται με ακρίβεια η προς θεραπεία περιοχή ώστε να εκτιμηθεί η μικροποσότητα λίπους που απαιτείται. Ως δότρια περιοχή προτιμάται η κοιλιακή χώρα καθότι ο λιπώδης ιστός που την περιβάλλει είναι πλούσιος σε βλαστοκύτταρα. Η αναρρόφηση του λίπους πραγματοποιείται με ιδιαίτερη προσοχή και με τους βέλτιστους χειρισμούς για να αποτραπεί ο τραυματισμός του μοσχεύματος αλλά και να εξαλειφθεί ο κίνδυνος δυσμορφίας στο σημείο αφαίρεσης. Μετά από συγκεκριμένη επεξεργασία σύντομης χρονικής διάρκειας παραλαμβάνεται το καθαρό λίπος-μόσχευμα και μεταφέρεται στην προς θεραπεία περιοχή του προσώπου. Ο ιατρός χρησιμοποιεί ειδική κάνουλα ώστε να εξασφαλιστεί η ακριβής έγχυση του λίπους σε καθορισμένο βάθος αναλόγως της ανατομικής περιοχής του προσώπου και του επιθυμητού αποτελέσματος. Το αυτόλογο υλικό έχει ισχυρή αναγεννητική ικανότητα και λειτουργεί σαν δερματικό πληρωτικό το οποίο αποτελεί την απόλυτη εναλλακτική λύση για όσους δεν επιθυμούν τα ετερόλογα fillers.

Η λιποπροσθετική εφαρμόζεται για να γεμίσει αύλακες που συνήθως σχηματίζονται στα δυναμικά και οστέινα πρόσωπα καθώς και σε περιπτώσεις που ο/η ενδιαφερόμενος επιθυμεί να διορθώσει τυχόν ασυμμετρίες ή/και να βελτιώσει συνολικά την αρχιτεκτονική του προσώπου του. Η θεραπεία απευθύνεται σε κάθε είδους πρόσωπο και ηλικία. Πιο συγκεκριμένες ενδείξεις αποτελούν:
Ρινοπαρειακές ρυτίδες
Ρυτίδες μαριονέτας
Ρυτίδες καπνιστού ή barcode
Ρυτίδες παρειών
Πτώση ζυγωματικού τόξου
Αναπλήρωση όγκου χειλιών, οβάλ προσώπου, ζυγωματικών και κροταφικής περιοχής
Ανόρθωση φρυδιών
Διόρθωση σχήματος ρινός
Ατροφικές ουλές
Ουλές ακμής

Τα αποτελέσματα είναι ορατά αμέσως μετά τη θεραπεία. Το λίπος σαν πρόσθετο υλικό δεν μεταβολίζεται με το πέρασμα του χρόνου και συνεχίζει να ενισχύει την αναγέννηση των κυττάρων του δερματικού ιστού.
Το αποτέλεσμα καθίσταται μόνιμο, εφόσον ακολουθήσει δεύτερη συνεδρία με το πέρας ενός έτους. Ο λόγος που απαιτείται επανάληψη της θεραπείας είναι γιατί κατά την πρώτη λιπομεταφορά, το ποσοστό του λίπους που ενσωματώνεται στο δερματικό ιστό αγγίζει το 40%.

Η αποθεραπεία είναι μηδαμινή καθώς με τη μέθοδο της κάνουλας εξασφαλίζεται η ομαλή κατανομή του λίπους στην λήπτρια περιοχή. Υπάρχει πιθανότητα εμφάνισης εκχυμώσεων που διαρκούν έως 10 ημέρες και καλύπτονται εύκολα με μακιγιάζ ώστε να υπάρξει άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες.

Η λιποπροσθετική συνδυάζεται απόλυτα με την μέθοδο της λιπογλυπτικής καθώς ήδη συμπεριλαμβάνεται στην διαδικασία η αναρρόφηση λίπους από ένα σημείο του σώματος. Εάν ο ενδιαφερόμενος το επιθυμεί μπορεί να απαλλαγεί από το τοπικό πάχος ή τις εντοπισμένες λιποαποθήκες του σώματος, μεταφέροντας μέρος του λίπους που θα αφαιρεθεί σε περιοχές του προσώπου. Επιπλέον συνδυάζεται και με την θεραπεία αυτόλογων βλαστοκυττάρων (Nanofat), κατά την οποία ακολουθείται διαφορετική επεξεργασία του λίπους που αφαιρείται ενώ εγχύεται και πάλι με μικροενέσεις στον δερματικό ιστό του προσώπου ενισχύοντας και πολλαπλασιάζοντας τα αποτελέσματα την κυτταρικής ανανέωσης και της συνολικής ανάπλασης του δέρματος.

Θεραπεία
Λιποπροσθετική προσώπου
Περιγραφή

Ενέσιμη θεραπεία προσώπου με λιπομεταφορά. Το λίπος χρησιμοποιείται σαν φυσικό filler ρυτίδων και ουλών αλλά και σαν αυτόλογο υλικό κυτταρικής αναγέννησης και κολλαγονογέννεσης.

Διάρκεια συνεδρίας
Έως 30 λεπτά
Προτεινόμενος Αριθμός Συνεδριών
1
Χρόνος Αποθεραπείας
> 36 hours
Εποχή εφαρμογής
Όλο τον χρόνο

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

FAQs

Πληρωμή ανά συνεδρία ή προπληρωμή πακέτου με 10% έκπτωση

Η πληρωμή γίνεται με μετρητά, χρεωστική ή πιστωτική κάρτα ανά συνεδρία και δεν απαιτείται η προπληρωμή όλου του ποσού της θεραπείας. Με τη χρήση πιστωτικής κάρτας και εξόφλησης όλου του ποσού της θεραπείας, δίνεται η δυνατότητα χρήσης έως 18 άτοκων δόσεων.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Συνδυάστε τη θεραπεία με...

Η λιποπροσθετική συνδυάζεται απόλυτα με την μέθοδο της λιπογλυπτικής και με την θεραπεία αυτόλογων βλαστοκυττάρων (Nanofat).

Θεραπεία Nanofat

Θεραπεία αντιγήρανσης και ανάπλασης του δέρματος, μέσω κινητοποίησης φυσικών διεργασιών.

Λιπογλυπτική Προσώπου & Σώματος

Μέθοδος αντιμετώπισης τοπικού πάχους με εξαγωγή του λίπους από τις ποοβληματικές περιοχές μέσω κάνουλας με την εφαρμογή τοπικής αναισθητικής

Γιατί Laser Touch;

Στόχος μας να σας κάνουμε να νιώθετε όμορφα με το δέρμα σας
Χρησιμοποιούμε Laser & EBD’s νέας γενιάς με δημοσιευμένες επιστημονικές & κλινικές μελέτες καθώς και πιστοποιημένα υλικά από έγκυρες εταιρίες
Πρώτοι εμείς έχουμε δοκιμάσει την αποτελεσματικότητά τους
Προσεγγίζουμε ολιστικά κάθε σας ανάγκη καθώς συνεργαζόμαστε με διαφορετικές ειδικότητες ιατρών
Παρέχουμε περισσότερες από 80 ιατρικές υπηρεσίες
Σεβόμενοι το οικονομικό περιβάλλον, προσφέρουμε την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής

Προγραμματίστε ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό

*Με 25 έτη πείρας, 35.000 πελάτες & την μεγαλύτερη ιατρική ομάδα, έχετε πρόσβαση σε περισσότερες από 80 σύγχρονες θεραπείες αισθητικής δερματολογίας & πλαστικής χειρουργικής.

Ονοματεπώνυμο*
Email*
Τηλέφωνο
Επιλέξτε Κατηγορία*
Από πού μάθατε για τη Laser Touch;
Σχόλια
Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα*

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο Newsletter της Laser Touch για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας. Κερδίστε 15% έκπτωση στην επόμενή σας συνεδρία!

Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή.

Scroll to Top
Scroll to Top