Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00
Τ.: 210 729 4440, 1 | Δ.: Κων. Βεντήρη 7, Αθήνα | Ε: info@lasertouch.gr

Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00

Μεσοθεραπεία Προσώπου

LASERTOUCH
Αρχική > > Μεσοθεραπεία Προσώπου

Προγραμματίστε ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό

Επενδύστε έγκαιρα στην ποιότητα του δέρματός σας. Θα σας συντροφεύει για μια ζωή

Αναζωογόνηση & βαθιά ενυδάτωση

Μείωση και πρόληψη ρυτίδων

Άμεσα Ορατό Αποτέλεσμα που διαρκεί

Εφαρμογή όλο χρόνο χωρίς περιορισμούς

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τι είναι η Μεσοθεραπεία και πώς δρα

Η Μεσοθεραπεία συνιστά από το 1952 μια ιατρική τεχνική πολλαπλών ενέσεων (μικροενέσεων), μικροσκοπικών ποσοτήτων φαρμακευτικών ουσιών, φυσικών εκχυλισμάτων, βιταμινών, ομοιοπαθητικών παραγόντων και άλλων βιοδραστικών εκδόχων στο μεσόδερμα. Το μεσόδερμα από την εμβρυική ηλικία εξελίσσεται στην μεσαία στιβάδα του δέρματος (χόριο). Με αυτόν τον τρόπο, δημιουργούμε μικρά κανάλια στην επιδερμίδα μέσω των οποίων οι δραστικές ουσίες διεισδύουν εύκολα και φτάνουν στο χόριο μεγιστοποιώντας το αποτέλεσμα των θεραπειών μας.

Δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης από εξειδικευμένο ιατρό

Εκτίμηση των αναγκών σας από ιατρό με στόχο τη δημιουργία ενός εξατομικευμένου θεραπευτικού πλάνου.

Ανάλογα με τη φύση του διαλύματος που χρησιμοποιείται για την πραγματοποίησή της, η θεραπεία διακρίνεται σε Αυτόλογη (που αξιοποιεί τους μηχανισμούς αναγέννησης του δικού μας αίματος) & Ετερόλογη που συνήθως ανήκει σε μια από τις εξής κατηγορίες:

  • Μεσοθεραπεία Προσώπου με διαλύματα αμινοξέων, μετάλλων, ενζύμων, βιταμινών και άλλων αντιοξειδωτικών παραγόντων που θρέφουν βαθιά τα κύτταρα του δέρματος ενισχύοντας τον μεταβολισμό τους και την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Με αυτόν τον τρόπο, βελτιώνουν την ελαστικότητα του δέρματος, προσδίδουν λάμψη και βοηθούν στην αντιμετώπιση λεπτών ρυτίδων καθώς επίσης και δυσχρωμιών (πανάδες, μέλασμα).
  • Μεσοθεραπεία Προσώπου με Υαλουρονικό οξύ, η οποία είναι πιο ενισχυμένη καθώς εκτός από βιταμίνες και αμινοξέα περιέχει και μη διασταυρωμένο υαλουρονικό οξύ. Το τελευταίο έχει την ικανότητα να συγκρατεί 1000 φορές το βάρος του σε νερό και να ενυδατώνει βαθιά.
  • Μεσοθεραπεία Skinbooster που αποτελεί μορφή ενέσιμης θεραπείας με διασταυρωμένο ή μη Υαλουρονικό οξύ, το οποίο έχει διάφορα μοριακά βάρη. Συνιστούν ουσιαστικά μια ενδιάμεση μορφή ανάμεσα στα Fillers Υαλουρονικού και τις κλασικές μεσοθεραπείες προσώπου. Πέρα από την βαθιά ενυδάτωση, στοχεύουν και σε ειδικούς κυτταρικούς υποδοχείς προκαλώντας την σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης, προσδίδοντας έτσι στο δέρμα αναπλήρωση χαμένου όγκου και σφριγηλότητας.
  • Μεσοθεραπεία προσώπου με διάλυμα κοκτέιλ Υαλουρονικού Οξέος, αμινοξέων και Βοτουλινικής Τοξίνης (Jalutoxin) που γίνεται πιο επιφανειακά σε σχέση με μια κανονική θεραπεία Βοτουλινικής Τοξίνης και προσδίδει στο δέρμα τα ευεργετικά χαρακτηριστικά μιας απλής μεσοθεραπείας πετυχαίνοντας ταυτόχρονα την άμεση λείανση των ρυτίδων, τη σύσφιξη και λάμψη του δέρματος χάρη στην άμεση δράση της τοξίνης.

Η Μεσοθεραπεία προσώπου μπορεί να εφαρμοστεί γύρω από τα μάτια, στην περιοχή των ζυγωματικών αλλά και περιστοματικά. Ωστόσο, πολλές φορές τα μεσοθεραπευτικά διαλύματα εφαρμόζονται και σε άλλες περιοχές που εκδηλώνουν σημεία γήρανσης, όπως ο λαιμός, το ντεκολτέ και τα χέρια. Αποτελεί μια επαναστατική ιατρική πράξη παγκόσμιας εμβέλειας και ταυτόχρονα μη επεμβατική λύση σε πληθώρα αισθητικών προβλημάτων όπως:

  • ηλικιακή γήρανση δέρματος και φωτογήρανση
  • αφυδάτωση του δέρματος
  • ρυτίδες
  • ανελαστικότητα δέρματος (σύσφιξη)
  • ουλές ακμής
  • μελαγχρωματικές βλάβες (καφέ κηλίδες, μέλασμα)

Πριν τη θεραπεία συνήθως εφαρμόζεται τοπική αναισθητική κρέμα για περίπου μία ώρα. Η Μεσοθεραπεία προσώπου μπορεί να γίνει είτε ενέσιμα είτε με Microneedling, ανάλογα με την ένδειξη του εκάστοτε δέρματος. Στην ενέσιμη μεσοθεραπεία πραγματοποιείται έγχυση των ουσιών στο χόριο με μικρονυγμούς ενώ στην περίπτωση του Microneedling οι ουσίες εισάγονται στο δέρμα με τη βοήθεια μικροσκοπικών καναλιών που δημιουργούνται στην επιφάνεια της επιδερμίδας (Stamp Microneedling ή Dermapen 4).

Με τη Μεσοθεραπεία προσώπου επιτυγχάνεται:

Αναζωογόνηση (προσώπου, λαιμού, ντεκολτέ, χεριών), βαθιά ενυδάτωση, μείωση και πρόληψη ρυτίδων. Τα βασικά συστατικά που χρησιμοποιούνται είναι το υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες (Ε ,C, A, B3, B6, B5 κτλ), νουκλεοτίδια – νουκλεοσίδια (DNA), σύμπλοκα αυξητικών παραγόντων, πεπτίδια, αμινοξέα κτλ. Έτσι. ενεργοποιούνται μεταβολικά οι υπό θεραπεία περιοχές ενώ συγχρόνως διεγείρεται η φυσιολογική παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Επιπρόσθετα, προάγεται η ενυδάτωση λόγω της κατακράτησης μορίων νερού από το μόριο του κολλαγόνου.

Σύσφιξη – Η συνεχόμενη και σταδιακή απώλεια κολλαγόνου και ελαστίνης έχει ως απόρροια την αδυναμία των ινών να διατηρήσουν την σφριγηλότητα του δέρματος. Ο συνδυασμός υλικών όπως το DMAE, συνένζυμο Q10, οργανικό πυρίτιο, κολλαγόνο, βιταμίνη C αποτελεί ιδανική λύση για προβλήματα χαλαρού δέρματος, μέσω των συσφικτικών, ενυδατικών και αντιοξειδωτικών τους δράσεων.

Λεύκανση του δέρματος – Μεσοθεραπευτικά διαλύματα που περιέχουν ειδικές λευκαντικές ουσίες όπως υαλουρονικό οξύ, ρεσβερατρόλη, νιασιναμίδη, βιταμίνη C κ.ά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την καταπολέμηση μελαγχρωματικών βλαβών (πανάδες, μέλασμα) ή και των μαύρων κύκλων.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά, ακόμα και μετά από την πρώτη συνεδρία, ανάλογα με το είδος της θεραπείας και τον στόχο της. Διαρκούν έως και 6 -9 μήνες εφόσον συνδυαστούν με άσκηση και σωστή διατροφή, απαιτούνται πάρα ταύτα θεραπείες συντήρησης.

Ο αριθμός των συνεδριών καθορίζεται ανάλογα με την ηλικία, την κατάσταση του δέρματος, το είδος της θεραπείας και τον στόχο της. Συνήθως, απαιτούνται 4-6 συνεδρίες με μεσοδιάστημα 15-28 ημερών. Στη συνέχεια, ακολουθούν θεραπείες συντήρησης 1 φορά το εξάμηνο για διατήρηση του αποτελέσματος.

Κάθε συνεδρία διαρκεί 20-30 λεπτά. Εφαρμόζεται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, χωρίς περιορισμούς.

Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επιστρέψει άμεσα στις καθημερινές του δραστηριότητες. Μετά τη θεραπεία μπορεί να εμφανιστούν μικρές μελανιές - εκχυμώσεις που υποχωρούν μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας. Επίσης, μπορεί να παρουσιαστεί κνησμός, ερύθημα και εντοπισμένο οίδημα που υποχωρούν μέσα στις επόμενες ώρες.

Ανάλογα με το στόχο της θεραπείας συνδυάζεται άριστα με Μικροδερμοαπόξεση Pristine, Mosaic Fractional Laser, Discovery Pico Laser, Χημικά Peelings, Θεραπεία Βοτουλινικής τοξίνης.

Το τελικό κόστος καθορίζεται από το είδος της θεραπείας και την έκταση της περιοχής στην οποία εφαρμόζεται και εκτιμάται από τον ιατρό σε συμβουλευτικό ραντεβού.

Θεραπεία
Μεσοθεραπεία Προσώπου
Περιγραφή

Ενέσιμη ή μη ενέσιμη έγχυση ουσιών για ενυδάτωση, σύσφιξη του δέρματος και πρόληψη των ρυτίδων

Διάρκεια συνεδρίας
Έως 30 λεπτά
Προτεινόμενος Αριθμός Συνεδριών
'Εως 6
Χρόνος Αποθεραπείας
> 36 hours
Εποχή εφαρμογής
Όλο τον χρόνο

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

FAQs

Αντενδείκνυται σε άτομα που πάσχουν από διαταραχή πήξης του αίματος ή λαμβάνουν θρομβολυτικά, αντιπηκτικά φάρμακα καθώς επίσης και σε περιοχή με όγκο, ενεργό φλεγμονή ή έρπη καθώς και σε εγκύους ή λεχώνες

Μετά τη θεραπεία συστήνεται η χρήση ειδικών αναπλαστικών κρεμών για μεγιστοποίηση του αποτελέσματος και αντηλιακή προστασία.

Είναι κάτι που εξαρτάται από το βάθος της έγχυσης σύμφωνα με το είδος της θεραπείας. Το αίσθημα «τσιμπήματος» ή «καψίματος» λόγω του υλικού, είναι κάτι φυσιολογικό αλλά μπορεί να μετριαστεί με την εφαρμογή αναισθητικής κρέμας.

Πληρωμή ανά συνεδρία ή προπληρωμή πακέτου με 10% έκπτωση

Η πληρωμή γίνεται με μετρητά, χρεωστική ή πιστωτική κάρτα ανά συνεδρία και δεν απαιτείται η προπληρωμή όλου του ποσού της θεραπείας. Με τη χρήση πιστωτικής κάρτας και εξόφλησης όλου του ποσού της θεραπείας, δίνεται η δυνατότητα χρήσης έως 18 άτοκων δόσεων.

Μεσοθεραπεία Προσώπου

Video εφαρμογής της θεραπείας
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Συνδυάστε τη θεραπεία με...

Ανάλογα με το στόχο της θεραπείας συνδυάζεται άριστα με Oxygeneo Superfacial, Mosaic Fractional Laser, Discovery Pico Laser, Χημικά Peelings, Θεραπεία Βοτουλινικής τοξίνης.

Discovery Pico Laser

Αποχρωματισμός τατουάζ, αφαίρεση μελαγχρωματικών βλαβών, ανάπλαση δέρματος, αντιμετώπιση ουλών και ραγάδων με την χρήση της τεχνολογίας picosecond και του φωτοκουστικού φαινομένου, καθώς και της τεχνολογίας fractional, σε λίγες συνεδρίες.

Χημικά Peelings Νέας Γενιάς

Χημικές ουσίες όπως AHAs, BHAs, καυστικοί και ενυδατικοί παράγοντες εφαρμόζονται στο δέρμα και προκαλούν στοχευμένη απολέπιση μικρού ή μεσαίου βάθους για τον αποχρωματισμό πανάδων και κηλίδων, την ρύθμιση της ακμής, την απάλυνση των λεπτών γραμμών & την γενικότερη ανανέωση της επιδερμίδας.

Mosaic Fractional Laser

Μη επεμβατικό fractional laser τεχνολογίας “κλασματικής φωτοανάπλασης“, με στόχο την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης προς ανάπλαση του δέρματος.

Θεραπεία Βοτουλινικής Τοξίνης

Με τη βοήθεια της Βοτουλινικής τοξίνης το δέρμα, οι ρυτίδες μαλακώνουν και απομακρύνονται, το βλέμμα φαίνεται πιο ξεκούραστο και νεανικό.

Γιατί Laser Touch;

Στόχος μας να σας κάνουμε να νιώθετε όμορφα με το δέρμα σας
Χρησιμοποιούμε Laser & EBD’s νέας γενιάς με δημοσιευμένες επιστημονικές & κλινικές μελέτες καθώς και πιστοποιημένα υλικά από έγκυρες εταιρίες
Πρώτοι εμείς έχουμε δοκιμάσει την αποτελεσματικότητά τους
Προσεγγίζουμε ολιστικά κάθε σας ανάγκη καθώς συνεργαζόμαστε με διαφορετικές ειδικότητες ιατρών
Παρέχουμε περισσότερες από 80 ιατρικές υπηρεσίες
Σεβόμενοι το οικονομικό περιβάλλον, προσφέρουμε την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής

Προγραμματίστε ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό

*Με 25 έτη πείρας, 35.000 πελάτες & την μεγαλύτερη ιατρική ομάδα, έχετε πρόσβαση σε περισσότερες από 80 σύγχρονες θεραπείες αισθητικής δερματολογίας & πλαστικής χειρουργικής.

Ονοματεπώνυμο*
Email*
Τηλέφωνο
Επιλέξτε Κατηγορία*
Από πού μάθατε για τη Laser Touch;
Σχόλια
Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα*

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο Newsletter της Laser Touch για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας. Κερδίστε 15% έκπτωση στην επόμενή σας συνεδρία!

Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή.

Scroll to Top
Scroll to Top