Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00
Τ.: 210 729 4440, 1 | Δ.: Κων. Βεντήρη 7, Αθήνα | Ε: info@lasertouch.gr

Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00

Μεσοθεραπεία Σώματος

LASERTOUCH
Αρχική > > Μεσοθεραπεία Σώματος

Προγραμματίστε ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό

Το δέρμα του σώματος έχει τις ίδιες ανάγκες με του προσώπου. Καινοτόμα μεσοθεραπευτικά κοκτέιλ, πλούσια σε δραστικά συστατικά

Μη επεμβατική μέθοδος

Βελτίωση της εικόνας φλοιού πορτοκαλιού

Δέρμα πιο σφριγηλό και ελαστικό

Μείωση στην ποσότητα του λίπους στην περιοχή εφαρμογής

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τι είναι η Μεσοθεραπεία και πώς δρα

Η Μεσοθεραπεία συνιστά από το 1952 μια ιατρική τεχνική πολλαπλών ενέσεων (μικροενέσεων), μικροσκοπικών ποσοτήτων φαρμακευτικών ουσιών, φυσικών εκχυλισμάτων, βιταμινών, ομοιοπαθητικών παραγόντων και άλλων βιοδραστικών εκδόχων στο μεσόδερμα. Το μεσόδερμα από την εμβρυική ηλικία εξελίσσεται στην μεσαία στιβάδα του δέρματος (χόριο). Με αυτόν τον τρόπο, δημιουργούμε μικρά κανάλια στην επιδερμίδα μέσω των οποίων οι δραστικές ουσίες διεισδύουν εύκολα και φτάνουν στο χόριο, μεγιστοποιώντας το αποτέλεσμα των θεραπειών μας.

Δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης από εξειδικευμένο ιατρό

Εκτίμηση των αναγκών σας από ιατρό με στόχο τη δημιουργία ενός εξατομικευμένου θεραπευτικού πλάνου.

Η Μεσοθεραπεία Σώματος εφαρμόζεται συνήθως σε γλουτούς, μηρούς, κοιλιά, γόνατα και βραχίονες (μπράτσα). Αποτελεί μια επαναστατική ιατρική πράξη παγκόσμιας εμβέλειας και ταυτόχρονα μη επεμβατική λύση σε πληθώρα αισθητικών προβλημάτων όπως:

Κυτταρίτιδα
Ανεπιθύμητο τοπικό πάχος
Ανελαστικότητα δέρματος (σύσφιξη)
Ραγάδες

Ανάλογα με την ένδειξη της θεραπείας διακρίνεται σε

 

Μεσοθεραπεία σώματος – Τοπικό Πάχος

 

Οι ουσίες που έχει αποδειχθεί ότι συμβάλλουν στη μείωση του ανεπιθύμητου τοπικού πάχους με την μέθοδο της μεσοθεραπείας είναι η φωσφατιδυλοχολίνη, l-καρνιτίνη, (artichoke), μελίλωτος κ.ά. Ενεργοποιείται η διαδικασία της ρευστοποίηση λίπους (λιπόλυσης), καθώς η μεμβράνη των λιποκυττάρων γίνεται πιο διαπερατή, οπότε και αποβάλλεται σταδιακά το συσσωρευμένο λίπος.

 

Μεσοθεραπεία σώματος – Κυτταρίτιδα

 

Ανάμεσα στους πλέον αποτελεσματικούς τρόπους προσέγγισης της κυτταρίτιδας, μόνη της ή σε συνδυασμό με μηχανήματα λεμφικού μασάζ, ραδιοσυχνοτήτων, cavitation είναι η μεσοθεραπεία με παντεταρισμένα ή μη κοκτέιλ ουσιών. Χορηγώντας σε κατάλληλο βάθος έγχυσης πεντοξυφιλλίνη, καρνιτίνη, καφεΐνη, αγκινάρα, οργανικό πυρίτιο, ginko biloba, μελίλωτος, υαλουρονιδάση, κολλαγενάση κ.ά:

 

αυξάνεται τοπικά η αιμάτωση των ιστών

μειώνεται ο όγκος των λιποκυττάρων

αποδιοργανώνονται οι δύσκαμπτες ίνες κολλαγόνου που εγκλωβίζουν τις λιπώδεις εναποθέσεις και δημιουργούν την ενοχλητική όψη φλοιού πορτοκαλιού

 

Μεσοθεραπεία σώματος -Χαλάρωση

 

Η συνεχόμενη και σταδιακή απώλεια κολλαγόνου και ελαστίνης έχει ως απόρροια την αδυναμία των ινών να διατηρήσουν την σφριγηλότητα του δέρματος. Ο συνδυασμός υλικών όπως το DMAE, συνένζυμο Q10,οργανικό πυρίτιο, κολλαγόνο, βιταμίνη C αποτελεί ιδανική λύση για προβλήματα χαλαρού δέρματος, μέσω των συσφικτικών, ενυδατικών και αντιοξειδωτικών τους δράσεων. Στην κατηγορία αυτή της μεσοθεραπείας εντάσσεται και η αντιμετώπιση των λευκών ραγάδων.

Πριν τη θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί τοπική αναισθητική κρέμα για περίπου μία ώρα. Η Μεσοθεραπεία μπορεί να γίνει είτε ενέσιμα είτε μη ενέσιμα, ανάλογα και με την ένδειξη που έχουμε. Στην ενέσιμη Μεσοθεραπεία πραγματοποιείται έγχυση των ουσιών στο χόριο με τη βοήθεια πολύ λεπτών βελονών. Στη μη ενέσιμη Μεσοθεραπεία, αντί των βελονών, οι ουσίες εισάγονται στο δέρμα με τη βοήθεια μικροσκοπικών καναλιών που δημιουργούνται στην επιφάνεια της επιδερμίδας με ειδική συσκευή Microneedling.

Με τη Mεσοθεραπεία επιτυγχάνουμε:

Βελτίωση της υφής του δέρματος
Βελτίωση της εικόνας φλοιού πορτοκαλιού
Καλύτερη μικροκυκλοφορία
Μείωση στην ποσότητα του λίπους στην περιοχή εφαρμογής
Καλύτερη οξυγόνωση των ιστών στην περιοχή
Σύσφιξη της επιδερμίδας

Σε γενικές γραμμές, τα αποτελέσματα φαίνονται μετά την 2η-3η συνεδρία. Διαρκούν εφόσον συνδυαστούν με άσκηση και σωστή διατροφή, απαιτούνται πάρα ταύτα θεραπείες συντήρησης.

Ο αριθμός των συνεδριών καθορίζεται ανάλογα με την ηλικία, την κατάσταση του δέρματος, το είδος της θεραπείας και τον στόχο της. Συνήθως, απαιτούνται 4-6 συνεδρίες με μεσοδιάστημα 10-15 ημερών. Στη συνέχεια, ακολουθούν θεραπείες συντήρησης 1 φορά το εξάμηνο για διατήρηση του αποτελέσματος.

Κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου 20 λεπτά. Εφαρμόζεται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, χωρίς περιορισμούς.

Ο/η ενδιαφερόμενος/η μπορεί να επιστρέψει άμεσα στις καθημερινές του/της δραστηριότητες. Μετά τη θεραπεία μπορεί να εμφανιστούν μικρές μελανιές-εκχυμώσεις που υποχωρούν μέσα στο διάστημα μιας εβδομάδας. Επίσης, μπορεί να παρουσιαστεί κνησμός, ερύθημα και εντοπισμένο οίδημα που υποχωρούν μέσα στις επόμενες ώρες.

Ανάλογα με το στόχο της θεραπείας συνδυάζεται άριστα με Alliance LPG Endermologie, WLM by Medical Hypoxi, θεραπεία με Ραδιοσυχνότητες (Cocoon Duo Technology, Infini RF Microneedling), Θεραπεία Κυτταρίτιδας CelluErase και Νήματα Προσώπου.

Το τελικό κόστος καθορίζεται από το είδος της θεραπείας και την έκταση της περιοχής στην οποία εφαρμόζεται και εκτιμάται από ιατρό σε συμβουλευτικό ραντεβού.

Θεραπεία
Μεσοθεραπεία Σώματος
Περιγραφή

Ενέσιμη ή μη ενέσιμη έγχυση ουσιών για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, του τοπικού πάχους, της χαλάρωσης και των ραγάδων

Διάρκεια συνεδρίας
Έως 30 λεπτά
Προτεινόμενος Αριθμός Συνεδριών
'Εως 6
Χρόνος Αποθεραπείας
> 36 hours
Εποχή εφαρμογής
Όλο τον χρόνο

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

FAQs

Αντενδείκνυται σε άτομα που πάσχουν από διαταραχή πήξης του αίματος ή λαμβάνουν θρομβολυτικά, αντιπηκτικά φάρμακα καθώς επίσης και σε περιοχή με όγκο, ενεργό φλεγμονή ή έρπη καθώς και σε εγκύους ή λεχώνες.

Μετά τη θεραπεία συστήνεται να απέχετε από κάθε σωματική άσκηση για περίπου 1-2 ημέρες.

Είναι κάτι που εξαρτάται από το βάθος της έγχυσης σύμφωνα με το είδος της θεραπείας. Το αίσθημα «τσιμπήματος» ή «καψίματος» λόγω του υλικού, είναι κάτι φυσιολογικό αλλά μπορεί να μετριαστεί με την εφαρμογή αναισθητικής κρέμας.

Πληρωμή ανά συνεδρία ή προπληρωμή πακέτου με 10% έκπτωση

Η πληρωμή γίνεται με μετρητά, χρεωστική ή πιστωτική κάρτα ανά συνεδρία και δεν απαιτείται η προπληρωμή όλου του ποσού της θεραπείας. Με τη χρήση πιστωτικής κάρτας και εξόφλησης όλου του ποσού της θεραπείας, δίνεται η δυνατότητα χρήσης έως 18 άτοκων δόσεων.

Μεσοθεραπεία Σώματος

Video εφαρμογής της θεραπείας
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Συνδυάστε τη θεραπεία με...

Ανάλογα με το στόχο της θεραπείας συνδυάζεται άριστα με Alliance LPG Endermologie, WLM by Medical Hypoxi, θεραπεία με Ραδιοσυχνότητες (Cocoon Duo Technology, Infini RF Microneedling), Θεραπεία Κυτταρίτιδας CelluErase και Νήματα Προσώπου.

Infini Fractional RF Microneedling

Σύσφιξη του προσώπου, ανάπλαση και αντιμετώπιση ρυτίδων και ουλών μέσω φυσικών διεργασιών παραγωγής κολλαγόνου & ελαστίνης

Θεραπεία Κυτταρίτιδας CelluErase

Εξάλειψη των εντυπωμάτων κυτταρίτιδας σε μία μόνο συνεδρία με μικροχειρουργική τεχνική, με την χρήση μικρού αιχμηρού εργαλείου με εφαρμογή τοπικής αναισαθησίας και με μηδαμινό χρόνο αποθεραπείας

Alliance LPG Endermologie

100% φυσική, μη-επεμβατική τεχνική μηχανικής διέγερσης του δέρματος που επανενεργοποιεί με φυσικό τρόπο τον μεταβολισμό των κυττάρων.

Νήματα Προσώπου

Ανόρθωση & Σύσφιξη του προσώπου μέσω ανάρτησης νημάτων και παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνηςc

Θεραπεία με Ραδιοσυχνότητες

Μη επεμβατική μέθοδος λιπογλυπτικής σε περιοχές με περιττό τοπικό λίπος με τη χρήση Ραδιοσυχνότητων RF και Cavitation

Γιατί Laser Touch;

Στόχος μας να σας κάνουμε να νιώθετε όμορφα με το δέρμα σας
Χρησιμοποιούμε Laser & EBD’s νέας γενιάς με δημοσιευμένες επιστημονικές & κλινικές μελέτες καθώς και πιστοποιημένα υλικά από έγκυρες εταιρίες
Πρώτοι εμείς έχουμε δοκιμάσει την αποτελεσματικότητά τους
Προσεγγίζουμε ολιστικά κάθε σας ανάγκη καθώς συνεργαζόμαστε με διαφορετικές ειδικότητες ιατρών
Παρέχουμε περισσότερες από 80 ιατρικές υπηρεσίες
Σεβόμενοι το οικονομικό περιβάλλον, προσφέρουμε την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής

Προγραμματίστε ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό

*Με 25 έτη πείρας, 35.000 πελάτες & την μεγαλύτερη ιατρική ομάδα, έχετε πρόσβαση σε περισσότερες από 80 σύγχρονες θεραπείες αισθητικής δερματολογίας & πλαστικής χειρουργικής.

Ονοματεπώνυμο*
Email*
Τηλέφωνο
Επιλέξτε Κατηγορία*
Από πού μάθατε για τη Laser Touch;
Σχόλια
Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα*

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο Newsletter της Laser Touch για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας. Κερδίστε 15% έκπτωση στην επόμενή σας συνεδρία!

Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή.

Scroll to Top
Scroll to Top