Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00
Τ.: 210 729 4440, 1 | Δ.: Κων. Βεντήρη 7, Αθήνα | Ε: info@lasertouch.gr

Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00

Μεταμόσχευση Μαλλιών

LASERTOUCH
Αρχική > > Μεταμόσχευση Μαλλιών

Προγραμματίστε ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό

Απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα, υψηλής ποιότητας & αισθητικής. Πυκνή τριχοφυΐα με ρυθμό & κατεύθυνση αναγέννησης όπως τα υπόλοιπα.

Φυσικό & Μόνιμο Αποτέλεσμα

Εφαρμογή από Εξειδικευμένο Πλαστικό Χειρουργό / Δερματολόγο

Πολυετής πείρα & εξειδίκευση

Εξατομικευμένη Προσέγγιση

Ιατρική ομάδα με Υψηλή Επιστημονική Κατάρτιση

Η επέμβαση δεν αφήνει σημάδια ούτε ουλές

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης από εξειδικευμένο ιατρό

Εκτίμηση των αναγκών σας από ιατρό με στόχο τη δημιουργία ενός εξατομικευμένου θεραπευτικού πλάνου.

Η πιο σύγχρονη μέθοδος μεταμόσχευσης μαλλιών είναι η FUE ( Follicular unit extraction ) κατά την οποία εξάγωνται μεμονωμένα τριχοθυλάκια από τη δότρια περιοχή και τοποθετούνται σε περιοχές με αραιωμένη τριχοφυία ή πλήρη απώλεια της τριχοφυίας.

Η κύρια ένδειξη της είναι η ανδρογεννετικού τύπου αλωπεκία σε άνδρες και γυναίκες.

Η FUE είναι μια ελάχιστα επεμβατική ,ασφαλής και με άριστο αισθητικό αποτέλεσμα μέθοδος , ενώ η μικρής διάρκειας  αποθεραπεία επιτρέπει  στον ασθενή να επιστρέψει σχεδόν άμεσα στις καθημερινές του δραστηριότητες.

Μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στην εργασία του και σταδιακά στις καθημερινές του δραστηριότητες.

Ωστόσο, κατά την 1η εβδομάδα έως και 10 ημέρες συνιστάται η αποφυγή άρσης βάρους , η έκθεση σε ήλιο,το κολύμπι και η έντονη σωματική δραστηριότητα.

Μετά το πέρας της επέμβασης δίνονται στον ασθενή λεπτομερείς οδηγίες σχετικά με την φροντίδα της περιοχής και τι θα πρέπει να προσέξει τις προσεχείς μέρες , καθώς και αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το τι να περιμένει σε κάθε στάδιο της εξέλιξης.

Η κύρια ένδειξη της μεταμοσχευσης μαλλιών είναι η ανδρογεννετικού τύπου αλωπεκία σε άνδρες και γυναίκες.
Υπάρχουν κάποιες καταστάσεις και παθήσεις οι οποίες αποτελούν απόλυτη ή σχετική αντένδειξη για μεταμόσχευση μαλλιών.

Κατά το συμβουλευτικό ραντεβού (consultation ) o εξειδικευμένος γιατρός λαμβάνει πλήρες ιατρικό ιστορικό, εξετάζει το τριχωτό και παρέχει εξατομικευμένο πλάνο ,το πλέον κατάλληλο για τον κάθε ασθενή.

Η μέθοδος FUE είναι μια ελάχιστα επεμβατική μέθοδος η οποία δεν καταλείπει σημάδια ή ουλές και προσφέρει άριστο αισθητικό αποτέλεσμα.

Υπάρχει μικρή πιθανότητα εμφάνισης ήπιας αιμορραγίας την 1η μέρα μετεπεμβατικά η οποία περιορίζεται με τη χρήση αιμοστατικού ή την εφαρμογή πιεστικής γάζας μετά το πέρας της επέμβασης .

Η επέμβαση γίνεται με τοπική αναισθησία και αποτελεί μια ανώδυνη διαδικασία.

Μετά το πέρας της επέμβασης μπορεί να υπάρχει ήπιος πονοκέφαλος , αίσθημα ενόχλησης ή τραβήγματος της περιοχής το οποίο από την πλειονότητα των ασθενών είναι καλά ανεκτό και αντιμετωπίζεται με απλά παυσίπονα.
Η διάρκεια κυμαίνεται από 5-7 ώρες ανάλογα με το μέγεθος της επέμβασης .

Κατά τη διάρκεια του συμβουλευτικού ραντεβού γίνονται μετρήσεις που μας επιτρέπουν τον υπολογισμό των lifetime τριχοθυλακίων που είναι διαθέσιμα προς μεταμόσχευση. Επειδή κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, στόχος είναι η πραγματοποίηση ενός εξατομικευμένου πλάνου βάσει του οποίου θα επιτευχθεί η σωστή αξιοποίηση των αποθεμάτων και ένα αισθητικό αποτέλεσμα το οποίο θα είναι διαχρονικά φυσικό.

Δεν υπάρχει ηλικιακός περιορισμός για την πραγματοποίηση της επέμβασης , ωστόσο ,κυρίως για τα πολύ νεαρά άτομα, είναι απαραίτητη η συζήτηση με τον ασθενή και η ενημέρωση του από τον θεράποντα ιατρό σχετικά με το σωστό χρόνο πραγματοποίησης της επέμβασης προκειμένου να επιτευχθεί ένα lifetime σωστό και άρτιο αποτέλεσμα.

Υπάρχει δυνατότητα εμφύτευσης σε περιοχές όπως τα φρύδια και το γένειο, καθώς και σε περιπτώσεις λευκοτριχίας.

Σε περιοχές ουλών υπάρχει η δυνατότητα εμφύτευσης ,όμως το ποσοστό φύτρωσης μπορεί να διαφέρει και εξαρτάται από τον τύπο της ουλής , την χρονική της διάρκεια κλπ.

Μπορεί να συνδυαστεί με εφαρμογή ενέσιμου prp/prf όπως επίσης και με άλλες συντηρητικές μεθόδους όπως πχ μινοξιδίλη.

Η FUE είναι μια διαδικασία η οποία απαιτεί άψογη γνώση,εμπειρία και εξειδικευμένη εκπαίδευση καθώς αποτελεί μια απαιτητική μικροχειρουργική επέμβαση με διεγχειρητικές προκλήσεις για την επίτευξη ενός απόλυτα φυσικού αποτελέσματος χωρίς να βλάπτεται συνολικά το τριχωτό της κεφαλής.

Θεραπεία
Μεταμόσχευση Μαλλιών
Περιγραφή

Αντιμετώπιση της αραίωσης του τριχωτού της κεφαλής με μόνιμο, φυσικό & πυκνό αποτέλεσμα, υψηλής ποιότητας & αισθητικής

Διάρκεια συνεδρίας
Αναλόγως την προς θεραπεία περιοχή
Προτεινόμενος Αριθμός Συνεδριών
1
Χρόνος Αποθεραπείας
Έως 36 ώρες
Εποχή εφαρμογής
Όλο τον χρόνο

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

FAQs

Πληρωμή ανά συνεδρία ή προπληρωμή πακέτου με 10% έκπτωση

Η πληρωμή γίνεται με μετρητά, χρεωστική ή πιστωτική κάρτα ανά συνεδρία και δεν απαιτείται η προπληρωμή όλου του ποσού της θεραπείας. Με τη χρήση πιστωτικής κάρτας και εξόφλησης όλου του ποσού της θεραπείας, δίνεται η δυνατότητα χρήσης έως 18 άτοκων δόσεων.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Συνδυάστε τη θεραπεία με...

Η Μεταμόσχευση Μαλλιών συνδυάζεται με Αυτόλογη Μεσοθεραπεία, η οποία εφαρμόζεται για να ενισχύσει τα αποτελέσματα της Μεταμόσχευσης μαλλιών. Μετά τη Μεταμόσχευση Μαλλιών, η λήπτρια περιοχή ενισχύεται με την έγχυση του πλάσματος, αποδίδοντας εξαιρετικά αποτελέσματα τόσο στην ποιότητα όσο και στην ποσότητα των μαλλιών.

Αυτόλογη Μεσοθεραπεία

Ανάπλαση & Σύσφιξη προσώπου και σώματος και αντιμετώπιση της τριχόπτωσης μέσω αυξητικών παραγόντων των αιμοπεταλίων του πλάσματος και παραγωγής ινοβλαστών, βλαστοκυττάρων, κερατινοκυττάρων με μηδαμινή αποθεραπεία και παρενέργειες.

Γιατί Laser Touch;

Στόχος μας να σας κάνουμε να νιώθετε όμορφα με το δέρμα σας
Χρησιμοποιούμε Laser & EBD’s νέας γενιάς με δημοσιευμένες επιστημονικές & κλινικές μελέτες καθώς και πιστοποιημένα υλικά από έγκυρες εταιρίες
Πρώτοι εμείς έχουμε δοκιμάσει την αποτελεσματικότητά τους
Προσεγγίζουμε ολιστικά κάθε σας ανάγκη καθώς συνεργαζόμαστε με διαφορετικές ειδικότητες ιατρών
Παρέχουμε περισσότερες από 80 ιατρικές υπηρεσίες
Σεβόμενοι το οικονομικό περιβάλλον, προσφέρουμε την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής

Προγραμματίστε ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό

*Με 25 έτη πείρας, 35.000 πελάτες & την μεγαλύτερη ιατρική ομάδα, έχετε πρόσβαση σε περισσότερες από 80 σύγχρονες θεραπείες αισθητικής δερματολογίας & πλαστικής χειρουργικής.

Ονοματεπώνυμο*
Email*
Τηλέφωνο
Επιλέξτε Κατηγορία*
Από πού μάθατε για τη Laser Touch;
Σχόλια
Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα*

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο Newsletter της Laser Touch για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας. Κερδίστε 15% έκπτωση στην επόμενή σας συνεδρία!

Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή.

Scroll to Top
Scroll to Top