Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00

Τ.: 210 729 4440 | Δ.: Κων. Βεντήρη 7, Αθήνα | Ε: info@lasertouch.gr

Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00

Μεταμόσχευση Μαλλιών

LASERTOUCH
Αρχική > > Μεταμόσχευση Μαλλιών

Προγραμματίστε ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό

Απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα, υψηλής ποιότητας & αισθητικής. Πυκνή τριχοφυΐα με ρυθμό & κατεύθυνση αναγέννησης όπως τα υπόλοιπα.

Φυσικό & Μόνιμο Αποτέλεσμα

Εφαρμογή από Εξειδικευμένο Πλαστικό Χειρουργό

Πολυετής πείρα & εξειδίκευση

Εξατομικευμένη Προσέγγιση

Ιατρική ομάδα με Υψηλή Επιστημονική Κατάρτιση

Η επέμβαση δεν αφήνει σημάδια ούτε ουλές

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ποιες μέθοδοι Μεταμόσχευσης Μαλλιών υπάρχουν και τι διαφορά έχουν

Υπάρχουν τρεις (3) μέθοδοι μεταμόσχευσης μαλλιών:

  1. FUT (Follicular Unit Transplantation) ή αλλιώς STRIP
  2. FUE (Follicular Unit Extraction)
  3. Micro – Mini Strip

H διαφορά των μεθόδων έγκειται στον τρόπο λήψης των τριχοθυλάκιων.
FUT: Η συλλογή τριχοθυλάκιων γίνεται από το πίσω ή πλαϊνό τμήμα του τριχωτού της κεφαλής σε μια ενιαία σειρά. Στη συνέχεια, γίνεται μετεμφύτευση αυτών στη λήπτρια περιοχή της αραίωσης. Οι τριχοθυλακικές μονάδες δε διαιρούνται σε μικρότερα τμήματα, αλλά ούτε και συνδυάζονται σε μεγαλύτερα μοσχεύματα καθώς στόχος της FUT είναι να μιμηθεί το φυσικό τρόπο έκφυσης των μαλλιών, ώστε να μην ξεχωρίζουν καθόλου από τα φυσικά μαλλιά.
Micro – Mini Strip: H μέθοδος χρησιμοποιείται όταν η δότρια περιοχή είναι περιορισμένη ή παρουσιάζει έλλειψη ελαστικότητας. Η συλλογή και η τοποθέτηση των τριχοθυλακικών μονάδων γίνεται με τον ίδιο τρόπο, όπως και με τη μέθοδο FUT.
FUE: Η συλλογή τριχοθυλάκιων γίνεται μεμονωμένα από το τριχωτό της κεφαλής με ειδικά εργαλεία ώστε να μην απαιτείται η χρήση νυστεριού ή ραμμάτων και στη συνέχεια τοποθετούνται στο σημείο αραίωσης χωρίς να προκαλείται τραυματισμός.

Δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης από εξειδικευμένο ιατρό

Εκτίμηση των αναγκών σας από ιατρό με στόχο τη δημιουργία ενός εξατομικευμένου θεραπευτικού πλάνου.

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, το στρες και πληθώρα γενετικών παραγόντων, προκαλούν αραίωση στο τριχωτό της κεφαλής σε ένα μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού.
Την οριστική και αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα, φέρνει η επέμβαση μεταμόσχευσης μαλλιών, επιτρέποντας πλέον σε κάθε ενδιαφερόμενο να πετύχει την αλλαγή που τόσο επιθυμεί, χαρίζοντας ένα φυσικό και πυκνό αποτέλεσμα. Ωστόσο, δεν είναι λίγοι οι ενδιαφερόμενοι που αναλογίζονται κατά πόσο μπορούν να προχωρήσουν σε μία τέτοια επέμβαση είτε λόγω ηλικίας, είτε εξαιτίας διάφορων παραγόντων υγείας ή άλλων αιτιών.
Ορισμένοι από τους παράγοντες που καθορίζουν την καταλληλότητα της επέμβασης είναι οι εξής:
1. Ηλικία
Παρά την κοινή πεποίθηση ότι η ηλικία παίζει ρόλο στη μεταμόσχευση μαλλιών, καθιστώντας πολλούς ενδιαφερόμενους ακατάλληλους για τη διενέργεια της επέμβασης, στην πραγματικότητα κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να προχωρήσει στην εκτέλεση της επέμβασης, ανεξαρτήτως ηλικίας, εφόσον πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Ωστόσο, σε περιπτώσεις πολύ νέων ανθρώπων, συνίσταται αρχικά μία συντηρητική προσέγγιση.
Βέβαια, η ηλικία και η εξέλιξη της αραίωσης είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι παράγοντες. Για παράδειγμα, ένας μεσήλικας (40-50 ετών) με μέτρια και ομαλή απώλεια μαλλιών, συγκριτικά με έναν νεότερο υποψήφιο (30 ετών) με σοβαρή απώλεια μαλλιών, θεωρείται σαφέστατα καλύτερος υποψήφιος. Είναι, λοιπόν, σημαντικό ο υποψήφιος να έχει ρεαλιστικές προσδοκίες.

2. Ποιότητα δότριας περιοχής
Ο κλινικός έλεγχος του ενδιαφερόμενου και η διενέργεια των απαραίτητων εξετάσεων είναι απαραίτητα για τον έλεγχο της ποιότητας της δότριας περιοχής. Είναι σημαντικό να εκτιμηθεί ότι η δότρια περιοχή έχει τα κατάλληλα χαρακτηριστικά τρίχας, δηλαδή παχιά τρίχα με μεγάλη διάμετρο. Ενδιαφερόμενοι με ίσιες ή ελαφρώς σγουρές τρίχες, αποτελούν ιδανικούς υποψηφίους. Επιπλέον, ασθενείς με ανδρογενετική αλωπεκία και αραίωση στην κορυφή και τους κροτάφους, θεωρούνται ως επί το πλείστον κατάλληλοι υποψήφιοι.

3. Πυκνότητα δότριας περιοχής
Η επαρκής πυκνότητα της δότριας περιοχής είναι εξίσου σημαντική, αφού μία μεγάλη αραίωση, συνεπάγεται ότι και η δότρια περιοχή μπορεί να μην διαθέτει αρκετά τριχοθυλάκια. Όσο πυκνότερη είναι η δότρια περιοχή, τόσο μεγαλύτερος είναι και ο αριθμός των διαθέσιμων τριχοθυλακίων για μεταμόσχευση στην περιοχή με αραίωση.
4.Ρεαλιστικές προσδοκίες
Είναι σημαντικό, ο ενδιαφερόμενος να έχει ρεαλιστικές προσδοκίες αναφορικά με το αποτέλεσμα της θεραπείας. Σε πολλές περιπτώσεις, οι ενδιαφερόμενοι αγνοούν το γεγονός ότι το στάδιο αλωπεκίας στο οποίο βρίσκονται, δεν επιτρέπει την επίτευξη της επιθυμητής αλλαγής. Για το λόγο αυτό, ο κάθε ενδιαφερόμενος πρέπει να κάνει πρώτα τους απαραίτητους ελέγχους. Λαμβάνοντας ένα εξατομικευμένο πλάνο θεραπείας, βάσει της περίπτωσής του, δύναται να γνωρίζει εξ’ αρχής το εκτιμώμενο αποτέλεσμα.
5.Κατάσταση υγείας
Επίσης, σημαντικός παράγοντας είναι η κατάσταση υγείας του ενδιαφερόμενου . Σε περίπτωση που ο ασθενής λαμβάνει οποιαδήποτε μορφή φαρμακευτικής αγωγής, είναι απαραίτητο να ενημερωθεί αντίστοιχα ο ιατρός. Η λήψη συγκεκριμένων φαρμάκων μπορεί να προκαλέσει επιπλοκές στη θεραπεία, οπότε είναι πιθανόν να χρειαστεί τροποποίηση της αγωγής.
Η μεταμόσχευση μαλλιών θεωρείται μία αισθητική επέμβαση χωρίς ιδιαίτερους περιορισμούς. Ωστόσο, είναι σημαντικό ο ασθενής να εκτελεί τον προτεινόμενο προεγχειρητικό έλεγχο σε μία εξειδικευμένη κλινική. Οι ιατροί θα κρίνουν την καταλληλότητα σας για τη διενέργεια της επέμβασης, αφού πρώτα πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες εξετάσεις.

Η διαδικασία εμφύτευσης μαλλιών διαφέρει βάσει της μεθόδου που επιλέγεται. Μεταξύ των πιο διαδεδομένων τεχνικών εμφύτευσης μαλλιών συγκαταλέγονται:
Micro-Mini Strip
FUE (Follicular Unit Extraction)
FUT/ Strip (Follicular Unit Transplantation)

Η κάθε μέθοδος εμφανίζει διαφορετικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, για αυτό και η εξατομικευμένη διάγνωση είναι απαραίτητη.
Η επέμβαση εμφύτευσης μαλλιών πραγματοποιείται με τη χρήση τοπικής αναισθησίας ή μέθης.
Η διάρκεια ποικίλει και βασίζεται στο στάδιο αλωπεκίας του ατόμου με διάρκεια από 1,5 ώρα έως και 8 ώρες.
Ο πόνος κρίνεται ως ελάχιστος ή και μηδαμινός.
Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επιστρέψει ακόμη και την επόμενη ημέρα στην εργασία και την καθημερινότητά του. Δεν απαιτείται ιδιαίτερος χρόνος αποθεραπείας.
Η εμφύτευση τριχοθυλακίων από άλλο άτομο δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί.
Ο ενδιαφερόμενος έχει μία άκρως ομαλή μετάβαση μετά την επέμβαση, καθιστώντας τον σε θέση να αποχωρήσει ακόμη και μόνος του.
Οι αντενδείξεις είναι ελάχιστες και οροθετούνται κατά κύριο λόγο σε περιπτώσεις αυτοάνοσων νοσημάτων, όπου χρειάζεται ειδική συνεννόηση με τον θεράποντα ιατρό.
Δεν υφίστανται ηλικιακοί περιορισμοί.

Το κόστος της μεταμόσχευσης μαλλιών καθορίζεται από τους δύο βασικούς παράγοντες, την μέθοδο που θα χρησιμοποιηθεί και το επίπεδο αλωπεκίας και καθορίζεται με ακρίβεια στο πρώτο συμβουλευτικό ραντεβού από τον εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό.

Αποτελεί την κρισιμότερη ερώτηση κάθε υποψηφίου. Η απάντηση, ωστόσο, διαφέρει ανά περίπτωση αφού ο απαραίτητος αριθμός τριχοθυλακίων βασίζεται στον εκάστοτε ενδιαφερόμενο και το μέγεθος αραίωσης που παρατηρείται. Για το λόγο αυτό, κάθε ενδιαφερόμενος συνίσταται να επισκεφθεί μία εξειδικευμένη κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών, ούτως ώστε μέσω ειδικών υπολογισμών της ιατρικής ομάδας, να διαπιστώσει ποιος είναι ο αριθμός τριχοθυλακίων που χρειάζεται.

Γενικότερα όμως, σε κάθε συνεδρία υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς έως και 3000 τριχοθυλακίων, δηλαδή περίπου 9000 τριχών. Αν ο αριθμός των απαραίτητων τριχοθυλακίων για ένα πυκνό αποτέλεσμα, υπερβαίνει τα 3000 τριχοθυλάκια, τότε υπάρχει η δυνατότητα εκτέλεσης περισσότερων συνεδριών.

Οι εφαρμογές που απαιτούνται είναι μια ή δυο. Η επανάληψη της Μεταμόσχευσης εξαρτάται από το στάδιο της αλωπεκίας, δηλαδή την απαιτούμενη έκταση που θέλουμε να καλυφθεί. Το μεσοδιάστημα που μεσολαβεί αν χρειαστεί επανάληψη της διαδικασίας εξαρτάται από τη μέθοδο που θα χρησιμοποιηθεί. Αν κριθεί η FUE ως καταλληλότερη τότε η διαδικασία μπορεί να επαναληφθεί και την επόμενη μέρα, στην περίπτωση της FUT πρέπει να μεσολαβήσει ένα έτος πριν την επανάληψη της εφαρμογής.

Η Μεταμόσχευση μαλλιών οφείλει να εκτελείται από Πλαστικό Χειρουργό, καθότι αποτελεί τον αποκλειστικά εκπαιδευμένο για τέτοιου είδους επέμβαση.
Στη Laser Touch, η Μεταμόσχευση Μαλλιών πραγματοποιείται από εξειδικευμένο Πλαστικό Χειρουργό και την ιατρική του ομάδα, η οποία αποτελείται από Αναισθησιολόγους & ειδικά εκπαιδευμένο νοσηλευτικό προσωπικό. Ο Πλαστικός Χειρουργός είναι αυτός που κάνει την επέμβαση και γι’ αυτό το αποτέλεσμα είναι το καλύτερο δυνατό και απόλυτα φυσικό.

Η επέμβαση μεταμόσχευσης μαλλιών χαρίζει αναμφίβολα ένα εντυπωσιακό και φυσικό αποτέλεσμα με σύντομο χρόνο αποκατάστασης. Ωστόσο, οι ερωτήσεις που δημιουργούνται από τους ενδιαφερόμενους είναι πολλές, τόσο σχετικά με τη διαδικασία και τις τεχνικές, όσο και με τις προϋποθέσεις που πρέπει να πληροί κανείς.
Η ιατρική ομάδα της Laser Touch συγκέντρωσε όλες τις βασικές αρχές της επέμβασης μεταμόσχευσης μαλλιών, με σκοπό να βοηθήσει τους ενδιαφερόμενους να κατανοήσουν τις προϋποθέσεις, τη διαδικασία και τα αποτελέσματα της επέμβασης.
Παρά την ονομασία της, η επέμβαση μεταμόσχευσης μαλλιών αφορά τη μεταμόσχευση τριχοθυλακίων και όχι μαλλιών. Είναι λοιπόν σημαντικό να αποσαφηνιστεί ότι μεταμοσχεύονται τα τριχοθυλάκια, δηλαδή η «ρίζα» της κάθε τρίχας, μέσα στην οποία περιέχονται περίπου 1 έως 5 τέτοιες μονάδες. Πιο συγκεκριμένα, τα τριχοθυλάκια συλλέγονται από τη δότρια περιοχή, στην οποία υπάρχει μεγάλη συγκέντρωσή τους. Έπειτα, τοποθετούνται στη λήπτρια περιοχή, δηλαδή την περιοχή που πάσχει από αραίωση.
Τα αποτελέσματα της μεταμόσχευσης μαλλιών είναι μόνιμα. Τα τριχοθυλάκια που μεταμοσχεύονται συνεχίζουν να παράγουν μαλλιά επ’ αόριστον, προσφέροντας μία οριστική λύση στο πρόβλημα της αλωπεκίας.
Η επέμβαση δεν αποκαθιστά το πρόβλημα της αλωπεκίας, προσφέρει όμως ένα φυσικό και πυκνό αποτέλεσμα. Είναι σημαντικό ο κάθε ενδιαφερόμενος να έχει ρεαλιστικές προσδοκίες από την επέμβαση. Μία άρτια διενεργηθείσα επέμβαση χαρίζει μία εικόνα κάλυψης, χωρίς σημάδια αραίωσης, ενώ είναι σημαντική η κατανομή των τριχοθυλακίων βάσει των χαρακτηριστικών του κάθε ανθρώπου.
Όσο μεγαλύτερη είναι η ανάγκη μεταμόσχευσης μαλλιών, τόσο μικρότερη είναι η διαθεσιμότητα των μοσχευμάτων. Όταν οι περιοχές με αραίωση είναι μεγάλες, τόσο μικρότερες θα είναι και οι περιοχές με διαθέσιμα τριχοθυλάκια. Για το λόγο αυτό, η τοποθέτηση των μοσχευμάτων πρέπει να διενεργείται έπειτα από ειδική μελέτη, με στόχο την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος με λιγότερα μοσχεύματα.
Η εμπειρία της ιατρικής ομάδας, η εξειδίκευση, η συνεχής μετεκπαίδευση και η καλλιτεχνική δεξιότητα αποτελούν απαραίτητες προϋποθέσεις για ένα άρτιο αποτέλεσμα. Πέραν των ιατρικών παραγόντων, ο αισθητικός παράγοντας κρίνεται ως εξίσου σημαντικός για την επίτευξη ενός φυσικού και πυκνού αποτελέσματος. Απαραίτητη είναι επίσης η πρόβλεψη των μελλοντικών αναγκών του ενδιαφερόμενου, αφού η τριχόπτωση αποτελεί μία εξελισσόμενη κατάσταση.
Η εικόνα μίας πυκνής κάλυψης αποτελεί τον πρωτεύοντα στόχο κάθε επέμβασης. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι ακόμη και με λιγότερο από το 50% της αρχικής πυκνότητας, είναι δυνατόν να επιτευχθεί εικόνα απόλυτης κάλυψης.
Το αποτέλεσμα της μεταμόσχευσης μαλλιών είναι απόλυτα φυσικό, όταν η επέμβαση διενεργείται από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό. Κανείς δεν θα καταλάβει ότι έχετε κάνει μεταμόσχευση μαλλιών, ενώ τα μαλλιά δεν ξεχωρίζουν καθόλου.
Η επέμβαση δεν αφήνει σημάδια ούτε ουλές όταν διενεργείται από έμπειρο ιατρό.
Η μεταμόσχευση μαλλιών μπορεί να διενεργηθεί σε άτομα κάθε ηλικίας και φύλου. Ακόμη και ενδιαφερόμενοι μεγαλύτερης ηλικίας, μπορούν να αποκτήσουν το αποτέλεσμα που πάντα ονειρεύονταν, με απαραίτητη προϋπόθεση να μην υφίσταται κάποιο θέμα υγείας.
Αποτελεί μία απόλυτα ασφαλή επέμβαση, χωρίς επιπλοκές, όταν αυτή διενεργείται σε μία εξειδικευμένη κλινική, υπό τις κατάλληλες συνθήκες και αρχές που ορίζονται.
Η επέμβαση δεν προκαλεί πόνο τόσο κατά τη διάρκεια -αφού διενεργείται με αναισθησία-, όσο και μετά την ολοκλήρωσή της.
Ο ασθενής μπορεί άμεσα να επιστρέψει στην καθημερινότητά του, ενώ η επέμβαση μπορεί να πραγματοποιηθεί καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.
Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, σημαντικότερη περιοχή θεωρείται το hairline, δηλαδή η πρόσθια μετωπιαία περιοχή, αφού χαρακτηρίζεται ως το πλαίσιο του προσώπου.
Δεν υπάρχει μία τεχνική που χαρακτηρίζεται ως η καταλληλότερη ή η σωστότερη, αλλά εκείνη που ταιριάζει στις ανάγκες κάθε ανθρώπου. Είναι απαραίτητο να λαμβάνονται υπόψιν τα χαρακτηριστικά του προσώπου, του δέρματος, αλλά και της τρίχας.
Σημαντικό ρόλο στη διατήρηση ενός φυσικού και όμορφου αποτελέσματος παίζει η μετεγχειρητική φροντίδα της περιοχής. Ο ασθενής πρέπει να ακολουθήσει κατά γράμμα τις συμβουλές του θεράποντα ιατρού, με στόχο να διασφαλίσει την ποιότητα του αποτελέσματος.

Η αποθεραπεία είναι ελάχιστη έως και καθόλου ανάλογα την εργασία και φυσικά τη μέθοδο που θα χρησιμοποιηθεί. Για βαριές χειρωνακτικές εργασίες χρειάζονται δέκα τουλάχιστον ημέρες πριν την επιστροφή με την μέθοδο FUT, ενώ 3-4 με την μέθοδο FUE. Επιπλέον, συνίσταται αποχή από τη γυμναστική για ένα χρονικό διάστημα ανάρρωσης.
Η μεταμόσχευση μαλλιών εφαρμόζεται όλο το χρόνο, ακόμα και το καλοκαίρι. Φυσικά, όμως, η απευθείας έκθεση στον ήλιο πρέπει να αποφεύγεται με τη χρήση καπέλου και αντηλιακού.

Μία από τις ανησυχίες των ενδιαφερόμενων για την μεταμόσχευση μαλλιών είναι αν πονάει. Η διαδικασία δεν πονάει καθώς ο ασθενής βρίσκεται πάντα υπό την επήρεια αναισθησίας τοπικής ή μέθη αναλόγως της τεχνικής που θα εφαρμοστεί. Την ίδια ή την επόμενη μέρα ο ασθενής θα αντιμετωπίσει οποιαδήποτε ενόχληση με ένα απλό παυσίπονο

Οι σύγχρονες τεχνικές που συνεχώς εξελίσσονται, προσφέρουν εξαιρετικά, άκρως φυσικά και μόνιμα αποτελέσματα. Τα πρώτα αποτελέσματα είναι ορατά σε διάστημα μόλις 4-6 μηνών, ενώ το τελικό αποτέλεσμα παρατηρείται σταδιακά μέχρι και τους 12 μήνες. Τα τριχοθυλάκια που μεταμοσχεύονται, συνεχίζουν να παράγουν μαλλιά εφ’ όρου ζωής. Τα ποσοστά επιτυχίας της επέμβασης αγγίζουν μέχρι και το 95%, καθιστώντας την ως την ιδανική λύση για όσους πάσχουν από τριχόπτωση.

Οι σύγχρονες μέθοδοι μεταμόσχευσης μαλλιών Micro-Mini Strip, FUE και FUT προσφέρουν εξίσου μόνιμα αποτελέσματα στον ενδιαφερόμενο. Ωστόσο, πέραν των μόνιμων αποτελεσμάτων, σημαντικό ρόλο παίζει η επιλογή της κατάλληλης τεχνικής, βάσει των μοναδικών αναγκών κάθε ασθενούς. Η ιατρική ομάδα μίας εξειδικευμένη κλινικής μεταμόσχευσης μαλλιών μπορεί να σας καθοδηγήσει κατάλληλα, υποδεικνύοντας τη μέθοδο που αρμόζει στην περίπτωσή σας.

Ο κάθε ενδιαφερόμενος για να διασφαλίσει την ποιότητα και τη μονιμότητα των αποτελεσμάτων πρέπει να γνωρίζει τα εξής:
Είναι απαραίτητο να επιλέξετε μία εξειδικευμένη και πιστοποιημένη κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών με πολυετή εμπειρία. Η κλινική που θα επιλεγεί πρέπει απαραίτητα να ακολουθεί όλες τις βασικές αρχές που εγγυώνται ένα μόνιμο αποτέλεσμα.
Ο ιατρός που θα διενεργήσει την επέμβαση πρέπει να είναι άρτια εκπαιδευμένος και έμπειρος. Αυτό διότι πρέπει να εκμεταλλευτεί κατάλληλα τη δότρια περιοχή και συνεπώς να προσφέρει ένα φυσικό αποτέλεσμα που δεν θα φθαρεί στο χρόνο.
Πρέπει να ακολουθήσετε τις μετεγχειρητικές συμβουλές της ιατρικής ομάδας, ώστε να αποφευχθούν τυχόν σημάδια ή ουλές, αλλά και να διατηρηθεί το τελικό αποτέλεσμα χωρίς αλλοιώσεις.
Η επιλογή της κατάλληλης τεχνικής αποτελεί έναν εξίσου σημαντικό παράγοντα, αφού οι πλέον σύγχρονες τεχνικές προσφέρουν μεγαλύτερα ποσοστά επιτυχίας.

Αν και τα μόνιμα αποτελέσματα αποτελούν έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες, εξίσου σημαντική είναι η σωστή τοποθέτηση των μοσχευμάτων στην πάσχουσα περιοχή. Δεν είναι άλλωστε λίγες οι περιπτώσεις, στις οποίες παρατηρείται μία κακοσχηματισμένη τοποθέτηση που δεν συνάδει με τα χαρακτηριστικά του ενδιαφερόμενου.

Η Μεταμόσχευση Μαλλιών συνδυάζεται με Αυτόλογη Μεσοθεραπεία, η οποία εφαρμόζεται για να ενισχύσει τα αποτελέσματα της Μεταμόσχευσης μαλλιών. Μετά τη Μεταμόσχευση Μαλλιών, η λήπτρια περιοχή ενισχύεται με την έγχυση του πλάσματος, αποδίδοντας εξαιρετικά αποτελέσματα τόσο στην ποιότητα όσο και στην ποσότητα των μαλλιών.

Θεραπεία
Μεταμόσχευση Μαλλιών
Περιγραφή

Αντιμετώπιση της αραίωσης του τριχωτού της κεφαλής με μόνιμο, φυσικό & πυκνό αποτέλεσμα, υψηλής ποιότητας & αισθητικής

Διάρκεια συνεδρίας
>120 minutes
Προτεινόμενος Αριθμός Συνεδριών
1
Χρόνος Αποθεραπείας
Έως 36 ώρες
Εποχή εφαρμογής
Όλο τον χρόνο

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

FAQs

Πληρωμή ανά συνεδρία ή προπληρωμή πακέτου με 10% έκπτωση

Η πληρωμή γίνεται με μετρητά, χρεωστική ή πιστωτική κάρτα ανά συνεδρία και δεν απαιτείται η προπληρωμή όλου του ποσού της θεραπείας. Με τη χρήση πιστωτικής κάρτας και εξόφλησης όλου του ποσού της θεραπείας, δίνεται η δυνατότητα χρήσης έως 18 άτοκων δόσεων.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Συνδυάστε τη θεραπεία με...

Η Μεταμόσχευση Μαλλιών συνδυάζεται με Αυτόλογη Μεσοθεραπεία, η οποία εφαρμόζεται για να ενισχύσει τα αποτελέσματα της Μεταμόσχευσης μαλλιών. Μετά τη Μεταμόσχευση Μαλλιών, η λήπτρια περιοχή ενισχύεται με την έγχυση του πλάσματος, αποδίδοντας εξαιρετικά αποτελέσματα τόσο στην ποιότητα όσο και στην ποσότητα των μαλλιών.

Αυτόλογη Μεσοθεραπεία

Ανάπλαση & Σύσφιξη προσώπου και σώματος και αντιμετώπιση της τριχόπτωσης μέσω αυξητικών παραγόντων των αιμοπεταλίων του πλάσματος και παραγωγής ινοβλαστών, βλαστοκυττάρων, κερατινοκυττάρων με μηδαμινή αποθεραπεία και παρενέργειες.

Γιατί Laser Touch;

Στόχος μας να σας κάνουμε να νιώθετε όμορφα με το δέρμα σας
Χρησιμοποιούμε Laser & EBD’s νέας γενιάς με δημοσιευμένες επιστημονικές & κλινικές μελέτες καθώς και πιστοποιημένα υλικά από έγκυρες εταιρίες
Πρώτοι εμείς έχουμε δοκιμάσει την αποτελεσματικότητά τους
Προσεγγίζουμε ολιστικά κάθε σας ανάγκη καθώς συνεργαζόμαστε με διαφορετικές ειδικότητες ιατρών
Παρέχουμε περισσότερες από 80 ιατρικές υπηρεσίες
Σεβόμενοι το οικονομικό περιβάλλον, προσφέρουμε την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής

Προγραμματίστε ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό

*Με 25 έτη πείρας, 35.000 πελάτες & την μεγαλύτερη ιατρική ομάδα, έχετε πρόσβαση σε περισσότερες από 80 σύγχρονες θεραπείες αισθητικής δερματολογίας & πλαστικής χειρουργικής.

Ονοματεπώνυμο*
Email*
Τηλέφωνο
Από πού μάθατε για τη Laser Touch;*
Σχόλια
Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα*

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο Newsletter της Laser Touch για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας. Κερδίστε 15% έκπτωση στην επόμενή σας συνεδρία!

Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή.

Scroll to Top