Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00
Τ.: 210 729 4440, 1 | Δ.: Κων. Βεντήρη 7, Αθήνα | Ε: info@lasertouch.gr

Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00

Νήματα Προσώπου

LASERTOUCH
Αρχική > > Νήματα Προσώπου

Προγραμματίστε ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό

Αναίμακτο lifting σε λιγότερο από μια ώρα. 100% απορροφήσιμα νήματα που συνεισφέρουν και στην κολλαγονογέννεση.

Απόλυτα βιοσυμβατό προϊόν και απορροφήσιμο

Ελάχιστα επεμβατικό facelift

Bελτίωση ρυτίδων & χαλάρωσης του προσώπου

Άμεσο και ασφαλές αποτέλεσμα

Απλή τοπική αναισθησία χωρίς χειρουργικές τομές & ράμματα

Διακριτικό και φυσικό αποτέλεσμα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τι είναι τα νήματα και πώς λειτουργούν

Πρόκειται για βιοαπορροφήσιμα νήματα, διαφόρων υλικών κατασκευής, τα οποία αποδομούνται σε βάθος χρόνου από τον οργανισμό με φυσιολογικές διαδικασίες. Τοποθετούνται στο πρόσωπο με διαφορετικές τεχνικές εμφύτευσης, τραυματίζοντας το δέρμα. Αυτό οδηγεί σε μηχανική και χημική ενεργοποίηση του δέρματος, με τελικό στόχο την προοδευτική παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης αλλά και την φυσική ανάρτηση και στήριξη του δέρματος.
Πρόκειται για το λεγόμενο μη επεμβατικό λίφτινγκ προσώπου, μια ασφαλής γρήγορη και εύκολη πρακτική για όσες η όσους δεν πληρούν ακόμη τις ενδείξεις για χειρουργικό lifting, η δεν θέλουν να προβούν σε χειρουργείο.
Η θεραπεία των νημάτων μπορεί να εφαρμοστεί από όποια ηλικία η γήρανση του δέρματος και η χαλάρωση του είναι εμφανείς και αποτελούν σημείο αισθητικού ενδιαφέροντος.

Δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης από εξειδικευμένο ιατρό

Εκτίμηση των αναγκών σας από ιατρό με στόχο τη δημιουργία ενός εξατομικευμένου θεραπευτικού πλάνου.

Τα νήματα τοποθετούνται είτε ενδοδερμικά είτε πιο βαθιά στο δέρμα ανάλογα με το ποια νήματα χρησιμοποιούνται και ποιός είναι ο στόχος μας. Έτσι σε κάποιες περιπτώσεις χρειάζεται τοπική εφαρμογή αναισθητικής κρέμας πριν την θεραπεία και σε κάποιες όχι.
Η είσοδος τους γίνεται με την βοήθεια βελονών ή κανουλών- οδηγών οι οποίες είναι εύκαμπτες, μη τραυματικές και περιέχουν το νήμα στο εσωτερικό τους.
Τα νήματα τοποθετούνται και κατευθύνονται προς συγκεκριμένες περιοχές οι οποίες έχουν σχεδιαστεί μεθοδικά πριν την έναρξη της εφαρμογής με την μορφή πλέγματος η ανάλογα με τα δεδομένα που επιβάλλουν η ανατομία και οι αναλογίες του προσώπου.
Με την έξοδό τους από το δέρμα, τα νήματα COG, κυρίως, εναποθέτουν (τεντώνουν) το δέρμα στην θέση που πρέπει ώστε να δοθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα της ανάρτησης.

Οι πιο συνηθισμένες ενδείξεις για το πρόσωπο αφορούν σε
Ρινοπαρειακές αύλακες
Στατική ρυτίδωση σε όποια περιοχή του προσώπου (μέτωπο, παρειές, γραμμές μαριονέτας, ρυτίδες καπνιστού, πόδι της χήνας)
περιοφθαλμική περιοχή, ανόρθωση φρυδιού, εφέ “foxy eyes”
διπλοσάγονο, οβάλ και διαμόρφωση περιγράμματος προσώπου
ανόρθωση ζυγωματικού
στατική ρυτίδωση λαιμού
Αν κάτι εκ των ανωτέρω διαμορφώνεται στο πρόσωπο σας πιο έντονα, τα νήματα ανάρτησης ή νεοκολλαγονογένεσης μπορεί να αποτελέσουν την λύση.

Η διαδικασία της αποκατάστασης της σφριγηλότητας του δέρματος επιτυγχάνεται μέσω δικών μας φυσιολογικών μηχανισμών. Ο τραυματισμός που προκαλείται και τα νήματα που προστίθενται κινητοποιούν μια διαδικασία επούλωσης στο δέρμα, ενεργοποιώντας τους ινοβλάστες και παράγοντας κολλαγόνο και ελαστίνη. Σε όλο αυτό εμπλέκονται κύτταρα όπως τα αιμοπετάλια, ουδετερόφιλα μονοκύτταρα αλλά και μεσολαβητές όπως οι αυξητικοί παράγοντες.

Το αποτέλεσμα των νημάτων ανόρθωσης COG είναι άμεσα ορατό, η επανατοποθέτηση της περίσσειας του δέρματος ή της χαλάρωσης στο επιθυμητό σημείο γίνεται με τη λήξη της θεραπείας.
Η διαδικασία της επούλωσης, ωστόσο, συνεχίζεται εν καιρώ επομένως, το αποτέλεσμα της σύσφιξης ολοένα και ενισχύεται για τους επόμενους 8-12 μήνες.
Η αποθεραπεία είναι σύντομη, το ήπιο οίδημα, οι εκχυμώσεις που πιθανόν δημιουργηθούν και μια επιφανειακή αίσθηση υπερευαισθησίας, διαρκούν 7-10 ημέρες.

Η διάρκεια της θεραπείας δεν υπερβαίνει την μισή ώρα.
Στα νήματα PDO η συνεδρία μπορεί να επαναληφθεί μετά από 3-5 μήνες, οπότε και θα έχει εκτιμηθεί το αποτέλεσμα της πρώτης φοράς για πιθανή ενίσχυση και συμπλήρωση του. Η διάρκεια του αποτελέσματος είναι 8-12 μήνες και σταδιακά αυξανόμενη.
Στα νήματα ανάρτησης COG η συνεδρία που απαιτείται είναι μια και επαναλαμβάνεται μετά από 1-2 χρόνια, εφόσον χρειαστεί και υπάρχουν οι ανάλογες ενδείξεις καθώς η διαδικασία της γήρανσης είναι δυναμική και συνεχόμενη.
Εφαρμόζονται όλο το χρόνο, χωρίς περιορισμό.

Συνδυάζεται με ενέσιμα Fillers, Μεσοθεραπείες ενυδάτωσης, Αυτόλογη μεσοθεραπεία, Αυτόλογα Ενέσιμα Fillers (PRF), Θεραπεία Βοτουλινικής Τοξίνης, Fractional laser ανάπλασης, Ραδιοσυχνότητες και θεραπείες Microneedling.

To τελικό ποσό της θεραπείας καθορίζεται από το είδος και τον αριθμό των νημάτων που τοποθετούνται. Το ακριβές κόστος εκτιμάται από ιατρό σε συμβουλευτικό ραντεβού, έπειτα από κλινική εκτίμηση.

Ήπιο οίδημα, εκχυμώσεις κατά την πορεία εφαρμογής του νήματος, τα οποία όμως υποχωρούν σε λίγες ημέρες χωρίς εναπομείνασες αλλοιώσεις χρώματος η δομής του δέρματος.

Θεραπεία
Νήματα Προσώπου
Περιγραφή

Ανόρθωση & Σύσφιξη του προσώπου μέσω ανάρτησης νημάτων και παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνηςc

Διάρκεια συνεδρίας
Έως 30 λεπτά
Προτεινόμενος Αριθμός Συνεδριών
1
Χρόνος Αποθεραπείας
> 36 hours
Εποχή εφαρμογής
Όλο τον χρόνο

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

FAQs

Σε περιπτώσεις λήψης αντιπηκτικών, σε περιπτώσεις ιστορικού αλλεργικών αντιδράσεων, ενεργών μολύνσεων στο δέρμα, σε αυτοάνοσα νοσήματα, σε συστηματικές νόσους όπως σακχαρώδης διαβήτης και σε ασθενείς με υπερβολική χαλαρότητα του δέρματος.

Τα νήματα κατηγοριοποιούνται και διαφοροποιούνται σύμφωνα με:
το υλικό κατασκευής τους | πολυδιοξανόνης (PDO), πολυγαλακτικού οξέος (PLLA) , πολυλακτικού οξέος (PGA)
το αν είναι απλά ή σύνθετα, (μονόινα δηλαδή ή περισσότερων ινών)
το σχήμα τους (περιελιγμένα, σπειροειδή ή όποιου άλλου σχήματος)
το αν έχουν ακίδες, άγκιστρα (cog) και πώς αυτές είναι διαμορφωμένες πάνω στην περιφέρεια του νήματος ( μονόπλευρα, αμφίπλευρα, τρισδιαστατα-3D)
αν είναι μονής ή διπλής κατεύθυνσης.
το πάχος τους, το μήκος τους, το είδος της κάνουλας η της βελόνας που εμπεριέχουν και με την οποία εισάγονται στο δέρμα
Ο αριθμός και το είδος των νημάτων που θα εφαρμοστούν καθορίζεται από την ένδειξη της εφαρμογής, την ένταση και έκταση του προβλήματος που έχουμε να αντιμετωπίσουμε και με τον ιστό που έχουμε να θεραπεύσουμε. Γι’ αυτό το λόγο, η ιατρική εκτίμηση κρίνεται πολύ σημαντική αναφορικά με τον σχεδιασμό της θεραπείας και την επιλογή των κατάλληλων υλικών και τεχνικών.
Τα νήματα που τοποθετούνται πιο επιφανειακά και κυρίως υπό την μορφή πλεγμάτων είναι αυτά που στοχεύουν κυρίως στην παραγωγή του κολλαγόνου και όχι στην άμεση ανάρτηση.

Είναι σημαντική η επιλογή των υλικών υψηλής ποιότητας. Η προηγμένη τεχνογνωσία και η υψηλή τεχνολογία κατασκευής ελαχιστοποιούν τον πόνο και τις ανεπιθύμητες αντιδράσεις.

Αποτελούν μια θεραπεία η οποία επιβάλλει συνθήκες αντισηψίας και δερματοχειρουργικές δεξιότητες. Δεν είναι όμως χειρουργείο.

Όχι, τα νήματα επανατοποθετούν τους ιστούς που έχουν αλλάξει θέση λόγω βαρύτητας και γήρανσης σε σημεία που προσεγγίζουν το νεανικό σας πρόσωπο. Δεν αλλάζουν τα χαρακτηριστικά.

Πληρωμή ανά συνεδρία ή προπληρωμή πακέτου με 10% έκπτωση

Η πληρωμή γίνεται με μετρητά, χρεωστική ή πιστωτική κάρτα ανά συνεδρία και δεν απαιτείται η προπληρωμή όλου του ποσού της θεραπείας. Με τη χρήση πιστωτικής κάρτας και εξόφλησης όλου του ποσού της θεραπείας, δίνεται η δυνατότητα χρήσης έως 18 άτοκων δόσεων.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Συνδυάστε τη θεραπεία με...

Συνδυάζεται με ενέσιμα Fillers, Μεσοθεραπείες ενυδάτωσης, Αυτόλογη μεσοθεραπεία, Αυτόλογα Ενέσιμα Fillers (PRF), Θεραπεία Βοτουλινικής Τοξίνης, Fractional laser ανάπλασης, Ραδιοσυχνότητες και θεραπείες Microneedling.

Infini Fractional RF Microneedling

Σύσφιξη του προσώπου, ανάπλαση και αντιμετώπιση ρυτίδων και ουλών μέσω φυσικών διεργασιών παραγωγής κολλαγόνου & ελαστίνης

Μεσοθεραπεία Σώματος

Ενέσιμη ή μη ενέσιμη έγχυση ουσιών για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, του τοπικού πάχους, της χαλάρωσης και των ραγάδων

Microneedling με Dermapen 4

Ανάπλαση και σύσφιξη του προσώπου μέσω κολλαγόνου και ελαστίνης μέσω φυσικών διεργασιών.

Αυτόλογη Μεσοθεραπεία

Ανάπλαση & Σύσφιξη προσώπου και σώματος και αντιμετώπιση της τριχόπτωσης μέσω αυξητικών παραγόντων των αιμοπεταλίων του πλάσματος και παραγωγής ινοβλαστών, βλαστοκυττάρων, κερατινοκυττάρων με μηδαμινή αποθεραπεία και παρενέργειες.

Fillers Υαλουρονικού Οξέος

Άμεση λείανση ρυτίδων, βελτίωση σχήματος χαρακτηριστικών προσώπου και σώματος, αναπλήρωση όγκου σε μία μόνο συνεδρία χωρίς παρενέργειες.

Μεσοθεραπεία Προσώπου

Ενέσιμη ή μη ενέσιμη έγχυση ουσιών για ενυδάτωση, σύσφιξη του δέρματος και πρόληψη των ρυτίδων

Γιατί Laser Touch;

Στόχος μας να σας κάνουμε να νιώθετε όμορφα με το δέρμα σας
Χρησιμοποιούμε Laser & EBD’s νέας γενιάς με δημοσιευμένες επιστημονικές & κλινικές μελέτες καθώς και πιστοποιημένα υλικά από έγκυρες εταιρίες
Πρώτοι εμείς έχουμε δοκιμάσει την αποτελεσματικότητά τους
Προσεγγίζουμε ολιστικά κάθε σας ανάγκη καθώς συνεργαζόμαστε με διαφορετικές ειδικότητες ιατρών
Παρέχουμε περισσότερες από 80 ιατρικές υπηρεσίες
Σεβόμενοι το οικονομικό περιβάλλον, προσφέρουμε την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής

Προγραμματίστε ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό

*Με 25 έτη πείρας, 35.000 πελάτες & την μεγαλύτερη ιατρική ομάδα, έχετε πρόσβαση σε περισσότερες από 80 σύγχρονες θεραπείες αισθητικής δερματολογίας & πλαστικής χειρουργικής.

Ονοματεπώνυμο*
Email*
Τηλέφωνο
Επιλέξτε Κατηγορία*
Από πού μάθατε για τη Laser Touch;
Σχόλια
Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα*

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο Newsletter της Laser Touch για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας. Κερδίστε 15% έκπτωση στην επόμενή σας συνεδρία!

Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή.

Scroll to Top
Scroll to Top