Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00
Τ.: 210 729 4440, 1 | Δ.: Κων. Βεντήρη 7, Αθήνα | Ε: info@lasertouch.gr

Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00

Νήματα Σώματος

LASERTOUCH
Αρχική > > Νήματα Σώματος

Προγραμματίστε ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό

Άμεση ανόρθωση & σύσφιξη δέρματος με τη βοήθεια 100% βιοδιασπώμενων νημάτων.

Άμεση σύσφιξη και βελτίωση της όψης του δέρματος

Αναίμακτο lifting σώματος

Άμεσο αποτέλεσμα σε μία μόνο συνεδρία

Μηδαμινή αποθεραπεία

Απόλυτα βιοσυμβατό και απορροφήσιμο υλικό

Απόλυτα ασφαλής θεραπεία χωρίς χειρουργικές τομές και ράμματα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τι είναι τα νήματα και πώς λειτουργούν

Πρόκειται για βιοαπορροφήσιμα νήματα, διαφόρων υλικών κατασκευής, τα οποία αποδομούνται σε βάθος χρόνου από τον οργανισμό με φυσιολογικές διαδικασίες. Τοποθετούνται σε διάφορες περιοχές του σώματος με διαφορετικές τεχνικές, «τραυματίζοντας» ελεγχόμενα το δέρμα. Αυτό οδηγεί σε μηχανική και χημική ενεργοποίηση του δέρματος, με τελικό στόχο την προοδευτική παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης αλλά και την φυσική ανάρτηση και στήριξη του δέρματος.
Γνωστό και ως μη επεμβατικό lifting σώματος, πρόκειται για μια ασφαλή, γρήγορη και εύκολη πρακτική για όσες ή όσους δεν πληρούν ακόμη τις ενδείξεις για χειρουργικό lifting ή δεν θέλουν να προβούν σε χειρουργείο.
Η θεραπεία των νημάτων μπορεί να εφαρμοστεί από όποια ηλικία η γήρανση του δέρματος και η χαλάρωση του είναι εμφανείς και αποτελούν σημείο αισθητικού ενδιαφέροντος.

Δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης από εξειδικευμένο ιατρό

Εκτίμηση των αναγκών σας από ιατρό με στόχο τη δημιουργία ενός εξατομικευμένου θεραπευτικού πλάνου.

Τα νήματα τοποθετούνται είτε ενδοδερμικά είτε πιο βαθιά στο δέρμα ανάλογα με είδος των νημάτων που χρησιμοποιούνται και το στόχο που έχουμε. Έτσι, σε κάποιες περιπτώσεις χρειάζεται τοπική εφαρμογή αναισθητικής κρέμας πριν την θεραπεία και σε κάποιες όχι. Η είσοδο τους γίνεται με την βοήθεια βελονών ή κανουλών-οδηγών, οι οποίες είναι εύκαμπτες, μη τραυματικές και περιέχουν το νήμα στο εσωτερικό τους.
Τα νήματα τοποθετούνται και κατευθύνονται προς συγκεκριμένες περιοχές, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί μεθοδικά πριν την έναρξη της εφαρμογής με την μορφή πλέγματος ή ανάλογα με τα δεδομένα που επιβάλλουν η ανατομία και οι αναλογίες της εκάστοτε περιοχής του σώματος.
Με την έξοδό τους από το δέρμα, τα νήματα COG, κυρίως, εναποθέτουν (τεντώνουν) το δέρμα στην θέση που πρέπει ώστε να δοθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα της ανάρτησης.

Η τοποθέτηση νημάτων στο σώμα είναι κατάλληλη για άνδρες και γυναίκες οποιαδήποτε ηλικίας, χωρίς περιορισμούς, από την στιγμή που υπάρχει πρόβλημα χαλάρωσης του δέρματος. Οι κυριότερες ενδείξεις για το σώμα είναι η χαλάρωση μηρών, γλουτών, γονάτων, κοιλιάς, στα μπράτσα, στήθους &η χαλάρωση στην περιοχή των προσαγωγών.

Η διαδικασία της αποκατάστασης της σφριγηλότητας του δέρματος επιτυγχάνεται μέσω δικών μας φυσιολογικών μηχανισμών. Ο τραυματισμός που προκαλείται και το νήμα, το οποίο τοποθετείται κινητοποιούν μια διαδικασία επούλωσης στο δέρμα, ενεργοποιώντας τους ινοβλάστες και παράγοντας κολλαγόνο και ελαστίνη. Σε όλο αυτό εμπλέκονται κύτταρα όπως τα αιμοπετάλια, ουδετερόφιλα μονοκύτταρα αλλά και μεσολαβητές όπως οι αυξητικοί παράγοντες.

Το αποτέλεσμα των νημάτων ανόρθωσης COG είναι άμεσα ορατό, η ανόρθωση του δέρματος είναι άμεσα ορατή με τη λήξη της θεραπείας.
Η διαδικασία της επούλωσης, ωστόσο, συνεχίζεται και μετά τη λήξη της θεραπείας επομένως, το αποτέλεσμα της σύσφιξης ενισχύεται συνεχώς για τους επόμενους 8-12 μήνες.
Η αποθεραπεία είναι σύντομη καθώς το ήπιο οίδημα, οι εκχυμώσεις που πιθανόν δημιουργηθούν και μια επιφανειακή αίσθηση υπερευαισθησίας διαρκούν 7-10 ημέρες.

Η διάρκεια της θεραπείας κυμαίνεται από 30-60 λεπτά αναλόγως της έκτασης της ανατομικής περιοχής εφαρμογής.
Στα νήματα PDO η συνεδρία μπορεί να επαναληφθεί έπειτα από 3-5 μήνες, οπότε και θα έχει εκτιμηθεί το αποτέλεσμα της πρώτης συνεδρίας για πιθανή ενίσχυση και συμπλήρωση του. Η διάρκεια του αποτελέσματος είναι 8-12 μήνες και σταδιακά αυξανόμενη.
Στα νήματα ανάρτησης COG η συνεδρία που απαιτείται είναι μια και επαναλαμβάνεται μετά από 1-2 χρόνια, εφόσον χρειαστεί και υπάρχουν οι ανάλογες ενδείξεις. Άλλωστε η διαδικασία της γήρανσης είναι δυναμική και συνεχόμενη.
Εφαρμόζονται όλο το χρόνο, χωρίς περιορισμό.

Μπορεί να γίνει εφαρμογή ποικίλων θεραπειών για σύσφιξη και ανόρθωση σώματος και βελτίωση όψης του δέρματος. Αυτές είναι:
Θεραπεία Ραδιοσυχνοτήτων
ΙΝFINI Fractional RF Microneedling
Alliance LPG Endermologie
Μεσοθεραπείες σώματος
Λιποαναρρόφηση και Λιπογλυπτική σώματος
Κρυολιπόλυση Cooltech Cryolipolysis
Θεραπεία Λιποδιάλυσης Intra Lipotherapy

To τελικό ποσό της θεραπείας καθορίζεται από το είδος και τον αριθμό των νημάτων που τοποθετούνται.

Ήπιο οίδημα, εκχυμώσεις κατά την πορεία εφαρμογής του νήματος, τα οποία όμως υποχωρούν σε λίγες ημέρες χωρίς να μένουν οποιουδήποτε είδους αλλοιώσεις χρώματος ή δομής του δέρματος.

Θεραπεία
Νήματα Σώματος
Περιγραφή

Ανόρθωση & Σύσφιξη του σώματος μέσω κολλαγόνου και ελαστίνης μέσω φυσικών διεργασιών σε λιγότερο από 1 ώρα

Διάρκεια συνεδρίας
Έως 30 λεπτά
Προτεινόμενος Αριθμός Συνεδριών
'Εως 3
Χρόνος Αποθεραπείας
Μηδαμινός
Εποχή εφαρμογής
Όλο τον χρόνο

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

FAQs

Σε περιπτώσεις λήψης αντιπηκτικών, σε περιπτώσεις ιστορικού αλλεργικών αντιδράσεων, ενεργών μολύνσεων στο δέρμα, σε αυτοάνοσα νοσήματα, σε συστηματικές νόσους όπως σακχαρώδης διαβήτης, σε εγκύους και θηλάζουσες καθώς επίσης και σε ασθενείς με υπερβολική χαλαρότητα του δέρματος.

Τα νήματα κατηγοριοποιούνται και διαφοροποιούνται σύμφωνα με:
το υλικό κατασκευής τους | πολυδιοξανόνης (PDO), πολυγαλακτικού οξέως (PLLA), πολυλακτικού οξέως (PGA)
το αν είναι απλά ή σύνθετα (μονόινα δηλαδή ή περισσότερων ινών)
το σχήμα τους (περιελιγμένα, σπειροειδή ή όποιου άλλου σχήματος)
το αν έχουν ακίδες, άγκιστρα (COG ) και πώς αυτές είναι διαμορφωμένες πάνω στην περιφέρεια του νήματος (μονόπλευρα, αμφίπλευρα, τρισδιαστατα-3D)
αν είναι μονής ή διπλής κατεύθυνσης
το πάχος τους, το μήκος τους, το είδος της κάνουλας ή της βελόνας που εμπεριέχουν και με την οποία εισάγονται στο δέρμα
Ο αριθμός και το είδος των νημάτων που θα εφαρμοστούν καθορίζεται από την ένδειξη της εφαρμογής, την ένταση και έκταση του προβλήματος που έχουμε να αντιμετωπίσουμε και με τον ιστό που έχουμε να θεραπεύσουμε. Γι’ αυτό το λόγο, προηγείται ιατρική εκτίμηση και σχεδιασμός της θεραπείας με επιλογή των κατάλληλων υλικών και τεχνικών.
Τα νήματα που στοχεύουν στην παραγωγή κολλαγόνου και όχι στην άμεση ανάρτηση, τοποθετούνται πιο επιφανειακά και κυρίως υπό την μορφή πλεγμάτων.

Είναι σημαντική η επιλογή υλικών υψηλής ποιότητας. Η προηγμένη τεχνογνωσία και η υψηλή τεχνολογία κατασκευής ελαχιστοποιούν τον πόνο και τις ανεπιθύμητες αντιδράσεις όπως για παράδειγμα κοκκίωμα ή μόλυνση.

Αποτελούν μια θεραπεία η οποία επιβάλλει συνθήκες αντισηψίας και δερματοχειρουργικές δεξιότητες. Δεν είναι όμως χειρουργείο.

Όχι, τα νήματα επανατοποθετούν τους ιστούς που έχουν αλλάξει θέση λόγω βαρύτητας και γήρανσης σε σημεία που προσεγγίζουν το νεανικό σας δέρμα.

Πληρωμή ανά συνεδρία ή προπληρωμή πακέτου με 10% έκπτωση

Η πληρωμή γίνεται με μετρητά, χρεωστική ή πιστωτική κάρτα ανά συνεδρία και δεν απαιτείται η προπληρωμή όλου του ποσού της θεραπείας. Με τη χρήση πιστωτικής κάρτας και εξόφλησης όλου του ποσού της θεραπείας, δίνεται η δυνατότητα χρήσης έως 18 άτοκων δόσεων.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Συνδυάστε τη θεραπεία με...

Μπορεί να γίνει εφαρμογή ποικίλων θεραπειών για σύσφιξη και ανόρθωση σώματος και βελτίωση όψης του δέρματος.

Infini Fractional RF Microneedling

Σύσφιξη του προσώπου, ανάπλαση και αντιμετώπιση ρυτίδων και ουλών μέσω φυσικών διεργασιών παραγωγής κολλαγόνου & ελαστίνης

Μεσοθεραπεία Σώματος

Ενέσιμη ή μη ενέσιμη έγχυση ουσιών για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, του τοπικού πάχους, της χαλάρωσης και των ραγάδων

Κρυολιπόλυση Cooltech Cryolipolysis

Μη επεμβατική τεχνική μείωσης του επίμονου τοπικού πάχους που βασίζεται στην αυξημένη ευαισθησία των λιποκυττάρων στο ελεγχόμενο ψύχος

Θεραπεία Λιπόλυσης Intralipotherapy

Ενέσιμη θεραπεία με στόχο την τοπική καταστροφή λιποκυττάρων και την περιμετρική απώλεια πόντων με τη χρήση δεοξυχολικού νατρίου. Μπορεί να προσφέρει μόνιμα αποτελέσματα συνδυαστικά με έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Alliance LPG Endermologie

100% φυσική, μη-επεμβατική τεχνική μηχανικής διέγερσης του δέρματος που επανενεργοποιεί με φυσικό τρόπο τον μεταβολισμό των κυττάρων.

Λιπογλυπτική Προσώπου & Σώματος

Μέθοδος αντιμετώπισης τοπικού πάχους με εξαγωγή του λίπους από τις ποοβληματικές περιοχές μέσω κάνουλας με την εφαρμογή τοπικής αναισθητικής

Γιατί Laser Touch;

Στόχος μας να σας κάνουμε να νιώθετε όμορφα με το δέρμα σας
Χρησιμοποιούμε Laser & EBD’s νέας γενιάς με δημοσιευμένες επιστημονικές & κλινικές μελέτες καθώς και πιστοποιημένα υλικά από έγκυρες εταιρίες
Πρώτοι εμείς έχουμε δοκιμάσει την αποτελεσματικότητά τους
Προσεγγίζουμε ολιστικά κάθε σας ανάγκη καθώς συνεργαζόμαστε με διαφορετικές ειδικότητες ιατρών
Παρέχουμε περισσότερες από 80 ιατρικές υπηρεσίες
Σεβόμενοι το οικονομικό περιβάλλον, προσφέρουμε την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής

Προγραμματίστε ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό

*Με 25 έτη πείρας, 35.000 πελάτες & την μεγαλύτερη ιατρική ομάδα, έχετε πρόσβαση σε περισσότερες από 80 σύγχρονες θεραπείες αισθητικής δερματολογίας & πλαστικής χειρουργικής.

Ονοματεπώνυμο*
Email*
Τηλέφωνο
Επιλέξτε Κατηγορία*
Από πού μάθατε για τη Laser Touch;
Σχόλια
Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα*

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο Newsletter της Laser Touch για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας. Κερδίστε 15% έκπτωση στην επόμενή σας συνεδρία!

Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή.

Scroll to Top
Scroll to Top