fbpx
Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00

Τ.: 210 729 4440 | Δ.: Κων. Βεντήρη 7, Αθήνα | Ε: [email protected]

Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00

Υγρή Μικροδερμοαπόξεση

LASERTOUCH
Αρχική > > Υγρή Μικροδερμοαπόξεση

Προγραμματίστε ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό

Καθαρή & λαμπερή επιδερμίδα σαν διαμάντι.

Καθαρισμός, απολέπιση, έγχυση θεραπευτικών διαλυμάτων

Ασφαλής, γρήγορη θεραπεία

Εφαρμογή όλο το χρόνο

Δυνατότητα επιλογής θεραπευτικών πρωτοκόλλων για κάθε δέρμα

Μηδενικός χρόνος αποθεραπείας

Ιδανική θεραπεία πριν από κοινωνικές εκδηλώσεις καθώς το δέρμα λάμπει, το μακιγιάζ σταθεροποιείται & διαρκεί περισσότερο

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τί είναι η Υγρή Μικροδερμοαπόξεση και πώς λειτουργεί

Η Υγρή Μικροδερμοαπόξεση (Microdermasion) αποτελεί την σύγχρονη εξέλιξη της τεχνικής της δερμοαπόξεσης. Η μετάβαση από την τεχνική των μικροκρυστάλλων οδήγησε στην χρήση διαμαντένιων κεφαλών απολέπισης με ταυτόχρονη εφαρμογή υγρών θεραπευτικών διαλυμάτων στο δέρμα. Η συσκευή αναρροφά τους υγρούς ρύπους και την περίσσεια σμήγματος ενώ ταυτόχρονα η τραχιά διαμαντένια κεφαλή αφαιρεί σχολαστικά τα νεκρά κύτταρα της ανώτερης στιβάδας του δέρματος (κερατινοκύτταρα), επιτρέποντας την διαδερμική έγχυση των θεραπευτικών ουσιών σε βάθος τέτοιο, όπου τα νέα κύτταρα αναγεννιούνται. Τα ενεργά συστατικά συνεχίζουν τη δράση τους στο δέρμα ακόμη και μετά το τέλος της θεραπείας. Διαθέτει 3 κεφαλές (ήπια, μεσαία και ισχυρή δερμοαπόξεση) καθώς επίσης και ειδικά διαλύματα δραστικών συστατικών που επιλέγονται με βάση τις ανάγκες του εκάστοτε δέρματος.

Δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης από εξειδικευμένο ιατρό

Εκτίμηση των αναγκών σας από ιατρό με στόχο τη δημιουργία ενός εξατομικευμένου θεραπευτικού πλάνου.

Η Υγρή Μικροδερμοαπόξεση αποτελεί μία μη επεμβατική και άμεσα αποτελεσματική μέθοδο περιποίησης και φροντίδας του δέρματος ενώ χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση ποικίλων δερματικών προβλημάτων.
Δέρμα ξηρό, τραχύ, αφυδατωμένο με λεπτή ρυτίδωση, δέρμα που «σπάει» εύκολα ενδείκνυται για την εφαρμογή ενυδατικού διαλύματος με Υαλουρονικό Οξύ και Γλυκερίνη.
Ως κατ’ εξοχήν υγραντικοί παράγοντες δρουν καταλυτικά στην απορρόφηση και συγκράτηση σημαντικού όγκου νερού ενδοδερμικά. Το υαλουρονικό οξύ μπορεί να παγιδεύσει έως και χίλιες φορές το βάρος του σε νερό, ενώ η γλυκερίνη χαρακτηρίζεται από την τάση της να απορροφά νερό από τον αέρα. Επιπλέον, προστατεύουν το δέρμα από την πρόωρη γήρανση και αυξάνουν την επουλωτική και αναπλαστική του ικανότητα, ενισχύοντας το φυσικό κολλαγόνο. Το δέρμα αποκτά υγρασία και ελαστικότητα.

Δέρμα θαμπό με ανομοιόμορφο τόνο και υπερμελαγρχώσεις (κηλίδες), δέρμα επιρρεπές στη φωτογήρανση αποτελεί ένδειξη για την εφαρμογή λευκαντικού διαλύματος που περιέχει Κοχικό οξύ, Βιταμίνη PP, Αρβουτίνη, πεπτίδια.
Η κύρια δράση των συστατικών του απαντάται στους μηχανισμούς που ενεργοποιεί ο οργανισμός ώστε να παράγει μελανίνη, συσσωρεύοντας την σε σημεία του δέρματος (κηλίδες – πανάδες). Στόχος τους είναι η διάσπαση και απομάκρυνση των υπερχρώσεων που ήδη υπάρχουν και η αποφυγή δημιουργίας νέων δερματικών βλαβών. Η επιδερμίδα ανακτά τη φυσική της λάμψη.
Κοχικό οξύ ( kojic acid): αναστέλλει τη δραστηριότητα της τυροσινάσης η οποία είναι υπεύθυνη για την παραγωγή μελανίνης.
Βιταμίνη PP (vitamin B3): συμβάλλει στην επιδιόρθωση του DNA που έχει εκτεθεί σημαντικά στην ηλιακή ακτινοβολία.
Αρβουτίνη (arbutin): επιταχύνει την αποσύνθεση και απέκκριση της μελανίνης, χαρακτηρίζεται ως βακτηριοκτόνος και αντιφλεγμονώδης παράγοντας.
Πεπτίδια: αποτελούν την δομική μονάδα των πρωτεϊνών και βιταμινών ασκούν αντιγηραντική δράση μέσω της κολλαγονεγένεσης.

Δέρμα λιπαρό, ασφυκτικό, με αποφραγμένους πόρους, θυλακίτιδα, δέρμα με τάση προς ακμή ή με ενεργό ακμή αντιμετωπίζεται με την εφαρμογή κερατολυτικού διαλύματος με Σαλικυλικό Οξύ(salicylic acid).
Το ενεργό συστατικό έχει την ικανότητα να διεισδύει στο δέρμα προκαλώντας απόφραξη των πόρων(φαγεσωρολυτική δράση) και ρυθμίζοντας την παραγωγή σμήγματος από τους σμηγματογόνους αδένες. Συγχρόνως διατηρεί το pH σε φυσιολογικά επίπεδα, εμποδίζοντας την ανάπτυξη του προπιονικού βακτηριδίου της ακμής(P.acnes). Το δέρμα αποκτά τη νεανική του, υγιή όψη.

Δέρμα άτονο, ανελαστικό, διαρκώς εκτεθειμένο σε ατμοσφαιρικούς ρύπους και στρες, με σημάδια κόπωσης και γήρανσης βελτιώνεται με την εφαρμογή αντιγηραντικού διαλύματος Ασκορβικού Οξέος (Vitamin C).
Η βιταμίνη C είναι η πιο γνωστή βιταμίνη με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση η οποία εξουδετερώνει άμεσα τις τοξικές ελεύθερες ρίζες (ROS). Η παρουσία της είναι απαραίτητη για την σύνθεση κολλαγόνου, την επούλωση και αποκατάσταση του δέρματος καθώς επίσης και για την διατήρηση της καλής αγγειακής κυκλοφορίας. Το δέρμα αναγεννιέται λαμπερό και φρέσκο.
Η θεραπεία της υγρής δερμοαπόξεσης εφαρμόζεται σε πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ, στήθος και πλάτη.

Κάθε συνεδρία διαρκεί 25 – 30 λεπτά για πρόσωπο λαιμό και ντεκολτέ. Προτείνεται κύκλος 4 – 6 συνεδριών για μέγιστα αποτελέσματα σε μεσοδιάστημα 7 - 14 ημερών. Η επιλογή του τελικού εξατομικευμένου προγράμματος γίνεται στο ενημερωτικό ραντεβού με τον εκάστοτε Ιατρό. Η εφαρμογή της θεραπείας γίνεται όλο το χρόνο.

Το κόστος καθορίζεται από τον ιατρό σε ενημερωτικό ραντεβού και εξαρτάται από το πρωτόκολλο που θα ακολουθηθεί και τις ανατομικές περιοχές που θα περιλαμβάνει.

Αποτελεί την πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη θεραπεία καθαρισμού και θρέψης του δέρματος και το καθιστά έτοιμο να δεχθεί επιπλέον θεραπείες αποτελεσματικότερα. Συνδυάζεται απόλυτα με:
Φωτοθεραπεία με Led mask
Χημικά Peelings
Microneedling με Dermapen 4

Θεραπεία
Υγρή Μικροδερμοαπόξεση
Περιγραφή

Απολέπιση με διαμαντένια κεφαλή, καθαρισμός & έγχυση δραστικών συστατικών. Καθαρό από νεκρά κύτταρα, σμήγμα και ρύπους δέρμα, με ταυτόχρονη διοχέτευση οξέων, βιταμινών και πεπτιδίων με θεραπευτική δράση. Ιδανική θεραπεία περιποίησης πριν από σημαντικές κοσμικές εκδηλώσεις.

Μέθοδος
Διάρκεια συνεδρίας
Έως 30 λεπτά
Προτεινόμενος Αριθμός Συνεδριών
'Εως 6
Χρόνος Αποθεραπείας
Μηδαμινός
Εποχή εφαρμογής
Όλο τον χρόνο

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

FAQs

Η Υγρή Μικροδερμοαπόξεση είναι μία ανώδυνη θεραπεία. Σε μερικές περιπτώσεις, έχει αναφερθεί στιγμιαίο, ήπιο τσούξιμο το οποίο οφείλεται στα οξέα των θεραπευτικών διαλυμάτων. Από την πρώτη κιόλας φορά θα νιώσετε το δέρμα σας καθαρό, απαλό ενώ η λάμψη και η φρεσκάδα σας θα ακτινοβολεί. Αμέσως μετά τη θεραπεία θα παρατηρήσετε το πρόσωπό σας ελαφρώς τονωμένο. Τα χείλη σας σαρκώδη, τα ζυγωματικά σας πιο έντονα, το βλέμμα σας «σηκωμένο», το μέτωπό σας ξεκούραστο, λόγω της υπεραιμάτωσης που προκύπτει στο δέρμα και του προσδίδει αυτό το εφέ «πρηξίματος» ενισχύοντας τους φυσικούς όγκους του προσώπου σας.
Tip: θα δείτε το μακιγιάζ σας να εφαρμόζει καλύτερα και να διαρκεί περισσότερο.

Πρόκειται για μία καθαριστική και περιποιητική θεραπεία με άμεσα αποτελέσματα. Η διάρκεια τους εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ποιότητα του θεραπευόμενου δέρματος καθώς επίσης και τις συνεδρίες που έχουν προηγηθεί όπως συνίσταται, από τον εκάστοτε ιατρό, για μονιμότερα αποτελέσματα.

Πληρωμή ανά συνεδρία ή προπληρωμή πακέτου με 10% έκπτωση

Η πληρωμή γίνεται με μετρητά, χρεωστική ή πιστωτική κάρτα ανά συνεδρία και δεν απαιτείται η προπληρωμή όλου του ποσού της θεραπείας. Με τη χρήση πιστωτικής κάρτας και εξόφλησης όλου του ποσού της θεραπείας, δίνεται η δυνατότητα χρήσης έως 18 άτοκων δόσεων.

Υγρή Μικροδερμοαπόξεση - Microdermabrasion

Video εφαρμογής της θεραπείας
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Συνδυάστε τη θεραπεία με...

Αποτελεί την πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη θεραπεία καθαρισμού και θρέψης του δέρματος και το καθιστά έτοιμο να δεχθεί επιπλέον θεραπείες αποτελεσματικότερα. Συνδυάζεται απόλυτα με Φωτοθεραπεία με Led mask, Χημικά Peelings και Microneedling μ Dermapen 4.

Χημικά Peelings Νέας Γενιάς

Χημικές ουσίες όπως AHAs, BHAs, καυστικοί και ενυδατικοί παράγοντες εφαρμόζονται στο δέρμα και προκαλούν στοχευμένη απολέπιση μικρού ή μεσαίου βάθους για τον αποχρωματισμό πανάδων και κηλίδων, την ρύθμιση της ακμής, την απάλυνση των λεπτών γραμμών & την γενικότερη ανανέωση της επιδερμίδας.

Φωτοθεραπεία με Led Mask

Θεραπευτικά οφέλη της ενέργειας του φωτός πολλαπλών συχνοτήτων για αντιμικροβιακή και αντιφλεγμονώδη δράση στο δέρμα, φωτοδιέγερση δερματικών κυττάρων για ενισχυμένη επουλωτική και αναπλαστική ικανότητα, αύξηση διαπερατότητας της επιδερμίδας, αιματικής κυκλοφορίας - οξυγόνωση και λεύκανση.

Microneedling με Dermapen 4

Ανάπλαση και σύσφιξη του προσώπου μέσω κολλαγόνου και ελαστίνης μέσω φυσικών διεργασιών.

Γιατί Laser Touch;

Στόχος μας να σας κάνουμε να νιώθετε όμορφα με το δέρμα σας
Χρησιμοποιούμε Laser & EBD’s νέας γενιάς με δημοσιευμένες επιστημονικές & κλινικές μελέτες καθώς και πιστοποιημένα υλικά από έγκυρες εταιρίες
Πρώτοι εμείς έχουμε δοκιμάσει την αποτελεσματικότητά τους
Προσεγγίζουμε ολιστικά κάθε σας ανάγκη καθώς συνεργαζόμαστε με διαφορετικές ειδικότητες ιατρών
Παρέχουμε περισσότερες από 80 ιατρικές υπηρεσίες
Σεβόμενοι το οικονομικό περιβάλλον, προσφέρουμε την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής

Προγραμματίστε ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό

*Με 25 έτη πείρας, 35.000 πελάτες & την μεγαλύτερη ιατρική ομάδα, έχετε πρόσβαση σε περισσότερες από 80 σύγχρονες θεραπείες αισθητικής δερματολογίας & πλαστικής χειρουργικής.

Ονοματεπώνυμο*
Email*
Τηλέφωνο
Από πού μάθατε για τη Laser Touch;*
Σχόλια
Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα*

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο Newsletter της Laser Touch για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας. Κερδίστε 15% έκπτωση στην επόμενή σας συνεδρία!

Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή.

Scroll to Top