fbpx
Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00

Τ.: 210 729 4440 | Δ.: Κων. Βεντήρη 7, Αθήνα | Ε: [email protected]

Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00

Φωτοθεραπεία με Led Mask

LASERTOUCH
Αρχική > > Φωτοθεραπεία με Led Mask

Προγραμματίστε ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό

Διαφορετική Βιολογική Δράση του φωτός σε κάθε χρώμα. Βρείτε το χρώμα σας.

Φωτοδιέγερση κυττάρων του δέρματος

7 χρώματα φωτός για την αντιμετώπιση διαφόρων δερματικών προβλημάτων

Ευχάριστη ανώδυνη & γρήγορη θεραπεία

Μηδενικός χρόνος αποθεραπείας

Μηδενική πιθανότητα παρενεργειών και επιπλοκών

Ιδανική για να συνδυαστεί και να ενισχύσει πολλές από τις θεραπείες μας

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τι είναι η Led Mask

Η τεχνολογία της βασίζεται στις θεραπευτικές ιδιότητες του φωτός όταν αυτό ακτινοβολείται στο δέρμα, καθώς η φωτεινή ενέργεια των λαμπτήρων μετατρέπεται σε χημική ενέργεια στο εσωτερικό των κυττάρων. Έτσι, ενεργοποιούνται ταχύτατα οι βιοχημικές διεργασίες των δερματικών κυττάρων τα οποία αναγκάζονται να παράγουν σε μεγάλες ποσότητες μόρια σημαντικά για την υγεία του δέρματος. Η Led Mask είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να εφάπτεται σε κάθε καμπυλότητα του προσώπου και του λαιμού σαν προσωπείο και αποτελείται από πολλαπλές Led λυχνίες που εκπέμπουν σε διάφορες συχνότητες (χρώματα). Κάθε χρώμα, που χαρακτηρίζεται από διαφορετική διεισδυτικότητα, εκπέμπεται σε συγκεκριμένο μήκος κύματος και απορροφάται από τα αντίστοιχα χρωμοφόρα του δερματικού ιστού. Η φωτοθεραπεία χρησιμοποιεί την ακτινοβολία του τμήματος του ορατού φάσματος 400 – 700nm. Αυτό σημαίνει ότι έχει αποδεσμευτεί των βλαβερών επιπτώσεων της υπεριώδους ( UVA – UVB) ακτινοβολίας.

Δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης από εξειδικευμένο ιατρό

Εκτίμηση των αναγκών σας από ιατρό με στόχο τη δημιουργία ενός εξατομικευμένου θεραπευτικού πλάνου.

Το δέρμα εκτίθεται στην Led ακτινοβολία και διεγείρεται διαφορετικά αναλόγως το χρώμα που χρησιμοποιείται.
Κόκκινο φως (630nm)
Το κόκκινο φως διεισδύει βαθιά στο δέρμα έως 2.5 mm. Διεγείρει την κυτταρική δραστηριότητα των ινοβλαστών (κύτταρα του χορίου), οι οποίοι αυξάνουν την παραγωγή τους σε κολλαγόνο και ελαστίνη. Με αυτόν τον τρόπο, επιταχύνει την ανάπτυξη υγιούς δέρματος, επιδιορθώνει το ταλαιπωρημένο δέρμα, βελτιώνει σημαντικά τις ουλές, συρρικνώνει τους διευρυμένους πόρους και βοηθάει σημαντικά στην ανάκτηση της ελαστικότητας του δέρματος.

Μπλε φως (470nm)
Το μπλε φως ασκεί σημαντική αντιμικροβιακή και αντιφλεγμονώδη δράση μέσω της φωτογήρανσης των βακτηρίων. Ενεργεί καταστροφικά στην δραστηριότητα του προπιονοβακτηριδίου της ακμής (P.acnes), καθώς επίσης, προλαμβάνει διάφορες επιμολύνσεις του δέρματος μετά από επεμβατικές ιατρικές θεραπείες. Μειώνει αποτελεσματικά την φλεγμονή της ακμής χωρίς να βλάπτει τον υγιή ιστό και χωρίς να αφήνει μετατραυματικές υπερμελαγχρώσεις.

Μωβ φως
Το μοναδικό φως διπλής συχνότητας συνδυάζει τα οφέλη του κόκκινου και μπλε φωτός. Αντιμετωπίζει συνολικά τόσο την ενεργό ακμή, κατευνάζει το ερεθισμένο δέρμα, όσο και την ακμή στην αποδρομή της με σημαντική επούλωση των ουλών και διαρκή προστασία από ανεπιθύμητες μολύνσεις.

Πράσινο φως (520nm)
Το πράσινο φως αφορά κυρίως στην λεύκανση υπερμελαγχρώσεων, διεισδύει έως τη βάση της επιδερμίδας όπου επηρεάζει τα μελανοκύτταρα και ρυθμίζει την έκκριση της μελανίνης. Έτσι προλαμβάνεται η δημιουργία νέων ηλιακών βλαβών (κηλίδες-πανάδες), ενώ ταυτόχρονα προάγεται η διάσπαση αυτών που ήδη υπάρχουν μέσω της λεμφικής παροχέτευσης. Επιπλέον, έρευνες επισημαίνουν την ευεργετική δράση του πράσινου φωτός κατά του πνευματικού στρες και των επιπτώσεων του στο δέρμα.

Κίτρινο φως (590nm)
Το κίτρινο φως διεγείρει την παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων και συνεπώς αυξάνεται η περιεκτικότητα το δέρματος σε οξυγόνο, το κύριο συστατικό της κυτταρικής αναπαραγωγής και ανανέωσης. Το δέρμα οξυγονώνεται και αυξάνει την αναπλαστική του ικανότητα. Ταυτόχρονα, μειώνει σε μέγεθος τα ανώτερα αιμοφόρα αγγεία το δερματικού ιστού και τα καθιστά λιγότερο ορατά. Έτσι, βελτιώνει την όψη του δέρματος με ευρυαγγείες και καταπραΰνει την ερυθρότητα της ροδόχρους νόσου.

Κυανό φως (490nm)
Το κυανό φως τροφοδοτεί με μεγάλα ποσά ενέργειας τα κύτταρα της επιδερμίδας και του κυρίως δέρματος. Τα κύτταρα εκμεταλλεύονται την ενέργεια αυτή προς όφελος τους και πολλαπλασιάζονται, αναγεννώνται, εξειδικεύουν τις λειτουργίες τους, αναβαθμίζουν την ποιότητα τους. Επίσης βελτιώνεται ο μεταβολισμός και η αλληλεπίδραση τους. Η θεραπεία με κυανό φως επιλέγεται για την υψηλή συνέργεια της με άλλες επεμβατικές ή μη ιατρικές θεραπείες.

Λευκό φως (laser light)
Ακτινοβολία που εκπέμπεται κοντά στο υπέρυθρο τμήμα του φάσματος και έτσι χαρακτηρίζεται από τη μεγαλύτερη διεισδυτικότητα στο δέρμα κατά την φωτοθεραπεία. Ενεργοποιείται και επιταχύνεται ο μεταβολισμός του δερματικού ιστού. Επηρεάζει τα μελανοκύτταρα, απομακρύνει την μελανίνη, αποδίδει ομοιόμορφη όψη και λάμψη στο δέρμα. Η απορρόφηση του λευκού φωτός από τα βαθειά δερματικά κύτταρα διεγείρει την παραγωγή ποιοτικότερων και περισσότερων ινών ελαστίνης και κολλαγόνου καθώς επίσης και ενισχύει την ανοσολογική απάντηση του δέρματος. Πρόκειται για μια θεραπεία ιδανική για να ενισχύσει και να «κλειδώσει» πολλές άλλες ιατρικές ή αισθητικές πράξεις.

Η φωτοθεραπεία απευθύνεται σε όλους τους τύπους δέρματος κάθε ηλικίας για να αντιμετωπίσει ένα ευρύ φάσμα δερματικών προβλημάτων. Οι κύριες ενδείξεις και στόχοι είναι:
Ενεργός ακμή
Διέγερση κυτταρικής δραστηριότητας
Σημάδια/ουλές ακμής
Αντιμικροβιακή δράση
Λιπαρό δέρμα
Αντιφλεγμονώδης δράση
Διευρυμένοι πόροι
Επουλωτική δράση
Πρώιμα σημάδια γήρανσης
Αναπλαστική δράση
Ηλιακές βλάβες (πανάδες-κηλίδες-ελάστωση)
Λεύκανση υπερμελαγχρώσεων
Λεπτές ρυτίδες
Αύξηση διαπερατότητας επιδερμίδας
Αφυδατωμένο δέρμα
Κολλαγονογέννεση
Ευαίσθητο δέρμα με ερυθρότητα
Ενεργοποίηση μεταβολισμού
Φθαρμένο θαμπό δέρμα
Καταπράυνση ερυθρού δέρματος
Ανομοιόμορφη χρώση δέρματος
Παραγωγή θρεπτικών μορίων
Αύξηση αιματικής κυκλοφορίας

Η μάσκα Led εφαρμόζεται σε πρόσωπο και λαιμό.

Η φωτοθεραπεία με την Led Mask διαρκεί 20 – 40 λεπτά. Ο χρόνος εξαρτάται από το αν είναι αυτοτελής συνεδρία φωτοθεραπείας ή αν έχει προηγηθεί άλλη θεραπεία περιποίησης προσώπου. Συνίστανται 4 – 6 επαναλήψεις κάθε 7 – 10 μέρες, ο ακριβής αριθμός των συνεδριών επιλέγεται από τον εκάστοτε ιατρό κατά την κλινική εξέταση. Γίνεται όλο το χρόνο.

Το κόστος προσδιορίζεται στο ενημερωτικό ραντεβού με τον ιατρό και εξαρτάται από το προτεινόμενο θεραπευτικό πρωτόκολλο και από το αν θα αποτελεί αυτοτελή θεραπεία.

Η φωτοθεραπεία χρησιμοποιείται κυρίως ως συνδυαστική μέθοδος για να ενισχύσει τα αποτελέσματα αισθητικών επεμβατικών ή μη θεραπειών προσώπου. Ενδεικτικά συνδυάζεται απόλυτα με:
Βαθύ δερματολογικό καθαρισμό
Oxygeneo Superfacial®
Υγρή μικροδερμοαπόξεση
Χημικά Peelings
Microneedling με Dermapen 4
Αυτόλογη Μεσοθεραπεία

Θεραπεία
Φωτοθεραπεία με Led Mask
Περιγραφή

Θεραπευτικά οφέλη της ενέργειας του φωτός πολλαπλών συχνοτήτων για αντιμικροβιακή και αντιφλεγμονώδη δράση στο δέρμα, φωτοδιέγερση δερματικών κυττάρων για ενισχυμένη επουλωτική και αναπλαστική ικανότητα, αύξηση διαπερατότητας της επιδερμίδας, αιματικής κυκλοφορίας - οξυγόνωση και λεύκανση.

Μέθοδος
Διάρκεια συνεδρίας
Έως 30 λεπτά
Προτεινόμενος Αριθμός Συνεδριών
'Εως 6
Χρόνος Αποθεραπείας
Μηδαμινός
Εποχή εφαρμογής
Όλο τον χρόνο

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

FAQs

Κατά τη διάρκεια της φωτοθεραπείας με την Led Mask υπάρχει μια αίσθηση ήπιας ζεστασιάς λόγω τοπικής αύξησης της θερμοκρασίας ενώ σε περιπτώσεις που έχει προηγηθεί άλλη θεραπεία περιποίησης αναφέρεται ελαφρύ τσούξιμο. Στο τέλος της θεραπείας, το δέρμα αναζωογονείται, λάμπει και ηρεμεί χωρίς να προδίδει κανένα σημάδι αισθητικής παρέμβασης. Το δέρμα συνεχίζει να εκμεταλλεύεται την ενέργεια που διοχετεύθηκε και μετά το τέλος της θεραπείας. Για πιο άμεσα αποτελέσματα απαιτούνται τακτικές επαναλήψεις.

Η φωτοθεραπεία εφαρμόζεται κανονικά χωρίς κανέναν κίνδυνο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Η φωτοθεραπεία με μπλε ή κόκκινο φως ενδείκνυται απόλυτα για την αντιμετώπιση της φλεγμονώδους ακμής. Συνίσταται η διακοπή των τοπικών φωτοευαίσθητων σκευασμάτων λίγες ημέρες πριν την κάθε συνεδρία. Ειδικότερα, υπάρχει πάντα κλινική εξέταση και κρίση από τον εκάστοτε ιατρό στο ενημερωτικό ραντεβού.

Υπάρχει δυνατότητα εφαρμογής δύο η περισσότερων χρωμάτων ανάλογα με το υποκείμενο δερματικό πρόβλημα κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας χωρίς βέβαια να υπερβαίνει το χρονικό όριο της.

Πληρωμή ανά συνεδρία ή προπληρωμή πακέτου με 10% έκπτωση

Η πληρωμή γίνεται με μετρητά, χρεωστική ή πιστωτική κάρτα ανά συνεδρία και δεν απαιτείται η προπληρωμή όλου του ποσού της θεραπείας. Με τη χρήση πιστωτικής κάρτας και εξόφλησης όλου του ποσού της θεραπείας, δίνεται η δυνατότητα χρήσης έως 18 άτοκων δόσεων.

Φωτοθεραπεία με Led mask

Video εφαρμογής της θεραπείας
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Συνδυάστε τη θεραπεία με...

Η φωτοθεραπεία χρησιμοποιείται κυρίως ως συνδυαστική μέθοδος για να ενισχύσει τα αποτελέσματα αισθητικών επεμβατικών ή μη θεραπειών προσώπου.

Αυτόλογη Μεσοθεραπεία

Ανάπλαση & Σύσφιξη προσώπου και σώματος και αντιμετώπιση της τριχόπτωσης μέσω αυξητικών παραγόντων των αιμοπεταλίων του πλάσματος και παραγωγής ινοβλαστών, βλαστοκυττάρων, κερατινοκυττάρων με μηδαμινή αποθεραπεία και παρενέργειες.

Βαθύς καθαρισμός προσώπου

Βαθύς καθαρισμός δέρματος, εξαγωγή σμήγματος, απόφραξη πόρων, θεραπεία σμηγματόρροιας και ακμής, αναζωογόνηση και θρέψη, εξισορρόπηση υδρολιπιδικής μεμβράνης, καλύτερη απορρόφηση προϊόντων.

Χημικά Peelings Νέας Γενιάς

Χημικές ουσίες όπως AHAs, BHAs, καυστικοί και ενυδατικοί παράγοντες εφαρμόζονται στο δέρμα και προκαλούν στοχευμένη απολέπιση μικρού ή μεσαίου βάθους για τον αποχρωματισμό πανάδων και κηλίδων, την ρύθμιση της ακμής, την απάλυνση των λεπτών γραμμών & την γενικότερη ανανέωση της επιδερμίδας.

Υγρή Μικροδερμοαπόξεση

Απολέπιση με διαμαντένια κεφαλή, καθαρισμός & έγχυση δραστικών συστατικών. Καθαρό από νεκρά κύτταρα, σμήγμα και ρύπους δέρμα, με ταυτόχρονη διοχέτευση οξέων, βιταμινών και πεπτιδίων με θεραπευτική δράση. Ιδανική θεραπεία περιποίησης πριν από σημαντικές κοσμικές εκδηλώσεις.

Microneedling με Dermapen 4

Ανάπλαση και σύσφιξη του προσώπου μέσω κολλαγόνου και ελαστίνης μέσω φυσικών διεργασιών.

Γιατί Laser Touch;

Στόχος μας να σας κάνουμε να νιώθετε όμορφα με το δέρμα σας
Χρησιμοποιούμε Laser & EBD’s νέας γενιάς με δημοσιευμένες επιστημονικές & κλινικές μελέτες καθώς και πιστοποιημένα υλικά από έγκυρες εταιρίες
Πρώτοι εμείς έχουμε δοκιμάσει την αποτελεσματικότητά τους
Προσεγγίζουμε ολιστικά κάθε σας ανάγκη καθώς συνεργαζόμαστε με διαφορετικές ειδικότητες ιατρών
Παρέχουμε περισσότερες από 80 ιατρικές υπηρεσίες
Σεβόμενοι το οικονομικό περιβάλλον, προσφέρουμε την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής

Προγραμματίστε ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό

*Με 25 έτη πείρας, 35.000 πελάτες & την μεγαλύτερη ιατρική ομάδα, έχετε πρόσβαση σε περισσότερες από 80 σύγχρονες θεραπείες αισθητικής δερματολογίας & πλαστικής χειρουργικής.

Ονοματεπώνυμο*
Email*
Τηλέφωνο
Από πού μάθατε για τη Laser Touch;*
Σχόλια
Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα*

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο Newsletter της Laser Touch για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας. Κερδίστε 15% έκπτωση στην επόμενή σας συνεδρία!

Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή.

Scroll to Top