Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00
Τ.: 210 729 4440, 1 | Δ.: Κων. Βεντήρη 7, Αθήνα | Ε: info@lasertouch.gr

Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00

Fillers Υαλουρονικού Οξέος

LASERTOUCH
Αρχική > > Fillers Υαλουρονικού Οξέος

Προγραμματίστε ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό

Τολμήστε την αλλαγή που θέλετε, επιλέγοντας φυσικό αποτέλεσμα

Απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα

Δεν αλλοιώνονται τα χαρακτηριστικά του προσώπου

Άμεση εξάλειψη των σημαδιών του χρόνου

Γρήγορη και ανώδυνη θεραπεία

Εφαρμογή μόνο από εξειδικευμένο ιατρό

Αποτέλεσμα που διαρκεί από 6 – 18 μήνες

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τι είναι τα Fillers Υαλουρονικού Οξέος και πώς λειτουργούν

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα φυσικό υδρόφιλο συστατικό των ιστών με υψηλότερες συγκεντρώσεις στις αρθρώσεις, τα μάτια και το δέρμα. Έχει την ιδιότητα να συγκρατεί τα μόρια νερού με συνέπεια να προσδίδει στο δέρμα νεανικότητα, ελαστικότητα και σφριγηλότητα. Με την πάροδο του χρόνου, η αποδόμηση του υαλουρονικού οξέος που επέρχεται, προκαλεί λέπτυνση του δέρματος και απώλεια όγκου, με αποτέλεσμα την εμφάνιση χαλάρωσης, ρυτίδων, την λέπτυνση των χειλιών και κατά συνέπεια την πιο γηρασμένη και αφυδατωμένη όψη του προσώπου.

Τα τελευταία χρόνια, χρησιμοποιούνται σκευάσματα υαλουρονικού οξέος, κατάλληλου μοριακού βάρους, που έχουν την μορφή ενός διάφανου κρυσταλλικού gel και τοποθετούνται ως Fillers για «γέμισμα» ρυτίδων, για την στήριξη του δέρματος του προσώπου καθώς επίσης και για την βελτίωση του σχήματος & των χαρακτηριστικών του προσώπου. Αποτέλεσαν επανάσταση στον χώρο της αισθητικής ιατρικής καθώς προσδίδουν απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα, χωρίς να αλλοιώνουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου και χωρίς να γίνεται αντιληπτό ότι έχει προηγηθεί κάποια παρέμβαση στο πρόσωπο.

Fillers Υαλουρονικού Οξέος

Δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης από εξειδικευμένο ιατρό

Εκτίμηση των αναγκών σας από ιατρό με στόχο τη δημιουργία ενός εξατομικευμένου θεραπευτικού πλάνου.

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές εταιρείες με διαφορετικής σύστασης Υαλουρονικό οξύ που χρησιμοποιούνται αναλόγως της ένδειξης σε διαφορετικά ανατομικά σημεία και με διαφορετική διάρκεια αποτελέσματος. Στην Laser Touch χρησιμοποιούνται μόνο σκευάσματα πολύ γνωστών πιστοποιημένων εταιρειών με Υαλουρονικό οξύ που προσομοιάζει το φυσικό ανθρώπινο υαλουρονικό, εκμηδενίζοντας έτσι τυχόν παρενέργειες.

Τα Fillers Υαλουρονικού οξέος ενδείκνυνται για:
Τις ρυτίδες του μετώπου
Τις ρυτίδες του μεσόφρυου
Τις ρυτίδες και τους μαύρους κύκλους γύρω από τα μάτια
Τα ζυγωματικά για την αποκατάσταση χαμένου όγκου
Τις ρινοπαρειακές αύλακες – marionette lines
Τα χείλη για βελτίωση του σχήματος και αύξηση του όγκου
Τα χέρια για αποκατάσταση χαμένου όγκου στην μετακάρπια περιοχή
Τις ρυτίδες του στόματος γύρω από τα χείλη
Τις ρυτίδες του λαιμού
Τον σχηματισμό του οβάλ του προσώπου
Την βελτίωση του σχήματος της μύτης
Τις ουλές ακμής
Την διαμόρφωση καλοσχηματισμένου πηγουνιού
Την ανύψωση της εξωτερικής γωνίας των φρυδιών και των ματιών προσδίδοντας την όψη των νεανικών και ελκυστικών “foxy eyes”

Προηγείται πάντα λήψη ιατρικού ιστορικού και κλινική αξιολόγηση της συμμετρίας του προσώπου από τον ιατρό, ο οποίος καθορίζει το είδος και την ποσότητα του Υαλουρονικού καθώς επίσης και τα σημεία έγχυσης. Ακολουθεί, ανά περίπτωση, εφαρμογή τοπικής αναισθητικής κρέμας για 45 – 60 λεπτά και στην συνέχεια γίνεται ενέσιμα η τοποθέτηση του υλικού στο εκάστοτε σημείο.

Η διάρκεια της συνεδρία είναι εξαιρετικά σύντομη και κυμαίνεται συνήθως από 10 έως 30 λεπτά. Απαιτείται μόνο μία συνεδρία και δεν υπάρχει περιορισμός ως προς την εποχή εφαρμογής καθώς μπορεί να πραγματοποιηθεί όλο τον χρόνο.

Το αποτέλεσμα της θεραπείας είναι άμεσα ορατό μετά το πέρας την συνεδρίας στην αποκατάσταση του όγκου, την βελτίωση του σχήματος και την λείανση των ρυτίδων.

Μετά την συνεδρία πιθανώς να υπάρξει ήπια ερυθρότητα και οίδημα το οποίο υποχωρεί μέσα σε 1 με 2 ημέρες, ενώ είναι δυνατή η άμεση επιστροφή στις καθημερινές μας δραστηριότητες. Επίσης λόγω του ότι πρόκειται για ενέσιμη θεραπεία, υπάρχει το ενδεχόμενο να δημιουργηθεί κάποια μικρή μελανιά που καλύπτεται άμεσα με make-up και υποχωρεί μέσα σε 7-10 μέρες. Το αποτέλεσμα διαρκεί από 6 έως και 18 μήνες αναλόγως του υλικού που θα χρησιμοποιηθεί και την ανατομική περιοχή εφαρμογής.

Τα Fillers Υαλουρονικού μπορούν να συνδυαστούν με πάρα πολλές θεραπείες ανάπλασης του προσώπου και βελτίωσης της ποιότητας του δέρματος όπως:
Dermapen4
Αυτόλογη Μεσοθεραπεία
Fractional Mosaic Laser
Discovery Pico Laser
Infini RF Microneedling
Επίσης, μπορεί να συνδυαστεί με εξαιρετικά αποτελέσματα με θεραπεία βοτουλινικής τοξίνης.

Το κόστος της θεραπείας καθορίζεται από τον θεράποντα ιατρό και εξαρτάται από το είδος και την ποσότητα του υαλουρονικού αλλά και την ανατομική περιοχή εφαρμογής.

Θεραπεία
Fillers Υαλουρονικού Οξέος
Περιγραφή

Άμεση λείανση ρυτίδων, βελτίωση σχήματος χαρακτηριστικών προσώπου και σώματος, αναπλήρωση όγκου σε μία μόνο συνεδρία χωρίς παρενέργειες.

Διάρκεια συνεδρίας
Έως 30 λεπτά
Προτεινόμενος Αριθμός Συνεδριών
1
Χρόνος Αποθεραπείας
Μηδαμινός
Εποχή εφαρμογής
Όλο τον χρόνο

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

FAQs

Δεν υπάρχουν ανεπιθύμητες ενέργειες μετά την θεραπεία με Fillers Υαλουρονικού και το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό. Παρόλα αυτά, υπάρχουν κάποιες ιατρικές αντενδείξεις για την εφαρμογή της θεραπείας και αυτές είναι:
Ενεργός δερματική λοίμωξη (πχ. ερπητική λοίμωξη)
Αρρύθμιστος Σακχαρώδης Διαβήτης
Προβλήματα πηκτικότητας του αίματος
Αλλεργίες σε οποιοδήποτε έκδοχο υαλουρονικού οξέος
Εγκυμοσύνη – θηλασμός
Ασθενείς υπό ανοσοκατασταλτική θεραπεία

Λόγω του ότι προηγείται τοποθέτηση αναισθητικής κρέμας η θεραπεία είναι εντελώς ανώδυνη. Επίσης πολλά σκευάσματα υαλουρονικού εμπεριέχουν τα ίδια μικρή ποσότητα λιδοκαΐνης.

Πληρωμή ανά συνεδρία ή προπληρωμή πακέτου με 10% έκπτωση

Η πληρωμή γίνεται με μετρητά, χρεωστική ή πιστωτική κάρτα ανά συνεδρία και δεν απαιτείται η προπληρωμή όλου του ποσού της θεραπείας. Με τη χρήση πιστωτικής κάρτας και εξόφλησης όλου του ποσού της θεραπείας, δίνεται η δυνατότητα χρήσης έως 18 άτοκων δόσεων.

Filler Υαλουρονικου Οξέος

Video εφαρμογής της θεραπείας
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Συνδυάστε τη θεραπεία με...

Τα Fillers Υαλουρονικού μπορούν να συνδυαστούν με πάρα πολλές θεραπείες ανάπλασης του προσώπου και βελτίωσης της ποιότητας του δέρματος,

Infini Fractional RF Microneedling

Σύσφιξη του προσώπου, ανάπλαση και αντιμετώπιση ρυτίδων και ουλών μέσω φυσικών διεργασιών παραγωγής κολλαγόνου & ελαστίνης

Discovery Pico Laser

Αποχρωματισμός τατουάζ, αφαίρεση μελαγχρωματικών βλαβών, ανάπλαση δέρματος, αντιμετώπιση ουλών και ραγάδων με την χρήση της τεχνολογίας picosecond και του φωτοκουστικού φαινομένου, καθώς και της τεχνολογίας fractional, σε λίγες συνεδρίες.

Αυτόλογη Μεσοθεραπεία

Ανάπλαση & Σύσφιξη προσώπου και σώματος και αντιμετώπιση της τριχόπτωσης μέσω αυξητικών παραγόντων των αιμοπεταλίων του πλάσματος και παραγωγής ινοβλαστών, βλαστοκυττάρων, κερατινοκυττάρων με μηδαμινή αποθεραπεία και παρενέργειες.

Mosaic Fractional Laser

Μη επεμβατικό fractional laser τεχνολογίας “κλασματικής φωτοανάπλασης“, με στόχο την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης προς ανάπλαση του δέρματος.

Γιατί Laser Touch;

Στόχος μας να σας κάνουμε να νιώθετε όμορφα με το δέρμα σας
Χρησιμοποιούμε Laser & EBD’s νέας γενιάς με δημοσιευμένες επιστημονικές & κλινικές μελέτες καθώς και πιστοποιημένα υλικά από έγκυρες εταιρίες
Πρώτοι εμείς έχουμε δοκιμάσει την αποτελεσματικότητά τους
Προσεγγίζουμε ολιστικά κάθε σας ανάγκη καθώς συνεργαζόμαστε με διαφορετικές ειδικότητες ιατρών
Παρέχουμε περισσότερες από 80 ιατρικές υπηρεσίες
Στόχος μας να σας κάνουμε να νιώθετε όμορφα με το δέρμα σας

Προγραμματίστε ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό

*Με 25 έτη πείρας, 35.000 πελάτες & την μεγαλύτερη ιατρική ομάδα, έχετε πρόσβαση σε περισσότερες από 80 σύγχρονες θεραπείες αισθητικής δερματολογίας & πλαστικής χειρουργικής.

Ονοματεπώνυμο*
Email*
Τηλέφωνο
Επιλέξτε Κατηγορία*
Από πού μάθατε για τη Laser Touch;
Σχόλια
Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα*

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο Newsletter της Laser Touch για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας. Κερδίστε 15% έκπτωση στην επόμενή σας συνεδρία!

Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή.

Scroll to Top
Scroll to Top