Τ.: 210 729 4440 | Δ.: Κων. Βεντήρη 7, Αθήνα | Ε: [email protected]

Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00

HIFU Adelic

Άμεσο μη επεμβατικό lifting χωρίς αποθεραπεία

Πιο ελαστικό και σφριγηλό δέρμα από την πρώτη συνεδρία

Δράση μέσω φυσικών διεργασιών του δέρματος

Ανώδυνη και άμεσα αποτελεσματική θεραπεία

Μηδαμινός χρόνος αποθεραπείας

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τι είναι το HIFU Adelic

Πρόκειται για μη επεμβατική θεραπεία που δύναται να εφαρμοστεί σε πρόσωπο και σώμα, πάντοτε έπειτα από ιατρική εκτίμηση. Το HIFU Adelic (high intensity focused ultrasound) αποτελεί μέθοδο στοχευμένου υπερήχου που προκαλεί θερμικό τραυματισμό σε ρυθμιζόμενο βάθος στο δέρμα, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο την ελαστικότητα του δέρματος με εντυπωσιακά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή (instant lifting effect). Πιο συγκεκριμένα, ειδικές κεφαλές εφαρμόζονται στην εκάστοτε περιοχή, διοχετεύοντας πολλαπλούς ρίπους στη στιβάδα του δέρματος που είναι υπεύθυνη για την εμφάνιση των ρυτίδων και μέσου του θερμικού τραύματος που επιφέρουν, διεγείρεται η παραγωγή κολλαγόνου και το δέρμα αναπλάθεται.

Οι επιδράσεις του μηχανήματος περιορίζονται αποκλειστικά στην μυϊκή στιβάδα του δέρματος, αφήνοντας τις υπόλοιπες ανέπαφες.

HIFU Adelic

Δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης από εξειδικευμένο ιατρό

Εκτίμηση των αναγκών σας από ιατρό με στόχο τη δημιουργία ενός εξατομικευμένου θεραπευτικού πλάνου.

Η θεραπεία αυτή μπορεί να εφαρμοστεί τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα. Είναι ιδανικό για άτομα με ήπια ως μέτρια χαλάρωση, που έχουν αρχίσει να παρατηρούν ότι το δέρμα τους δεν είναι όσο σφριγηλό ήταν προηγουμένως.

Προσφέρει σύσφιξη, ανάπλαση και ανόρθωση δύσκολων περιοχών όπως οι γλουτοί, οι βραχίονες (μπράτσα) και οι έσω μηροί, σημεία του σώματος που είναι δύσκολο να βελτιωθούν ακόμη και με τροποποίηση των συνηθειών του ατόμου.

Εντυπωσιακή είναι και η μείωση των περιοφθαλμικών ρυτίδων, εξασφαλίζοντας έτσι όψη ξεκούραστου βλέμματος. Τέλος, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ανόρθωση των ζυγωματικών και της περιοχής του λαιμού καθώς και σμίλευση του οβάλ του προσώπου.

Η θεραπεία εφαρμόζεται πάντοτε σε καθαρό δέρμα, χωρίς στοιχεία ενεργούς λοίμωξης, κυστικής ακμής ή εκδορές. Δεν απαιτείται κάποια άλλη ειδική προετοιμασία από τον ενδιαφερόμενο.

Η διαδικασία εφαρμογής είναι απλή. Αρχικά, εφαρμόζεται το ειδικό τζελ στην περιοχή προς θεραπεία και από πάνω περνάμε την κεφαλή την οποία έχουμε επιλέξει καθώς υπάρχουν διαφορετικού μεγέθους και βάθους κεφαλές, ανάλογα με το σημείο το οποίο έχουμε επιλέξει να εφαρμόσουμε την θεραπεία. Πολλαπλοί ρύποι διοχετεύονται στην κατώτερη στιβάδα του δέρματος, ενεργοποιώντας τους ινοβλάστες και την παραγωγή κολλαγόνου, χαρίζοντας με αυτόν τον τρόπο πιο σφριγηλό, ελαστικό και φρέσκο δέρμα.

Πρόκειται για «lunchtime» θεραπεία καθώς η εφαρμογή της δεν ξεπερνά τη μια ώρα (με μηδαμινή αποθεραπεία), προσφέροντας ευελιξία στην πολυάσχολη καθημερινότητα μας. Σημαντικό πλεονέκτημα της αποτελεί το γεγονός ότι είναι εξαιρετικά ανεκτή χωρίς ανάγκη εφαρμογής αναισθητικής κρέμας πριν τη θεραπεία. Ο αριθμός των απαιτούμενων συνεδριών εκτιμάται από ιατρό και εξαρτάται από τις ανάγκες του δέρματός σας στην υπό θεραπεία περιοχή. Συνήθως, το προτεινόμενο πλάνο περιλαμβάνει 2-3 συνεδρίες με μεσοδιάστημα περίπου 1 μήνα.

Περιλαμβάνει μηδαμινό χρόνο αποθεραπείας με άμεση επιστροφή στις δραστηριότητες μας. Πιθανή ήπια ερυθρότητα, οίδημα και αίσθημα αιμωδίας στην περιοχής εφαρμογής, που ωστόσο υποχωρεί άμεσα.

Το αποτέλεσμα είναι ορατό από την πρώτη κιόλας συνεδρία και μεγιστοποιείται με την ολοκλήρωση του προτεινόμενο θεραπευτικού πλάνου ενώ η ενεργοποίηση της παραγωγής κολλαγόνου συνεχίζεται και μετά το πέρας των εφαρμογών.

Το κόστος της θεραπείας εκτιμάται από ιατρό σε ενημερωτικό ραντεβού και καθορίζεται από το προτεινόμενο θεραπευτικό πλάνο (και επιλεγμένων περιοχών στις οποίες εφαρμόζεται) & τον πιθανό συνδυασμό της με άλλες θεραπείες.

Η θεραπεία αυτή μπορεί να συνδυαστεί με μεγάλη γκάμα θεραπειών, ανάλογα τις ενδείξεις και τις ανάγκες του ενδιαφερόμενου. Συχνά, συνδυάζεται με Μεσοθεραπεία Προσώπου ή Skinboosters που ενισχύουν το αποτέλεσμά της.

Fractional lasers όπως το Discovery Pico ή το Mosaic Laser μπορούν επίσης να συμβάλλουν σε περαιτέρω κολλαγονογένεση, για πιο ολοκληρωμένα αποτελέσματα.

Θεραπεία
HIFU Adelic
Περιγραφή

Σύσφιξη και ανάπλαση του δέρματος του προσώπου και του σώματος ,μέσω θερμικού τραυματισμού και επακόλουθη διέγερση της κολλαγονογένεσης στο δέρμα.

Μέθοδος
Διάρκεια συνεδρίας
Έως 30 λεπτά
Προτεινόμενος Αριθμός Συνεδριών
(με μεσοδιάστημα)
'Εως 3
Χρόνος Αποθεραπείας
Μηδαμινός
Εποχή εφαρμογής
Όλο τον χρόνο

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

FAQs

Η θεραπεία με το HIFU Adelic είναι ασφαλής για όλους τους φωτότυπους και όλους τους τύπους δέρματος ενώ μπορεί να εφαρμοστεί όλους τους μήνες του χρόνου, ακόμη και κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.

Δεν μπορεί να εφαρμοστεί σε άτομα που έχουν κάνει πρόσφατα filler υαλουρονικού οξέους ή βοτουλινικής τοξίνης ή σε άτομα που φέρουν μεταλλικά εμφυτεύματα όπως ο βηματοδότης.

Απόλυτη αντένδειξη εφαρμογής της συγκεκριμένης μεθόδου αποτελεί η κύηση καθώς και η περίοδος της γαλουχίας. Άτομα με σοβαρά νευρολογικά, αιματολογικά ή καρδιαγγειακά νοσήματα συνιστάται να επιλέξουν μεθόδους διαφορετικού μηχανισμού δράσης.

Πληρωμή ανά συνεδρία ή προπληρωμή πακέτου με 10% έκπτωση

Η πληρωμή γίνεται με μετρητά, χρεωστική ή πιστωτική κάρτα ανά συνεδρία και δεν απαιτείται η προπληρωμή όλου του ποσού της θεραπείας. Με τη χρήση πιστωτικής κάρτας και εξόφλησης όλου του ποσού της θεραπείας, δίνεται η δυνατότητα χρήσης έως 18 άτοκων δόσεων.

Hifu - Mέθοδος Στοχευμένου Υπερήχου για ανόρθωση & σύσφιξη

Video εφαρμογής της θεραπείας
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Συνδυάστε τη θεραπεία με...

Η θεραπεία αυτή μπορεί να συνδυαστεί με μεγάλη γκάμα θεραπειών, ανάλογα τις ενδείξεις και τις ανάγκες του ενδιαφερόμενου. Συχνά, συνδυάζεται με Μεσοθεραπεία Προσώπου, Discovery Pico ή το Mosaic Laser για περαιτέρω κολλαγονογένεση και πιο ολοκληρωμένα αποτελέσματα.

Discovery Pico Laser

Αποχρωματισμός τατουάζ, αφαίρεση μελαγχρωματικών βλαβών, ανάπλαση δέρματος, αντιμετώπιση ουλών και ραγάδων με την χρήση της τεχνολογίας picosecond και του φωτοκουστικού φαινομένου, καθώς και της τεχνολογίας fractional, σε λίγες συνεδρίες.

Μεσοθεραπεία Προσώπου

Ενέσιμη ή μη ενέσιμη έγχυση ουσιών για ενυδάτωση, σύσφιξη του δέρματος και πρόληψη των ρυτίδων

Mosaic Fractional Laser

Μη επεμβατικό fractional laser τεχνολογίας “κλασματικής φωτοανάπλασης“, με στόχο την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης προς ανάπλαση του δέρματος.

Γιατί Laser Touch;

Στόχος μας να σας κάνουμε να νιώθετε όμορφα με το δέρμα σας
Χρησιμοποιούμε Laser & EBD’s νέας γενιάς με δημοσιευμένες επιστημονικές & κλινικές μελέτες καθώς και πιστοποιημένα υλικά από έγκυρες εταιρίες
Πρώτοι εμείς έχουμε δοκιμάσει την αποτελεσματικότητά τους
Προσεγγίζουμε ολιστικά κάθε σας ανάγκη καθώς συνεργαζόμαστε με διαφορετικές ειδικότητες ιατρών
Παρέχουμε περισσότερες από 80 ιατρικές υπηρεσίες
Σεβόμενοι το οικονομικό περιβάλλον, προσφέρουμε την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής

Προγραμματίστε ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό

*Με 25 έτη πείρας, 35.000 πελάτες & την μεγαλύτερη ιατρική ομάδα, έχετε πρόσβαση σε περισσότερες από 80 σύγχρονες θεραπείες αισθητικής δερματολογίας & πλαστικής χειρουργικής.

Ονοματεπώνυμο*
Email*
Τηλέφωνο
Από πού μάθατε για τη Laser Touch;*
Σχόλια
Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα*

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο Newsletter της Laser Touch για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας. Κερδίστε 15% έκπτωση στην επόμενή σας συνεδρία!

Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή.

Scroll to Top