Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00
Τ.: 210 729 4440, 1 | Δ.: Κων. Βεντήρη 7, Αθήνα | Ε: info@lasertouch.gr

Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00

HIFU Doublo S

LASERTOUCH
Αρχική > > HIFU Doublo S

Προγραμματίστε ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό

Άμεσο μη επεμβατικό lifting χωρίς αποθεραπεία

Άμεση ανόρθωση & σύσφιξη με 1 συνεδρία

Δράση μέσω φυσικών διεργασιών του δέρματος

Ανώδυνη και άμεσα αποτελεσματική θεραπεία

Μηδαμινός χρόνος αποθεραπείας

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τι είναι το HIFU Doublo S

Πρόκειται για μη επεμβατική θεραπεία που δύναται να εφαρμοστεί σε πρόσωπο και σώμα, πάντοτε έπειτα από ιατρική εκτίμηση. Το HIFU (high intensity focused ultrasound) αποτελεί μέθοδο στοχευμένου υπερήχου που προκαλεί θερμικό τραυματισμό σε ρυθμιζόμενο βάθος στο δέρμα, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο την ελαστικότητα του δέρματος με εντυπωσιακά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή (instant lifting effect). Πιο συγκεκριμένα, ειδικές κεφαλές εφαρμόζονται στην εκάστοτε περιοχή, διοχετεύοντας πολλαπλές ριπές  εστιάζοντας με ακριβεία στα βαθύτερα στρώματα του συνδετικού ιστού των μυϊκών στοιβάδων και στο SMAS (μυϊοδερματική απονεύρωση).

HIFU Doublo S

Δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης από εξειδικευμένο ιατρό

Εκτίμηση των αναγκών σας από ιατρό με στόχο τη δημιουργία ενός εξατομικευμένου θεραπευτικού πλάνου.

Η θεραπεία αυτή μπορεί να εφαρμοστεί τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα. Είναι ιδανική για άτομα με ήπια έως μέτρια χαλάρωση, που έχουν αρχίσει να παρατηρούν ότι το δέρμα τους δεν είναι όσο σφριγηλό ήταν προηγουμένως.

Η ανόρθωση των ζυγωματικών και της περιοχής του λαιμού καθώς και η σμίλευση του οβάλ του προσώπου αποτελούν τη βασική ένδειξη της θεραπείας στο πρόσωπο. Εντυπωσιακή είναι και η μείωση των περιοφθαλμικών ρυτίδων, εξασφαλίζοντας έτσι όψη ξεκούραστου βλέμματος, η βελτίωση της υφής του μετώπου και της γραμμής των φρυδιών καθώς και η μείωσ του διπλοσάγονου & των ρυτίδων του λαιμού.

Προσφέρει σύσφιξη, ανάπλαση και ανόρθωση δύσκολων περιοχών όπως οι γλουτοί, οι βραχίονες (μπράτσα) και οι έσω μηροί, σημεία του σώματος που είναι δύσκολο να βελτιωθούν ακόμη και με τροποποίηση των συνηθειών του ατόμου.

Η θεραπεία εφαρμόζεται πάντοτε σε καθαρό δέρμα, χωρίς στοιχεία ενεργής λοίμωξης, κυστικής ακμής ή εκδορές. Δεν απαιτείται τοποθέτηση αναισθητικής κρέμας ούτε κάποια άλλη ειδική προετοιμασία από τον ενδιαφερόμενο.

Η διαδικασία εφαρμογής είναι απλή. Αφού γίνει ο σχεδιασμός των "προβληματικών" περιοχών από τον ιατρό, εφαρμόζεται το ειδικό gel στην περιοχή προς θεραπεία και ξεκινάει η σάρωση με τις κεφαλές που έχουμε επιλέξει καθώς υπάρχουν διαφορετικού μεγέθους και βάθους κεφαλές, ανάλογα με το σημείο το οποίο έχουμε επιλέξει να εφαρμόσουμε την θεραπεία.

H εφαρμογή της δεν ξεπερνά τη μια ώρα (με μηδαμινή αποθεραπεία), προσφέροντας ευελιξία στην πολυάσχολη καθημερινότητα μας. Σημαντικό πλεονέκτημα της αποτελεί το γεγονός ότι είναι εξαιρετικά ανεκτή χωρίς ανάγκη εφαρμογής αναισθητικής κρέμας πριν τη θεραπεία. Ο αριθμός των απαιτούμενων συνεδριών εκτιμάται από ιατρό και εξαρτάται από τις ανάγκες του δέρματός σας στην υπό θεραπεία περιοχή. Συνήθως, το προτεινόμενο πλάνο περιλαμβάνει 1-2 συνεδρίες με μεσοδιάστημα περίπου 3 μήνες.

Περιλαμβάνει μηδαμινό χρόνο αποθεραπείας με άμεση επιστροφή στις δραστηριότητες. Είναι πιθανή η εμφάνιση ήπιας ερυθρότητας, οίδηματος καθώςκαι αίσθημα αιμωδίας (μούδιασμα) στην περιοχής εφαρμογής, που ωστόσο υποχωρούν άμεσα.

Το αποτέλεσμα είναι ορατό με μια μόλις συνεδρία και μεγιστοποιείται ενώ η παραγωγή κολλαγόνου συνεχίζεται ακόμη και μετά το πέρας της εφαρμογής. Έπειτα από διάστημα 3 μηνών γίνεται επανεκτίμηση από τον ιατρό για το αν θα απαιτηθεί δεύτερη συνεδρία προς μεγιστοποίηση του αποτελέσματος.

Το κόστος της θεραπείας εκτιμάται από ιατρό σε ενημερωτικό ραντεβού και καθορίζεται από το προτεινόμενο θεραπευτικό πλάνο και τις περιοχές εφαρμογης.

Η θεραπεία αυτή στο πρόσωπο μπορεί να συνδυαστεί με  θεραπείες που στοχεύουν στην ανόρθωση, τη σύσφιξη & τη λείανση των ρυτίδων όπως θεραπεία Βοτουλινικής Τοξίνης, Fillers Υαλουρονικού και Νήματα καθώς επίσης και με θεραπείες βελτίωσης της ποιότητας του δέρματος  όπως τα Fractional lasers.

Στο σώμα συνδυάζεται άριστα με Μεσοθεραπείες Σώματος, Νήματα, θεραπεία Ραδιοσυχνοτήτων, Alliance LPG Endermologie.

Θεραπεία
HIFU Doublo S
Περιγραφή

Ανόρθωση & σύσφιξη του δέρματος σε προσώπο και σώμα, μέσω θερμικού τραυματισμού που προκαλεί κολλαγονογένεση.

Μέθοδος
Διάρκεια συνεδρίας
30 - 60 minutes
Προτεινόμενος Αριθμός Συνεδριών
'Εως 3
Χρόνος Αποθεραπείας
Μηδαμινός
Εποχή εφαρμογής
Όλο τον χρόνο

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

FAQs

Η θεραπεία με το HIFU είναι ασφαλής για όλους τους φωτότυπους και όλους τους τύπους δέρματος ενώ μπορεί να εφαρμοστεί όλους τους μήνες του χρόνου, ακόμη και κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.

Δεν μπορεί να εφαρμοστεί σε άτομα που έχουν κάνει πρόσφατα filler υαλουρονικού οξέους ή βοτουλινικής τοξίνης ή σε άτομα που φέρουν μεταλλικά εμφυτεύματα όπως ο βηματοδότης.

Απόλυτη αντένδειξη εφαρμογής της συγκεκριμένης μεθόδου αποτελεί η κύηση καθώς και η περίοδος της γαλουχίας. Άτομα με σοβαρά νευρολογικά, αιματολογικά ή καρδιαγγειακά νοσήματα συνιστάται να επιλέξουν μεθόδους διαφορετικού μηχανισμού δράσης.

Πληρωμή ανά συνεδρία ή προπληρωμή πακέτου με 10% έκπτωση

Η πληρωμή γίνεται με μετρητά, χρεωστική ή πιστωτική κάρτα ανά συνεδρία και δεν απαιτείται η προπληρωμή όλου του ποσού της θεραπείας. Με τη χρήση πιστωτικής κάρτας και εξόφλησης όλου του ποσού της θεραπείας, δίνεται η δυνατότητα χρήσης έως 18 άτοκων δόσεων.

2η Γενιά Hifu

Mέθοδος Στοχευμένου Υπερήχου για ανόρθωση & σύσφιξη

Video εφαρμογής της θεραπείας
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Συνδυάστε τη θεραπεία με...

Η θεραπεία αυτή μπορεί να συνδυαστεί με μεγάλη γκάμα θεραπειών, ανάλογα τις ενδείξεις και τις ανάγκες του ενδιαφερόμενου. Συχνά, συνδυάζεται με Μεσοθεραπεία Προσώπου, Discovery Pico ή το Mosaic Laser για περαιτέρω κολλαγονογένεση και πιο ολοκληρωμένα αποτελέσματα.

Μεσοθεραπεία Σώματος

Ενέσιμη ή μη ενέσιμη έγχυση ουσιών για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, του τοπικού πάχους, της χαλάρωσης και των ραγάδων

Alliance LPG Endermologie

100% φυσική, μη-επεμβατική τεχνική μηχανικής διέγερσης του δέρματος που επανενεργοποιεί με φυσικό τρόπο τον μεταβολισμό των κυττάρων.

Fillers Υαλουρονικού Οξέος

Άμεση λείανση ρυτίδων, βελτίωση σχήματος χαρακτηριστικών προσώπου και σώματος, αναπλήρωση όγκου σε μία μόνο συνεδρία χωρίς παρενέργειες.

Νήματα Σώματος

Ανόρθωση & Σύσφιξη του σώματος μέσω κολλαγόνου και ελαστίνης μέσω φυσικών διεργασιών σε λιγότερο από 1 ώρα

Νήματα Προσώπου

Ανόρθωση & Σύσφιξη του προσώπου μέσω ανάρτησης νημάτων και παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνηςc

Θεραπεία με Ραδιοσυχνότητες

Μη επεμβατική μέθοδος λιπογλυπτικής σε περιοχές με περιττό τοπικό λίπος με τη χρήση Ραδιοσυχνότητων RF και Cavitation

Γιατί Laser Touch;

Στόχος μας να σας κάνουμε να νιώθετε όμορφα με το δέρμα σας
Χρησιμοποιούμε Laser & EBD’s νέας γενιάς με δημοσιευμένες επιστημονικές & κλινικές μελέτες καθώς και πιστοποιημένα υλικά από έγκυρες εταιρίες
Πρώτοι εμείς έχουμε δοκιμάσει την αποτελεσματικότητά τους
Προσεγγίζουμε ολιστικά κάθε σας ανάγκη καθώς συνεργαζόμαστε με διαφορετικές ειδικότητες ιατρών
Παρέχουμε περισσότερες από 80 ιατρικές υπηρεσίες
Σεβόμενοι το οικονομικό περιβάλλον, προσφέρουμε την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής

Προγραμματίστε ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό

*Με 25 έτη πείρας, 35.000 πελάτες & την μεγαλύτερη ιατρική ομάδα, έχετε πρόσβαση σε περισσότερες από 80 σύγχρονες θεραπείες αισθητικής δερματολογίας & πλαστικής χειρουργικής.

Ονοματεπώνυμο*
Email*
Τηλέφωνο
Επιλέξτε Κατηγορία*
Από πού μάθατε για τη Laser Touch;
Σχόλια
Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα*

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο Newsletter της Laser Touch για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας. Κερδίστε 15% έκπτωση στην επόμενή σας συνεδρία!

Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή.

Scroll to Top
Scroll to Top