Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00
Τ.: 210 729 4440, 1 | Δ.: Κων. Βεντήρη 7, Αθήνα | Ε: info@lasertouch.gr

Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00

Microneedling με Dermapen 4

LASERTOUCH
Αρχική > > Microneedling με Dermapen 4

Προγραμματίστε ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό

Η εξέλιξη του Microneedling. Μέγιστο Αποτέλεσμα. Ελάχιστη Αποθεραπεία.

Η κορυφαία εξέλιξη του microneedling

Γρήγορη και ανώδυνη θεραπεία

Άμεσα ορατό αποτέλεσμα που διαρκεί μετά το πέρας της συνεδρίας

Άμεση επιστροφή στις καθημερινές μας δραστηριότητες

Εντυπωσιακά αποτελέσματα σε πληθώρα ενδείξεων

Εφαρμογή όλο το χρόνο με απόλυτη ασφάλεια

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τι είναι το Dermapen 4 και πώς λειτουργεί

Το Dermapen 4 αποτελεί επανάσταση στον χώρο της τεχνολογίας του Μicroneedling. Πρόκειται για μια συσκευή με προσαρμοσμένες μικροσκοπικές βελόνες στο άκρο της που προάγει τις φυσικές διεργασίες επούλωσης του δέρματος μέσω της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης. Το βάθος διείσδυσης ρυθμίζεται και εξατομικεύεται ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ασθενούς, δημιουργώντας έναν ελεγχόμενο και σχεδόν ανώδυνο μικροτραυματισμό του δέρματος καθώς η συσκευή «κυλάει» πάνω στο δέρμα. Είναι αποδεδειγμένο ιατρικά ότι η διαδικασία αυτή προάγει την φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης με θεαματικά αποτελέσματα για πολλαπλές ανάγκες του δέρματος. Παράλληλα, λόγω των «μικροδιαύλων» - μικροκαναλιών που δημιουργούνται, διοχετεύονται στις ανώτερες στιβάδες του δέρματος ποικίλα μεσοθεραπευτικά διαλύματα ανάλογα με τις ανάγκες του ενδιαφερόμενου, όπως για παράδειγμα υαλουρονικό οξύ κατάλληλου μοριακού βάρους, βιταμίνες και αμινοξέα.

Microneedling με Dermapen 4

Δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης από εξειδικευμένο ιατρό

Εκτίμηση των αναγκών σας από ιατρό με στόχο τη δημιουργία ενός εξατομικευμένου θεραπευτικού πλάνου.

Η θεραπεία με το Dermapen 4 μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιαδήποτε περιοχή του προσώπου (ακόμα και γύρω από τα μάτια και τα χείλη) και του σώματος για τις παρακάτω ενδείξεις:

  • Λεπτές γραμμές & ρυτίδες
  • Φωτογήρανση
  • Ήπια φαγεσωρική Ακμή
  • Ουλές Ακμής & Μετεγχειρητικές ουλές
  • Ατροφικές, υπερτροφικές ουλές και χηλοειδή
  • Ανάπλαση δέρματος – θεραπεία παραγωγής κολλαγόνου
  • Θεραπεία ενδυνάμωσης της τριχοφυΐας
  • Υπερμελαγχρώσεις
  • Διεσταλμένοι πόροι
  • Ραγάδες

Λόγω της τελευταίας και επαναστατικής τεχνολογίας του Dermapen 4, η θεραπεία είναι σχεδόν εντελώς ανώδυνη σε σημείο που δεν χρειάζεται εφαρμογή τοπικής αναισθητικής κρέμας πριν την συνεδρία. Προηγείται δερματολογική εκτίμηση και κλινική εξέταση από τον θεράποντα ιατρό και ακολουθεί επιλογή του κατάλληλου μεσοθεραπευτικού διαλύματος που θα χρησιμοποιηθεί στην θεραπεία.

Η διάρκεια της συνεδρίας με Dermapen 4 εξαρτάται από την έκταση της περιοχής και την ένδειξη στην οποία θα γίνει η εφαρμογή. Για παράδειγμα, μια θεραπεία ανάπλασης προσώπου, λαιμού, ντεκολτέ ή ραγάδων σώματος διαρκεί περίπου 30-40 λεπτά ενώ μια θεραπεία περιορισμένου αριθμού ουλών μπορεί να διαρκέσει 15 – 20 λεπτά.

Ο αριθμός των απαιτούμενων συνεδριών καθορίζεται από την ένδειξη και συνήθως κυμαίνονται από 3 – 8 συνεδρίες με μεσοδιάστημα 15 – 60 ημερών.

Η θεραπεία με Dermapen 4 μπορεί να πραγματοποιηθεί με ασφάλεια καθόλη την διάρκεια του χρόνου ακόμα και τους καλοκαιρινούς μήνες.

Μετά την συνεδρία με Dermapen 4 αναμένεται ήπια ερυθρότητα του δέρματος, η οποία διαρκεί από 1 έως 48 ώρες ανάλογα με την ένταση και το βάθος της εφαρμογής. Σε κάθε περίπτωση, είναι δυνατή η άμεση επιστροφή στις καθημερινές μας δραστηριότητες.

Τα πρώτα αποτελέσματα είναι εμφανή λίγες εβδομάδες από την 1η συνεδρία. Παρατηρείται άμεσα βελτίωση της υφής και του τόνου του δέρματος. Παρ’ όλα αυτά, επιτυγχάνονται διαρκή και πιο θεαματικά αποτελέσματα μετά το πέρας 3-6 συνεδριών ενώ το δέρμα εξακολουθεί να βελτιώνεται μετά το πέρας των συνεδριών για 6-12 μήνες.

Το Dermapen 4 μπορεί να συνδυαστεί με πολλές άλλες θεραπείες αναλόγως της ένδειξης και των αναγκών του δέρματος. Ο συνδυασμός του Dermapen 4 με την Αυτόλογη Μεσοθεραπεία όπως επίσης και ο συνδυασμός με Χημικά Peelings ακόμα και στην ίδια συνεδρία αποτελούν εξαιρετική επιλογή με θεαματικά αποτελέσματα.

Μπορεί επίσης να συνδυαστεί με πολλαπλά μεσοθεραπευτικά υλικά όπως Υαλουρονικό Οξύ ή ακόμα και Βοτουλινική Τοξίνη.

Σε ερυθρές βλάβες, όπως για παράδειγμα κόκκινες ραγάδες, ακμή, ουλές ακμής, μεταγχειρητικές ουλές, μπορεί να γίνει εφαρμογή του VBeam Perfecta Laser και του Dermapen 4 στην ίδια συνεδρία.

Τέλος, μπορεί να συνδυαστεί εναλλάξ με άλλες θεραπείες «κολλαγονογένεσης» όπως τα Fractional Lasers και το Infini.

Το κόστος καθορίζεται ανά συνεδρία από τον ιατρό σε συμβουλευτικό ραντεβού ενημέρωσης και εξαρτάται από την ένδειξη και από την έκταση της περιοχής προς θεραπεία.

Θεραπεία
Microneedling με Dermapen 4
Περιγραφή

Ανάπλαση και σύσφιξη του προσώπου μέσω κολλαγόνου και ελαστίνης μέσω φυσικών διεργασιών.

Διάρκεια συνεδρίας
Έως 30 λεπτά
Προτεινόμενος Αριθμός Συνεδριών
'Εως 6
Χρόνος Αποθεραπείας
Έως 36 ώρες
Εποχή εφαρμογής
Όλο τον χρόνο

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

FAQs

Η εφαρμογή του Dermapen 4 είναι μια απόλυτα ασφαλής μέθοδος με μηδαμινή πιθανότητα επιπλοκών. Παρ’ όλα αυτά, αντενδείκνυται σε ορισμένες περιπτώσεις ασθενών. Πιο συγκεκριμένα, δε συστήνεται η εφαρμογή την περίοδο της εγκυμοσύνης και του θηλασμού. Επίσης, αντενδείκνυται σε ασθενείς με ενεργό δερματική λοίμωξη (όπως ερπητική λοίμωξη), σε ασθενείς με ιστορικό σακχαρώδους διαβήτη, ανοσοκαταστολής, νοσημάτων κολλαγόνου, ψωρίασης ή άλλων χρόνιων δερματικών παθήσεων. Σε κάθε περίπτωση, προηγείται κλινική εκτίμηση και λήψη πλήρους ιατρικού ιστορικού από εξειδικευμένο ιατρό.

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προετοιμασία πριν την θεραπεία με Dermapen 4. Συστήνεται η διακοπή τοπικής αγωγής με ρετινοειδή ή η εφαρμογή οποιασδήποτε άλλης «ερεθιστικής» κρέμας 48 ώρες πριν την θεραπεία και για 5 – 7 ημέρες μετά. Μετά την θεραπεία, συστήνεται επίσης η εφαρμογή ειδικής αναπλαστικής κρέμας, όπως προτείνεται από τον ιατρό, καθώς επίσης και η αποφυγή γυμναστικής και κολύμβησης σε πισίνα ή θάλασσα για 24-72 ώρες.

Παλαιότερα, οι θεραπείες microneedling ήταν αρκετά τραυματικές και επίπονες, γεγονός που καθιστούσε απαραίτητη την εφαρμογή αναισθητικής κρέμας. Αυτό δεν συμβαίνει με το Dermapen 4 που χάρη στην καινοτόμα τεχνολογία του, η θεραπεία είναι πρακτικά σχεδόν ανώδυνη σε τέτοιο βαθμό που δεν χρειάζεται καν εφαρμογή αναισθητικής κρέμας.

Πληρωμή ανά συνεδρία ή προπληρωμή πακέτου με 10% έκπτωση

Η πληρωμή γίνεται με μετρητά, χρεωστική ή πιστωτική κάρτα ανά συνεδρία και δεν απαιτείται η προπληρωμή όλου του ποσού της θεραπείας. Με τη χρήση πιστωτικής κάρτας και εξόφλησης όλου του ποσού της θεραπείας, δίνεται η δυνατότητα χρήσης έως 18 άτοκων δόσεων.

Microneedling με Dermapen 4

Video εφαρμογής της θεραπείας
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Συνδυάστε τη θεραπεία με...

Το Dermapen 4 μπορεί να συνδυαστεί με πολλές άλλες θεραπείες αναλόγως της ένδειξης και των αναγκών του δέρματος. Ο συνδυασμός του Dermapen 4 με την Αυτόλογη Μεσοθεραπεία όπως επίσης και ο συνδυασμός με Χημικά Peelings ακόμα και στην ίδια συνεδρία αποτελούν εξαιρετική επιλογή με θεαματικά αποτελέσματα.

Infini Fractional RF Microneedling

Σύσφιξη του προσώπου, ανάπλαση και αντιμετώπιση ρυτίδων και ουλών μέσω φυσικών διεργασιών παραγωγής κολλαγόνου & ελαστίνης

VBeam Laser

Pulsed dye laser για την οριστική αντιμετώπιση αγγειακών και γενικότερα ερυθρών βλαβών του δέρματος

Αυτόλογη Μεσοθεραπεία

Ανάπλαση & Σύσφιξη προσώπου και σώματος και αντιμετώπιση της τριχόπτωσης μέσω αυξητικών παραγόντων των αιμοπεταλίων του πλάσματος και παραγωγής ινοβλαστών, βλαστοκυττάρων, κερατινοκυττάρων με μηδαμινή αποθεραπεία και παρενέργειες.

Fillers Υαλουρονικού Οξέος

Άμεση λείανση ρυτίδων, βελτίωση σχήματος χαρακτηριστικών προσώπου και σώματος, αναπλήρωση όγκου σε μία μόνο συνεδρία χωρίς παρενέργειες.

Χημικά Peelings Νέας Γενιάς

Χημικές ουσίες όπως AHAs, BHAs, καυστικοί και ενυδατικοί παράγοντες εφαρμόζονται στο δέρμα και προκαλούν στοχευμένη απολέπιση μικρού ή μεσαίου βάθους για τον αποχρωματισμό πανάδων και κηλίδων, την ρύθμιση της ακμής, την απάλυνση των λεπτών γραμμών & την γενικότερη ανανέωση της επιδερμίδας.

Mosaic Fractional Laser

Μη επεμβατικό fractional laser τεχνολογίας “κλασματικής φωτοανάπλασης“, με στόχο την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης προς ανάπλαση του δέρματος.

Γιατί Laser Touch;

Στόχος μας να σας κάνουμε να νιώθετε όμορφα με το δέρμα σας
Χρησιμοποιούμε Laser & EBD’s νέας γενιάς με δημοσιευμένες επιστημονικές & κλινικές μελέτες καθώς και πιστοποιημένα υλικά από έγκυρες εταιρίες
Πρώτοι εμείς έχουμε δοκιμάσει την αποτελεσματικότητά τους
Προσεγγίζουμε ολιστικά κάθε σας ανάγκη καθώς συνεργαζόμαστε με διαφορετικές ειδικότητες ιατρών
Παρέχουμε περισσότερες από 80 ιατρικές υπηρεσίες
Σεβόμενοι το οικονομικό περιβάλλον, προσφέρουμε την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής

Προγραμματίστε ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό

*Με 25 έτη πείρας, 35.000 πελάτες & την μεγαλύτερη ιατρική ομάδα, έχετε πρόσβαση σε περισσότερες από 80 σύγχρονες θεραπείες αισθητικής δερματολογίας & πλαστικής χειρουργικής.

Ονοματεπώνυμο*
Email*
Τηλέφωνο
Επιλέξτε Κατηγορία*
Από πού μάθατε για τη Laser Touch;
Σχόλια
Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα*

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο Newsletter της Laser Touch για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας. Κερδίστε 15% έκπτωση στην επόμενή σας συνεδρία!

Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή.

Scroll to Top
Scroll to Top