Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00
Τ.: 210 729 4440, 1 | Δ.: Κων. Βεντήρη 7, Αθήνα | Ε: info@lasertouch.gr

Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00

Mosaic Fractional Laser

LASERTOUCH
Αρχική > > Mosaic Fractional Laser

Προγραμματίστε ένα ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό.

Αποτέλεσμα Fractional. Λιγότερη Αποθεραπεία

ορατά αποτελέσματα από την πρώτη συνεδρία

μη επεμβατικό με μηδαμινή αποθεραπεία

ανάπλαση προσώπου & ουλών

καταπολεμά πανάδες, λεπτές ρυτίδες, ραγάδες

ανώδυνη και γρήγορη θεραπεία

αποτέλεσμα που εξελίσσεται για μήνες μετά το πέρας των συνεδριών

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τι είναι το Fractional Mosaic Laser και πώς λειτουργεί

Πρόκειται για μη επεμβατικό (non ablative) laser ανάπλασης προσώπου που βασίζεται στην τεχνολογία των κλασμάτων (micro – fractional).

Εφαρμόζοντας την τεχνολογία της “κλασματικής φωτοανάπλασης”, η μέθοδος Mosaic, με στόχο το νερό της επιδερμίδας, διοχετεύει ενέργεια με μικροσκοπικές δέσμες μέχρι τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, αφήνοντας παράλληλα την εξωτερική στιβάδα του δέρματος ανεπηρέαστη.

Πρόκειται ουσιαστικά για μια διαδικασία επούλωσης, η οποία διεγείρει τη φυσική διαδικασία αναγέννησης του κολλαγόνου και της ελαστίνης και συνεχίζεται για μήνες με το πέρας του κύκλου των συνεδριών. Η υφή του δέρματος βελτιώνεται λόγω της παραγωγής νέου κολλαγόνου ενώ το δέρμα αποκτά φυσική ελαστικότητα και πιο νεανική όψη. Η θεραπεία με Mosaic είναι ό,τι πιο σύγχρονο στην ανάπλαση δέρματος, προσφέροντας την πιο ολοκληρωμένη αισθητικά λύση, με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Το Fractional Mosaic Laser εφαρμόζεται τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα με εξαιρετικά αποτελέσματα στις παρακάτω ενδείξεις:

Ανάπλαση – ανανέωση δέρματος
Σύσφιξη προσώπου, λαιμού, ντεκολτέ
Λείανση ρυτίδων - αντιγήρανση
Ουλές και σημάδια ακμής, Χειρουργικές Τραυματικές και Εγκαυματικές Ουλές
Φωτογήρανση
Εξάλειψη δυσχρωμιών, κηλίδων και πανάδων
Περιορισμός διεσταλμένων πόρων
Υπερτροφικές ουλές - χηλοειδή
Λευκές Ραγάδες

Πάντα προηγείται ενημερωτικό ραντεβού και δερματολογική εκτίμηση βάσει των αναγκών του εκάστοτε δέρματος. Τοποθετείται τοπική αναισθητική κρέμα για 45 -60 λεπτά στην περιοχή του σώματος, στην οποία θα γίνει η εφαρμογή. Η εφαρμογή γίνεται από εξειδικευμένο ιατρό και η διάρκεια της συνεδρίας εξαρτάται πάντα και από την έκταση της περιοχής προς θεραπεία. Ενδεικτικά, στο πρόσωπο μια συνεδρία διαρκεί 15-20 λεπτά ενώ σε ραγάδες σώματος μπορεί να διαρκέσει και 30-45 λεπτά.

Για να επιτευχθεί το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα απαιτούνται 4-6 συνεδρίες με μεσοδιάστημα 1 μήνα. Στη συνέχεια, συστήνονται 1-2 συνεδρίες το χρόνο, ως συντήρηση. Οι συνεδρίες με το Fractional Mosaic Laser, όπως συμβαίνει και με άλλες θεραπείες λέιζερ δεν πρέπει να πραγματοποιούνται τους θερμούς μήνες με έντονη ηλιοφάνεια. Γι αυτό το λόγο, προτείνεται η εφαρμογή από αρχές φθινοπώρου έως τις αρχές της άνοιξης ενώ αποφεύγεται το καλοκαίρι.

Μετά την συνεδρία αναμένεται ήπια ερυθρότητα και οίδημα του δέρματος (κοκκινίλα και πρήξιμο) , που διαρκούν 2-4 μέρες. Η χρήση μεικ-απ επιτρέπεται από τις πρώτες μέρες, γεγονός που καθιστά δυνατή την άμεση επιστροφή στις καθημερινές μας δραστηριότητες. Δεν αναμένεται απολέπιση και ξεφλούδισμα του δέρματος. Συστήνεται η αποφυγή έκθεσης στην ηλιακή ακτινοβολία, η εφαρμογή της προτεινόμενης αναπλαστικής κρέμας από τον ιατρό για περίπου 1 εβδομάδα καθώς επίσης και η καθημερινή εφαρμογή αντηλιακού με τακτική ανανέωση. Τα αποτελέσματα είναι ορατά μετά από 10-15 μέρες από την πρώτη κιόλας συνεδρία, αφού το δέρμα είναι πιο λείο, πιο μαλακό, φρέσκο και λαμπερό.

Το Fractional Mosaic Laser μπορεί να συνδυαστεί ακόμα και στην ίδια συνεδρία και με άλλες θεραπείες για μεγιστοποίηση του αναπλαστικού αποτελέσματος, όπως με Αυτόλογη Μεσοθεραπεία ή και VBeam laser.

Το κόστος εκτιμάται ανά συνεδρία από τον ιατρό ανάλογα με την έκταση της περιοχής στην οποία θα εφαρμοστεί το λέιζερ.

Θεραπεία
Mosaic Fractional Laser
Περιγραφή

Μη επεμβατικό fractional laser τεχνολογίας “κλασματικής φωτοανάπλασης“, με στόχο την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης προς ανάπλαση του δέρματος.

Μέθοδος
Διάρκεια συνεδρίας
Έως 30 λεπτά
Προτεινόμενος Αριθμός Συνεδριών
'Εως 6
Χρόνος Αποθεραπείας
Έως 36 ώρες
Εποχή εφαρμογής
Χειμώνας

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

FAQs

Γενικά, πρόκειται για μία απόλυτα ασφαλή μέθοδο, χωρίς επιπλοκές. Έχει παρατηρηθεί σε ελάχιστες περιπτώσεις, η εμφάνιση μεταφλεγμονώδους υπερμελάγχρωσης, η οποία σχετίζεται είτε με τη μη τήρηση των οδηγιών όσον αφορά την εποχή εφαρμογής και την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία είτε με ορμονολογικούς παράγοντες. Αντένδειξη αποτελεί η εγκυμοσύνη και ενίοτε ο θηλασμός, καθώς επίσης και το μαυρισμένο δέρμα. Σε κάθε περίπτωση προηγείται κλινική εκτίμηση και ενημέρωση από ιατρό.

Πριν την εφαρμογή γίνεται χρήση αναισθητικής κρέμας που καθιστά τη θεραπεία σχεδόν ανώδυνη. Επιπλέον, κατά την διάρκεια της θεραπείας, χρησιμοποιείται ειδικό μηχάνημα κρύου αέρα, το cryo 6 derma που προστατεύει την επιδερμίδα και βοηθάει πολύ στην μείωση της αίσθησης του πόνου. Το σύστημα Cryo 6 Derma προορίζεται για την ελαχιστοποίηση του πόνου και της θερμικής βλάβης κατά την διάρκεια του λέιζερ και των δερματολογικών θεραπειών και για την προσωρινή τοπική αναισθησία, αποφεύγοντας τις ενέσεις. Εφαρμόζεται ψυχρός αέρας στο δέρμα παρέχοντας ταχεία πτώση στη θερμοκρασία του δέρματος προσφέροντας μια ισχυρή αναλγητική δράση και εξαλείφοντας τις πιθανές επιπλοκές από την υπερθέρμανσή του. Μετά την θεραπεία υπάρχει ένα αίσθημα «τσουξίματος» στο δέρμα που υποχωρεί σε 1-2 ώρες.

Συνίσταται να αποφεύγεται η εφαρμογή οποιασδήποτε άλλης ερεθιστικής στο δέρμα θεραπείας ή σκευάσματος. Επίσης, θα πρέπει να αποφεύγεται και η έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία και το μαύρισμα (φυσικό ή τεχνητό).

Εφόσον πρόκειται για διαδικασία παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης, το αποτέλεσμα δεν χάνεται ποτέ. Αντίθετα, η αναπλαστική του δράση συνεχίζει ακόμα και μήνες μετά την εφαρμογή.

Πληρωμή ανά συνεδρία ή προπληρωμή πακέτου με 10% έκπτωση

Η πληρωμή γίνεται με μετρητά, χρεωστική ή πιστωτική κάρτα ανά συνεδρία και δεν απαιτείται η προπληρωμή όλου του ποσού της θεραπείας. Με τη χρήση πιστωτικής κάρτας και εξόφλησης όλου του ποσού της θεραπείας, δίνεται η δυνατότητα χρήσης έως 18 άτοκων δόσεων.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Συνδυάστε τη θεραπεία με...

Το Fractional Mosaic Laser μπορεί να συνδυαστεί ακόμα και στην ίδια συνεδρία και με άλλες θεραπείες για μεγιστοποίηση του αναπλαστικού αποτελέσματος, όπως με Αυτόλογη Μεσοθεραπεία ή και VBeam laser.

VBeam Laser

Pulsed dye laser για την οριστική αντιμετώπιση αγγειακών και γενικότερα ερυθρών βλαβών του δέρματος

Αυτόλογη Μεσοθεραπεία

Ανάπλαση & Σύσφιξη προσώπου και σώματος και αντιμετώπιση της τριχόπτωσης μέσω αυξητικών παραγόντων των αιμοπεταλίων του πλάσματος και παραγωγής ινοβλαστών, βλαστοκυττάρων, κερατινοκυττάρων με μηδαμινή αποθεραπεία και παρενέργειες.

Γιατί Laser Touch;

Στόχος μας να σας κάνουμε να νιώθετε όμορφα με το δέρμα σας
Χρησιμοποιούμε Laser & EBD’s νέας γενιάς με δημοσιευμένες επιστημονικές & κλινικές μελέτες καθώς και πιστοποιημένα υλικά από έγκυρες εταιρίες
Πρώτοι εμείς έχουμε δοκιμάσει την αποτελεσματικότητά τους
Προσεγγίζουμε ολιστικά κάθε σας ανάγκη καθώς συνεργαζόμαστε με διαφορετικές ειδικότητες ιατρών
Παρέχουμε περισσότερες από 80 ιατρικές υπηρεσίες
Σεβόμενοι το οικονομικό περιβάλλον, προσφέρουμε την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής

Προγραμματίστε ένα ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό

*Με 25 έτη πείρας, 35.000 πελάτες & την μεγαλύτερη ιατρική ομάδα, έχετε πρόσβαση σε περισσότερες από 80 σύγχρονες θεραπείες αισθητικής δερματολογίας & πλαστικής χειρουργικής.

Ονοματεπώνυμο*
Email*
Τηλέφωνο
Επιλέξτε Κατηγορία*
Από πού μάθατε για τη Laser Touch;
Σχόλια
Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα*

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο Newsletter της Laser Touch για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας. Κερδίστε 15% έκπτωση στην επόμενή σας συνεδρία!

Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή.

Scroll to Top
Scroll to Top