Τ.: 210 729 4440 | Δ.: Κων. Βεντήρη 7, Αθήνα | Ε: [email protected]

Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00

Oxygeneo Superfacial

Αρχική > > Oxygeneo Superfacial

Lunch Break θεραπεία για λαμπερό, καθαρό & αναζωογονημένο δέρμα σε 30 λεπτά

Τριπλή δράση: Απολέπιση, Οξυγόνωση, Διοχέτευση

Εξατομικευμένη θεραπεία, Ιδανικό για κάθε τύπο δέρματος

Εφαρμογή όλο το χρόνο

Ορατά αποτελέσματα μετά την 1η θεραπεία

Μηδενικός χρόνος αποθεραπείας, άμεση επιστροφή στην καθημερινότητα

Γρήγορη θεραπεία πριν από κοινωνικές εκδηλώσεις, περιποιημένο δέρμα με καλύτερη εφαρμογή μακιγιάζ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τι είναι το Oxygeneo Superfacial® και πώς λειτουργεί

Πρόκειται για μία πρωτοποριακή θεραπεία προσώπου με τριπλή δράση. Η πατενταρισμένη και κλινικά αποδεδειγμένη τεχνολογία του συνδυάζει ισχυρή απολέπιση της κεράτινης στιβάδας, φυσική οξυγόνωση των κυττάρων (οξυγονοθεραπεία) και βαθιά αναζωογόνηση του δέρματος με την διοχέτευση θρεπτικών συστατικών.

ΒΗΜΑ 1ο

Η χρήση εξατομικευμένης κάψουλας μιας χρήσης Capsugen επιτυγχάνει την άμεση ανανέωση του δέρματος καθώς: Απομακρύνεται η στιβάδα των νεκρών κυττάρων (ανώτερα κερατινοκύτταρα), το δέρμα καθαρίζεται από τους εξωγενείς ρύπους και την περίσσεια σμήγματος αποτελεσματικά. Λόγω της απελευθέρωσης φυσαλίδων COշ στην επιδερμίδα, αυξάνεται τοπικά η αιματική κυκλοφορία πλούσια σε οξυγόνο, προάγεται η κυτταρική αναπνοή εκ των έσω και ενεργοποιείται ταχύτατα ο μεταβολισμός των κυττάρων. Θρέφεται σε βάθος το δέρμα μέσω της έγχυσης δραστικών ουσιών και της πλήρους απορρόφησης τους από το πλέον καθαρό και οξυγονωμένο δέρμα.

ΒΗΜΑ 2o

 Μια εξειδικευμένη δονούμενη κεφαλή μιας χρήσεως, η οποία προκαλεί μηχανική μάλαξη και  εφαρμογή του ειδικού ορού GENEO+ Serum ολοκληρώνουν την θεραπεία. Το αποτέλεσμα «κλειδώνει».

Oxygeneo Superfacial

Δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης από εξειδικευμένο ιατρό

Εκτίμηση των αναγκών σας από ιατρό με στόχο τη δημιουργία ενός εξατομικευμένου θεραπευτικού πλάνου.

Το Oxygeneo Superfacial® βασισμένο στην βιολογική και χημική επιστήμη, δύναται να εφαρμοστεί σε όλους τους τύπους δέρματος. Πιο συγκεκριμένα:
GENEO+ BALANCE (εξισορρόπηση της παραγωγής σμήγματος με αποτέλεσμα τη σωστή λίπανση του δέρματος)
Ιδανικό για λιπαρά, μεικτά δέρματα με τάση προς ακμή και σμηγματόρροια. Περιέχει δραστικά συστατικά, όπως το bamboo charcoal με αποτοξινωτική δράση, σαλικυλικό και μανδελικό οξύ και εκχύλισμα camu-camu πλούσιο σε πολυπεπτίδια και βιταμίνες.

GENEO+ REVIVE (αναζωογόνηση και θρέψη των κυττάρων για την βελτίωση της συνολικής ποιότητας του δέρματος)
Ιδανικό για ξηρά, λεπτά δέρματα με λεπτή ρυτίδωση και πρώιμα σημάδια γήρανσης. Ενισχυμένη αντιγηραντική και αντιοξειδωτική δράση με Red algae, Caffeic acid και ρετινόλη.

GENEO+ ILLUMINATE (λάμψη και ομοιομορφία της χρώσης του δέρματος για την ενίσχυση της υγιούς όψης του)
Ιδανικό για αφυδατωμένα, θαμπά δέρματα με δυσχρωμίες, επιρρεπή σε ηλιακές βλάβες. Συνδυασμός λευκαντικών και αντιοξειδωτικών παραγόντων όπως Βιταμίνη C, κοχικό οξύ & εκχυλίσματα φρούτων.
Κάθε πρωτόκολλο εφαρμόζεται σε όλο το πρόσωπο καθώς επίσης ενδείκνυται για λαιμό, ντεκολτέ και χέρια.

Η εφαρμογή ολοκληρωμένου πρωτοκόλλου διαρκεί 30 – 40 λεπτά. Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας θεραπεία. Για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα, συνίσταται να κάνετε μια σειρά θεραπειών που θα λειτουργήσουν αθροιστικά. Σε συνεννόηση με τον εκάστοτε ιατρό, προτείνονται 4 – 6 θεραπείες με μεσοδιάστημα 30 – 45 ημέρες.

Το κόστος καθορίζεται από τον ιατρό σε ενημερωτικό ραντεβού & εξαρτάται από το προτεινόμενο θεραπευτικό πλάνο.

Το OxyGeneo Superfacial® προετοιμάζει ιδανικά ένα υγιές και καθαρό δέρμα να δεχθεί οποιαδήποτε επιπλέον θεραπεία επιλέξετε. Συνδυάζεται απόλυτα με:
Φωτοθεραπεία με Led Mask
Βαθύς Καθαρισμός
Χημικά Peelings

Θεραπεία
Oxygeneo Superfacial
Περιγραφή

Τριπλή δράση Απολέπισης, οξυγόνωσης κυττάρων, & διοχέτευσης θρεπτικών συστατικών στο δέρμα. Πρωτόκολλα ενυδάτωσης, λεύκανσης, σμηγματορύθμισης σε συνδυασμό με τα οφέλη της μηχανικής μάλαξης για την απάλυνση των λεπτών ρυτίδων, την ομοιόμορφη χρώση του δέρματος και την εξισορρόπηση του υδρολιπιδικού φραγμού.

Διάρκεια συνεδρίας
Έως 30 λεπτά
Προτεινόμενος Αριθμός Συνεδριών
(με μεσοδιάστημα)
'Εως 6
Χρόνος Αποθεραπείας
Μηδαμινός
Εποχή εφαρμογής
Όλο τον χρόνο

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

FAQs

Κατά τη διάρκεια της εφαρμογής θα νιώσετε ένα ελαφρύ τσούξιμο που οφείλεται στην απολέπιση της περιοχής και στην ταυτόχρονη έγχυση των δραστικών συστατικών.

Μετά την θεραπεία θα δείτε και θα νιώσετε το δέρμα σας ανανεωμένο, αναζωογονημένο, απαλό και λαμπερό. Χωρίς χρόνο αποθεραπείας μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Tip: θα δείτε το μακιγιάζ σας να εφαρμόζεται καλύτερα και να διαρκεί περισσότερο.

Πρόκειται για μη επεμβατική θεραπεία που στοχεύει στον καθαρισμό και την ενυδάτωση του δέρματος και χρήζει επαναληψιμότητας. Η διάρκεια του αποτελέσματος εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ποιότητα του δέρματος και των αριθμό των εφαρμογών που έχουν προηγηθεί.

Διαφέρουν ως προς τον τρόπο που καθαρίζουν το δέρμα. Το OxyGeneo Superfacial® αποσκοπεί στη συνολική μηχανική απολέπιση και απομάκρυνση των ρύπων ενώ ο βαθύς καθαρισμός αφορά στη χειρωνακτική εξαγωγή σμήγματος σε βαθείς «φραγμένους» πόρους (μαύρα στίγματα). Είναι σημαντικό να έχουμε καταλήξει για το επιθυμητό αποτέλεσμα και με βάση αυτό να επιλέξουμε την θεραπεία που θα κάνουμε. Ο συνδυασμός των δύο αυτών θεραπειών είναι ιδανικός ώστε να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο τις καθαριστικές και αναζωογονητικές τους δράσεις.

Πρόκειται για δύο θεραπείες που στοχεύουν στον καθαρισμό του δέρματος με ισχυρή απολέπιση και ταυτόχρονη διοχέτευση δραστικών ουσιών. Ειδοποιός διαφορά είναι η μέθοδος που χρησιμοποιούν και τα συστατικά που περιέχουν. Η επιλογή εξαρτάται από την κλινική εξέταση του δέρματός σας από τον ιατρό και τις δικές σας ανάγκες και προτιμήσεις.

Πληρωμή ανά συνεδρία ή προπληρωμή πακέτου με 10% έκπτωση

Η πληρωμή γίνεται με μετρητά, χρεωστική ή πιστωτική κάρτα ανά συνεδρία και δεν απαιτείται η προπληρωμή όλου του ποσού της θεραπείας. Με τη χρήση πιστωτικής κάρτας και εξόφλησης όλου του ποσού της θεραπείας, δίνεται η δυνατότητα χρήσης έως 18 άτοκων δόσεων.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Συνδυάστε τη θεραπεία με...

Βαθύς καθαρισμός προσώπου

Βαθύς καθαρισμός δέρματος, εξαγωγή σμήγματος, απόφραξη πόρων, θεραπεία σμηγματόρροιας και ακμής, αναζωογόνηση και θρέψη, εξισορρόπηση υδρολιπιδικής μεμβράνης, καλύτερη απορρόφηση προϊόντων.

Χημικά Peelings Νέας Γενιάς

Χημικές ουσίες όπως AHAs, BHAs, καυστικοί και ενυδατικοί παράγοντες εφαρμόζονται στο δέρμα και προκαλούν στοχευμένη απολέπιση μικρού ή μεσαίου βάθους για τον αποχρωματισμό πανάδων και κηλίδων, την ρύθμιση της ακμής, την απάλυνση των λεπτών γραμμών & την γενικότερη ανανέωση της επιδερμίδας.

Φωτοθεραπεία με Led Mask

Θεραπευτικά οφέλη της ενέργειας του φωτός πολλαπλών συχνοτήτων για αντιμικροβιακή και αντιφλεγμονώδη δράση στο δέρμα, φωτοδιέγερση δερματικών κυττάρων για ενισχυμένη επουλωτική και αναπλαστική ικανότητα, αύξηση διαπερατότητας της επιδερμίδας, αιματικής κυκλοφορίας - οξυγόνωση και λεύκανση.

Γιατί Laser Touch;

Στόχος μας να σας κάνουμε να νιώθετε όμορφα με το δέρμα σας
Χρησιμοποιούμε Laser & EBD’s νέας γενιάς με δημοσιευμένες επιστημονικές & κλινικές μελέτες καθώς και πιστοποιημένα υλικά από έγκυρες εταιρίες
Πρώτοι εμείς έχουμε δοκιμάσει την αποτελεσματικότητά τους
Προσεγγίζουμε ολιστικά κάθε σας ανάγκη καθώς συνεργαζόμαστε με διαφορετικές ειδικότητες ιατρών
Παρέχουμε περισσότερες από 80 ιατρικές υπηρεσίες
Σεβόμενοι το οικονομικό περιβάλλον, προσφέρουμε την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής

Προγραμματίστε ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό

*Με 25 έτη πείρας, 35.000 πελάτες & την μεγαλύτερη ιατρική ομάδα, έχετε πρόσβαση σε περισσότερες από 80 σύγχρονες θεραπείες αισθητικής δερματολογίας & πλαστικής χειρουργικής.

Ονοματεπώνυμο*
Email*
Τηλέφωνο
Από πού μάθατε για τη Laser Touch;*
Σχόλια
Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα*

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο Newsletter της Laser Touch για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας. Κερδίστε 15% έκπτωση στην επόμενή σας συνεδρία!

Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή.

Scroll to Top