Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00
Τ.: 210 729 4440, 1 | Δ.: Κων. Βεντήρη 7, Αθήνα | Ε: info@lasertouch.gr

Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00

PLASMAGE – Αναίμακτη Βλεφαροπλαστική

LASERTOUCH
Αρχική > > PLASMAGE – Αναίμακτη Βλεφαροπλαστική

Προγραμματίστε ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό

Εξάλειψη λεπτής ρυτίδωσης & περίσσειας δέρματος αναίμακτα, μέσω της ενέργειας του πλάσματος

Αναίμακτη, ανώδυνη και μη επεμβατική θεραπεία

Εφαρμογή μόνο από εξειδικευμένο ιατρό

Άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες

Ορατό αποτέλεσμα σε μία μόνο συνεδρία

Θεαματικά αποτελέσματα στις περιοφθαλμικές και περιστοματικές ρυτίδες

Συχνά αναφερόμενη και με τον όρο αναίμακτη βλεφαροπλαστική

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τι είναι η θεραπεία Plasmage

Αποτελεί καινοτομία στην ιατρική τεχνολογία ως απόλυτα μη επεμβατική μέθοδος για την επίτευξη ενός lifting-like εφέ, με ποικίλες ενδείξεις στην αισθητική ιατρική. Η ειδική συσκευή δημιουργίας πλάσματος επιτυγχάνει την εξάλειψη της περίσσειας του δέρματος και ενώ ταυτόχρονα συσφίγγει και λειαίνει τον εναπομείναντα ιστό.

Δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης από εξειδικευμένο ιατρό

Εκτίμηση των αναγκών σας από ιατρό με στόχο τη δημιουργία ενός εξατομικευμένου θεραπευτικού πλάνου.

Η θεραπεία Plasmage χρησιμοποιείται κατεξοχήν για την βελτίωση της περιοφθαλμικής περιοχής, γι’αυτό και πολύ συχνά αναφέρεται ως θεραπεία με τον όρο αναίμακτη βλεφαροπλαστική και αποτελεί πρώτη επιλογή για τους ενδιαφερόμενους που θέλουν να αποφύγουν τις χειρουργικές μεθόδους, όπως μια κλασική βλεφαροπλαστική. Όμως, οι εφαρμογές της δεν περιορίζονται εκεί. Πιο συγκεκριμένα, ενδείκνυται για:
Την περίσσεια δέρματος βλεφάρων και τις σακούλες κάτω από τα μάτια
Την ανύψωση φρυδιών και το άνοιγμα βλεφάρου
Τη βελτίωση ρινοπαρειακών αυλάκων
Τις «ρυτίδες καπνιστή» περιστοματικά
Τη λεπτή ρυτίδωση στην περιοχή του λαιμού και ντεκολτέ
Την εξάχνωση και εξαφάνιση δυσχρωμιών, ογκιδίων και ουλών.

Αρχικά, τοποθετείται αναισθητική κρέμα στην υπό θεραπεία περιοχή για 45-60 λεπτά και στην συνέχεια γίνεται η εφαρμογή από εξειδικευμένο ιατρό.

Δεν υπάρχει περιορισμός ως προς την εποχή εφαρμογής της θεραπείας Plasmage. Παρ’ όλα αυτά, επειδή συστήνεται η αποφυγή έκθεσης στην ηλιακή ακτινοβολία μετά την θεραπεία, είναι προτιμότερο αυτή να γίνεται κατά τους χειμερινούς μήνες.

Η συνεδρία διαρκεί περίπου 20-30 λεπτά αναλόγως της έκτασης της περιοχής του δέρματος στην οποία εφαρμόζεται η θεραπεία.

Το επιθυμητό αποτέλεσμα συνήθως επιτυγχάνεται με μία μόνο συνεδρία. Σε πιο προχωρημένες καταστάσεις, ίσως χρειαστούν έως 3 συνεδρίες με μεσοδιάστημα 2 – 3 μηνών μεταξύ τους. Σε κάθε περίπτωση, μετά την πρώτη συνεδρία, ο ιατρός αξιολογεί το αποτέλεσμα στους δύο μήνες και αποφασίζεται αν θα χρειαστεί επαναληπτική συνεδρία.

Το αποτέλεσμα του Plasmage είναι η εντυπωσιακή εξάλειψη της περίσσειας του δέρματος, της χαλάρωσης και της ρυτίδωσης στην υπό θεραπεία περιοχή. Οι πρώτες αλλαγές αρχίζουν και γίνονται ορατές μετά τις πρώτες 7 ημέρες από την συνεδρία ενώ τα τελικά αποτελέσματα φαίνονται 1,5 – 2 μήνες μετά την θεραπεία.

Πρόκειται για αναίμακτη και μη επεμβατική θεραπεία με μηδαμινή αποθεραπεία. Μετά την συνεδρία, παρατηρείται ήπια ερυθρότητα και οίδημα της περιοχής για περίπου 5-7 μέρες καθώς επίσης και κάποιες «κουκίδες» κρούστας που αποπίπτουν μόνες τους μέσα σε 7-15 ημέρες. Συστήνεται η χρήση αναπλαστικής κρέμας και αντηλιακού υψηλού δείκτη προστασίας μετά την θεραπεία καθώς επίσης και η αποφυγή έκθεσης στην ηλιακή ακτινοβολία ή τεχνητές πηγές μαυρίσματος (solarium) για 6 – 8 εβδομάδες.

Σε κάθε περίπτωση είναι δυνατή η άμεση εφαρμογή make-up μετά την θεραπεία και η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες.

Η θεραπεία Plasmage επιφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα ως μονοθεραπεία. Παρόλ’ αυτά μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες θεραπείες για επίτευξη ακόμα εντυπωσιακότερων αποτελεσμάτων. Συνδυαστικά μετά τη θεραπεία μπορεί να γίνει επάλειψη με πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια (αυτόλογη μεσοθεραπεία), αξιοποιώντας την αναπλαστική δράση του και ταυτόχρονα μειώνοντας τον χρόνο αποθεραπείας. Επίσης, μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες θεραπείες όπως:
Dermapen 4
Αυτόλογο Filler
Χημικά Peeling
Θεραπεία Βοτουλινικής Τοξίνης
Fillers Υαλουρονικού
Μεσοθεραπείες προσώπου – Skin Boosters
Λιπογλυπτική – Λιποπρόσθεση

Το κόστος καθορίζεται από τον ιατρό στο συμβουλευτικό ραντεβού ενημέρωσης και εξαρτάται από την περιοχή στην οποία θα εφαρμοστεί η περιοχή.

Θεραπεία
PLASMAGE - Αναίμακτη Βλεφαροπλαστική
Περιγραφή

Εξάλειψη περίσσειας δέρματος, λεπτής ρυτίδωσης, σύσφιξη και λείανση του δέρματος με μη-επεμβατικό τρόπο με εξαιρετικά αποτελέσματα γύρω από τα μάτια και το στόμα.

Μέθοδος
Διάρκεια συνεδρίας
Έως 30 λεπτά
Προτεινόμενος Αριθμός Συνεδριών
'Εως 3
Χρόνος Αποθεραπείας
> 36 hours
Εποχή εφαρμογής
Χειμώνας

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

FAQs

Η εφαρμογή της θεραπείας Plasmage αντενδείκνυται σε:
Ασθενείς με καρδιαγγειακά προβλήματα
Ασθενείς που φέρουν βηματοδότη
Ασθενείς που φέρουν μεταλλικές προθέσεις κοντά στο σημείο εφαρμογής της θεραπείας
Έγκυες και θηλάζουσες μητέρες

Οι επιπλοκές είναι σπάνιες και δίνονται σαφείς οδηγίες από τον ιατρό που πρέπει να ακολουθηθούν μετά την θεραπεία, όπως η αποφυγή ερεθισμού του δέρματος, έκθεσης στην ηλιακή ακτινοβολία για να αποφευχθούν τυχόν ανεπιθύμητες ενέργειες όπως η μεταφλεγμονώδης υπερμελάγχρωση.

Δεν απαιτείται προετοιμασία του ενδιαφερόμενου πριν την συνεδρία. Παρ’ όλα αυτά, αν έχει προηγηθεί κάποια άλλη θεραπεία στη περιοχή όπως υπέρηχοι RF, Χημικά Peels, θεραπεία Βοτουλινικής Τοξίνης, Laser κ.ο.κ θα πρέπει να περιμένει έναν μήνα πριν την συνεδρία Plasmage.

Η θεραπεία Plasmage είναι σχεδόν ανώδυνη διότι στην περιοχή τοποθετείται αναισθητική κρέμα πριν τη θεραπεία.

Το Plasmage είναι μια συσκευή δημιουργίας πλάσματος που επηρεάζει τους ιστούς με ελεγχόμενους παλμούς. Το πλάσμα είναι η τέταρτη κατάσταση της ύλης (μετά τα υγρά, τα στερεά και τα αέρια), πρόκειται δηλαδή για ιονισμένο αέριο. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας προκαλείται ιονισμός των αερίων της ατμόσφαιρας γύρω απ την επιδερμίδα μέσω ηλεκτρικών ηλεκτροστατικών φορτίων. Η θεραπεία της προβληματικής ζώνης οδηγεί σε εξάχνωση (άμεση διέλευση της ουσίας από το στερεό σε αέρια κατάσταση) στο επιφανειακό στρώμα του δέρματος χωρίς επαφή μεταξύ του δέρματος και της συσκευής.

Πληρωμή ανά συνεδρία ή προπληρωμή πακέτου με 10% έκπτωση

Η πληρωμή γίνεται με μετρητά, χρεωστική ή πιστωτική κάρτα ανά συνεδρία και δεν απαιτείται η προπληρωμή όλου του ποσού της θεραπείας. Με τη χρήση πιστωτικής κάρτας και εξόφλησης όλου του ποσού της θεραπείας, δίνεται η δυνατότητα χρήσης έως 18 άτοκων δόσεων.

Θεραπεία Plasmage - Αναίμακτη Βλεφαροπλαστική

Video εφαρμογής της θεραπείας
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Συνδυάστε τη θεραπεία με...

Microneedling με Dermapen 4

Ανάπλαση και σύσφιξη του προσώπου μέσω κολλαγόνου και ελαστίνης μέσω φυσικών διεργασιών.

Αυτόλογη Μεσοθεραπεία

Ανάπλαση & Σύσφιξη προσώπου και σώματος και αντιμετώπιση της τριχόπτωσης μέσω αυξητικών παραγόντων των αιμοπεταλίων του πλάσματος και παραγωγής ινοβλαστών, βλαστοκυττάρων, κερατινοκυττάρων με μηδαμινή αποθεραπεία και παρενέργειες.

Fillers Υαλουρονικού Οξέος

Άμεση λείανση ρυτίδων, βελτίωση σχήματος χαρακτηριστικών προσώπου και σώματος, αναπλήρωση όγκου σε μία μόνο συνεδρία χωρίς παρενέργειες.

Χημικά Peelings Νέας Γενιάς

Χημικές ουσίες όπως AHAs, BHAs, καυστικοί και ενυδατικοί παράγοντες εφαρμόζονται στο δέρμα και προκαλούν στοχευμένη απολέπιση μικρού ή μεσαίου βάθους για τον αποχρωματισμό πανάδων και κηλίδων, την ρύθμιση της ακμής, την απάλυνση των λεπτών γραμμών & την γενικότερη ανανέωση της επιδερμίδας.

Μεσοθεραπεία Προσώπου

Ενέσιμη ή μη ενέσιμη έγχυση ουσιών για ενυδάτωση, σύσφιξη του δέρματος και πρόληψη των ρυτίδων

Θεραπεία Βοτουλινικής Τοξίνης

Με τη βοήθεια της Βοτουλινικής τοξίνης το δέρμα, οι ρυτίδες μαλακώνουν και απομακρύνονται, το βλέμμα φαίνεται πιο ξεκούραστο και νεανικό.

Γιατί Laser Touch;

Στόχος μας να σας κάνουμε να νιώθετε όμορφα με το δέρμα σας
Χρησιμοποιούμε Laser & EBD’s νέας γενιάς με δημοσιευμένες επιστημονικές & κλινικές μελέτες καθώς και πιστοποιημένα υλικά από έγκυρες εταιρίες
Πρώτοι εμείς έχουμε δοκιμάσει την αποτελεσματικότητά τους
Προσεγγίζουμε ολιστικά κάθε σας ανάγκη καθώς συνεργαζόμαστε με διαφορετικές ειδικότητες ιατρών
Παρέχουμε περισσότερες από 80 ιατρικές υπηρεσίες
Σεβόμενοι το οικονομικό περιβάλλον, προσφέρουμε την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής

Προγραμματίστε ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό

*Με 25 έτη πείρας, 35.000 πελάτες & την μεγαλύτερη ιατρική ομάδα, έχετε πρόσβαση σε περισσότερες από 80 σύγχρονες θεραπείες αισθητικής δερματολογίας & πλαστικής χειρουργικής.

Ονοματεπώνυμο*
Email*
Τηλέφωνο
Επιλέξτε Κατηγορία*
Από πού μάθατε για τη Laser Touch;
Σχόλια
Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα*

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο Newsletter της Laser Touch για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας. Κερδίστε 15% έκπτωση στην επόμενή σας συνεδρία!

Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή.

Scroll to Top
Scroll to Top