Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00
Τ.: 210 729 4440, 1 | Δ.: Κων. Βεντήρη 7, Αθήνα | Ε: info@lasertouch.gr

Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00

Smooth Beam Laser

LASERTOUCH
Αρχική > > Smooth Beam Laser

Προγραμματίστε ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό

Αντιμετώπιση κυστικής ακμής, μείωση σμήγματος & λιπαρότητας

Ρύθμιση του σμήγματος

Παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης

Ανώδυνη θεραπεία

Μηδενικός χρόνος αποθεραπείας

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τι είναι το Smooth Beam Laser και πώς λειτουργεί

Το Smooth Beam Laser της Candela είναι διοδικό παλμικό laser υψηλής ισχύος, με επιλεκτική απορρόφηση στο νερό. Η εφαρμογή βασίζεται στην πρωτοποριακή μέθοδο LASR (Laser Assisted Skin Renewal – Collagen Remodelling), η οποία αποτελεί μια τελείως διαφορετική προσέγγιση για την αντιμετώπιση των αποτελεσμάτων της φυσικής διαδικασίας γήρανσης και της φωτογήρανσης της επιδερμίδας (μείωσης της ελαστικότητας – λέπτυνση της επιδερμίδας – δημιουργία ρυτίδων). Το λέιζερ παρακάμπτει το εξωτερικό στρώμα του δέρματος για να διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου με θέρμανση του ιστού από κάτω.

Smooth Beam Laser

Δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης από εξειδικευμένο ιατρό

Εκτίμηση των αναγκών σας από ιατρό με στόχο τη δημιουργία ενός εξατομικευμένου θεραπευτικού πλάνου.

Το Smooth Beam Laser μπορεί να εφαρμοστεί σε πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ και κορμό στις παρακάτω ενδείξεις:

Μετωπιαίες ρυτίδες
Περιοφθαλμικές ρυτίδες
Περιστοματικές ρυτίδες (άνω χείλος)
Ουλές ακμής
Ενεργός Ακμή (Vulgaris)
Ρυτίδες προσώπου/Λαιμού
Anti-aging Θεραπεία (Full Face)

Πριν τη θεραπεία εφαρμόζεται τοπική αναισθητική κρέμα για περίπου μία ώρα. Στη συνέχεια γίνεται η εφαρμογή η οποία είναι απολύτως ανεκτή από τον ασθενή. Το laser έχει ενσωματωμένο σύστημα ψύξης Dynamic Cooling Device (DCD) με σκοπό την προστασία της επιδερμίδας κατά τη διάρκεια της εφαρμογής. Η ψύξη της επιδερμίδας γίνεται πριν, κατά την διάρκεια και στο τέλος της εφαρμογής του laser παρέχοντας ασφάλεια καθ’ όλη την διάρκεια της εφαρμογής. Οι θεραπείες με το Smooth Beam Laser διαρκούν συνήθως 10-30 λεπτά ανάλογα με την έκταση της περιοχής προς θεραπεία.

Συνήθως απαιτούνται 3-6 συνεδρίες κάθε 2-3 εβδομάδες. Η θεραπεία με το Smooth Beam Laser εφαρμόζεται με ασφάλεια χειμώνα, φθινόπωρο και άνοιξη. Συστήνεται η εφαρμογή του να αποφεύγεται τους καλοκαιρινούς μήνες, όπως συμβαίνει με όλα τα άλλα είδη λέιζερ.

Μέσω της θερμικής ενέργειας του laser προκαλείται μια ήπια θερμική βλάβη του σμηγματογόνου αδένα, ο οποίος έχει περιεκτικότητα σε νερό. Τα αποτελέσματα της θερμικής βλάβης είναι η αλλαγή της δομής και η σμίκρυνση του σμηγματογόνου αδένα με αποτέλεσμα την ρύθμιση/μείωση της παραγωγής σμήγματος στα φυσιολογικά επίπεδα. Παράλληλα, η τοπική αύξηση της θερμοκρασίας λόγω της θερμικής ενέργειας του laser προκαλεί και καταστροφή των βακτηριδίων που έχουν δημιουργηθεί στην περιοχή. Το αποτέλεσμα αυτό δεν είναι προσωρινό αλλά παραμένει σταθερό, και εφαρμόζεται και σε ανατομικές περιοχές που η ακμή ανθίσταται σε άλλες μεθόδους, όπως η πλάτη. Επιπλέον, προκαλείται μια ήπια θερμική βλάβη στο παλαιό κολλαγόνο του δέρματος. Η φυσική αντίδραση «επούλωσης» του οργανισμού αρχίζει την ανάπλαση του κολλαγόνου (Collagen Remodeling) και την τοποθέτηση στην περιοχή καινούργιου οργανωμένου κολλαγόνου.

Σημαντικές βελτιώσεις παρατηρούνται κατά κανόνα λίγες εβδομάδες μετά από κάθε συνεδρία, κυρίως όσον αφορά την εξομάλυνση της υφής του δέρματος, τη ρύθμιση του σμήγματος ή τον έλεγχο της ενεργούς ακμής. Εφόσον πρόκειται για διαδικασία παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης, το αποτέλεσμα δεν χάνεται ποτέ.

Ο χρόνος αποθεραπείας είναι μηδαμινός. Μετά τη θεραπεία το δέρμα σας μπορεί να είναι κόκκινο και ελαφρώς πρησμένο αλλά μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις καθημερινές σας δραστηριότητες. Η θεραπεία δεν αφήνει σημάδια.

Το Smooth Beam Laser μπορεί να συνδυαστεί ακόμα και στην ίδια συνεδρία και με άλλες θεραπείες για μεγιστοποίηση του αποτελέσματος, όπως με VBeam Laser, Fractional Mosaic Laser και Αυτόλογη Μεσοθεραπεία.

Το κόστος εκτιμάται ανά συνεδρία από τον ιατρό ανάλογα με την έκταση της περιοχής στην οποία θα εφαρμοστεί το λέιζερ. Το εύρος κόστους εκτιμάται από 80-120€ ανά συνεδρία.

Θεραπεία
Smooth Beam Laser
Περιγραφή

Αντιμετώπιση ρυτίδων και ουλών μέσω φυσικών διεργασιών παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης

Μέθοδος
Διάρκεια συνεδρίας
Έως 30 λεπτά
Προτεινόμενος Αριθμός Συνεδριών
'Εως 6
Χρόνος Αποθεραπείας
Μηδαμινός
Εποχή εφαρμογής
Χειμώνας

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

FAQs

Πρόκειται για μία ασφαλή μέθοδο, χωρίς επιπλοκές. Σε ελάχιστες περιπτώσεις, έχει εμφανιστεί μεταφλεγμονώδης υπερμελάγχρωση η οποία σχετίζεται είτε με τη μη τήρηση των οδηγιών όσον αφορά την εποχή εφαρμογής και την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία είτε με ορμονολογικούς παράγοντες. Αντένδειξη αποτελεί η εγκυμοσύνη και ο θηλασμός καθώς επίσης και το μαυρισμένο δέρμα.

Συστήνεται η χρήση αντηλιακού πριν και κατά τη διάρκεια της θεραπείας ενώ θα πρέπει να αποφεύγεται η άμεση έκθεση στον ήλιο για χρονικό διάστημα τεσσάρων έως έξι εβδομάδων, κατά τη διάρκεια του οποίου το δέρμα εξακολουθεί να θεραπεύεται.

Με την εφαρμογή αναισθητικής κρέμας πριν από τη θεραπεία και το ενσωματωμένο σύστημα ψύξης Dynamic Cooling Device (DCD) το οποίο ψύχει την επιδερμίδα πριν, κατά την διάρκεια και στο τέλος της εφαρμογής του laser η θεραπεία γίνεται σχεδόν ανώδυνη.

Πληρωμή ανά συνεδρία ή προπληρωμή πακέτου με 10% έκπτωση

Η πληρωμή γίνεται με μετρητά, χρεωστική ή πιστωτική κάρτα ανά συνεδρία και δεν απαιτείται η προπληρωμή όλου του ποσού της θεραπείας. Με τη χρήση πιστωτικής κάρτας και εξόφλησης όλου του ποσού της θεραπείας, δίνεται η δυνατότητα χρήσης έως 18 άτοκων δόσεων.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Συνδυάστε τη θεραπεία με...

Το Smooth Beam Laser μπορεί να συνδυαστεί ακόμα και στην ίδια συνεδρία και με άλλες θεραπείες για μεγιστοποίηση του αποτελέσματος, όπως με VBeam Laser, Fractional Mosaic Laser και Αυτόλογη Μεσοθεραπεία.

VBeam Laser

Pulsed dye laser για την οριστική αντιμετώπιση αγγειακών και γενικότερα ερυθρών βλαβών του δέρματος

Αυτόλογη Μεσοθεραπεία

Ανάπλαση & Σύσφιξη προσώπου και σώματος και αντιμετώπιση της τριχόπτωσης μέσω αυξητικών παραγόντων των αιμοπεταλίων του πλάσματος και παραγωγής ινοβλαστών, βλαστοκυττάρων, κερατινοκυττάρων με μηδαμινή αποθεραπεία και παρενέργειες.

Mosaic Fractional Laser

Μη επεμβατικό fractional laser τεχνολογίας “κλασματικής φωτοανάπλασης“, με στόχο την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης προς ανάπλαση του δέρματος.

Γιατί Laser Touch;

Στόχος μας να σας κάνουμε να νιώθετε όμορφα με το δέρμα σας
Χρησιμοποιούμε Laser & EBD’s νέας γενιάς με δημοσιευμένες επιστημονικές & κλινικές μελέτες καθώς και πιστοποιημένα υλικά από έγκυρες εταιρίες
Πρώτοι εμείς έχουμε δοκιμάσει την αποτελεσματικότητά τους
Προσεγγίζουμε ολιστικά κάθε σας ανάγκη καθώς συνεργαζόμαστε με διαφορετικές ειδικότητες ιατρών
Παρέχουμε περισσότερες από 80 ιατρικές υπηρεσίες
Σεβόμενοι το οικονομικό περιβάλλον, προσφέρουμε την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής

Προγραμματίστε ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό

*Με 25 έτη πείρας, 35.000 πελάτες & την μεγαλύτερη ιατρική ομάδα, έχετε πρόσβαση σε περισσότερες από 80 σύγχρονες θεραπείες αισθητικής δερματολογίας & πλαστικής χειρουργικής.

Ονοματεπώνυμο*
Email*
Τηλέφωνο
Επιλέξτε Κατηγορία*
Από πού μάθατε για τη Laser Touch;
Σχόλια
Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα*

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο Newsletter της Laser Touch για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας. Κερδίστε 15% έκπτωση στην επόμενή σας συνεδρία!

Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή.

Scroll to Top
Scroll to Top