fbpx
Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00

Τ.: 210 729 4440 | Δ.: Κων. Βεντήρη 7, Αθήνα | Ε: [email protected]

Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00

WLM by medical Hypoxi – Μέθοδος απώλειας λίπους

LASERTOUCH
Αρχική > > WLM by medical Hypoxi – Μέθοδος απώλειας λίπους

Προγραμματίστε ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό

Στοχευμένη άσκηση με ορατά αποτελέσματα σε λιγότερο χρόνο

Στοχευμένη καύση λίπους έως και 4-5 κιλά σε έναν μήνα

Lunch break θεραπεία: διαρκεί 30-45 λεπτά

Μέγιστα αποτελέσματα σε συνδυασμό με διατροφολογική παρακολούθηση

Περιμετρική απώλεια πόντων σε σημεία που αντιστέκονται σε συμβατική γυμναστηριακή ή όποιου άλλου είδους γυμναστική

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τι είναι η μέθοδος απώλειας λίπους WLM by medical Hypoxi και πως λειτουργεί

Η κατοχυρωμένη παγκοσμίως μέθοδος WLM Hypoxi, η οποία εφαρμόζεται επιτυχώς σε πάνω από 50 χώρες για πάνω από 20 χρόνια συνδυάζει στη φιλοσοφία της τρία δεδομένα, εναλλασσόμενη αρνητική και θετική πίεση, ήπια αερόβια άσκηση και ειδικό καθημερινό διατροφικό πλάνο.

Περιλαμβάνει τρία προηγμένης τεχνολογίας μηχανήματα, τα οποία είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να προσεγγίζουν ιδανικά και στοχευμένα τις επίμονες περιοχές λίπους όπως η κοιλιά και οι γλουτοί. Μέσω του προηγμένου συστήματος κενού-αναρρόφησης (vacuum) και συμπίεσης ενεργοποιεί τις φυσικές ιδιότητες του σώματος για καύση του τοπικού λίπους αλλά και καταπολέμησης της κυτταρίτιδας. Ενώ εσείς ασκείστε ήπια και χωρίς κόπο, το μηχάνημα Hypoxi ασκεί εναλλασσόμενη θετική και αρνητική πίεση, μεγιστοποιώντας την αποτελεσματικότητα της άσκησης και αυξάνοντας τον τοπικό μεταβολισμό ακριβώς στα σημεία που σας ενδιαφέρουν και δείχνουν αντίσταση ακόμα και σε άλλες μεθόδους εκγύμνασης που απαιτούν έντονη προσπάθεια ή ακόμα και σε έντονα στερητικές διατροφές.

WLM by medical Hypoxi – Μέθοδος απώλειας λίπους

Δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης από εξειδικευμένο ιατρό

Εκτίμηση των αναγκών σας από ιατρό με στόχο τη δημιουργία ενός εξατομικευμένου θεραπευτικού πλάνου.

Η μέθοδος Hypoxi έχει φανεί πως είναι τρεις φορές τουλάχιστον πιο αποτελεσματική στην τοπική καύση λίπους στην κοιλιά (Vacunaut) τους μηρούς και τους γλουτούς (Trainer), συγκριτικά με ίσης διάρκειας συμβατική άσκηση σε γυμναστήριο. Σε μόλις 30-45 λεπτά χωρίς έντονη προσπάθεια αλλά και χωρίς να απαιτεί αυξημένες γυμναστικές δεξιότητες, ο ασκούμενος μπορεί να αποκομίσει όλα τα οφέλη του πρωτοποριακού συνδυασμού της μεθόδου και συγχρόνως να τονώσει το καρδιαγγειακό του σύστημα. Παράλληλα, η βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος, η αποβολή υγρών και τοξινών και η ενεργοποίηση του μεταβολισμού συμβάλλει καθοριστικά στη μείωση της κυτταρίτιδας αλλά και στην μείωση των οιδημάτων στα κάτω άκρα στην βελτίωση της αίσθησης του πόνου ή της κόπωσης η οποία αποδίδεται σε επαγγέλματα που απαιτούν πολύωρη ορθοστασία η ακόμη και δουλειά γραφείου.

Όπως και κάθε μορφή άσκησης αυξάνει την έκκριση ενδορφινών με αποτέλεσμα τη μείωση του άγχους, την ενίσχυση του ανοσοποιητικού και την καθυστέρηση της γήρανσης συμβάλλοντας στο γενικότερο well being μας.

Hypoxi Trainer L250
Η οριζόντια θέση στο Trainer L250 σε συνδυασμό με την ήπια αερόβια άσκηση (ποδήλατο) αξιοποιεί με έξυπνο τρόπο τη δύναμη της βαρύτητας για την απομάκρυνση των τοξινών με ένα απολύτως φυσικό και ασφαλή τρόπο. Η αρνητική πίεση ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος στις προβληματικές περιοχές και έτσι επιτυγχάνεται απώλεια του λίπους στοχευμένα από τους μηρούς και τους γλουτούς, περιοχή που αντιστοιχεί στο σωματότυπο μεσογειακού τύπου.

Hypoxi Vacunaut training
Η άσκηση στο Vacunaut με την ειδική στολή πίεσης PressureSuit που έχει στόχο τη μείωση του λίπους στην περιοχή της κοιλιάς και την ενεργοποίηση του μεταβολισμού, γενικότερα. Χρησιμοποιώντας το σύστημα εναλλασσόμενης πίεσης, η απώλεια του λίπους επικεντρώνεται στην περιοχή της κοιλιάς και γύρω από τη μέση, ακόμη και σε άτομα με κακή γονιδιακή προδιάθεση. Έτσι, επιτυγχάνεται αποτελεσματική στοχευμένη απώλεια λίπους, συγκρίσιμη με τα αποτελέσματα επεμβατικών μεθόδων.

Hypoxi dermology
Ένα σύστημα με 400 μικροκυψελίδες τοποθετημένες διάσπαρτα στην στολή Dermology ασκούν περιοδικά ήπια αναρρόφηση (αρνητική πίεση) και απαλή συμπίεση (θετική πίεση) σε όλο σας το σώμα. Αποτελεί ιδανική λύση για την προετοιμασία του δέρματος πριν τις άλλες δυο εφαρμογές αλλά και μόνη της συμβάλει στην ενεργοποίηση της κυκλοφορίας, την αποβολή τοξινών και την ενίσχυση του μεταβολισμού. Επίσης, είναι ιδιαίτερα υποβοηθητική θεραπεία σε περιπτώσεις κατακρατήσεων υγρών ενώ συνοδεύει άριστα περιόδους δίαιτας.

Η μέθοδος Hypoxi είναι ιδανική για όποιον αναζητά απώλεια πόντων και σωματικού βάρους σε καθαρό λίπος (body shaping) αλλά και για όσους επιθυμούν απλά τόνωση του μυϊκού τους συστήματος και της ενέργειας τους ή διατήρηση της σιλουέτας τους.

Αφορά εξίσου το ανδρικό και το γυναικείο κοινό, καθώς τα διαφορετικά του μηχανήματα είναι αποτελεσματικά στο σωματότυπο «μήλο», που συναντάμε κυρίως στους άντρες, αλλά και στο σωματότυπο «αχλάδι», που είναι πιο κοινός στις γυναίκες.

Αποτελεί ιδανική επιλογή άσκησης μετά τον τοκετό ή πριν από κάποιο σημαντικό γεγονός, καθώς σε σύντομο χρονικό διάστημα επαναφέρει το σώμα στην πρότερη του κατάσταση, προσφέροντας εντυπωσιακά αποτελέσματα ειδικά αν συνδυαστεί με υποθερμιδική διατροφη για το διάστημα που διαρκεί το πρόγραμμα σας. Δεν αποκλείει κανένα άλλο είδος άσκησης αλλά προτιμάται τις ημέρες των συνεδριών σας να μην πηγαίνετε για οποιαδήποτε άλλη άσκηση καθώς η αύξηση της αιματική κυκλοφορίας τις ημέρες των Hypoxi πρέπει να επικεντρώνεται τοπικά μόνο στις περιοχές και όχι συνολικά σε όλο το σώμα, όπως συμβαίνει σε οποιαδήποτε άλλη άσκηση.

Στις ενδείξεις εφαρμογής περιλαμβάνονται το τοπικό πάχος σε μηρούς, γλουτούς ή κοιλιά, η κυτταρίτιδα & η κατακράτηση υγρών και τοξινών.

Προηγείται πάντα ραντεβού ενημέρωσης με ιατρό ώστε:

  • να καθοριστεί το πρόγραμμα της θεραπείας και ο αριθμός συνεδριών,
  • να λυθούν τυχόν απορίες του ενδιαφερόμενου και να εξασφαλιστεί ότι η μέθοδος είναι κατάλληλη για εσάς
  • να οριστούν οι πιθανοί συνδυασμοί με άλλες τεχνολογίες.

Η άσκηση με τη μέθοδο Hypoxi διαρκεί 30-45 λεπτά. Θα χρειαστείτε άνετα αθλητικά ρούχα και παπούτσια. Το εξειδικευμένο προσωπικό της Laser Touch θα εφαρμόσει σε εσάς την ειδική στολή, όπου απαιτείται, και τις ιδανικές ρυθμίσεις του μηχανήματος, ανάλογα με τους στόχους που έχετε θέσει. Στη συνέχεια, ακολουθεί η άσκηση και κατόπιν μπορείτε να απολαύσετε ένα ντους στο χώρο της Laser Touch πριν επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες, γεγονός που καθιστά τη μέθοδο Hypoxi lunch-break θεραπεία για εσάς που δεν έχετε το χρόνο να ασκηθείτε όσο συχνά θα θέλατε με άλλες μεθόδους.

Για τα βέλτιστα αποτελέσματα συνιστάται η άσκηση με τη μέθοδο Hypoxi 2-3 φορές εβδομαδιαίως για 4-10 εβδομάδες, ανάλογα πάντοτε και με τον εκάστοτε στόχο και την βαρύτητα του προβλήματος. Μετά την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος συστήνεται η συντήρηση 1 φορά την εβδομάδα.

Ωστόσο, σε ειδικές συνθήκες υπάρχουν ταχύρρυθμα προγράμματα κάνοντας Hypoxi έως και 5 ημέρες την εβδομάδα, τα οποία εγκρίνονται πάντα από εξειδικευμένο ιατρό, εφόσον εκτιμηθούν ο επιδερμικός -συνδετικός σας ιστός, το μυϊκό σας σύστημα αλλά και η γενικότερη κατάσταση των αγγείων και των φλεβών.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα αποτελέσματα είναι εμφανή μετά την 6η-8η συνεδρία, ο χρόνος εμφάνισης όμως διαφέρει ανάλογα με την προηγούμενη φυσική κατάσταση. Με τη διαδικασία της συντήρησης και τη σωστή διατροφή, τα αποτελέσματα της μεθόδου μπορεί να είναι μόνιμα.

Η εφαρμογή της μεθόδου είναι εντελώς ανώδυνη και δεν απαιτείται χρόνος αποθεραπείας. Μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες αμέσως μετά, γεγονός που την καθιστά ιδανική ως lunch-break θεραπεία. Ωστόσο, είναι σημαντική η τήρηση των διατροφικών οδηγιών πριν και μετά τη θεραπεία, που θα σας δοθούν από την εξειδικευμένη διατροφολόγο της Laser Touch.

Το κόστος εφαρμογής κυμαίνεται από 20-30€ ανά συνεδρία. Υπάρχουν ωστόσο διαφορετικοί συνδυασμοί της μεθόδου με άλλες τεχνολογίες, όπως για παράδειγμα οι ραδιοσυχνότητες, ακουστικοί υπέρηχοι κ.ά οπότε και αντίστοιχα με το πρόγραμμα που θα οριστεί, διαμορφώνεται και το αντίστοιχο κόστος μετά από ιατρική εκτίμηση.

Η μέθοδος Hypoxi ιδανικά συνδυάζεται με εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής που σχεδιάζει για εσάς η κλινική διαιτολόγος της Laser Touch για βέλτιστα αποτελέσματα. Μπορεί να συνδυαστεί με θεραπείες Ραδιοσυχνότητων, λεμφικό μασάζ Alliance LPG Endermologie, Κρυολιπόλυση ή Μεσοθεραπείες Σώματος.

Θεραπεία
WLM by medical Hypoxi - Μέθοδος απώλειας λίπους
Περιγραφή

Αντιμετώπιση του ανεπιθύμητου τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας με το συνδυασμό εναλλασσόμενης πίεσης και ήπιας αερόβιας άσκησης.

Μέθοδος
Διάρκεια συνεδρίας
Έως 30 λεπτά
Προτεινόμενος Αριθμός Συνεδριών
> 6 sessions
Χρόνος Αποθεραπείας
Μηδαμινός
Εποχή εφαρμογής
Όλο τον χρόνο

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

FAQs

Φυσικά. Η μέθοδος στοχεύει στη συνολική αλλαγή του τρόπου ζωής και στην κινητοποίηση του ασκούμενου. Ωστόσο, συνιστάται να μην κάνετε άλλη άσκηση τις ημέρες εφαρμογής της μεθόδου Hypoxi.

Καθώς αφορά μορφή ήπιας άσκησης, μπορεί να σας βοηθήσει στη συνολική απώλεια βάρους και πόντων, όμως το μεγαλύτερο αποτέλεσμα θα φανεί στις στοχευμένες περιοχές.

Εάν μετά την 6η συνεδρία δε βλέπετε αποτελέσματα σας συστήνουμε να επιμείνετε, καθώς κάθε σώμα είναι διαφορετικό. Εξετάστε άλλες παραμέτρους που ίσως μπλοκάρουν το μεταβολισμό σας, όπως η διατροφή, η επαρκής ενυδάτωση και ο σωστός ύπνος.

Δεν υπάρχει σαφής αντένδειξη για τη μέθοδο. Ωστόσο, απαιτείται ιατρική βεβαίωση εάν πάσχετε από πάθηση του καρδιαγγειακού, αναπνευστικού και όποια άλλη χρόνια πάθηση.

Πληρωμή ανά συνεδρία ή προπληρωμή πακέτου με 10% έκπτωση

Η πληρωμή γίνεται με μετρητά, χρεωστική ή πιστωτική κάρτα ανά συνεδρία και δεν απαιτείται η προπληρωμή όλου του ποσού της θεραπείας. Με τη χρήση πιστωτικής κάρτας και εξόφλησης όλου του ποσού της θεραπείας, δίνεται η δυνατότητα χρήσης έως 18 άτοκων δόσεων.

WLM by Medical Hypoxi - Αντιμετώπιση τοπικού πάχους

Video εφαρμογής της θεραπείας
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Συνδυάστε τη θεραπεία με...

Η μέθοδος Hypoxi ιδανικά συνδυάζεται με εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής που σχεδιάζει για εσάς η κλινική διαιτολόγος της Laser Touch για βέλτιστα αποτελέσματα. Μπορεί να συνδυαστεί με θεραπείες Ραδιοσυχνότητων, λεμφικό μασάζ Alliance LPG Endermologie, Κρυολιπόλυση ή Μεσοθεραπείες Σώματος.

Alliance LPG Endermologie

100% φυσική, μη-επεμβατική τεχνική μηχανικής διέγερσης του δέρματος που επανενεργοποιεί με φυσικό τρόπο τον μεταβολισμό των κυττάρων.

Μεσοθεραπεία Σώματος

Ενέσιμη ή μη ενέσιμη έγχυση ουσιών για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, του τοπικού πάχους, της χαλάρωσης και των ραγάδων

Κρυολιπόλυση Cooltech Cryolipolysis

Μη επεμβατική τεχνική μείωσης του επίμονου τοπικού πάχους που βασίζεται στην αυξημένη ευαισθησία των λιποκυττάρων στο ελεγχόμενο ψύχος

Θεραπεία με Ραδιοσυχνότητες

Μη επεμβατική μέθοδος λιπογλυπτικής σε περιοχές με περιττό τοπικό λίπος με τη χρήση Ραδιοσυχνότητων RF και Cavitation

Γιατί Laser Touch;

Στόχος μας να σας κάνουμε να νιώθετε όμορφα με το δέρμα σας
Στόχος μας να σας κάνουμε να νιώθετε όμορφα με το δέρμα σας
Στόχος μας να σας κάνουμε να νιώθετε όμορφα με το δέρμα σας
Στόχος μας να σας κάνουμε να νιώθετε όμορφα με το δέρμα σας
Στόχος μας να σας κάνουμε να νιώθετε όμορφα με το δέρμα σας
Στόχος μας να σας κάνουμε να νιώθετε όμορφα με το δέρμα σας

Προγραμματίστε ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό

*Με 25 έτη πείρας, 35.000 πελάτες & την μεγαλύτερη ιατρική ομάδα, έχετε πρόσβαση σε περισσότερες από 80 σύγχρονες θεραπείες αισθητικής δερματολογίας & πλαστικής χειρουργικής.

Ονοματεπώνυμο*
Email*
Τηλέφωνο
Από πού μάθατε για τη Laser Touch;*
Σχόλια
Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα*

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο Newsletter της Laser Touch για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας. Κερδίστε 15% έκπτωση στην επόμενή σας συνεδρία!

Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή.

Scroll to Top