Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00
Τ.: 210 729 4440, 1 | Δ.: Κων. Βεντήρη 7, Αθήνα | Ε: info@lasertouch.gr

Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00

Some quote vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores

Προσφορά habitant morbi tristique senectus 50% malesuada!

Donec sodales mattis ante, at malesuada massa. Quisque libero est, finibus sit amet facilisis non, pulvinar commodo libero. Sed elit dui, malesuadac, lobortis dictum tellus.
Hurry Up!
00
Days
:
00
Hours
:
00
Minutes
:
00
Seconds
* Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci grecolous sit amet

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Νέα μαμά. Οι προτεραιότητες αλλάζουν, η αυτοφροντίδα όχι

Η εγκυμοσύνη αποτελεί, αναμφίβολα, μια από τις πιο όμορφες περιόδους στη ζωή της γυναίκας.

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, οι μεγάλες ορμονικές διακυμάνσεις  συνοδεύονται από αλλαγές στο σώμα και στο δέρμα της μέλλουσας μαμάς, οι πιο συνήθεις από τις οποίες είναι: 

  • Ραγάδες 
  • Ευρυαγγείες & Αιμαγγειώματα
  • Μέλασμα
  • Ακμή
  • Ουλές (μετά από καισαρική τομή)
  • Υπερτρίχωση
  • Θηλώματα
  • Τοπικό πάχος
  • Χαλάρωση δέρματος
  • Κυτταρίτιδα

Δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης από εξειδικευμένο ιατρό

Εκτίμηση των αναγκών σας από ιατρό με στόχο τη δημιουργία ενός εξατομικευμένου θεραπευτικού πλάνου.

Λόγω αύξησης του βάρους, της απότομης και μεγάλης διάτασης του δέρματος και των σημαντικών ορμονολογικών διακυμάνσεων, το σώμα της γυναίκας υφίσταται μεγάλες αλλαγές συνολικά, 

Πιο συγκεκριμένα, η εμφάνιση ραγάδων είναι πολύ συχνή στην περιοχή της κοιλιάς, του στήθους και των κάτω άκρων. 

Στα κάτω άκρα μπορεί να επιταθούν τυχόν υπάρχουσες ευρυαγγείες ή να δημιουργηθούν νέες. Συχνή είναι και η εμφάνιση και αιμαγγειωμάτων σε όλο το σώμα.

Οι περισσότερες γυναίκες επίσης μετά τον τοκετό, εμφανίζουν τοπικό πάχος στην περιοχή της κοιλιάς και των γλουτών όπως επίσης χαλάρωση και κυτταρίτιδα.

Παρατηρείται ακόμη η εκδήλωση των ορμονολογικών μεταβολών ως νεοεμφανισθείσα ακμή στο πρόσωπο, στην πλάτη και τους ώμους όπως επίσης και υπερτρίχωση στην περιοχή του προσώπου, του λαιμού ή και της κοιλιάς ή ακόμα ως μέλασμα – μελαγχρωματικές βλάβες που εμφανίζονται στην εγκυμοσύνη κυρίως στο πρόσωπο. 

 Η μετεγχειρητική ουλή στην περιοχή της κοιλιάς είναι επίσης ένα ζήτημα που απασχολεί πολλές γυναίκες μετά από καισαρική. 

Αναλόγως του είδους του προβλήματος, προτείνεται διαφορετικό πλάνο θεραπειών. Πιο συγκεκριμένα, για τις ραγάδες και τις μετεγχειρητικές ουλές, συστήνεται η εφαρμογή του VBeam Laser, Fractional Lasers (Discovery Pico Laser, Mosaic Fractional Laser), Αυτόλογη Μεσοθεραπεία και θεραπείες Microneedling όπως INFINI RF Fractional Microneedling & Dermapen 4.

Για την αντιμετώπιση των ευρυαγγειών και των αιμαγγειωμάτων, συστήνεται η εφαρμογή του VBeam Laser. 

Όσον αφορά το μέλασμα και τις μελαγχρωματικές βλάβες, μπορεί να αντιμετωπιστούν με σειρά ποικίλων θεραπειών όπως θεραπείες με Discovery Pico Laser, Χημικά Peels, Αυτόλογη Μεσοθεραπεία, Μεσοθεραπείες Υαλουρονικού, θεραπείες Microneedling ( Dermapen 4). 

Στη Laser Touch, για το τοπικό πάχος, τη χαλάρωση και την κυτταρίτιδα, οι νέες μανούλες μπορούν να απευθυνθούν στο εξειδικευμένο τμήμα διατροφής και μεταβολισμού της εταιρείας και να ακολουθήσουν  και μια σειρά συνεδρίων όπως Κρυολιπόλυση Cooltech Cryolipolysis, Θεραπεία Ραδιοσυχνοτήτων, Θεραπεία Hypoxi, Alliance LPG Endermologie, Μεσοθεραπείες Σώματος, Νήματα Σώματος, Θεραπείες Λιπογλυπτικής και Λιπομεταφοράς.

Η υπερτρίχωση αντιμετωπίζεται με τα τελευταίας γενιάς μηχανήματα Laser Αλεξανδρίτη.

Για την ενεργό ακμή, ακολουθείται μια σειρά καθαριστικών θεραπειών όπως ο βαθύς καθαρισμός, η Υγρή Μικροδερμοαπόξεση, και το Oxygeneo SuperFacial και στην συνέχεια θεραπείες με Χημικά Peels, Dermapen 4 και Fractional Lasers (Mosaic, Discovery Pico Laser). 

Τέλος, όσον αφορά στα θηλώματα, χρησιμοποιείται το Laser CO2 για τον καυτηριασμό τους. 

Ανάλογα με το είδος της θεραπείας και την ένδειξη, καθορίζεται και το πλάνο των συνεδριών. Σε κάθε περίπτωση, συστήνεται ένα εξατομικευμένο πλάνο βάσει των αναγκών σας.

Αναλόγως της ένδειξης καθορίζεται και το πότε μια γυναίκα μπορεί να ξεκινήσει τις συνεδρίες της θεραπείες. Τις περισσότερες όμως φορές, αυτό μπορεί να γίνει σχετικά άμεσα μετά τον τοκετό.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

FAQs

Όλες οι προαναφερθείσες θεραπείες στοχεύουν στην μόνιμη εξάλειψη του εκάστοτε προβλήματος. Κατά συνέπεια, συμβάλλουν αποφασιστικά στο να επανέλθει το σώμα μας στην προηγούμενη κατάστασή του άμεσα. Δείτε περισσότερα για τις φυσιολογικές αλλαγές στο δέρμα της εγκύου.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Θεραπείες που ίσως χρειάζεστε κατά προτεραιότητα

Μικροδερμοαπόξεση νέας γενιάς Pristine

Απομάκρυση των επιφανειακών κερατινοκυττάρων «νεκρών κυττάρων» με μηχανικό τρόπο μέσω των ειδικών διαμαντένιων κεφαλών μικροδερμοαπόξεσης νέας γενιάς. Καλύπτει ευρεία γκάμα αναγκών σε όλους τους τύπους δέρματος προσώπ...

Discovery Pico Laser

Αποχρωματισμός τατουάζ, αφαίρεση μελαγχρωματικών βλαβών, ανάπλαση δέρματος, αντιμετώπιση ουλών και ραγάδων με την χρήση της τεχνολογίας picosecond και του φωτοκουστικού φαινομένου, καθώς και της τεχνολογίας fractional...

VBeam Laser

Pulsed dye laser για την οριστική αντιμετώπιση αγγειακών και γενικότερα ερυθρών βλαβών του δέρματος

Laser CO2

Εξάχνωση δερματικών βλαβών, αφήνοντας υγιείς τους παρακείμενους ιστούς

Mosaic Fractional Laser

Μη επεμβατικό fractional laser τεχνολογίας “κλασματικής φωτοανάπλασης“, με στόχο την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης προς ανάπλαση του δέρματος.

Προγραμματίστε ένα ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό χωρίς χρέωση

*Με 25 έτη πείρας, 35.000 πελάτες & την μεγαλύτερη ιατρική ομάδα, έχετε πρόσβαση σε περισσότερες από 80 σύγχρονες θεραπείες αισθητικής δερματολογίας & πλαστικής χειρουργικής.

Ονοματεπώνυμο*
Email*
Τηλέφωνο
Επιλέξτε Κατηγορία*
Από πού μάθατε για τη Laser Touch;
Σχόλια
Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα*

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο Newsletter της Laser Touch για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας. Κερδίστε 15% έκπτωση στην επόμενή σας συνεδρία!

Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή.

Scroll to Top
Scroll to Top