Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00
Τ.: 210 729 4440, 1 | Δ.: Κων. Βεντήρη 7, Αθήνα | Ε: info@lasertouch.gr

Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00

Ποιοι είμαστε

LASERTOUCH

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Laser Touch αποτελεί πρότυπο κέντρο Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής και Δερματολογίας

Πλαστικοί Χειρουργοί, Δερματολόγοι και ιατροί άλλων ειδικοτήτων συνθέτουν την ιατρική μας ομάδα ενώ αισθητικοί και νοσηλεύτριες συμβάλλουν στην άρτια προσέγγιση και διεξαγωγή των θεραπειών.

Στη Laser Touch παρέχονται ολοκληρωμένες υπηρεσίες προσώπου και σώματος, διαθέτοντας πολυάριθμα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας καθώς και ειδικά διαμορφωμένο χώρο μικροχειρουργικών επεμβάσεων. Η πολυετής κλινική εμπειρία των ιατρών και η διαρκής ενημέρωσή τους σε συνδυασμό με την πληρότητα του κέντρου σε σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό, μας επιτρέπουν την αντιμετώπιση οποιασδήποτε ανάγκης σε πρόσωπο και σώμα, βρίσκοντας λύση με μεμονωμένες ή συνδυαστικές εφαρμογές και ενέσιμες θεραπείες.

Έχοντας κερδίσει το σεβασμό και την εμπιστοσύνη 35.000 πελατών, είμαστε περήφανοι, γνωρίζοντας ότι τηρούμε τη δέσμευσή μας για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών

Οι ενέσιμες θεραπείες πραγματοποιούνται μόνο από ιατρούς.

Οι θεραπείες σώματος υποστηρίζονται από Κλινικό Διαιτολόγο – Διατροφολόγο, η οποία διαμορφώνει πρόγραμμα διατροφής σύμφωνα τις δικές σας ανάγκες αλλά και της θεραπείας που ακολουθείτε, εξασφαλίζοντας πιο γρήγορα και μακράς διάρκειας αποτελέσματα.

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Το πρώτο laser για την αντιμετώπιση αισθητικών βλαβών του δέρματος που εισήχθη στην Ελλάδα ήταν το laser Co2 Defocalize που απέκτησα πρώτος στο ιατρείο μου το 1993.

Η εξέλιξη των ιατρικών μηχανημάτων laser που ακολούθησε τόσο σε αποτελεσματικότητα όσο και σε εύρος θεραπευτικών στόχων ήταν ραγδαία, με το κόστος απόκτησής τους να ξεπερνά κατά πολύ τις δυνατότητες ενός μεμονωμένου ιατρείου. Αντιλαμβανόμενοι το laser ως τεχνολογία του μέλλοντος, το 1997 δημιουργήθηκε η Laser Touch.

Στόχος μας ήταν η δημιουργία του πιο ολοκληρωμένου κέντρου Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής και Δερματολογίας στην Ελλάδα
Σήμερα, είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος που εκπληρώσαμε αυτό το στόχο. Έχοντας πολυετή πείρα, ισχυρή τεχνογνωσία και πολυάριθμο ιατρικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας έχουμε αναπτύξει ένα μεγάλο αριθμό συνδυασμού θεραπειών που μας επιτρέπει να αντιμετωπίζουμε ολιστικά οποιαδήποτε ανάγκη.
Καλώς ήρθατε στη Laser Touch.
Στέφανος Κουραντζής

Πλαστικός Χειρουργός

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Στόχος μας να σας κάνουμε να νιώθετε όμορφα με το δέρμα σας

Δημιουργούμε σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, που βασίζονται στην ειλικρίνεια κατά την ενημέρωση και στη μελέτη κάθε ενδιαφερόμενου εξατομικευμένα.

Η πολυετής κλινική εμπειρία των Ιατρών εγγυάται τη σωστή διάγνωση, την ασφάλεια των θεραπειών και την επίτευξη του βέλτιστου αισθητικά αποτελέσματος.

Σεβόμενοι το οικονομικό περιβάλλον, διατηρούμε τις τιμές των υπηρεσιών μας σε λογικά επίπεδα, προσφέροντας την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής.

Επενδύουμε συνεχώς στην ανανέωση και τον εκσυγχρονισμό του ιατρικού εξοπλισμού, παρακολουθώντας τις διεθνείς εξελίξεις για να σας προσφέρουμε τις πιο σύγχρονες και αποτελεσματικές θεραπείες.

Χρησιμοποιούμε πιστοποιημένα, ελεγμένα για την ποιότητα τους συστατικά και υλικά ενώ συνεργαζόμαστε με τις εγκυρότερες εταιρίες του ιατρικού κλάδου.

Έχοντας ως φιλοσοφία την εξασφάλιση υψηλής ποιότητας σε όλα τα επίπεδα, επενδύουμε διαρκώς στην εκπαίδευση του προσωπικού, τόσο σε επίπεδο ποιοτικής εξυπηρέτησης όσο και τεχνογνωσίας.

ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ

Οι Πλαστικοί Χειρουργοί που απαρτίζουν το ιατρικό επιτελείο της Laser Touch αναλαμβάνουν μια σειρά επεμβάσεων Αισθητικής & Επανορθωτικής Πλαστικής Χειρουργικής

Οι επεμβάσεις αυτές πραγματοποιούνται εκτός της Laser Touch, στην κλινική με την οποία συνεργάζεται ο εκάστοτε ιατρός. Το συμβουλευτικό ραντεβού για τις επεμβάσεις Πλαστικής Χειρουργικής πραγματοποιείται στο ιδιωτικό ιατρείο του εκάστοτε ιατρού.

Συνεργασία με ιατρούς

Η Laser Touch αποτελεί δυναμική εταιρεία παροχής ιατρικών υπηρεσιών Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής & Δερματολογίας, επενδύοντας συνεχώς στον εκσυγχρονισμό του ιατρικού εξοπλισμού της.

Η εταιρεία υφίσταται από το 1997 με την επωνυμία «LASER TOUCH A.E», τη μετοχική σύνθεση της οποίας συνθέτουν αποκλειστικά ιατροί. Θέλοντας να διατηρήσουμε το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρουμε, παραμένουμε «ανοιχτοί» σε πιθανή συνεργασία με ιατρούς, η μορφή της οποίας καθορίζεται κατόπιν ραντεβού με το Διευθυντή του κέντρου.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο Newsletter της Laser Touch για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας. Κερδίστε 15% έκπτωση στην επόμενή σας συνεδρία!

Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή.

Scroll to Top
Scroll to Top