Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00

Τ.: 210 729 4440 | Δ.: Κων. Βεντήρη 7, Αθήνα | Ε: info@lasertouch.gr

Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00

Lpg endermologie

Πλάνο 12 συνεδριών σώματος Alliance LPG Endermologie

Η ειδική τιμή ισχύει για περιορισμένο αριθμό ατόμων.
Λήγει σε...
00
Μέρες
:
00
Ώρες
:
00
Λεπτά
:
00
Δευτ.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

100% φυσική μέθοδος αντιγήρανσης & αδυνατίσματος

Το νέο Alliance LPG Endermologie αποτελεί μια από τις πιο ευχάριστες & απολαυστικές θεραπείες αισθητικής ιατρικής με ορατά αποτελέσματα από την 3η συνεδρία. Με έγκριση από τον FDA και τριπλή δράση στην ίδια συνεδρία, ενδείκνυται για:

  • Μείωση επίμονου τοπικού λίπους
  • Λείανση Κυτταρίτιδας
  • Φυσική Σύσφιξη Δέρματος

Σε ποιους απευθύνεται η θεραπεία;

Αφορά όλους τους τύπους σώματος, δέρματος και στάδια κυτταρίτιδας καθώς το θεραπευτικό πλανο εξατομικεύεται βάσει των αναγκών σας. Εντάσσεται στο πλαίσιο μιας ολοκληρωμένης σωματικής ευεξίας σε συνδυασμό με ισορροπημένη διατροφή και άσκηση. Μπορεί να λειτουργήσει ως μονοθεραπεία ή συνδυαστικά με ενέσιμες ή πιο επεμβατικές θεραπείες, ενισχύοντας το αποτελέσμά τους.

Αποτελεί, επίσης, εξαιρετική θεραπεία για λεμφική & αγγειακή αποσυμφόρηση και μείωση κατακρατήσεων, όπως συμβαίνει σε περιπτώσεις εγκυμοσύνης, θηλασμού, εμμηνόπαυσης ή τυχόν λήψης φαρμακευτικής αγωγής.

Πόσο κοστίζει το θεραπευτικό πλάνο;

Το κόστος του θεραπευτικού πλάνου Alliance LPG Endermologie είναι 480€ από 720€. Η ειδική τιμή ισχύει έως 15/3 και αφορά περιορισμένο αριθμό ατόμων. Η αποπληρωμή του πακέτου μπορεί να γίνει σε 1-2 δόσεις*.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 12 συνεδρίες και διαρκεί 6 εβδομάδες (2 συνεδρίες ανά εβδομάδα) και πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως 15 Μαΐου 2022.

Προγραμματίστε το δικό σας  δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης με ιατρό.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Θεραπείες που αφορά η προσφορά

Alliance LPG Endermologie

100% φυσική, μη-επεμβατική τεχνική μηχανικής διέγερσης του δέρματος που επανενεργοποιεί με φυσικό τρόπο τον μεταβολισμό των κυττάρων.

Προγραμματίστε ένα ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό χωρίς χρέωση

*Με 25 έτη πείρας, 35.000 πελάτες & την μεγαλύτερη ιατρική ομάδα, έχετε πρόσβαση σε περισσότερες από 80 σύγχρονες θεραπείες αισθητικής δερματολογίας & πλαστικής χειρουργικής.

Ονοματεπώνυμο*
Email*
Τηλέφωνο
Επιλέξτε Κατηγορία*
Από πού μάθατε για τη Laser Touch;
Σχόλια
Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα*

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο Newsletter της Laser Touch για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας. Κερδίστε 15% έκπτωση στην επόμενή σας συνεδρία!

Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή.

Scroll to Top
Scroll to Top