Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00

Τ.: 210 729 4440 | Δ.: Κων. Βεντήρη 7, Αθήνα | Ε: info@lasertouch.gr

Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00

6 αγαπημένες σας θεραπείες προσώπου σε ειδική τιμή
Θεραπείες αντιγήρανσης με μηδαμινή αποθεραπεία για φρέσκο και λαμπερό δέρμα 
Λήγει σε...
00
Μέρες
:
00
Ώρες
:
00
Λεπτά
:
00
Δευτ.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Θεραπείες αντιγήρανσης με μηδαμινή αποθεραπεία για φρέσκο και λαμπερό δέρμα

Καθαρισμός Προσώπου | Κόστος 60€

Η εξέλιξη του κλασικού βαθύ καθαρισμού με δράση σε πολλαπλά επίπεδα. Το πρωτόκολλο περιλαμβάνει βαθύ καθαρισμό με διάνοιξη πόρων, Microdermabrasion, Aha’s peel νέας γενιάς & εφαρμογή led mask.

OxyGeneo Super facial | Κόστος 70€

Θεραπεία με τριπλή δράση. Συνδυάζει ήπια απολέπιση του δέρματος, φυσική οξυγόνωση και βαθιά αναζωογόνηση του δέρματος με την έγχυση των απαραίτητων συστατικών. Μετά από μία θεραπεία OxyGeneo Superfacial θα νιώσετε και θα δείτε το δέρμα σας ανανεωμένο, αναζωογονημένο, απαλό και λαμπερό.

PRX (Νέα Θεραπεία) | Κόστος 80€

Θεραπεία Μη Ενέσιμης Βιοανάπλασης για βαθιά ενυδάτωση & σύσφιξη. Δρα σε βάθος, προσδίδοντας άμεσα σφρυγιλότητα στην επιδερμίδα. Πρόκειται για μη επεμβατική μέθοδο ανάπλασης του προσώπου. Περιέχει TCA και υπεροξείδιο του υδρογόνου και επιδρά στον μεταβολισμό των κυττάρων και στην ανάπλαση του δέρματος. Η εφαρμογή του μοιάζει με αυτήν ενός χημικού peel, δεν δρα όμως με τον ίδιο τρόπο, δεν κάνει frosting, δεν ξεφλουδίζει και μπορεί να εφαρμοστεί καλοκαίρι. Το αποτέλεσμα μετά τη θεραπεία είναι λαμπερό & σφριγηλό δέρμα με την αίσθηση ενός Instant lift effect

Dermapen4 & Peeling | Κόστος 90€

Η αγαπημένη σας θεραπεία Dermapen4 αξιοποιεί τους ενδογενείς μηχανισμούς ανάπλασης του δέρματος, Πρόκειται για ελεγχόμενο & στοχευμένο τραυματισμό του δέρματος (Microneedling) με στόχο την ανάπλαση του δέρματος και την παραγωγή κολλαγόνου. Οι ενδείξεις της θεραπείας είναι οι λεπτές γραμμές & ρυτίδες, η φωτογήρανση, οι διεσταλμένοι πόροι κ.ά. Μετά τη θεραπεία το δέρμα σας θα είναι λαμπερό και ενυδατωμένο!

Μη επεμβατικές θεραπείες Βλεφαροπλαστικής & Facelift

Αναίμακτη Βλεφαροπλαστική Plasmage | Κόστος 150€ ανά συνεδρία με προτεινόμενο πλάνο 2 συνεδριών

Το αποτέλεσμα του Plasmage είναι η εντυπωσιακή εξάλειψη της περίσσειας του δέρματος στα βλέφαρα και τις σακούλες κάτω απ τα μάτια καθώς και την βελτίωση της χαλάρωσης και της ρυτίδωσης στην υπό θεραπεία περιοχή. Οι πρώτες αλλαγές αρχίζουν και γίνονται ορατές μετά τις πρώτες 7 ημέρες από την συνεδρία ενώ τα τελικά αποτελέσματα φαίνονται 1.5 – 2 μήνες μετά την θεραπεία. Το μεσοδιάστημα των δυο θεραπειών είναι 45-60 ημέρες.

Πρόκειται για αναίμακτη και μη επεμβατική θεραπεία με μηδαμινή αποθεραπεία. Μετά την συνεδρία, παρατηρείται ήπια ερυθρότητα και οίδημα της περιοχής για περίπου 5-7 μέρες καθώς επίσης και κάποιες «κουκίδες» κρούστας που αποπίπτουν μόνες τους  μέσα σε 7-15 ημέρες.

Αναίμακτο Facelift με το HIFU δεύτερης γενιάς | Κόστος 400€

Η θεραπεία στοχεύει στη σύσφιξη & ανόρθωση προσώπου με τη βοήθεια της τεχνολογίας των υπερήχων. Η θεραπεία δρα σε πολλαπλά επίπεδα. Η τεχνική HIFU στοχεύει στη σύσφιξη και ανόρθωση των βαθύτερων ιστών μέσω της σύσπασης των μυών αλλά και στη διέγερση πιο επιφανειακών στοιβάδων του δέρματος, δημιουργώντας ελαστίνη και νέες ίνες κολλαγόνου. Εφαρμόζεται συνήθως σε οβάλ & παρειές και κατά περίπτωση περιοφθαλμικά και στο μέτωπο.

Ο χρόνος αποθεραπείας είναι μηδενικός με άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες. Το αποτέλεσμα είναι ορατό αμέσως μετά τη θεραπεία ως “lifting effect” ενώ εξελίσσεται σε βάθος 3-6 μηνών.

Οι θεραπείες εγκρίνονται για την εφαρμογή τους από τον εκάστοτε ιατρό. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στη γραμματεία του κέντρου, καλώντας στο 210 7294440 ή στέλνοντας μας email στο info@lasertouch.gr.

Το ραντεβού ενημέρωσης παρέχεται από εξειδικευμένο ιατρό χωρίς χρέωση. Οι ειδικές τιμές των θεραπειών έχουν πάραταση έως τις 10/2. Ο αριθμός των ραντεβού είναι περιορισμένος.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Θεραπείες που αφορά η προσφορά

Βαθύς καθαρισμός προσώπου

Βαθύς καθαρισμός δέρματος, εξαγωγή σμήγματος, απόφραξη πόρων, θεραπεία σμηγματόρροιας και ακμής, αναζωογόνηση και θρέψη, εξισορρόπηση υδρολιπιδικής μεμβράνης, καλύτερη απορρόφηση προϊόντων.

Microneedling με Dermapen 4

Ανάπλαση και σύσφιξη του προσώπου μέσω κολλαγόνου και ελαστίνης μέσω φυσικών διεργασιών.

PLASMAGE – Αναίμακτη Βλεφαροπλαστική

Εξάλειψη περίσσειας δέρματος, λεπτής ρυτίδωσης, σύσφιξη και λείανση του δέρματος με μη-επεμβατικό τρόπο με εξαιρετικά αποτελέσματα γύρω από τα μάτια και το στόμα.

Προγραμματίστε ένα ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό χωρίς χρέωση

*Με 25 έτη πείρας, 35.000 πελάτες & την μεγαλύτερη ιατρική ομάδα, έχετε πρόσβαση σε περισσότερες από 80 σύγχρονες θεραπείες αισθητικής δερματολογίας & πλαστικής χειρουργικής.

Ονοματεπώνυμο*
Email*
Τηλέφωνο
Επιλέξτε Κατηγορία*
Από πού μάθατε για τη Laser Touch;
Σχόλια
Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα*

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο Newsletter της Laser Touch για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας. Κερδίστε 15% έκπτωση στην επόμενή σας συνεδρία!

Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή.

Scroll to Top
Scroll to Top