Θεραπεία ανάπλασης & ενίσχυσης της υγρασίας του δέρματος

Νέος συνδυασμός ανάπλασης & ενίσχυσης της υγρασίας του δέρματος με Microdermabrasion, HA Microneedling & HA Mask.

Τι πρέπει να γνωρίζω για τη θεραπεία;

  • Ενδείξεις | Προτείνεται ως θεραπεία aging skin, ουλών ακμής, αφυδάτωσης. Ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος (και για σκούρα ή μαυρισμένα).
  • Διάρκεια θεραπείας | Περίπου 60 λεπτά, η χρήση αναισθητικής κρέμας είναι προαιρετική.
  • Χρόνος αποθεραπείας | Ήπια ερυθρότητα για 12-36 ώρες, είναι δυνατή η χρήση makeup.

Ποια βήματα περιλαμβάνει η θεραπεία;

  1. H θεραπεία ξεκινά με τη Μικροδερμοαπόξεση SilkPeel, προκειμένου να απομακρυνθεί η ανώτερη στιβάδα της επιδερμίδας αποτελούμενη από νεκρά κύτταρα, ρύπους και περιττό & παγιδευμένο σμήγμα. Η θεραπεία αυτή δίνει στην επιδερμίδα φρέσκια όψη, απαλή και λεία αίσθηση, ενώ καταργεί το φραγμό που δημιουργούν τα παραπάνω σε εφαρμογές όπως το Microneedling.
  2. Ακολουθεί το Microneedling ή CIT (Collagen Induction Therapy), στόχος του οποίου είναι να προκαλέσει ήπιο τραυματισμό διαμέσου μικροακίδων, προσαρμοσμένων σε κεφαλή μιας χρήσης. Από τα μικροκανάλια που δημιουργούνται εισχωρεί ταυτόχρονα σε βάθος το serum υψηλής περιεκτικότητας Υαλουρονικού Οξέος, κλειδώνοντας υγρασία ενδοδερμικά. Ο ελεγχόμενος τραυματισμός προκαλεί το ίδιο το δέρμα να παράξει κολλαγόνο και ελαστίνη στη θηλώδη στιβάδα προκειμένου να επουλώσει. Ταυτόχρονα, προάγει τη νεοαγγείωση, οδηγώντας μέσω αυτών των μηχανισμών σε ανάπλαση, το οποίο σημαίνει βελτίωση της υφής, σύσφιξη και ενυδάτωση.
  3. Ο συνδυασμός ολοκληρώνεται με την εφαρμογή 20λέπτης χάρτινης μάσκας εμποτισμένης με νανοσωματίδια Πανθενόλης & Υαλουρονικού οξέος.

Το κόστος της θεραπείας είναι 120€. Η ειδική τιμή ισχύει έως 31/10.

Προγραμματίστε μια ενημέρωση από εξειδικευμένο ιατρό.

Οι θεραπείες εγκρίνονται για την εφαρμογή τους από τον εκάστοτε ιατρό. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στη γραμματεία του κέντρου καλώντας στο 210 7294440 ή στέλνοντας μας email στο info@lasertouch.gr.

Leave a reply