6 αγαπημένες σας θεραπείες προσώπου σε ειδική τιμή έως 10/2

Θεραπείες αντιγήρανσης με μηδαμινή αποθεραπεία για φρέσκο και λαμπερό δέρμα 

Καθαρισμός Προσώπου | Κόστος 60€

Η εξέλιξη του κλασικού βαθύ καθαρισμού με δράση σε πολλαπλά επίπεδα. Το πρωτόκολλο περιλαμβάνει βαθύ καθαρισμό με διάνοιξη πόρων, Microdermabrasion, Aha’s peel νέας γενιάς & εφαρμογή led mask.

OxyGeneo Super facial | Κόστος 70€

Θεραπεία με τριπλή δράση. Συνδυάζει ήπια απολέπιση του δέρματος, φυσική οξυγόνωση και βαθιά αναζωογόνηση του δέρματος με την έγχυση των απαραίτητων συστατικών. Μετά από μία θεραπεία OxyGeneo Superfacial θα νιώσετε και θα δείτε το δέρμα σας ανανεωμένο, αναζωογονημένο, απαλό και λαμπερό.

PRX (Νέα Θεραπεία) | Κόστος 80€

Θεραπεία Μη Ενέσιμης Βιοανάπλασης για βαθιά ενυδάτωση & σύσφιξη. Δρα σε βάθος, προσδίδοντας άμεσα σφρυγιλότητα στην επιδερμίδα. Πρόκειται για μη επεμβατική μέθοδο ανάπλασης του προσώπου. Περιέχει TCA και υπεροξείδιο του υδρογόνου και επιδρά στον μεταβολισμό των κυττάρων και στην ανάπλαση του δέρματος. Η εφαρμογή του μοιάζει με αυτήν ενός χημικού peel, δεν δρα όμως με τον ίδιο τρόπο, δεν κάνει frosting, δεν ξεφλουδίζει και μπορεί να εφαρμοστεί καλοκαίρι. Το αποτέλεσμα μετά τη θεραπεία είναι λαμπερό & σφριγηλό δέρμα με την αίσθηση ενός Instant lift effect

Dermapen4 & Peeling | Κόστος 90€

Η αγαπημένη σας θεραπεία Dermapen4 αξιοποιεί τους ενδογενείς μηχανισμούς ανάπλασης του δέρματος, Πρόκειται για ελεγχόμενο & στοχευμένο τραυματισμό του δέρματος (Microneedling) με στόχο την ανάπλαση του δέρματος και την παραγωγή κολλαγόνου. Οι ενδείξεις της θεραπείας είναι οι λεπτές γραμμές & ρυτίδες, η φωτογήρανση, οι διεσταλμένοι πόροι κ.ά. Μετά τη θεραπεία το δέρμα σας θα είναι λαμπερό και ενυδατωμένο!

Μη επεμβατικές θεραπείες Βλεφαροπλαστικής & Facelift

Αναίμακτη Βλεφαροπλαστική Plasmage | Κόστος 150€ ανά συνεδρία με προτεινόμενο πλάνο 2 συνεδριών

Το αποτέλεσμα του Plasmage είναι η εντυπωσιακή εξάλειψη της περίσσειας του δέρματος στα βλέφαρα και τις σακούλες κάτω απ τα μάτια καθώς και την βελτίωση της χαλάρωσης και της ρυτίδωσης στην υπό θεραπεία περιοχή. Οι πρώτες αλλαγές αρχίζουν και γίνονται ορατές μετά τις πρώτες 7 ημέρες από την συνεδρία ενώ τα τελικά αποτελέσματα φαίνονται 1.5 – 2 μήνες μετά την θεραπεία. Το μεσοδιάστημα των δυο θεραπειών είναι 45-60 ημέρες.

Πρόκειται για αναίμακτη και μη επεμβατική θεραπεία με μηδαμινή αποθεραπεία. Μετά την συνεδρία, παρατηρείται ήπια ερυθρότητα και οίδημα της περιοχής για περίπου 5-7 μέρες καθώς επίσης και κάποιες «κουκίδες» κρούστας που αποπίπτουν μόνες τους  μέσα σε 7-15 ημέρες.

Αναίμακτο Facelift με το HIFU δεύτερης γενιάς | Κόστος 400€

Η θεραπεία στοχεύει στη σύσφιξη & ανόρθωση προσώπου με τη βοήθεια της τεχνολογίας των υπερήχων. Η θεραπεία δρα σε πολλαπλά επίπεδα. Η τεχνική HIFU στοχεύει στη σύσφιξη και ανόρθωση των βαθύτερων ιστών μέσω της σύσπασης των μυών αλλά και στη διέγερση πιο επιφανειακών στοιβάδων του δέρματος, δημιουργώντας ελαστίνη και νέες ίνες κολλαγόνου. Εφαρμόζεται συνήθως σε οβάλ & παρειές και κατά περίπτωση περιοφθαλμικά και στο μέτωπο.

Ο χρόνος αποθεραπείας είναι μηδενικός με άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες. Το αποτέλεσμα είναι ορατό αμέσως μετά τη θεραπεία ως “lifting effect” ενώ εξελίσσεται σε βάθος 3-6 μηνών.

Οι θεραπείες εγκρίνονται για την εφαρμογή τους από τον εκάστοτε ιατρό. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στη γραμματεία του κέντρου, καλώντας στο 210 7294440 ή στέλνοντας μας email στο [email protected]

Το ραντεβού ενημέρωσης παρέχεται από εξειδικευμένο ιατρό χωρίς χρέωση. Οι ειδικές τιμές των θεραπειών έχουν πάραταση έως τις 10/2. Ο αριθμός των ραντεβού είναι περιορισμένος.

Leave a reply