This Christmas Laser Touch presents..

Festive Ultra Booster

Εορταστικό πρωτόκολλο εντατικής αναζωογόννησης σε μια συνεδρία. Συνδυασμός θεραπειών που στοχεύει σε όλες τις στιβάδες του δέρματος του προσώπου και των χειλιών και χαρίζει έντονη ενυδάτωση και σφριγηλότητα, αναπληρώνοντας την χαμένη λάμψη που η καθεμία-καθένας επιθυμεί για την εορταστική περίοδο. Περιλαμβάνει:

 1. Ενέσιμο skin booster & lip booster
 2. Microneedling με υαλουρονικό οξύ
 3. Μάσκα με υαλουρονικό οξύ με παράλληλη εφαρμογή μάσκας φωτοθεραπείας για ενίσχυση της αποτελεσματικότητας

Άμεσα, αποτελεσματικά και ανώδυνα  | Κόστος θεραπείας 220€.

Pre-Party Instant Glow

Συνδυασμός θεραπειών για άμεση ενυδάτωση και λάμψη. Εντατική περιποίηση προσώπου, ιδανική για την βελτίωση της εικόνας του δέρματος και την ανάδειξη της ακτινοβολίας του. Περιλαμβάνει:

 1. Μικροδερμοαπόξεση με διαμάντι
 2. Μάσκα με υαλουρονικό οξύ με παράλληλη εφαρμογή μάσκας φωτοθεραπείας για ενίσχυση της αποτελεσματικότητας

Θεραπεία χωρίς καμία αποθεραπεία | Κόστος 60€.

Τι πρέπει να γνωρίζω για τις θεραπείες;

Skin Booster & Lip Booster

Tα skin boosters αποτελούν ξεχωριστή κατηγορία ενέσιμων εμφυτευμάτων υαλουρονικού, τα οποία τοποθετούνται στο δέρμα με την τεχνική των μικροεγχύσεων σε έδαφος πολλαπλών νυγμών. To υαλουρονικό που χρησιμοποιείται στις θεραπείες των skin boosters αποτελεί μη διασταυρωμένο σταθεροποιημένο προϊόν, που μιμείται σχεδόν πλήρως τη δομή των μορίων του υαλουρονικού οξέως που υπάρχουν φυσιολογικά στον ανθρώπινο οργανισμό. Σε αντίθεση με τα διασταυρωμένα υαλουρονικά, τα οποία χρησιμοποιούνται ευρέως στην αποκατάσταση ελλείψεων και της επανάκτησης της νεανικής γεωμετρίας του προσώπου (ενέσιμο face lift), τα skin boosters εμφανίζουν μια πιο λεπτόρρευστη και ελαστική υφή και προσδίδουν μετά την τοποθέτηση τους έντονη ενυδάτωση, καθότι τα μόρια του υαλουρονικού προσροφούν μόρια νερού ενώ συγχρόνως συμβάλουν σε μια πιο συμπαγή όψη που αποδίδει συνολικά σε ένα υγιές δέρμα καλύτερης ποιότητας σε εμφάνιση και σε λειτουργία.

Η εφαρμογή μιας τέτοιας κατηγορίας υαλουρονικού σε πρόσωπο, χείλη, λαιμό ή ντεκολτέ με την μορφή της ενέσιμης μεσοθεραπείας επιτυγχάνει και επιλέγεται για:

 • βελτίωση της ελαστικότητας, της σφριγηλότητας και του τόνου του δέρματος
 • ισχυρή ενυδάτωση του ξηρού ατροφικού δέρματος
 • βελτίωση στην εμφάνιση των λεπτών στατικών ρυτίδων
 • λείανση της επιδερμίδας, εξομάλυνση ουλών και ανομοιογένειας στην υφή.

Αποτελούν υλικά που μπορούν να τοποθετηθούν σε όλους τους τύπους των δέρματος χωρίς κανέναν περιορισμό.

Microneeding με Υαλουρονικό οξύ

Εφαρμογή πυκνού διαλύματος Υαλουρονικού οξέος με Microneedling, το οποίο συντελεί στην εκτεταμένη απορρόφησή του, διαμέσου των μικροδιαύλων που δημιουργούνται στο δέρμα. Η τεχνική microneedling συνίσταται σε ήπιο τραυματισμό διαμέσου των μικροακίδων, οι οποίες είναι προσαρμοσμένες στην κεφαλή μιας χρήσης. Ο ελεγχόμενος αυτός τραυματισμός προκαλεί το δέρμα να παράξει κολλαγόνο και ελαστίνη στην θηλώδη στιβάδα προκειμένου να επουλώσει. Δημιουργούνται συγχρόνως μικροκανάλια αυξημένης διείσδυσης του serum υψηλής συγκέντρωσης σε υαλουρονικού, αυξάνοντας την υγρασία ενδοδερμικά.  Ανανεώνονται οι επιφανειακές επιδερμιδικές κυτταρικές στιβάδες ενώ συγχρόνως προάγεται η νεοαγγείωση της περιοχής.

Έτσι, κερδίζουμε την επιθυμητή βελούδινη, νεανική υφή, εντείνοντας ταυτόχρονα την παραγωγή κολλαγόνου, την ανάπλαση και την ενυδάτωση.

Μάσκα Φωτοδυναμικής θεραπείας | PDT Mask

Εφαρμογή ειδικής χάρτινης μάσκας εμποτισμένης με νανοσωματίδια πανθενόλης & υαλουρονικού οξέος, σε συνδυασμό με τη μάσκα φωτοδυναμικής θεραπείας (PDT). Στο στάδιο αυτό η φωτοδυναμική θεραπεία ενισχύει τη διεισδυτικότητα των δραστικών συστατικών της μάσκας, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει την αιματική ροή κ δρα ισχυρά ως αντιοξειδωτική & αναζωογονητική θεραπεία, καθώς ενισχύει και την παραγωγή κολλαγόνου.

Μικρόδερμοαπόξεση Silkpeel

Η θεραπεία Silkpeel συνδυάζει τη χρήση διαμαντένιων κεφαλών με την ταυτόχρονη έγχυση υγρών θεραπευτικών ουσιών, επιλεγμένων σύμφωνα με τις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε προσώπου και περιοχής σώματος, στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας. Η ελεγχόμενη δερματοαπόξεση και έγχυση θεραπευτικών ουσιών:

 • Ενυδατώνει το δέρμα
 • Αντιμετωπίζει την ακμή
 • Λευκαίνει τις κηλίδες
 • Θρέφει το δέρμα με βιταμίνες
 • Καθυστερεί την γήρανση με αντιοξειδωτικά
 • Ανανεώνει το δέρμα

Επικοινωνήστε με τη γραμματεία της Laser Touch  | 210 72 94 440 | για να προγραμματίσετε το ραντεβού σας. Οι θεραπείες εγκρίνονται για την εφαρμογή τους από τον εκάστοτε ιατρό. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στη γραμματεία του κέντρου ή στέλνοντας μας email στο info@lasertouch.gr.

Τα αντίστοιχα κόστη των θεραπειών ισχύουν έως 12/1/2019.

Leave a reply