Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00
Τ.: 210 729 4440, 1 | Δ.: Κων. Βεντήρη 7, Αθήνα | Ε: info@lasertouch.gr

Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00

Αποτρίχωση με laser Αλεξανδρίτη | Τι κάνουμε όσο #μένουμεσπίτι;

Αποτρίχωση με laser Αλεξανδρίτη | Τι κάνουμε όσο #μένουμεσπίτι;
laser αποτριχωση συμβουλες

Απαντάμε στις ερωτήσεις σας σχετικά με τις συνεδρίες αποτρίχωσης με laser Αλεξανδρίτη, όσο μένουμε σπίτι!

Επηρεάζεται το αποτέλεσμα των συνεδριών που ήδη έχω κάνει, λόγω του μεγάλου χρονικού διαστήματος μέχρι την επόμενη συνεδρία μου;

  • Όχι, το αποτέλεσμα των συνεδριών που ήδη έχουν πραγματοποιηθεί, δεν χάνεται. Όσοι θύλακοι τριχών έχουν καταστραφεί στις προηγούμενες συνεδρίες σας, δεν επανέρχονται επειδή δεν θα γίνουν στην ώρα τους οι επόμενες συνεδρίες. Το αποτέλεσμα είναι οριστικό.

Θα είναι μειωμένο το συνολικό μου αποτέλεσμα επειδή έχασα τις συμπληρωματικές μου συνεδρίες;

  • Οι συμπληρωματικές σας συνεδρίες στις 15-20 ημέρες δεν έχουν κανένα ιατρικό νόημα στην συγκεκριμένη εφαρμογή, αποτελούν θεραπείες επανελέγχου του αποτελέσματος της βασικής εφαρμογής που προηγήθηκε, και πιθανόν μια, κατά τόπους, μικρής διάρκειας συμπληρωματική πράξη.

Ποια μέθοδο να ακολουθήσω στο μεσοδιάστημα παύσης των συνεδριών μου, ώστε να μην επηρεαστεί το αποτέλεσμα;

  • To ιδανικό θα ήταν να μην παρέμβετε στην τριχοφυΐα με οποιονδήποτε τρόπο και είναι και αυτό που συστήνουμε και στα κενά μεταξύ των συνεδριών σας, σε φυσιολογικές συνθήκες. Σε έκτακτες περιπτώσεις, όπως αυτή, μπορείτε να εφαρμόσετε κερί η ακόμα και ξυράφι στις έντριχες περιοχές που σας ενδιαφέρουν. Αποφύγετε το ξυράφι στο πρόσωπο. Αν παρουσιαστεί ανάγκη, χρησιμοποιήστε ένα ψαλιδάκι. Και οι δυο παραπάνω επιλογές δεν θα επηρεάσουν την εικόνα της τριχοφυΐας σας.
  • Ωστόσο, μην ξεχνάτε ότι η θεραπεία της αποτρίχωσης είναι πάντα περισσότερο αποδοτική όταν επανεκφύονται οι τρίχες (τότε βρίσκονται στην αναγενή φάση ανάπτυξης), οπότε και το laser απορροφάται καλύτερα και η καταστροφή τους είναι αποτελεσματική. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι, αφού εφαρμόσετε κερί ή αντίστοιχες μεθόδους αποτρίχωσης όπως silk epil, συνίσταται να προγραμματίσετε την επόμενη laser συνεδρία σας μετά από τουλάχιστον 4 εβδομάδες ενώ αν χρησιμοποιήστε ξυράφι (μόνο στο σώμα), μπορείτε μετά από λίγες ημέρες.

Θα χρειαστούν παραπάνω συνεδρίες λόγω αυτής της μεγάλης παύσης;

  • Όχι, ο αριθμός των συνεδριών παραμένει ως έχει, ανάλογα με τα δεδομένα που είχατε λάβει στην αρχική σας ιατρική ενημέρωση.

Οι επακόλουθες συνεδρίες μου θα γίνουν σε καλοκαιρινούς μήνες. Θα είναι εξίσου αποδοτικές;

  • Ναι, όταν με το καλό επανέλθουμε όλοι στην καθημερινότητα μας, και επειδή σίγουρα δεν θα έχετε έκθεση σε ήλιο η άλλες πηγές τεχνητού μαυρίσματος, προτείνουμε να έρθετε για την κανονική σας συνεδρία με εμφανή την τριχοφυΐα στις αντίστοιχες περιοχές για μια εκ νέου ιατρική εκτίμηση και υπενθύμιση του προγράμματος σας.

*Μην χρησιμοποιείτε προϊόντα αυτομαυρίσματος στο σπίτι ή σε περίπτωση που το έχετε κάνει, ενημερώστε μας πριν την θεραπεία.

**Όλα τα μηχανήματα laser έχουν ειδικές ρυθμίσεις για να είναι ασφαλής η αποτρίχωση τους καλοκαιρινούς μήνες, κατά τους οποίους θα εκτεθούμε στον ήλιο, χωρίς αυτό όμως να δικαιολογεί την υπερβολική έκθεση, κυρίως σε όσους ανήκουν σε φωτότυπους κατά Fitzpatrick ΙΙΙ (μετρίως σκούρο δέρμα) και πάνω, κάτι που ίσχυε ούτως ή άλλως.

***Υπενθυμίζουμε ότι, πριν την επόμενη συνεδρία σας, συστήνεται να ενημερώσετε την ιατρική μας ομάδα για οτιδήποτε έχει αλλάξει στο ιατρικό σας ιστορικό αυτήν την περίοδο, όπως η λήψη νέας φαρμακευτικής αγωγής,  πιθανή εγκυμοσύνη κ.ά.

Μέχρι τότε, για οποιαδήποτε άλλη απορία σχετικά με την θεραπεία της αποτρίχωσης, μπορείτε να μας στείλετε:

  • email στο info@lasertouch.gr και lasertouch.athens@gmail.com
  • προσωπικό μήνυμα στις σελίδες μας σε facebook & instagram
  • μήνυμα στο chat του site μας
  • συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας

 

 

Μοιράσου:

Σχετικά Άρθρα

Αγαπάμε 
Προστατεύουμε 
Φροντίζουμε 
το δέρμα μας.

Και αυτό μας το ανταποδίδει.

Προγραμματίστε ένα ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό χωρίς χρέωση

*Με 25 έτη πείρας, 35.000 πελάτες & την μεγαλύτερη ιατρική ομάδα, έχετε πρόσβαση σε περισσότερες από 80 σύγχρονες θεραπείες αισθητικής δερματολογίας & πλαστικής χειρουργικής.

Ονοματεπώνυμο*
Email*
Τηλέφωνο
Επιλέξτε Κατηγορία*
Από πού μάθατε για τη Laser Touch;
Σχόλια
Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα*

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο Newsletter της Laser Touch για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας. Κερδίστε 15% έκπτωση στην επόμενή σας συνεδρία!

Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή.

Scroll to Top
Scroll to Top