Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00
Τ.: 210 729 4440, 1 | Δ.: Κων. Βεντήρη 7, Αθήνα | Ε: info@lasertouch.gr

Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00

Η laser αποτρίχωση στη μασχάλη είναι ασφαλής;

Η laser αποτρίχωση στη μασχάλη είναι ασφαλής;
Laser Hair Removal underarms in a woman

Laser αποτρίχωση στην περιοχή της μασχάλης – Κρύβει κινδύνους;

Η laser αποτρίχωση εφαρμόζεται σε οποιαδήποτε έντριχη περιοχή καθώς δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος βλάβης των παρακείμενων οργάνων. Αλλωστε οι επιχώριοι λεμφαδένες βρίσκονται σε βαθύτερα στρώματα, όπου με τίποτα δε μπορεί να φτάσει το laser, το οποίο επιλεκτικά φθάνει μέχρι τη μελανίνη στους θύλακες των τριχών της εκάστοτε περιοχής. Δεν υπάρχει ποτέ αναφορά για διόγκωση λεμφαδένων στις δεκαετίες που εφαρμόζεται η laser αποτρίχωση.

Επομένως, δεν έχουμε καμία επίπτωση στους λεμφαδένες της μασχάλης όταν αποτριχώνουμε τη συγκεκριμένη περιοχή. Επειδή, μάλιστα, η μασχάλη δεν ανήκει στις ορμονοεξαρτώμενες περιοχές, έχουμε και πολύ καλά αποτελέσματα όσον αφορά τη θεραπεία της αποτρίχωσης.

Περισσότερο ερεθισμό μπορεί να προκαλέσει η αφαίρεση των τριχών με ξύρισμα παρά η αποτρίχωση με laser. Επίσης, ακόμα και ένα αποσμητικό που ”στεγανοποιεί” την επιδερμίδα της περιοχής και δεν επιτρέπει την έξοδο του ιδρώτα μπορεί να προκαλέσει ιδραδενίτιδα και τοπική φλεγμονή, πράγμα που δεν έχουμε δει ποτέ ως τώρα στη laser αποτρίχωση.

Ιατρική Επιμέλεια κειμένου:

Πέρσα Ράντου

Δερματολόγος

Μοιράσου:

Σχετικά Άρθρα

Αγαπάμε 
Προστατεύουμε 
Φροντίζουμε 
το δέρμα μας.

Και αυτό μας το ανταποδίδει.

Προγραμματίστε ένα ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό χωρίς χρέωση

*Με 25 έτη πείρας, 35.000 πελάτες & την μεγαλύτερη ιατρική ομάδα, έχετε πρόσβαση σε περισσότερες από 80 σύγχρονες θεραπείες αισθητικής δερματολογίας & πλαστικής χειρουργικής.

Ονοματεπώνυμο*
Email*
Τηλέφωνο
Επιλέξτε Κατηγορία*
Από πού μάθατε για τη Laser Touch;
Σχόλια
Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα*

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο Newsletter της Laser Touch για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας. Κερδίστε 15% έκπτωση στην επόμενή σας συνεδρία!

Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή.

Scroll to Top
Scroll to Top