Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00
Τ.: 210 729 4440, 1 | Δ.: Κων. Βεντήρη 7, Αθήνα | Ε: info@lasertouch.gr

Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00

Κλινική Μεταμόσχευσης Μαλλιών

Κλινική Μεταμόσχευσης Μαλλιών
kliniki metamosxefsis malliwn

Πάσχετε από τριχόπτωση μαλλιών, βλέπετε καθημερινά την αραίωση να επιδεινώνεται όλο και περισσότερο και αποφασίσατε να προβείτε σε επέμβαση μεταμόσχευσης μαλλιών. Και τώρα έρχεται η σειρά της αναζήτησης για την κατάλληλη κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών.

Η επιλογή της κατάλληλης κλινικής σίγουρα δεν αποτελεί εύκολη υπόθεση, αφού οι επιλογές πλέον είναι πολλές. Πολλά είναι επίσης και τα ερωτήματα κάθε ενδιαφερόμενου αναφορικά με την κλινική, τα μηχανήματα που χρησιμοποιεί, την εμπειρία της ιατρικής ομάδας, καθώς και το αποτέλεσμα που προσφέρει.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό, ο ενδιαφερόμενος να κάνει την απαραίτητη έρευνα, προκειμένου να διαβεβαιώσει ότι η κλινική που επέλεξε πληροί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για τη διενέργεια μίας τέτοιας επέμβασης. Μερικοί από τους παράγοντες που πρέπει να εξετάσετε είναι:

  1. Εμπειρία Ιατρού: Πρώτος και σημαντικότερος παράγοντας για την επιλογή μίας ενδεδειγμένης κλινικής μεταμόσχευσης μαλλιών, αποτελεί η εμπειρία του ιατρού που θα εκτελέσει την επέμβαση. Ο ιατρός που θα διενεργήσει την επέμβαση, είναι απαραίτητο να κατέχει πολυετή εμπειρία στη μεταμόσχευση μαλλιών, άρτια εκπαίδευση και διαρκή ενημέρωση για νέες τεχνικές. Πέραν αυτών, ο ενδιαφερόμενος είναι σημαντικό να πραγματοποιήσει νωρίτερα συνάντηση με τον ιατρό, με σκοπό τόσο να ενημερωθεί, όσο και να νιώσει την απαραίτητη εμπιστοσύνη.
  2. Επιστημονική Ομάδα: Όπως είναι λογικό, ο ιατρός διενεργεί την επέμβαση με τη βοήθεια και τη συνεργασία μίας επιστημονικής ομάδας, η οποία πλαισιώνει τη διαδικασία της επέμβασης. Η ομάδα αυτή είναι απαραίτητο να κατέχει όλες τις απαραίτητες γνώσεις για τις τεχνικές και να γνωρίζει όλους τους κανόνες ασφαλείας.
  3. Αληθινά Περιστατικά: Ζητήστε να δείτε εικόνες αληθινών περιστατικών πριν και μετά την επέμβαση. Με τον τρόπο αυτό, θα έχετε μία καλύτερη εικόνα των αποτελεσμάτων που προσφέρει η συγκεκριμένη κλινική, αλλά και η τεχνική την οποία σας προτείνουν. Παράλληλα, αυτό επιδρά θετικά στη ψυχολογία του ασθενούς, κάνοντας τον να νιώθει περισσότερη ασφάλεια και άνεση με την επερχόμενη επέμβαση, ιδιαίτερα αφού αφορά την εμφάνισή του. Αν έχετε απορίες αναφορικά με τη μετεγχειρητική πορεία ή το αποτέλεσμα της επέμβασης, ζητήστε να μιλήσετε με παλαιότερους ασθενείς του ιατρού, για να ζητήσετε επιπλέον πληροφορίες.
  4. Εικόνα Κλινικής: Η επίσκεψη και η ξενάγηση στην κλινική αποτελεί έναν ακόμη σημαντικό παράγοντα. Η καθαριότητα, η καταλληλότητα των χώρων, καθώς και η συνολική εικόνα της κλινικής αποδεικνύουν τον επαγγελματισμό της και έχουν αντίκτυπο στη ψυχολογία του ενδιαφερόμενου.
  5. Εφαρμοζόμενες Τεχνικές: Πριν από μία επέμβαση μεταμόσχευσης μαλλιών, κάθε υποψήφιος έρχεται στη δύσκολη θέση να εξετάσει όλες τις πιθανές επιλογές τεχνικών και να επιλέξει την επιθυμητή για εκείνον. Ωστόσο, είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι η κλινική προσφέρει όλες τις ενδεδειγμένες τεχνικές και είναι σε θέση να υποστηρίξει τα προτερήματα και τα μειονεκτήματα της κάθε μίας. Εξετάστε δε με προσοχή, κλινικές οι οποίες προσφέρουν μεμονωμένες λύσεις και όχι όλες όσες είναι ιατρικά εγκεκριμένες σήμερα.
  6. Τεχνολογικός Εξοπλισμός: Η ανάπτυξη της τεχνολογίας έχει εφαρμογή και στο κομμάτι της αισθητικής χειρουργικής. Ελέγξτε κατά πόσο η κλινική κατέχει όλους τους σύγχρονους τεχνολογικούς εξοπλισμούς που θα διασφαλίσουν ένα άριστο αποτέλεσμα.
  7. Τήρηση Προδιαγραφών: Κάθε κλινική οφείλει να πληροί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές και τους ιατρικούς κανονισμούς για τη βέλτιστη διενέργεια τέτοιων επεμβάσεων.
  8. Αριθμός Τριχοθυλακίων: Πριν από κάθε επέμβαση μεταμόσχευσης μαλλιών, η ιατρική ομάδα θα σας ορίσει τον αριθμό τριχοθυλακίων που απαιτούνται στην περίπτωσή σας, βάσει κλινικής εξέτασης και ειδικών υπολογισμών. Ζητήστε να γνωρίζετε τον αριθμό αυτόν, αφού μπορείτε με ευκολία να διαπιστώσετε τον τελικό αριθμό τριχοθυλακίων που επαναφύτρωσε μετά την επέμβαση. Μία αξιόπιστη κλινική οφείλει να σας δώσει τον απαιτούμενο αριθμό, ώστε να μπορέσετε να κρίνετε καλύτερα το τελικό αποτέλεσμα.

Ο έλεγχος των παραπάνω παραγόντων, θα βοηθήσει σίγουρα κάθε ενδιαφερόμενο να επιλέξει με μεγαλύτερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση την κατάλληλη κλινική για την πραγματοποίηση της επέμβασης. Ωστόσο, είναι σημαντικό πέραν των παραγόντων αυτών, να νιώσει ασφάλεια και άνεση τόσο με την κλινική, όσο και με το ιατρικό προσωπικό.

Μοιράσου:

Σχετικά Άρθρα

Αγαπάμε 
Προστατεύουμε 
Φροντίζουμε 
το δέρμα μας.

Και αυτό μας το ανταποδίδει.

Προγραμματίστε ένα ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό χωρίς χρέωση

*Με 25 έτη πείρας, 35.000 πελάτες & την μεγαλύτερη ιατρική ομάδα, έχετε πρόσβαση σε περισσότερες από 80 σύγχρονες θεραπείες αισθητικής δερματολογίας & πλαστικής χειρουργικής.

Ονοματεπώνυμο*
Email*
Τηλέφωνο
Επιλέξτε Κατηγορία*
Από πού μάθατε για τη Laser Touch;
Σχόλια
Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα*

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο Newsletter της Laser Touch για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας. Κερδίστε 15% έκπτωση στην επόμενή σας συνεδρία!

Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή.

Scroll to Top
Scroll to Top