Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00
Τ.: 210 729 4440, 1 | Δ.: Κων. Βεντήρη 7, Αθήνα | Ε: info@lasertouch.gr

Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00

Ποιες θεραπείες προσώπου μπορώ να κάνω όσο πλησιάζει το καλοκαίρι;

Ποιες θεραπείες προσώπου μπορώ να κάνω όσο πλησιάζει το καλοκαίρι;
summer treatments

Διατηρήστε το δέρμα σας υγιές κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, επενδύοντας σε θεραπείες που αντιστρέφουν τα σημάδια της φωτογήρανσης!

Η επίδραση της ηλιακής ακτινοβολίας στο δέρμα μας (UVA, UVB) προκαλεί λειτουργικές διαταραχές, oι οποίες εκδηλώνονται ως αισθητικά προβλήματα, κυρίως όταν η έκθεση μας στον ήλιο είναι συστηματική και δεν εμπεριέχει αντηλιακή κάλυψη και προστασία. Η κατανόηση των μηχανισμών φωτογήρανσης έχει εισάγει στο  χώρο της Αισθητικής Δερματολογίας πολλαπλές μεθόδους αναίρεσης της ίδιας αλλά και της χρονογήρανσης (ηλικιακής γήρανσης), η οποία καθορίζεται γενετικά. Αποκτήστε τα χαρακτηριστικά ενός νεανικού δέρματος, τα οποία ταυτίζονται απόλυτα με τα χαρακτηριστικά ενός υγιούς δέρματος!

Θεραπείες που εφαρμόζονται καλοκαίρι με βάση τους στόχους σας για:

  • Απαλό δέρμα δέρμα με φυσιολογική ροή κερατινοποίησης της ανώτερης στιβάδας (επιδερμίδας) |Η διαδικασία της φωτογήρανσης η οποία επιτείνεται το καλοκαίρι προκαλεί διαταραχές στους φυσιολογικούς ρυθμούς κερατινοποίησης. Επιλέξτε θεραπείες όπως:
  1. ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ PEELING
  2. Θεραπεία Dermapen4
  3. ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ PRISTINE
  4. Βαθύς καθαρισμός προσώπου
  • Ελαστικό και σφριγηλό δέρμα σημαίνει δέρμα με επαρκή ποσότητα και φυσιολογικά σε δομή και λειτουργία μόρια κολλαγόνου και ελαστίνης – μόρια του συνδετικού μας ιστού. Κάτω από τον ήλιο η συγκέντρωση κολλαγόνου μειώνεται, αποδιοργανώνεται και μαζί με αυτό αποδιοργανώνονται και αυξάνονται οι ίνες ελαστίνης. Επαναφέρετε επαρκή ποσότητα σωστά οργανωμένου κολλαγόνου (collagen remodeling) και ελαστίνης με μεθόδους όπως:
  1. Fractional RF Microneedling (Infini) | Αποτελεί διοχέτευση ραδιοσυχνοτήτων με την χρήση ειδικά μονωμένων κεφαλών με μικροβελόνες, οι οποίες αφήνουν άθικτη και προστατευμένη την επιδερμίδα
  2. Radiofrequency (Cocoon Duo Technology) | Εναλλακτική εφαρμογή ραδιοσυχνοτήτων με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας
  3. Αυτόλογη Μεσοθεραπεία με ενέσιμη τεχνική | Ιδανική θεραπεία ανανέωσης όλων των τύπων δέρματος μέσω αυτόλογων μοριακών μηχανισμών επούλωσης
  4. LPG face protocol |Για αύξηση της αιματικής κυκλοφορίας άρα και αποκατάστασης της οξυγόνωσης του δέρματος
  5. Θεραπεία Dermapen4
  6. Μεσοθεραπεία Υαλουρονικού SkinBooster

Η ανανέωση, ανάπλαση του δέρματος δεν σταματά πλέον το καλοκαίρι καθώς όλες οι παραπάνω τεχνικές είναι απόλυτα ασφαλείς και επιτρεπτές  καθ’ όλη την διάρκεια του καλοκαιριού.

  • Δέρμα με ομοιόμορφο χρωματικό τόνο | Στοχεύουμε στη φυσιολογική λειτουργία και κατανομή των μελανοκυττάρων και στην παραγωγή μελανίνης.

Υπό την επίδραση του ήλιου, δέρματα με γενετική προδιάθεση πιθανόν να εμφανίσουν υπερδραστηριότητα και να δημιουργήσουν δυσχρωμίες, πανάδες & φακίδες. Εξομαλύνετε τον χρωματικό σας τόνο και διατηρείστε το αποτέλεσμα χειμερινών θεραπειών αφαίρεσης δυσχρωμιών στο δέρμα σας με θεραπείες όπως η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία με Dermapen4 & ειδικής μοριακής δομής Peeling, ιδανικές την περίοδο του καλοκαιριού.

Να αναφέρουμε ότι η τακτική χρήση αντηλιακής κρέμας  λειτουργεί προληπτικά κατά των δυσχρωμιών αλλά ταυτόχρονα αποτελεί την καλύτερη θεραπεία, περιορίζοντας όλες τις επιδράσεις του ήλιου στα κύτταρα του δέρματός μας.

  • Δέρμα ενυδατωμένο | Ένα δέρμα ακέραιο όσον αφορά τις λειτουργίες του δεν παρουσιάζει απώλεια νερού και έτσι παραμένει ενυδατωμένο, οπότε και υγιές και στην όψη του.

Για να επαναφέρουμε την υγρασία σε ένα δέρμα ευαίσθητο λόγω της ηλιακής έκθεσης  επιλέγουμε θεραπείες, όπως:

  1.  Μικροδερμοαπόξεση  ώστε να αποκατασταθεί η σωστή αναλογία ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΩΝ κυττάρων στην επιδερμίδα
  2. Χημικά peelings
  3. Θεραπείες ενυδάτωσης όπως οι δημοφιλείς Μεσοθεραπείες με υαλουρονικό οξύ, αμινοξέα, πεπτίδια, βιταμίνες κτλ.
  4. Αυτόλογη Μεσοθεραπεία ενέσιμη ή με Microneedling
  5. Θεραπεία Dermapen4
  • Αποκατάσταση της δομής του προσώπου | Θεραπείες απόλυτα συμβατές με τις κλιματικές συνθήκες του καλοκαιριού αποτελούν οι δημοφιλείς ενέσιμες θεραπείες:
  1. Ενέσιμο face lift με τη χρήση υαλουρονικού οξέως
  2. Μη ενέσιμο, μη επεμβατικό lifting με εστιασμένο υπέρηχο HIFU
  3. Θεραπείες με βοτουλινική τοξίνη που μειώνουν τη μυϊκή σύσπαση στο πρόσωπο για πρόληψη της δημιουργίας στατικής ρυτίδωσης
  4. Εφαρμογές νημάτων (threads) για ανάρτηση επιλεγμένων σημείων του προσώπου αλλά και κολλαγονογένεση.

Δείτε περισσότερα για όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις θεραπείες που εφαρμόζονται κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Ιατρική επιμέλεια κειμένου:

Ευαγγελοδήμου Αθηνά

Μοιράσου:

Σχετικά Άρθρα

Αγαπάμε 
Προστατεύουμε 
Φροντίζουμε 
το δέρμα μας.

Και αυτό μας το ανταποδίδει.

Προγραμματίστε ένα ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό χωρίς χρέωση

*Με 25 έτη πείρας, 35.000 πελάτες & την μεγαλύτερη ιατρική ομάδα, έχετε πρόσβαση σε περισσότερες από 80 σύγχρονες θεραπείες αισθητικής δερματολογίας & πλαστικής χειρουργικής.

Ονοματεπώνυμο*
Email*
Τηλέφωνο
Επιλέξτε Κατηγορία*
Από πού μάθατε για τη Laser Touch;
Σχόλια
Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα*

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο Newsletter της Laser Touch για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας. Κερδίστε 15% έκπτωση στην επόμενή σας συνεδρία!

Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή.

Scroll to Top
Scroll to Top