Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00
Τ.: 210 729 4440, 1 | Δ.: Κων. Βεντήρη 7, Αθήνα | Ε: info@lasertouch.gr

Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00

5 Μύθοι για τη θεραπεία Microneedling – Τι ισχύει τελικά;

5 Μύθοι για τη θεραπεία Microneedling – Τι ισχύει τελικά;
dermapen-myths

Ακολουθούν 5 Μύθοι που σας κρατούν πίσω από το να απολαύσετε τα οφέλη της θεραπείας Microneedling Dermapen 4.

1ος Μύθος : Το Microneedling πονάει

Ο λόγος που έχει επικρατήσει αυτός ο μύθος είναι γιατί οι παλαιότερες συσκευές Microneedling υστερούσαν σε κατεύθυνση & ταχύτητα κίνησης. Η προηγμένη τεχνολογικά συσκευή Dermapen 4 λόγω της κάθετης κίνησης  που επιτυγχάνεται με ακρίβεια, καθιστά τη θεραπεία ανώδυνη & πιο γρήγορη. Σε κάθε περίπτωση, επειδή η αίσθηση του πόνου είναι υποκειμενική, υπάρχει πάντα η δυνατότητα εφαρμογής αναισθητικής κρέμας πριν τη θεραπεία.

2ος Μύθος: Το Microneedling δεν είναι ασφαλές

Η κεφαλή του Dermapen 4 είναι μιας χρήσης και διαθέτει microchip, το οποίο απαγορεύει τη λειτουργία της για δεύτερη φορά. Επίσης, σε κάθε θεραπεία Dermapen 4, η συσκευή προστατεύεται με ειδικό προφυλακτικό. Τα προϊόντα DP Dermaceuticals είναι ασηπτικά σχεδιασμένα & βιοσυμβατά με τη θεραπεία Microneedling ενώ τηρούνται όλα τα μέτρα από τον θεράποντα ιατρό για την διασφάλιση της καθαρότητας της περιοχής & της διεξαγωγής της θεραπείας υπό στείρες συνθήκες.

3ος Μύθος: Τα αποτελέσματα αργούν να φανούν

Η θεραπεία Microneedling στοχεύει τόσο στην δράση των Μεσοθεραπευτικών διαλυμάτων DP Dermaceuticals όσο και στους ίδιους τους μηχανισμούς επούλωσης του δερματικού ιστού. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά, μετά το διάστημα των  3-5 ημερών που χρειάζεται το δέρμα για να επουλωθεί από τον ελεγχόμενο μικροτραυματισμό που προκαλέσαμε.

Keep in mind: Ο προτεινόμενος αριθμός συνεδριών διαφέρει αναλόγως της ένδειξης της θεραπείας (θαμπό δέρμα, ανάπλαση/ αντιγήρανση ή ουλές ακμής κ.ο.κ ), με τον ελάχιστο αριθμό συνεδριών να είναι 2-3 για βέλτιστα αποτελέσματα.

4ος Μύθος: Χρειάζεται να πάρω άδεια από την εργασία μου για την αποθεραπεία

Μετά τη θεραπεία Dermapen 4 το δέρμα παρουσιάζει ήπια ερυθρότητα, οίδημα ή και pinpoint bleeding για 1-4 ώρες. Μέσα στις πρώτες 24 ώρες, έχει εξαφανιστεί πλήρως η ερυθρότητα. Τις πρώτες 36 ώρες παρουσιάζει μια ελαφρώς τραχιά υφή, η οποία ωστόσο δεν είναι εμφανής.  Στο τελικό στάδιο της θεραπείας εφαρμόζονται δυο προϊόντα DP Dermaceuticals: ο ειδικός ορός θρέψης & επανόρθωσης και η αναπλαστική – καλυπτική, αντηλιακή κρέμα που σας επιτρέπουν να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

5ος Μύθος: Μπορώ να κάνω παρόμοια θεραπεία Microneedling  ή Derma Roller στο σπίτι με ασφάλεια & εξίσου καλά αποτελέσματα.

Τα στοιχεία που εγγυώνται τη σωστή θεραπεία Microneedling είναι τα εξής:

  1. Αυστηρά κάθετη & ελεγχόμενη κίνηση χωρίς περιττό τραυματισμό του δέρματος ο οποίος μπορεί να οδηγήσει σε μακρά αποθεραπεία και ουλές.
  2. Συνθήκες πλήρους αντισηψίας τόσο στο δέρμα όσο και στη συσκευή προς αποφυγή λοιμώξεων.
  3. Κατάλληλος καθορισμός του βάθους με βάση τόσο την ανατομική περιοχή (μέτωπο, μύτη, ζυγωματικά κ.ο.κ)  όσο και την ένδειξη της θεραπείας.
  4. Η επιλογή συνδυασμού υλικών, συμβατών τόσο με το Microneedling όσο και με την ένδειξη που γίνεται η θεραπεία. Τα προϊόντα που εφαρμόζουμε στο πλαίσιο της καθημερινής περιποίησης του δέρματος επουδενί δεν είναι κατάλληλα & ασφαλή για τη χρήση Microneedling.

Η εφαρμογή του Microneedling Dermapen 4 από ιατρό εξασφαλίζει την τήρηση όλων των παραπάνω προϋποθέσεων που εγγυώνται τη βέλτιστη & ασφαλή θεραπεία σε αντίθεση με την κατ’ οίκον εφαρμογή.

Με πληροφορίες από dermapenworld.com/

Ενημερωθείτε από εξειδικευμένο ιατρο. Είναι ο πλέον κατάλληλος να σας ενημερώσει για τη θεραπεία Microneedling & τα οφέλη της.

Μοιράσου:

Σχετικά Άρθρα

Αγαπάμε 
Προστατεύουμε 
Φροντίζουμε 
το δέρμα μας.

Και αυτό μας το ανταποδίδει.

Προγραμματίστε ένα ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό χωρίς χρέωση

*Με 25 έτη πείρας, 35.000 πελάτες & την μεγαλύτερη ιατρική ομάδα, έχετε πρόσβαση σε περισσότερες από 80 σύγχρονες θεραπείες αισθητικής δερματολογίας & πλαστικής χειρουργικής.

Ονοματεπώνυμο*
Email*
Τηλέφωνο
Επιλέξτε Κατηγορία*
Από πού μάθατε για τη Laser Touch;
Σχόλια
Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα*

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο Newsletter της Laser Touch για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας. Κερδίστε 15% έκπτωση στην επόμενή σας συνεδρία!

Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή.

Scroll to Top
Scroll to Top