Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00
Τ.: 210 729 4440, 1 | Δ.: Κων. Βεντήρη 7, Αθήνα | Ε: info@lasertouch.gr

Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00

Είναι μόνιμα τα αποτελέσματα της Μεταμόσχευσης Μαλλιών; Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Είναι μόνιμα τα αποτελέσματα της Μεταμόσχευσης Μαλλιών; Όσα πρέπει να γνωρίζετε
Μόνιμα αποτελέσματα μεταμόσχευσης μαλλιών

«Είναι πράγματι μόνιμα τα αποτελέσματα της μεταμόσχευσης μαλλιών
Αυτή αποτελεί αναμφίβολα τη συχνότερη ερώτηση των ενδιαφερόμενων για επέμβαση μεταμόσχευσης μαλλιών. Παλαιότερα η τριχόπτωση και η αντιμετώπισή της αποτελούσαν ταμπού. Πλέον, ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν τις σύγχρονες μεθόδους που προσφέρονται από εξειδικευμένες και πιστοποιημένες κλινικές.

Σαφώς, η διάρκεια του αποτελέσματος αποτελεί σε πολλές περιπτώσεις έναν ανασταλτικό παράγοντα. Όπως είναι σαφές, κάθε ενδιαφερόμενος επιθυμεί να λύσει το αισθητικό αυτό πρόβλημα χωρίς περαιτέρω θεραπείες ή επανεπεμβάσεις. Για το λόγο αυτό, η κλινική Laser Touch, συγκέντρωσε όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη διάρκεια του αποτελέσματος της επέμβασης. Επιπλέον, σας ενημερώνει σχετικά με τις προϋποθέσεις που πρέπει να τηρούνται, καθώς και τις πρακτικές που εγγυώνται τη μονιμότητά του αποτελέσματος.

Είναι μόνιμα τα αποτελέσματα της μεταμόσχευσης μαλλιών;

Οι σύγχρονες τεχνικές που συνεχώς εξελίσσονται, προσφέρουν εξαιρετικά, άκρως φυσικά και μόνιμα αποτελέσματα. Τα πρώτα αποτελέσματα είναι ορατά σε διάστημα μόλις 4-6 μηνών, ενώ το τελικό αποτέλεσμα παρατηρείται σταδιακά μέχρι και τους 12 μήνες. Τα τριχοθυλάκια που μεταμοσχεύονται, συνεχίζουν να παράγουν μαλλιά εφ’ όρου ζωής. Τα ποσοστά επιτυχίας της επέμβασης αγγίζουν μέχρι και το 95%, καθιστώντας την ως την ιδανική λύση για όσους πάσχουν από τριχόπτωση.

Τι πρέπει να προσέξει κανείς για να διασφαλίσει τα μόνιμα αποτελέσματα της επέμβασης;

Ο κάθε ενδιαφερόμενος για να διασφαλίσει την ποιότητα και τη μονιμότητα των αποτελεσμάτων πρέπει να γνωρίζει τα εξής:

  1. Είναι απαραίτητο να επιλέξετε μία εξειδικευμένη και πιστοποιημένη κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών με πολυετή εμπειρία. Η κλινική που θα επιλεγεί πρέπει απαραίτητα να ακολουθεί όλες τις βασικές αρχές που εγγυώνται ένα μόνιμο αποτέλεσμα.
  2. Ο ιατρός που θα διενεργήσει την επέμβαση πρέπει να είναι άρτια εκπαιδευμένος και έμπειρος. Αυτό διότι πρέπει να εκμεταλλευτεί κατάλληλα τη δότρια περιοχή και συνεπώς να προσφέρει ένα φυσικό αποτέλεσμα που δεν θα φθαρεί στο χρόνο.
  3. Πρέπει να ακολουθήσετε τις μετεγχειρητικές συμβουλές της ιατρικής ομάδας, ώστε να αποφευχθούν τυχόν σημάδια ή ουλές, αλλά και να διατηρηθεί το τελικό αποτέλεσμα χωρίς αλλοιώσεις.
  4. Η επιλογή της κατάλληλης τεχνικής αποτελεί έναν εξίσου σημαντικό παράγοντα, αφού οι πλέον σύγχρονες τεχνικές προσφέρουν μεγαλύτερα ποσοστά επιτυχίας.

Προσφέρουν όλες οι μέθοδοι μεταμόσχευσης μαλλιών μόνιμα αποτελέσματα;

Οι σύγχρονες μέθοδοι μεταμόσχευσης μαλλιών Micro-Mini Strip, FUE και FUT προσφέρουν εξίσου μόνιμα αποτελέσματα στον ενδιαφερόμενο. Ωστόσο, πέραν των μόνιμων αποτελεσμάτων, σημαντικό ρόλο παίζει η επιλογή της κατάλληλης τεχνικής, βάσει των μοναδικών αναγκών κάθε ασθενούς. Η ιατρική ομάδα μίας εξειδικευμένη κλινικής μεταμόσχευσης μαλλιών μπορεί να σας καθοδηγήσει κατάλληλα, υποδεικνύοντας τη μέθοδο που αρμόζει στην περίπτωσή σας.

Τα μόνιμα αποτελέσματα είναι απαραίτητα και τα σωστά;

Αν και τα μόνιμα αποτελέσματα αποτελούν έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες, εξίσου σημαντική είναι η σωστή τοποθέτηση των μοσχευμάτων στην πάσχουσα περιοχή. Δεν είναι άλλωστε λίγες οι περιπτώσεις, στις οποίες παρατηρείται μία κακοσχηματισμένη τοποθέτηση που δεν συνάδει με τα χαρακτηριστικά του ενδιαφερόμενου. Ιδιαίτερα σημαντική είναι επίσης η επιλογή μίας εξειδικευμένης κλινικής μεταμόσχευσης μαλλιών με άρτια εκπαιδευμένη και έμπειρη ιατρική ομάδα.

Η επέμβαση μεταμόσχευσης μαλλιών και οι συνεχώς εξελισσόμενες τεχνικές της, προσφέρουν πια το μόνιμο αποτέλεσμα που κάθε ενδιαφερόμενος επιθυμεί, άμεσα, με ασφάλεια, δίχως επιπλοκές.

Αν κι εσείς ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για την επέμβαση μεταμόσχευσης μαλλιών, επικοινωνήστε μαζί μας.

Μοιράσου:

Σχετικά Άρθρα

Αγαπάμε 
Προστατεύουμε 
Φροντίζουμε 
το δέρμα μας.

Και αυτό μας το ανταποδίδει.

Προγραμματίστε ένα ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό χωρίς χρέωση

*Με 25 έτη πείρας, 35.000 πελάτες & την μεγαλύτερη ιατρική ομάδα, έχετε πρόσβαση σε περισσότερες από 80 σύγχρονες θεραπείες αισθητικής δερματολογίας & πλαστικής χειρουργικής.

Ονοματεπώνυμο*
Email*
Τηλέφωνο
Επιλέξτε Κατηγορία*
Από πού μάθατε για τη Laser Touch;
Σχόλια
Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα*

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο Newsletter της Laser Touch για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας. Κερδίστε 15% έκπτωση στην επόμενή σας συνεδρία!

Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή.

Scroll to Top
Scroll to Top