Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00
Τ.: 210 729 4440, 1 | Δ.: Κων. Βεντήρη 7, Αθήνα | Ε: info@lasertouch.gr

Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00

Καλοκαίρι και Μεταμόσχευση Μαλλιών

Καλοκαίρι και Μεταμόσχευση Μαλλιών
Καλοκαίρι και Μεταμόσχευση Μαλλιών

«Καλοκαίρι και μεταμόσχευση μαλλιών πάνε μαζί;» Η απάντηση είναι «Ναι!».

Με τις καλοκαιρινές διακοπές να βρίσκονται πλέον μία ανάσα μακριά, όλοι είναι σε μία περίοδο αλλαγών και βελτιώσεων της εξωτερικής τους εμφάνισης.

Για πολλούς, η τριχόπτωση και η αισθητή απώλεια μαλλιών, αποτελεί κατασταλτικό παράγοντα και ιδιαίτερα για τις καλοκαιρινές τους εμφανίσεις. Πολλοί ασθενείς αναβάλουν τις «βουτιές» τους στην παραλία, εξαιτίας της φαινομενικής αραίωσης που προκαλείται όταν τα μαλλιά βρέχονται.

Ωστόσο, υπάρχει έντονα η πεποίθηση ότι το καλοκαίρι δεν ενδείκνυται για τη διενέργεια ιατρικών ή αισθητικών επεμβάσεων. Έτσι, πολλοί ενδιαφερόμενοι αναβάλουν την αλλαγή αυτή για το χειμώνα.

Οι ειδικοί χαρακτηρίζουν την πεποίθηση αυτή λανθασμένη, καθώς στην πραγματικότητα το καλοκαίρι προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα στον ενδιαφερόμενο για την εκτέλεση της μεταμόσχευσης μαλλιών.

Συνίσταται κάποια συγκεκριμένη μέθοδος μεταμόσχευσης μαλλιών το καλοκαίρι;

Η κάθε τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών προσφέρει διαφορά πλεονεκτήματα στον ενδιαφερόμενο και βασίζεται κυρίως στις μοναδικές ανάγκες και ιδιαιτερότητές του. Βάσει της περίπτωσης του εκάστοτε ενδιαφερόμενου, προτείνονται οι μέθοδοι FUE, FUT και Micro – Mini Strip, κάθε μία εκ των οποίων προσφέρει διαφορετικά οφέλη.

Ωστόσο, η επαναστατική μέθοδος Micro – Mini Strip αποτελεί την ενδεδειγμένη μέθοδο μεταμόσχευσης μαλλιών, ιδίως για τους καλοκαιρινούς μήνες. Η ελάχιστα επεμβατική αυτή μέθοδος δεν προκαλεί ουλές ή σημάδια στη δότρια περιοχή και εξασφαλίζει απουσία μετεγχειρητικών επιπλοκών.

Η μέθοδος προσφέρει μηδαμινό μετεγχειρητικό πόνο με φυσικό και πυκνό αποτέλεσμα. Σημαντικό πλεονέκτημα είναι η άμεση επιστροφή στην καθημερινότητα, που η μέθοδος αυτή προσφέρει. Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επιστρέψει την ίδια κιόλας ημέρα στο σπίτι και την καθημερινότητά του. Επιπλέον, μετά το πέρας 3-4 ημερών είναι σε θέση να επανέλθει κανονικά στις δραστηριότητές του.

Ποιες είναι οι μετεγχειρητικές οδηγίες για τη μεταμόσχευση μαλλιών το καλοκαίρι;

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τον ενδιαφερόμενο, να είναι πλήρως ενημερωμένος σχετικά με τις μετεγχειρητικές οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσει. Η επιλογή μίας κλινικής μεταμόσχευσης μαλλιών που παρέχει σαφείς και αναλυτικές οδηγίες, βάσει των εξατομικευμένων αναγκών σας, είναι απαραίτητη.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, πρέπει να δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στην έκθεση στον ήλιο. Παράλληλα, η χρήση καπέλου είναι αναγκαία, ιδίως κατά τη διάρκεια των πρώτων 5-6 ημερών. Το χρονικό αυτό διάστημα, συνίσταται η αποφυγή επαφής με θαλασσινό νερό για λόγους ασφαλείας.

Μετά το πέρας των ημερών αυτών, δεν υφίσταται κανένας απολύτως κίνδυνος για τον ασθενή.

Καλοκαίρι και Μεταμόσχευση Μαλλιών – Ποια τα οφέλη;

Η μεταμόσχευση μαλλιών αποτελεί σαφώς μία απαιτητική επέμβαση, η οποία όμως δεν επηρεάζει καθόλου την καθημερινότητα του ασθενούς. Ο ασθενής μπορεί από την επόμενη κιόλας ημέρα, να επιστρέψει στην εργασία του, ενώ δεν επιδέχεται περιορισμών στην καθημερινότητά του.

Ακολουθώντας κατά γράμμα τις συμβουλές του εξειδικευμένου ιατρικού προσωπικού, μπορείτε άφοβα να κάνετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές, χωρίς κανέναν απολύτως κίνδυνο.

Επιπλέον, το καλοκαίρι αποτελεί την ιδανική περίοδο για όσους έχουν βαρύ επαγγελματικό πρόγραμμα, αφού απαιτείται μονάχα μία ημέρα καλοκαιρινής άδειας. Με τον τρόπο αυτό, δεν υπάρχει η ανάγκη απουσίας από την εργασία, ενώ παράλληλα παραμένει αρκετός χρόνος για διακοπές και ξεκούραση.

Τι πρέπει να προσέξετε σχεδιάζοντας μία επέμβαση μεταμόσχευσης μαλλιών το καλοκαίρι;

Είναι απολύτως κατανοητό ότι σε ορισμένες περιπτώσεις και ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, δεν υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος για διεξοδική έρευνα σχετικά με τη διαδικασία αυτή. Ωστόσο, η επιλογή μίας άρτια εξοπλισμένης κλινικής με εξειδικευμένο προσωπικό πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα στην επιλογή σας.

Το κόστος δεν πρέπει να αποτελεί το μοναδικό παράγοντα στην επιλογή της κλινικής και της τεχνικής που θα διενεργηθεί. Αντίθετα, η επιλογή θα πρέπει να γίνει βάσει των αναγκών και ιδιαιτεροτήτων σας.

Αν κι εσείς πάσχετε από τριχόπτωση ή αραίωση μαλλιών και θέλετε ένα άμεσο και φυσικό αποτέλεσμα, κλείστε άμεσα το εντελώς δωρεάν συμβουλευτικό ραντεβού σας με την Laser Touch Clinic. Με μία μόνο ημέρα μακριά από την εργασία σας ή τις καλοκαιρινή σας άδεια, δώστε τέλος στην κατάσταση αυτή και αποκτήστε ξανά την αυτοπεποίθησή σας.

Μοιράσου:

Σχετικά Άρθρα

Αγαπάμε 
Προστατεύουμε 
Φροντίζουμε 
το δέρμα μας.

Και αυτό μας το ανταποδίδει.

Προγραμματίστε ένα ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό χωρίς χρέωση

*Με 25 έτη πείρας, 35.000 πελάτες & την μεγαλύτερη ιατρική ομάδα, έχετε πρόσβαση σε περισσότερες από 80 σύγχρονες θεραπείες αισθητικής δερματολογίας & πλαστικής χειρουργικής.

Ονοματεπώνυμο*
Email*
Τηλέφωνο
Επιλέξτε Κατηγορία*
Από πού μάθατε για τη Laser Touch;
Σχόλια
Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα*

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο Newsletter της Laser Touch για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας. Κερδίστε 15% έκπτωση στην επόμενή σας συνεδρία!

Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή.

Scroll to Top
Scroll to Top