Ροδόχρους Νόσος | 20% έκπτωση όλο τον Απρίλιο

Παρατηρείτε το πρόσωπο σας να γίνεται «πιο κόκκινο» όταν εκτίθεστε σε αυξημένες θερμοκρασίες, όταν καταναλώνετε αλκοόλ, ζεστά ροφήματα, καυτερά φαγητά; Ίσως ανήκετε στο 10% του παγκόσμιου πληθυσμού που πάσχει από Ροδόχρου Νόσο.

Πρόκειται για μια συνήθης χρόνια φλεγμονώδης διαταραχή της τριχοσμηγματογόνου μονάδας που εκδηλώνεται κυρίως στην περιοχή του προσώπου, τα αίτια της οποίας δεν είναι γνωστά.

Σύμφωνα με μελέτες που πραγματοποιήθηκαν στις ΗΠΑ σχετικά με τις ψυχολογικές επιπτώσεις της νόσου, ένα σημαντικό ποσοστό των ατόμων απάντησε πως η νόσος επηρεάζει την αυτοπεποίθηση τους ενώ αρκετοί ότι νιώθουν πως έχουν αντιαισθητική όψη και γι’ αυτό αποφεύγουν τις κοινωνικές επαφές.

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Συμπτώματα |ερύθημα, ευρυαγγείες, flashing, αίσθημα καύσου, ροδόχρους ακμή, οίδημα, ξηροδερμία, αίσθημα νυγμών.

Εμφανίζεται περισσότερο σε γυναίκες μετά την ηλικία των 30 ετών & σε ανοιχτόχρωμους φωτότυπους, ενώ στους άνδρες εμφανίζεται και ως ρινόφυμα. Διακρίνεται σε ήπια, μέτρια και σοβαρή μορφή. Η ερυθρότητα μπορεί σταδιακά να προχωρήσει εκτός από τη μύτη και μάγουλα, στο μέτωπο και στο πηγούνι. Σταδιακά μπορεί να επεκταθεί και στα αυτιά, την περιοχή του στήθους και της πλάτης.

Εκλυτικοί Παράγοντες | αλκοόλ, ζέστη, κρύο, συνωστισμός, πικάντικα φαγητά, ζεστά ροφήματα.

Θεραπεία | Συστήνεται συνδυασμός φαρμακευτικής & laser θεραπείας για πιο γρήγορα και ολοκληρωμένα αποτελέσματα.

Εξειδικευμένα laser Ροδόχρους ακμής | VBeam Laser, Smooth Beam Laser με ασφαλή χρήση τους ακόμα και σε μήνες με έντονη ηλιοφάνεια χρησιμοποιώντας εξελιγμένους μηχανισμούς ψύξης Cryo 6 Derma.

Tip

Bρείτε την αιτία «του κακού»! Όσο δεν αντιμετωπίζεται, συνήθως επιδεινώνεται. Εντοπίστε τους παράγοντες που ενεργοποιούν τη νόσο και μην ξεχνάτε να φοράτε κατάλληλη αντηλιακή προστασία 24/7.

Ο Απρίλιος είναι μήνας αφιερωμένος στη Ροδόχρου Νόσο

Προγραμματίστε μια συμβουλευτική ενημέρωση από εξειδικευμένο ιατρό καλώντας στο 210 7294440. Όλο το μήνα Απρίλιο παρέχεται 20% έκπτωση σε νέα προγράμματα θεραπειών laser για Ροδόχρου Νοσο.

Διάσημοι που έχουν εκδηλώσει Ροδόχρου Νόσο | Bill Clinton, Πριγκίπισσα Diana

Χρήσιμα links – Πηγές |

Leave a reply