logo
 • Ώρες Λειτουργίας
  9:00 – 22:00
 • Σάββατο
  9:00 – 16:00

oxygeneo treatment

Τι είναι το OxyGeneo®  Super Facial και πως λειτουργεί;

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή θεραπεία προσώπου με τριπλή δράση.  Η πατενταρισμένη και κλινικά αποδεδειγμένη τεχνολογία OxyGeneo® συνδυάζει ήπια απολέπιση του δέρματος, φυσική οξυγόνωση και βαθιά αναζωογόνηση του δέρματος με την έγχυση των απαραίτητων συστατικών.

Το OxyGeneo Super Facial αντλεί την έμπνευσή του από την δράση των φυσικών ιαματικών πηγών, γνωστή  για την θεραπευτική τους ιδιότητα στην οξυγόνωση του δέρματος. Προσομοιώνοντας αυτήν την δράση, το OxyGeneo ενεργοποιεί το φυσικό μηχανισμό του οργανισμού και διοχετεύει οξυγόνο στην περιοχή θεραπείας. Ταυτόχρονα, απολεπίζει το δέρμα και δημιουργεί το βέλτιστο περιβάλλον για την διοχέτευση και απορρόφηση πολύτιμων θρεπτικών ουσιών τόσο κατά τη διάρκεια της θεραπείας όσο και μετά.

Ο Μοναδικός «Τριπλός Καθαρισμός» Προσώπου

Απολεπίζει

Η κάψουλα Capsugen απολεπίζει την ανώτερη στιβάδα του δέρματος και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, λειαίνει και ανανεώνει την επιδερμίδα. Παράλληλα, αποτελεί την ιδανική βάση προετοιμασίας του δέρματος να δεχθεί λοιπές θεραπείες αντιγήρανσης και συνολικής βελτίωσης της υφής του δέρματος.

Διοχετεύει

Ταυτόχρονα απελευθερώνει και διοχετεύει πολύτιμες θρεπτικές ουσίες που απορροφώνται από την επιδερμίδα.

Οξυγονώνει

Η οξυγόνωση του δέρματος γίνεται εκ των έσω με τον  φυσικό τρόπο οξυγόνωσης των κυττάρων. Φυσαλίδες CO2 απελευθερώνονται στο δέρμα και ενεργοποιούν τα κύτταρα  να στείλουν αίμα πλούσιο σε οξυγόνο στην περιοχή. Η δράση αυτή αυξάνει τη μικροκυκλοφορία του αίματος, βελτιώνοντας το μεταβολισμό των κυττάρων.

Αναζωογονημένο, λαμπερό & πιο απαλό δέρμα σε λιγότερο από μια ώρα

Φυσική οξυγόνωση της επιδερμίδας

Ορατά αποτελέσματα μετά από μια συνεδρία

Βελτίωση της χρώσης και της υφής του δέρματος

oxygeneo treatment

Στόχοι & Ενδείξεις θεραπείας

Η έξυπνη πλατφόρμα OxyGeneo παρέχει πολλαπλές δράσεις σε 1 θεραπεία:

 • Απολέπιση νεκρών κυττάρων, ρύπων, τοξινών και υπολειμματικών προϊόντων μακιγιάζ
 • Διοχέτευση θρεπτικών & θεραπευτικών συστατικών σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες
 • Οξυγόνωση των δερματικών κυττάρων, χαρίζοντας λάμψη και αναζωογόνηση στο θαμπό και άτονο δέρμα
 • Μείωση της εμφάνισης λεπτής ρυτίδωσης
 • Τόνωση του «υγιούς όγκου» και της ελαστικότητας του δέρματος
 • Σύσφιξη πόρων
 • Μείωση της εμφάνισης δυσχρωμιών του δέρματος με λευκαντικά πρωτόκολλα εφαρμογής

Πόσο διαρκεί η θεραπεία; Τι αποθεραπεία έχει;

Αποτελεί “lunch break procedure” καθώς διαρκεί περίπου 30 λεπτά ενώ αμέσως μετά μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Τι να περιμένω μετά τη θεραπεια OxyGeneo Super Facial;

Μετά από μία θεραπεία OxyGeneo θα νιώσετε και θα δείτε το δέρμα σας ανανεωμένο, αναζωογονημένο, απαλό και λαμπερό. Η τριπλή δράση του χαρίζει νεανική όψη στο δέρμα, ομοιογένεια υφής και χρωματικού τόνου, αλλά και συνολική βελτίωση της ποιότητας του. Αν έχετε κάποια κοινωνική εκδήλωση που επιθυμείτε να παρευρεθείτε, το OxyGeneo Super Facial αποτελεί ιδανική θεραπεία αναζωογόνησης και λάμψης προσώπου σας. Απλώς προγραμματίστε τη θεραπεία την ίδια ημέρα ή την προηγούμενη ημέρα!

Πόσες συνεδρίες απαιτούνται για να δω αποτελέσματα;

Θα δείτε και θα νιώσετε τα φυσικά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας θεραπεία. Για να εξασφαλίσουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα, συνίσταται, συνήθως, ένα πρόγραμμα 4-6 θεραπειών με μεσοδιάστημα 7-10 ημέρες, ανάλογα με την φυσική κατάσταση και τις ανάγκες του δέρματος.

Σε ποιες ανατομικές περιοχές εφαρμόζεται;

Σε όλο το πρόσωπο, καθώς επίσης ενδείκνυται και για λαιμό, ντεκολτέ και χέρια.

Πονάει; Τι αίσθηση έχει η θεραπεία;

Η αίσθηση του OxyGeneo® Super Facial είναι αίσθηση ενός ευχάριστου μασάζ προσώπου, ενώ η θεραπεία στο σύνολό της είναι χαλαρωτική. Οι  υποψήφιοι με πιο ευαίσθητους τύπους δέρματος  μπορεί να νιώσουν  ήπια ενόχληση κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους της θεραπείας.

Η θεραπεία έχει αντενδείξεις;

Είναι ασφαλής για κάθε τύπο και χρώμα δέρματος. Η θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί όλες τις εποχές του χρόνου, χωρίς κανέναν περιορισμό, ακόμα και σε περιόδους έντονης ηλιοφάνειας που αντενδείκνυται η εφαρμογή άλλων θεραπειών.

Κλείσε τώρα ένα συμβουλευτικό ραντεβού με εξειδικευμένο ιατρό!before-after oxygeno
before-after oxygeno

Δείτε περισσότερα για τις θεραπείες Καθαρισμού προσώπου: Βαθύς Καθαρισμός ,  Μικροδερμοαπόξεση με διαμάντια