fbpx

Τ.: 210 729 4440 | Δ.: Κων. Βεντήρη 7, Αθήνα | Ε: [email protected]

Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00

Βάλβης Παντελής – Τεχνικές Εμφύτευσης Μαλλιών

Βάλβης Παντελής – Τεχνικές Εμφύτευσης Μαλλιών
lasertouch-hair-loss-treatment

Οι τεχνικές που εφαρμόζονται στη Laser Touch είναι κορυφαίες και παρέχουν παγκόσμιας κλάσης Μεταμοσχεύσεις Μαλλιών.

Κάθε ενδιαφερόμενος αντιμετωπίζεται εξατομικευμένα ανάλογα με τον βαθμό της αραίωσης, την πυκνότητα της δότριας περιοχής, το χρώμα και τον τύπο των μαλλιών και την ηλικία. Όλοι αυτοί οι παράγοντες που ποικίλλουν σε κάθε περίπτωση, συνδυάζονται ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα,  ανάλογα φυσικά με την πυκνότητα και την ελαστικότητα της δότριας περιοχής, την έκταση της περιοχής κάλυψης αλλά και τις ρεαλιστικές προσδοκίες  που αναμένονται.   

Η χειρουργική μας ομάδα είναι υψηλής ποιότητας και αποτελείται από ειδικά εκπαιδευμένο νοσηλευτικό προσωπικό στον διαχωρισμό και την τοποθέτηση των μικρομοσχευμάτων με τελευταίας τεχνολογίας ηλεκτρονικά μικροσκόπια στερεοσκοπικής ανάλυσης.

 Ποιες τεχνικές Μεταμόσχευσης Μαλλιών εφαρμόζονται στη Laser Touch;

 Μέθοδος STRIP ή FUT (Follicular Unit Transplantation)

  • Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη πρόταση, στην οποία η μεταμόσχευση μαλλιών αγγίζει την τελειότητα και το απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.
  • Τα τριχοθυλάκια εξάγονται από το μόσχευμα που λαμβάνεται από την ζώνη σταθερής τριχοφυΐας. Παραμένει μόνο μία επιμήκης ουλή ενός χιλιοστού που διακρίνεται μόνο σε τελείως ξυρισμένο κεφάλι.
  • Η τοποθέτηση των μικρομοσχευμάτων γίνεται τόσο κοντά όσο η φύση το επιτρέπει.

Η ομάδα μας είναι παγκοσμίου επιπέδου και μπορούμε να τοποθετήσουμε 34 μικρομοσχεύματα σε ένα τετραγωνικό εκατοστό δέρματος που ισοδυναμούν σε 60 έως 120 τρίχες ανάλογα με την πυκνότητα των μαλλιών στη δότρια περιοχή. Σε μία συνεδρία μπορούν να μεταμοσχευθούν 1500 – 2000 μικρομοσχεύματα  (5000 – 10000 τρίχες).

Μέθοδος FUE (Follicular Unit Extraction)  ή Μεταμόσχευση χωρίς ουλή

  • Πρόκειται για πιο ανώδυνη τεχνική κατά την οποία τα μικρομοσχεύματα εξάγονται ένα προς ένα και τοποθετούνται στη φαλακρή περιοχή.
  • Μειονεκτήματα είναι η μεγάλη διάρκεια (7-8 ώρες), το αυξημένο κόστος (x4), ο περιορισμένος  αριθμός κακοποιημένων και χωρίς υποκείμενο λιπώδη  ιστό μικρομοσχευμάτων που τοποθετούνται  (μόνο 1000 =  800 – 1000 τρίχες), το ολοκληρωτικό ξύρισμα των μαλλιών που απαιτείται  και η απώλεια του 40% των τριχών που έχουν εμφυτευθεί, λόγω της κακοποίησης.
  • Ενδείκνυται μόνο σε άτομα που ξυρίζουν μόνιμα τα μαλλιά τους, στην αποκατάσταση της  αλωπεκίας στα φρύδια και στην περιγεννητική περιοχή (μπικίνι) των γυναικών.

MICRO STRIP

  • Δημιουργήθηκε από τα πτωχά αποτελέσματα της τεχνικής FUE και πρόκειται για κάτι ενδιάμεσο μεταξύ Strip & FUE.
  • Γίνονται μικρές τομές σε διάφορα επίπεδα στην δότρια περιοχή που δημιουργούν μικρές ευθύγραμμες ουλές σε διαφορετικά επίπεδα και όχι μία συνεχόμενη επιμήκη ουλή.
  • Η τεχνική αυτή εφαρμόσθηκε πρόσφατα σε περιπτώσεις ενδιαφερόμενων που δεν επιθυμούν την επιμήκη ουλή και αποδίδει περίπου 800-1000 μικρομοσχεύματα (1500 – 2000 τρίχες).

Είναι πολύ σημαντικό να πάρετε πολλές γνώμες από ιατρούς ειδικούς στο θέμα της Μεταμόσχευσης Μαλλιών. Επισκεφθείτε κυρίως Πλαστικούς Χειρουργούς  και Δερματολόγους και ρωτήστε τους για το πρόβλημά σας,  μόνο αυτοί θα σας κατευθύνουν σωστά. Παράλληλα, ενημερωθείτε από ικανοποιημένους ή και δυσαρεστημένους ασθενείς που έχουν υποβληθεί σε Μεταμόσχευση Μαλλιών καθώς και από κομμωτές που βλέπουν από κοντά τα αποτελέσματα.

Βάλβης Παντελής

Πλαστικός Χειρουργός

Μοιράσου:

Σχετικά Άρθρα

Αγαπάμε 
Προστατεύουμε 
Φροντίζουμε 
το δέρμα μας.

Και αυτό μας το ανταποδίδει.

Προγραμματίστε ένα ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό χωρίς χρέωση

*Με 25 έτη πείρας, 35.000 πελάτες & την μεγαλύτερη ιατρική ομάδα, έχετε πρόσβαση σε περισσότερες από 80 σύγχρονες θεραπείες αισθητικής δερματολογίας & πλαστικής χειρουργικής.

Ονοματεπώνυμο*
Email*
Τηλέφωνο
Από πού μάθατε για τη Laser Touch;*
Σχόλια
Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα*

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο Newsletter της Laser Touch για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας. Κερδίστε 15% έκπτωση στην επόμενή σας συνεδρία!

Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή.

Scroll to Top