Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00
Τ.: 210 729 4440, 1 | Δ.: Κων. Βεντήρη 7, Αθήνα | Ε: info@lasertouch.gr

Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00

Micro Strip Μεταμόσχευση Μαλλιών – Μία Επαναστατική Μέθοδος

Micro Strip Μεταμόσχευση Μαλλιών – Μία Επαναστατική Μέθοδος
Micro Strip Μεταμόσχευση Μαλλιών

Υποφέρετε από τριχόπτωση που επηρεάζει τόσο την εξωτερική σας εμφάνιση, όσο και τη ψυχολογία σας; Δεν είστε οι μόνοι!

Η τριχόπτωση αποτελεί καθημερινότητα περίπου στο 60-75% των ανθρώπων σε κάποια φάση της ζωής τους. Σαφώς, είναι σημαντικό να διερευνηθούν τα αίτια που προκαλούν την κατάσταση αυτή, ώστε να σχεδιαστεί το κατάλληλο θεραπευτικό πλάνο, που θα δώσει οριστική και αποτελεσματική λύση.

Πλέον, υπάρχουν πολλές διαθέσιμες μέθοδοι θεραπείας, προσφέροντας ένα εύρος επιλογών στους ενδιαφερόμενους. Η μεταμόσχευση μαλλιών αποτελεί τη βέλτιστη και οριστική λύση, προσφέροντας φυσικό και πυκνό αποτέλεσμα ακόμη και σε σοβαρές μορφές αλωπεκίας. Οι μέθοδοι FUT και FUE αποτελούν δύο ενδεδειγμένες μεθόδους, που επιλέγονται από πληθώρα ενδιαφερομένων, εξαιτίας των διαφορετικών πλεονεκτημάτων που προσφέρουν.

Ωστόσο, μία νέα, επαναστατική και σύγχρονη μέθοδος, η Micro – Strip Μεταμόσχευση Μαλλιών, χαρακτηρίζεται ως η πλέον ενδεδειγμένη μέθοδος από την ιατρική κοινότητα. Η μέθοδος προσφέρει πληθώρα πλεονεκτημάτων στον ασθενή, χαρίζοντας το εντυπωσιακό αποτέλεσμα που κάθε ενδιαφερόμενος ονειρεύεται.

Πως πραγματοποιείται η Micro – Strip Μεταμόσχευση Μαλλιών;

Η Micro – Strip Μεταμόσχευση Μαλλιών πραγματοποιείται σε εξειδικευμένες κλινικές μεταμόσχευσης μαλλιών, από άρτια εκπαιδευμένο ιατρικό προσωπικό. Η επέμβαση ξεκινά με την τοπική αναισθησία του ασθενούς, ενώ δεν απαιτείται ξύρισμα του τριχωτού της κεφαλής. Έπειτα, διενεργείται μικρή εκτομή στη δότρια περιοχή για τη συλλογή τριχοθυλακίων, τα οποία εν συνεχεία τοποθετούνται στις περιοχές με αραίωση.

Η διαδικασία χαρακτηρίζεται ως ελάχιστα επεμβατική, ενώ ανάλογα την περίπτωση μπορεί να χρειαστούν πολλές ώρες για την ολοκλήρωση της επέμβασης. Ο κίνδυνος εμφάνισης μετεγχειρητικών επιπλοκών είναι ελάχιστος και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στην εργασία και την καθημερινότητά του άμεσα, βάσει των υποδείξεων του θεράποντος ιατρού.

Πλεονεκτήματα Micro Μεταμόσχευσης Μαλλιών

Η Micro Μεταμόσχευση Μαλλιών προσφέρει πληθώρα από πλεονεκτήματα έναντι των παραδοσιακών μεθόδων, καθιστώντας την ως τη λιγότερη επεμβατική μέθοδο.

 • Αποτελεί μία ελάχιστα επεμβατική μέθοδο (minimally invasive technique), με χρήση τοπικής αναισθησίας και τον σχεδόν μηδενικό τραυματισμό της περιοχής.
 • Δεν απαιτείται κούρεμα ή ξύρισμα της περιοχής.
 • Χαρακτηρίζεται ως μία σχεδόν αναίμακτη μέθοδος, με ελάχιστη ή μηδενική αιμορραγία.
 • Ο εξειδικευμένος πλαστικός χειρουργός «εκμεταλλεύεται» τα πυκνά σημεία της κεφαλής.
 • Σημαντική είναι η μηδαμινή καταστροφή τριχοθυλακίων, αντίθετα με την τεχνική FUE, επιτυγχάνοντας έτσι 30%-40% μεγαλύτερη πυκνότητα.
 • Διενεργείται μικρή εκτομή, συμβάλλοντας στην ταχύτερη επούλωση της περιοχής, αποτρέποντας τη δημιουργία μόνιμης ουλής.
 • Υφίσταται πολύ μικρότερος τραυματισμός και σχεδόν μηδενική καταστροφή της δότριας περιοχής.
 • Ο πόνος μετά τη θεραπεία είναι ελάχιστος ή μηδαμινός.
 • Το τελικό αποτέλεσμα είναι πιο φυσικό και πυκνό, συγκριτικά με παλαιότερες μεθόδους.
 • Δεν παρουσιάζει επιπλοκές.
 • Είναι ιδανική θεραπεία για διαφορετικές περιοχές του σώματος.
 • Ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει άμεσα στην καθημερινότητα και την εργασία του.

Αν κι εσείς πάσχετε από τριχόπτωση και επιθυμείτε μία ριζική αλλαγή, που θα σας προσφέρει ξανά τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση, συμβουλευτείτε το εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό της Laser Touch.

Μοιράσου:

Σχετικά Άρθρα

Αγαπάμε 
Προστατεύουμε 
Φροντίζουμε 
το δέρμα μας.

Και αυτό μας το ανταποδίδει.

Προγραμματίστε ένα ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό χωρίς χρέωση

*Με 25 έτη πείρας, 35.000 πελάτες & την μεγαλύτερη ιατρική ομάδα, έχετε πρόσβαση σε περισσότερες από 80 σύγχρονες θεραπείες αισθητικής δερματολογίας & πλαστικής χειρουργικής.

Ονοματεπώνυμο*
Email*
Τηλέφωνο
Επιλέξτε Κατηγορία*
Από πού μάθατε για τη Laser Touch;
Σχόλια
Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα*

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο Newsletter της Laser Touch για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας. Κερδίστε 15% έκπτωση στην επόμενή σας συνεδρία!

Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή.

Scroll to Top
Scroll to Top