Κρυολιπόλυση: Εφαρμογή σχεδόν σε κάθε σημείο του σώματος

Τι είναι η Κρυολιπόλυση;

Η Κρυολιπόλυση αποτελεί μη επεμβατική θεραπεία αντιμετώπισης του επίμονου τοπικού πάχους που εκμεταλλεύεται την κλινικά αποδεδειγμένη ευαισθησία των λιποκυττάρων στο ψύχος. Η ελεγχόμενη ψύξη καταστρέφει σημαντικό ποσοστό των λιποκυττάρων ανά συνεδρία με αποτέλεσμα τη σμίλευση του περιγράμματος του σώματος (λιπογλυπτική).

Τα αποτελέσματα γίνονται ορατά  σε 6-8 εβδομάδες ενώ το τελικό αποτέλεσμα επέρχεται σε 12 εβδομάδες.

Σωματότυποι με ποσότητες ανενεργού λίπους που αντιστέκονται σε διατροφή και άσκηση, αποτελούν τους πιο κατάλληλους υποψηφίους για τη θεραπεία.

Αντιμετώπιση τοπικού πάχους σχεδόν σε κάθε σημείο του σώματος με Κρυολιπόλυση

Στοχεύοντας στα βέλτιστα αποτελέσματα έως το καλοκαίρι, ο Απρίλιος αποτελεί την πιο κατάλληλη περίοδο να προγραμματίσετε τη θεραπεία σας! Το επίμονο τοπικό πάχος μπορεί να εμφανιστεί σε οποιοδήποτε περιοχή:

  • Μηροί (έσω, πρόσθιοι, οπίσθιοι): Απώλεια πόντων με τη χρήση οβάλ κεφαλών – λιγότερη αναρρόφηση, ευρύτερη επιφάνεια ψύξης σε περιοχές με επιφανειακή συγκέντρωση λίπους.
  • Γλουτοί (ψωμάκια): Προσέγγιση τοπικούς πάχους από διαφορετικά σημεία με τεχνική 3D.  Αφορά το γυναικοειδή σωματότυπο, γνωστό και ως σωματότυπο “αχλάδι”.
  • Πλαϊνά πλάτης (love handles) και πλαϊνά μέσης: Αντιμετώπιση μικρών λιποζωνών σε δύσκολες ανατομικά περιοχές με τις κυρτές κεφαλές.
  • Γόνατα: Τεχνική 3D – εφαρμογή Κρυολιπόλυσης με τη χρήση ειδικών προσαρμοστικών κεφαλών (αντάπτορες).
  • Μπράτσα: Προσέγγιση επιφανειακού λίπους με τη χρήση ρηχών κεφαλών (χωρίς βαθιά αναρρόφηση) και ταυτόχρονη σύσφιξη.
  • Κοιλιά και στομάχι: Χρήση όλων των κεφαλών ανάλογα με την κατανομή του λίπους με διαφορετικούς άξονες τοποθέτησης.

Η Κρυολιπόλυση περιλαμβάνεται στις προτεινόμενες εφαρμογές του BODY iD. Προγραμματίστε μια ενημέρωση από ιατρό χωρίς χρέωση, καλώντας στο 210 7294440 ή στείλτε μας email στο info@lasertouch.gr.

Μάθετε περισσότερα για τη θεραπεία της Κρυολιπόλυσης.

Δείτε περισσότερα: Find your BODY iD

Leave a reply