Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00
Τ.: 210 729 4440, 1 | Δ.: Κων. Βεντήρη 7, Αθήνα | Ε: info@lasertouch.gr

Καθημερινά: 9:00 – 22:00, Σάββατο 9:00 – 16:00

Προσοχή: Κυτταρίτιδα

Προσοχή: Κυτταρίτιδα
cellulite

Τι είναι κυτταρίτιδα;

Η κυτταρίτιδα αποτελεί ένα μη φλεγμονώδες, εκφυλιστικό φαινόμενο που προκαλεί αλλοιώσεις και ανώμαλους κυματισμούς στην επιδερμίδα και στις υπερκείμενες επηρεαζόμενες περιοχές δίνοντας την όψη φλοιού πορτοκαλιού.

Η όψη φλοιού πορτοκαλιού οφείλεται στη συσσώρευση νερού και λίπους στο δέρμα και τον υποδόριο ιστό σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος (πόδι, μηρός, γλουτός, βραχίονας).

Ποιους αφορά;

Εμφανίζεται με μεγαλύτερη συχνότητα στις γυναίκες, γεγονός που οφείλεται στις μεταβολές στην οργάνωση του υποδόριου ιστού μεταξύ των δύο φύλων. Εμφανίζεται τόσο σε έφηβες όσο και σε ενήλικες γυναίκες ενώ ταλαιπωρεί τόσο τις γυναίκες με παραπανίσια κιλά, όσο και τις αδύνατες.

Σε ποιους παράγοντες οφείλεται;

Κακές συνήθειες της καθημερινότητας όπως κάπνισμα, κακή διατροφή, καθιστική ζωή, κ.α. σε συνδυασμό με την κληρονομικότητα αλλά και την ορμονική δυσλειτουργία, ευθύνονται για την εμφάνιση της κυτταρίτιδας.

Επιπρόσθετα, οι  πολλές  διαταραχές της κυτταρίτιδας ενδέχεται να οφείλονται στις συνέπειες τοξικής, μεταβολικής και βακτηριδιακής άμυνας του ανοσοποιητικού συστήματος για την προστασία της υγείας των παράπλευρων ιστών.

 Πως αντιμετωπίζεται η κυτταρίτιδα;

 Στη Laser Touch η θεραπεία που συστήνεται, έγκειται στη συνέργεια της επιστήμης με την τεχνολογία και είναι πλήρως εξατομικευμένη για τον κάθε ασθενή ξεχωριστά!

Εφαρμόζοντας το λεγόμενο «combination therapy» εξασφαλίζουμε την αποτελεσματική θεραπεία της κυτταρίτιδας αλλά και την εξάλειψη της χαλάρωσης του δέρματος στα σημεία αιχμής. Ταυτόχρονα, το «combination therapy»  δίνει λύση και σε όλα τα αίτια που προκαλούν την κυτταρίτιδα μιας και οφείλεται σε διάφορες περίπλοκες καταστάσεις που περιλαμβάνουν την επιδερμίδα, το δέρμα, καθώς και τα υποδόρια κύτταρα.

Οι εξελιγμένες τεχνολογικά μέθοδοι που εστιάζουν στην εξάλειψη του φαινομένου φλοιού πορτοκαλιού, με ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο περιλαμβάνουν:

  • LPG Endermologie, όπου εφαρμόζεται η κλινική τεκμηριωμένη βελτίωση της κυτταρίτιδας, με συνδυασμό μηχανικού μασάζ και αναρρόφησης.
  •  Velashape II, με το οποίο εφαρμόζονται 3 τεχνικές ταυτόχρονα: αναρρόφηση (vacuum), ραδιοσυχνότητες (RF) και υπέρυθρη ακτινοβολία (IR). Η μηχανική κινητοποίηση του ιστού μέσω της αναρρόφησης, μαζί με το υπερθερμικό φαινόμενο των 2 ενεργειών μειώνουν τον όγκο των λιποκυττάρων συμβάλλοντας σε δραστικά και γρήγορα αποτελέσματα.
  •  Coccon Duo Technology, σύστημα που συνδυάζει τις τεχνολογίες Cavitation (Σπηλαίωση) και Radiofrequency (Ραδιοσυχνότητες, RF). Η μέθοδος Cavitation αναφέρεται σε μη αναστρέψιμη καταστροφή των λιποκυττάρων (λιποδιάσπαση) και ακόλουθη ρευστοποίηση του λίπους με την ενέργεια ειδικού υπερήχου. Αποτελεί την πλέον σύγχρονη, δραστική, μη επεμβατική μέθοδο λιπογλυπτικής σε περιοχές με περιττό τοπικό λίπος όπως πρόσθια και πλάγια περιοχή της κοιλίας, γλουτούς κ.ά.
  • Όλες οι παραπάνω τεχνολογίες συνδυάζονται με μεσοθεραπεία κυτταρίτιδας που περιλαμβάνει μικροεγχύσεις ουσιών που διεγείρουν την τοπική λιπόλυση ή  έχουν άμεσο λιποτοξικό χαρακτήρα. Οι συνεδρίες που απαιτούνται είναι, το ελάχιστο, 6-8 με μεσοδιάστημα 2 εβδομάδες. Το αποτέλεσμα είναι πιο εντυπωσιακό όταν συνδυάζονται με τις άλλες μεθόδους, γι’ αυτό και είναι συνήθως προτιμότερο οι μεσοθεραπείες να ακολουθούν τις θεραπείες που προαναφέρθηκαν.

Τασόγλου Βασίλειος

 Πλαστικός Χειρουργός

Μοιράσου:

Σχετικά Άρθρα

Αγαπάμε 
Προστατεύουμε 
Φροντίζουμε 
το δέρμα μας.

Και αυτό μας το ανταποδίδει.

Προγραμματίστε ένα ραντεβού ενημέρωσης με εξειδικευμένο ιατρό χωρίς χρέωση

*Με 25 έτη πείρας, 35.000 πελάτες & την μεγαλύτερη ιατρική ομάδα, έχετε πρόσβαση σε περισσότερες από 80 σύγχρονες θεραπείες αισθητικής δερματολογίας & πλαστικής χειρουργικής.

Ονοματεπώνυμο*
Email*
Τηλέφωνο
Επιλέξτε Κατηγορία*
Από πού μάθατε για τη Laser Touch;
Σχόλια
Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα*

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο Newsletter της Laser Touch για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας. Κερδίστε 15% έκπτωση στην επόμενή σας συνεδρία!

Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή.

Scroll to Top
Scroll to Top