logo
 • Ώρες Λειτουργίας
  9:00 – 22:00
 • Σάββατο
  9:00 – 16:00

Η σύγχρονη εξέλιξη της τεχνικής της δερμοαπόξεσης ακούει στο όνομα Silkpeel (= Υγρή μικροδερμοαπόξεση). Η μετάβαση από την τεχνική των μικροκρυστάλλων παλαιότερων χρόνων, στη μετέπειτα χρήση των διαμαντένιων κεφαλών, οδήγησε στη σύγχρονη, μοναδική και καινοτόμο τεχνική Silkpeel. Η θεραπεία Silkpeel συνδυάζει τη χρήση διαμαντένιων κεφαλών με την ταυτόχρονη έγχυση υγρών θεραπευτικών ουσιών, επιλεγμένων σύμφωνα με τις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε προσώπου και περιοχής σώματος, στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας.

Dermabration treatment

Στόχοι & Ενδείξεις θεραπείας

Η ελεγχόμενη δερματοαπόξεση και έγχυση θεραπευτικών ουσιών:

 • Ενυδατώνει το δέρμα
 • Αντιμετωπίζει την ακμή
 • Λευκαίνει τις κηλίδες
 • Θρέφει το δέρμα με βιταμίνες
 • Καθυστερεί την γήρανση με αντιοξειδωτικά
 • Ανανεώνει το δέρμα

Πόσες συνεδρίες απαιτούνται και τι αποθεραπεία έχει;

Η μέθοδος Silkpeel εφαρμόζεται ιδανικά 1 φορά την εβδομάδα, η διάρκεια της ανέρχεται στα 25-30 λεπτά για την περιοχή του προσώπου και του ντεκολτέ και για την μεγιστοποίηση του αποτελέσματος απαιτούνται 4-5 συνεδρίες.

Είναι μη επεμβατική, ασφαλής και εύκολη θεραπεία με ορατά αποτελέσματα και άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες. Μπορεί εύκολα να συνδυαστεί με άλλες θεραπείες laser – ραδιοσυχνοτήτων ενώ δεν επηρεάζεται από την ηλιοφάνεια.

Το ραντεβού ενημέρωσης παρέχεται από εξειδικευμένο ιατρό. Αξιοποιούμε σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό, αποδεδειγμένα ασφαλή. Οι προτεινόμενες θεραπείες είναι εξατομικευμένες, βασιζόμενες πάντα στις ανάγκες σας. Συνδυάζουμε τις πιο αποτελεσματικές ιατρικές μεθόδους και τεχνικές για το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Τι περιλαμβάνει η γκάμα των θεραπευτικών ουσιών;

Διάλυμα με υαλουρονικό οξύ σε ανάγκη ενυδάτωσης και θρέψης, ανανέωσης και λάμψης του δέρματος

Το υαλουρονικό οξύ αποτελεί μακρομόριο η απορρόφηση του οποίου από το ακέραιο δέρμα είναι δύσκολη. Ως υδρόφιλο συστατικό συγκρατεί ποσότητα νερού 1000 φορές παραπάνω από το μοριακό του βάρος. Λόγω αυτής του της ιδιότητας:

 • Βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος
 • Επιβραδύνει τη μετακίνηση νερού (H2O) από το χόριο προς την επιδερμίδα
 • Συμβάλλει στην παραγωγή κολλαγόνου
 • Αυξάνει την αντοχή του δέρματος σε βλαπτικούς παράγοντες
 • Αυξάνει την επουλωτική αναπλαστική ικανότητα

Διάλυμα σε ανάγκη λεύκανσης, αντιμετώπισης των πανάδων. Περιέχει πεπτίδιο τροφής, α-Αρβουτίνη, βιταμίνη PP και βιταμίνη C.

Πεπτίδια: αποτελούν τμήματα των πρωτεϊνών, συνίστανται από αμινοξέα και παίζουν σημαντικό ρόλο στην μετάδοση μηνυμάτων μεταξύ των κυττάρων, με αποτέλεσμα να μετατρέπονται σε ρυθμιστές πολλών βιολογικών διεργασιών. Ασκούν αντιγηραντική δράση, βελτιώνουν την όψη της επιδερμίδας, ενεργοποιώντας την παραγωγή κολλαγόνου.

α – αρβουτίνη: αποτελεί φυσικό τρόπο λάμψης και λεύκανσης του δέρματος. Εξάγεται από τα φύλλα bearberry, επιταχύνει την αποσύνθεση και την απέκκριση της μελανίνης, μειώνοντας τη χρώση του δέρματος. Βοηθά στην εξάλειψη κηλίδων και πανάδων ενώ έχει βακτηριοκτόνο και αντιφλεγμονώδη δράση.

Βιταμίνη PP: πρόκειται για μέλος του συμπλέγματος των Β υδατοδιαλυτών βιταμινών (Β3, νιασίνη) και συντελεί στη σωστή αγγείωση του δέρματος και διατήρηση της υγείας του ενώ έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση.

βιταμίνη C: αναγκαία σε διάφορες μεταβολικές διεργασίες. Συμβάλλει στη σύνθεση κολλαγόνου, στη διατήρηση της ακεραιότητας των αιμοφόρων αγγείων, στον μεταβολισμό αμινοξέων ενώ αναστέλλει τις επιδράσεις – καταστροφικές δράσεις των ελεύθερων ριζών Ο1 στο δέρμα.

Διάλυμα καθαρισμού με σαλικυλικό οξύ για λιπαρές επιδερμίδες, φλεγμονώδη και μη ακμή, θυλακίτιδα, υπερμελαγχρώσεις.

Αποτελεί ένα β – υδροξυοξύ το οποίο είναι λιποδιαλυτό, άρα έχει την ικανότητα να διεισδύει στην τριχοσμηγματογόνο μονάδα, με ισχυρή κερατολυτική και φαγεσωρολυτική δράση, επιτυγχάνοντας:

 • Ρύθμιση σμήγματος
 • Απομάκρυνση νεκρών κυττάρων δέρματος (υπερκερατινοποίηση)
 • Διατήρηση PH σε φυσιολογικά επίπεδα, εμποδίζοντας την ανάπτυξη του προπιονικού βακτηριδίου της ακμής

Αντιγηραντικό διάλυμα σε ανάγκης ανανέωσης (βιταμίνη C)

Με τη δύναμη της βιταμίνης C, καταπολεμούνται τα αρνητικά αποτελέσματα της καθημερινής έκθεσης στον ήλιο, της ατμοσφαιρικής ρύπανσης , ελαττώνονται τα σημάδια κόπωσης και ανακτάται η χαμένη λάμψη του δέρματος.